2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 76 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4621937 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı tangaz

Fabricio Ramirez’in Fulham'a Transferi İçin Görüşmelere Başlandı.

ben bu ayrılığın hala hata olduğunu düşünüyorum :(
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Halit

Bence de fakat gitmek isteyene kal diyemiyorsun özellikle Premier League olunca
bknz. Fernandes=> Rusyaya gidişi
BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı cursedofdragon

3 gün sonraki maçta acaba kalede şenol hoca kimi görevlendirecek utku mu tolga mı  :alala:

Çevrimiçi doganay

Ne yazikki isteyerek bir ayrilik olmadi. Tek tarafli Fabri 'nin gitmek istemesiyle , bizde zorla guzellik olmaz diyerekten onunu actik yoksa Fabri'nin gitmesini isteyen yoktur.

Çevrimdışı tangaz

Bence de fakat gitmek isteyene kal diyemiyorsun özellikle Premier League olunca
bknz. Fernandes=> Rusyaya gidişi

zorla değil elbet ama oyuncuyu hoş tutacak bir kontratla yola dewam etsek iyi olurdu.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi doganay

3 gün sonraki maçta acaba kalede şenol hoca kimi görevlendirecek utku mu tolga mı  :alala:

Tabiki Tolga , Utku bizde ilk 11 oynayabilecek duruma gelebilecegini sanmiyorum, fizik olarakta cok yetersiz henuz. Bu demek degilki Tolga yeterli diyorum ama en azindan tecrubesi var.
Lig baslamadan bir kaleci bulmaliyiz yoksa isimiz zor.

Çevrimdışı tangaz

Tabiki Tolga , Utku bizde ilk 11 oynayabilecek duruma gelebilecegini sanmiyorum, fizik olarakta cok yetersiz henuz. Bu demek degilki Tolga yeterli diyorum ama en azindan tecrubesi var.

büyük çoğunluk aksini düşünse de ben tolgaya güveniyorum yedekleyecek bir kaleci koyalım (yerli ucuz) bu sene yeterli olur.

oynamadan yeterli duruma gelemez ki güvenmeliyiz oynatmalıyız.

Milan'a bakalım dondurma'yı kaç yaşında oynatmaya başladı 16-17 yaşında oynatmaya başladı utku 20'e ye geldi biz de halen oynamıyor ne zaman oynayıp tecrübe kazanıcak bu  :alala:

Biz oyuncuya güvenme de problem yaşıyoruz.

Çevrimdışı yoruk

Utku yeterli olsaydı eğer şu anda 2.kaleci olurdu.

Tolga oynamalı tabi ki.Çünkü kaleci alınmama ihtimali hiç de az değil.Tolga en azından eksiğini gidermiş olur falan.Aslında şu 4 maç gençler için o kadar büyük şans ki.Hele hele kadro bu durumdayken.Fatih-Alpay-Doğukan-Utku..Bir anda formayı alabilirler kendilerini gösterseler.

Utku yeterli olsaydı eğer şu anda 2.kaleci olurdu.

Tolga oynamalı tabi ki.Çünkü kaleci alınmama ihtimali hiç de az değil.Tolga en azından eksiğini gidermiş olur falan.Aslında şu 4 maç gençler için o kadar büyük şans ki.Hele hele kadro bu durumdayken.Fatih-Alpay-Doğukan-Utku..Bir anda formayı alabilirler kendilerini gösterseler.

kaleci alınmıcak mı :D  :evillol:

Çevrimdışı yoruk

kaleci alınmıcak mı :D  :evillol:
Valla ben ihtimal olduğunu düşünüyorum.Bir anda almaktan vazgeçebilirler.Eğer diğer yerleri sağlamlaştırırlarsa kabul edilebilir durum olur.

Valla ben ihtimal olduğunu düşünüyorum.Bir anda almaktan vazgeçebilirler.Eğer diğer yerleri sağlamlaştırırlarsa kabul edilebilir durum olur.

İhtimal mi istek mi ?

Niye bi anda almaktan vazgeçiyoruz ?

