Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.
0 Üye ve 71 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Keimiksiz değilmiş Net maaş 3 milyonmuş vergi düşünce 1.5 muş ama 2 ye geliyormuş primlerle falan
kemiksiz ile net aynı şey yunus kafa gitti senin
https://www.totalsportek.com/money/arsenal-player-salaries/Burada yazdığına göre Ospina haftalık 40.000£ alıyormuş. Senede 1.920.000£ eder. Günlük kurdan o da 2.323.200€ yapar. Kemiksiz mi katıksız mı bilmiyorum ama yazılan bu.
fırata hiç bakmıyorum ben nerede okudugumu da inanın hatırlamyorum.benim düşüncem en yüksek maaş 2 bilemedin 2,25 olacakkaleci adayım ise oblak
Hedefi ufak tutmussun bence Thibaut Courtois olmalıydı. Feda der 1,5 yeter
Oblak mi Yolu buraya düşer mi dersin Mignolet iş yapar mı buraya gelir mi sence ?
brüttür brüt.1,3-1,5 aralığında net yapar, londra pahalı bi şehir ist. daha ucuz aynı 1,7 net maaş artı puan başı +4 bin gol yemediği maç başı + 10 binle gelsin başlasın. bonservisteen çok 2 verebilir menajer komisyonunu arsenal öder
vergileri düşünce 1.5 civarı işte.
Fırat yazdı onu. Doğru olan kemiksiz 1.5 aldığı. Genel yorumlar bu yönde. Söylediğim kesinlik ifade etmiyor. Bilen birisi aydınlatırsa iyi olur. SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
%45 gelir vergisi kesintisi sonrası net 1.277.769€ . Neticede bahsedildiği gibi acayip rakamlar değil. Önemli olan oyuncuyu ikna kabiliyeti. Tabi gerçekten Ospina girişimi var mı esas onu sorgulamak lazım.
Abou hakkında burada bir arkadaş Sarper Çetinkaya' nın görüşlerini paylaşmıştı.Yanlış hatırlamıyorsam @caner.eryigit
acaip olan bu ülkeye gelmek için 3-5 katı maaş istemeleri