Eger plan bastan beri Pepe'yi almak idiyse Marcelo satilacak adam degildi.
satılmasından bunumu anladın. kulübün içinde olduğu durumdan ffp den zerre kadar bilginiz yok
marcelo satılmasa talisca nın bile kirasını ödeyemiyorduk bırak başka oyuncu alınmasını
burda yorum yapan herkes laf olsun beri gelsin diye yorum yapıyor hiç kimsenin bir şeyleri bilme öğrenme gibi derdi yok
geçen biriniz lense o kadar para vereceğimize aboubakarı alırdık dedi. biz marceloyu 7 ye sattık
2 si taliscanın kirasına gitti 5 kaldı biz hiç kimseyi almasak bile abouyu genede alamıyorduk.
birileri çıkıyor biz ffp yi çok ciddiye aldık bak renkliler patır patır oyuncu alıyor diyor bakıyorum
kimseyi aldıklarını görmüyorum sadece basında şunu aldılar buna şu kadar teklif
götürdüler diye laflar var gerçekte gelen giden kimse yok. fener 3 genç aldı 5 harcamış sanırım
3,5 fernandao satışından geldi bırak oyuncu almayı hesabı denkleştirmesi için daha oyuncu satışı yapması lazım
gs japon oyuncusunu borsaya bildirdimi sanmıyorum sadece lafta aldı resmi bir şey yok sanırım
girdisi varmı ne kadar bilmiyorum ama şimdi oyuncu falan alamıyorlar biz bekliyoruz evet ama bekleme nedenimiz pazarlık ve fiyatların düşmesi onların bekleme nedeni oyuncu satıp girdi yapmak. biz şu anda istersek pat diye alırız
ama onlar gel bonservisi 1 m deseler bile alamazlar. transfer yapmadan lige girerlerse şaşırmayacağım
şl gibi kader maçına çıkacak kadroyo ilave yapamadılar. elenirlerse 35 M kaybedecekler ama alamıyorlar işde.