Gidenlerin yerlerine oyuncu alınacaktır :)

Çevrimdışı Koa_lAA

ospina 3. kaleci durumuna düşmüşken, bizim de kaleci ihtiyacı varken... en olasılığı yüksek olan gibi...

Utku,Orkan'ı kiralayacakmışız galiba.

ospina 3. kaleci durumuna düşmüşken, bizim de kaleci ihtiyacı varken... en olasılığı yüksek olan gibi...

sürekli forma giyebileceği bir takımda oynamak istiyormuş  :tabe:

Çevrimdışı yoruk

İhtimal mi istek mi ?

Niye bi anda almaktan vazgeçiyoruz ?

Gidenlerin yerlerine oyuncu alınacaktır :)

Ekonomik durumlar nedeniyle dedim ben.Yani olmazsa şaşırmam ,beklerim dedim.Bu yani.
Diğer eksik yerlere bütçeyi ayıralım diyebilirler pekala.Hoca Tolga-Utku bana yeter diyebilir , daha önce alınsa iyi olur ama alınmasa da eldekiler ile yaparız dediği çok oldu sonuçta.

Çevrimdışı kyiv

Utku,Orkan'ı kiralayacakmışız galiba.

Orkanı bir daha kiralamak demek bu çocuk artık bizim işimize yaramaz demek.

Çevrimdışı İsmail Özyurt

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Ekonomik durumlar nedeniyle dedim ben.Yani olmazsa şaşırmam ,beklerim dedim.Bu yani.
Diğer eksik yerlere bütçeyi ayıralım diyebilirler pekala.Hoca Tolga-Utku bana yeter diyebilir , daha önce alınsa iyi olur ama alınmasa da eldekiler ile yaparız dediği çok oldu sonuçta.

40-50 milyon € luk satışı niye yapıyoruz biz peki oyuncu almıcaksak ?

Tolga ile devam edermi yönetim sence o kadar olaydan sonra ? (2 sene avrupada bizi yaktı en ufak hata da tüm oklar yönetime çevrilir kaleciyi gönderip takımı kalecisiz bıraktınız hesabı)

Şenol hoca fabri giderse eldekiler bana yeter demedi istiyorum dedi basın toplantısında.

Vida giderse 2 tane stoper isterim dedi pepe-medel yaparım demedi mesala ? neden kaleci için desin ?
[ Son Düzenleme: 23 Temmuz 2018, 16:22:39 cursedofdragon ]

Orkanı bir daha kiralamak demek bu çocuk artık bizim işimize yaramaz demek.

yurt dışına kiralamak lazım.

Çevrimdışı kyiv

Fatih şans verilirse daha iyi olur.Çocuğun yerine biraz da alışması lazım. İzlediğim hazırlık maçlarında bariz bir hatasını görmedim sadece biraz daha sert olması lazım biraz daha fizik olarak kuvvetlenmesi lazım yoksa çocuk aşama aşama ilk 11 i bile zorlayabilir. Altyapımızdan çıkan kardeşlerimize daha bir sempati ile bakıyorum. İnşallah üstüne koyarak 11 in bankosu olur.

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Hazır cepte dediğimiz, kafa yormayız dediğimiz pozisyonun adamını kaybettik malesef. Elden de birşey gelmiyor gerçi adamın kafa gitmiş mecbur eyvallah diyoruz.  :s20:

Çevrimdışı Koa_lAA

sürekli forma giyebileceği bir takımda oynamak istiyormuş  :tabe:

burada kritik konu.. kaç paraya oynamak istiyor... muslera yı falan baz alıp senelik en az 3-4 falan isterse sıkıntı olur..

Çevrimdışı İsmail Özyurt

oynamadan yeterli duruma gelemez ki güvenmeliyiz oynatmalıyız.

Milan'a bakalım dondurma'yı kaç yaşında oynatmaya başladı 16-17 yaşında oynatmaya başladı utku 20'e ye geldi biz de halen oynamıyor ne zaman oynayıp tecrübe kazanıcak bu  :alala:

Biz oyuncuya güvenme de problem yaşıyoruz.
Kardeşim kusura bakma da o dondurma da insan yavrusu değil nerde büyütmüşler nasıl bir fizik var adamda.

Etiketler: