2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 81 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4621977 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

BEŞİKTAŞ'IN KALECİ ARAMASINA GEREK YOK...
⚫⚪🔴
Tecrübeli kaleci, maç eksiği olmasına rağmen kendisine inanan Beşiktaş sayesinde hayallerinin gerçekleştiğini söyledi. İspanyol eldiven, Tolga Zengin’e de sahip çıkarak, “Beşiktaş’ın kaleci aramasına gerek yok” ifadelerini kullandı.

BEŞİKTAŞ’ta üç sezon oynadıktan sonra 6.4 milyon Euro karşılığında Premier Lig ekiplerinden Fulham’a transfer olan Fabricio Agosto Ramirez, Hürriyet aracılığıyla taraftarlara gönderdiği mesajda herkese teşekkür etti. Siyah beyazlılara transfer olmadan önce sakatlığı nedeniyle 1 sezon oynayamadığını hazırlatan Fabricio, “Başkan Fikret Orman ve dönemin yöneticileri bana inanarak imza attılar. Büyük işlere imza atacağımı düşündüm. Kimsenin haberi yokken çat kapı geldim. Bana inananların yüzünü kara çıkarmadım ve kulübe para kazandırarak ayrılıyorum” dedi.

EKSİKLERİMİ KAPATTILAR

HEP Premier Lig’de oynamayı hayal ettiğini belirten 30 yaşındaki kaleci, “Beşiktaş benim hayallerimi gerçekleştirdi” diye konuştu. Gelişiminde teknik direktör Şenol Güneş’le kaleci antrenörü Marijan Mrmic’in büyük etkisi olduğunu belirten Fabricio, “Benimle birebir ilgilenmeleri eksik taraflarımı kapatmamı sağladı. Mesela yan toplarda çok zayıftım bu yönümü çalışarak kapattım” ifadelerini kullandı.

TOLGA’YA DESTEK VERİLMELİ

MEVKİDAŞI Tolga Zengin’e övgüler yağdıran İspanyol file bekçisi şöyle devam etti: “Kariyerim boyunca bir çok kaleci izledim ama Tolga’nın kalede duruşu takım ile uyumu mükemmel. Kaptanlık onu olgunlaştırdı. Ben Tolga ile rekabete girmedim. Bana eksiklerimi öğreterek çok iyi bir dost olduğunu gösterdi ve beni Premier Lig’e kazandırdı. Beşiktaş’ın kaleci aramasına gerek yok Tolga’ya inanıp, herkesin destek vermesi gerekir.”

Haber Kaynağı: Hürriyet
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Gökhan Kurt

PSG forumlarında Vida- Bonucci karşılaştırmaları başlamış. Güzeelllll  :super:

Kimileri Dünya Kupasında etkili bir Vida gördüklerini ve yeterli olacaklarını belirtirken, bazıları Bonucci kadar üst düzey olmadıgını belirtmişler.

Çevrimdışı mylife1903

yeni transfer  :oha:

Guluyo guluyo gidici bu
25 milyonu bana verseler
Caner gibi gulerim timarhaneye kapatirlar

Çevrimdışı tangaz

PSG forumlarında Vida- Bonucci karşılaştırmaları başlamış. Güzeelllll  :super:

Kimileri Dünya Kupasında etkili bir Vida gördüklerini ve yeterli olacaklarını belirtirken, bazıları Bonucci kadar üst düzey olmadıgını belirtmişler.

bonucci çok pahalı 40 vermişler reddedilmiş oysa vida aynı işi 30a görür en az 10 milyonları ceplerinde kalır  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı kyiv

Rakip belli olmadı mı daha? Canlı hangi kanal veriyor?

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

Avusturya takimi ile Lillestrom  karsilasmasi galibi oteki turdaki rakibimiz geceersek
Yorgo

Çevrimdışı cursedofdragon

Rakip belli olmadı mı daha? Canlı hangi kanal veriyor?

lask/lillestrom galibi.

Beşiktaşımızın UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu’na yükselmesi durumunda karşılaşacağı rakibi  LASK / Lillestrom eşleşmesinden tur atlayan takım olacak.
#Beşiktaş

Çevrimdışı tuncaboylu

Neyse, Lileström istememiştim ama adamlar küme düşme hattındaymış.

Zor olmaz herhalde.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Neyse, Lileström istememiştim ama adamlar küme düşme hattındaymış.

Zor olmaz herhalde.

lask gelsin daha iyi lilleström de lig de 17.ci hafta da onlar fizik olarak daha hazırlar.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

bonucci çok pahalı 40 vermişler reddedilmiş oysa vida aynı işi 30a görür en az 10 milyonları ceplerinde kalır  :bandit:

Liverpool Joel Matip'i satacakmış .
Vida'nın alınması uygun olur diyorlar .
Forumda geçiyor.

Forumda geçiyor.

van djik'e verdikleri gibi 80 milyon € da biz isteriz :D  :evillol:

Çevrimdışı tangaz

Forumda geçiyor.

30u ilk kim verirse o alsın da biz de bir an evvel önümüze bakarız  :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tuncaboylu

lask gelsin daha iyi lilleström de lig de 17.ci hafta da onlar fizik olarak daha hazırlar.
Lilleström çok zayıf görünüyor, o da olsa olur.

İkisi de sorun çıkarmaz, diğer tura odaklanabiliriz.

Transferleri aceleye getirmee gerek yok.

Başakşehir'e Burnley geldi, geçmiş olsun.

Çevrimdışı kahyaoglueren

Ön elemede 6 maçımız var.6 galibiyet demek 6 puan demek.Bu nokta da önemli bence.6 galibiyetle gruplara kalırsak şampiyonlar liginden daha fazla puan kazanacağız.Hedef tur değil galibiyet olmalı ki avrupada ilk 20 de kalalim.

Çevrimdışı wbishop82

Norveç vs iskandinav ülkeleri bi zahmet gelmesin artik.ters geliyorlar türk takımlarına.lask ise geçen yılı 4.bitirmiş ve o ligin tek hakimi olan salzburg maçlarında iyi işler çıkarmış.dikkat isteyecek bir rakip diye düşünüyorum

Çevrimdışı levitate

van djik'e verdikleri gibi 80 milyon € da biz isteriz :D  :evillol:
30 m + bi öpücüğe razıyım ben
bipbipbupbup

Çevrimdışı kyiv

Hafızam beni yanıltmıyorsa Ronny Johnsen vardı Manchester Uniteda satmıştık onu aldığımız kulüp Lillestörm.

Çevrimdışı tangaz

Hafızam beni yanıltmıyorsa Ronny Johnsen vardı Manchester Uniteda satmıştık onu aldığımız kulüp Lillestörm.

onu alırken ödediğimiz bonservis bedeli norveç rekoruydu

Fabricio Ramirez’in Fulham'a Transferi İçin Görüşmelere Başlandı.

Çevrimdışı sozkul

Ön elemede 6 maçımız var.6 galibiyet demek 6 puan demek.Bu nokta da önemli bence.6 galibiyetle gruplara kalırsak şampiyonlar liginden daha fazla puan kazanacağız.Hedef tur değil galibiyet olmalı ki avrupada ilk 20 de kalalim.

ön eleme galibiyetlerinin puanı daha düşük galiba.

Boyna gidenler için kap geliyor  :bawling:

Çevrimdışı yoruk

Sanırım ilk maçını da eleme maçında Rosenborg ile oynamıştı  :D

Çevrimdışı levitate

Fabricio Ramirez’in Fulham'a Transferi İçin Görüşmelere Başlandı.
:(
bipbipbupbup

Etiketler: