2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 73 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4655157 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı f_madida

bakma ingiliz dendiğine adamlar ingiliz kimse almaz ingiltereden negredoyu

almaz da kiralar belki, bolton wanderers, west brom, hull city, ipswich gibi 2. lig takimlarinda is yapar. 120 milyon pound naklen yayin geliri varmis ikinci ligin. biraz zorlasalar adamlarin ikinci lig naklen yayin ligiri bizim super ligi gececek.

The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı tangaz

almaz da kiralar belki, bolton wanderers, west brom, hull city, ipswich gibi 2. lig takimlarinda is yapar. 120 milyon pound naklen yayin geliri varmis ikinci ligin. biraz zorlasalar adamlarin ikinci lig naklen yayin ligiri bizim super ligi gececek.

konu para değil negredo :s20:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

10 puanlık uzman sorusu:

Varsayalım, Negredoyu kiralık olarak gönderdik. Gönderdiğimiz kulüpte 30 maç oynadı. Bu durumda +1 yıl sözleşme opsiyonu devreye girer mi yoksa 30 maçı Beşiktaşta oynamadığı için opsiyon devreye girmez mi?

Onu ancak sözleşmesini görürsek cevaplayabiliriz. Hele bi kiralansın da o zaman bunun telaşına düşeriz  :D

Çevrimdışı f_madida

konu para değil negredo :s20:

negredo gitmeyi ister, zaten bize gelmeden once 2.lig de olsa ingiltere olsun diyordu. takimlari da iste biraz kandirmak lazim,

manchester city'de oynadi, daha gecen sezon sampiyonlar liginde oynadi gol atti bilmem ne diye itelemek gerek.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı kyiv

negredo gitmeyi ister, zaten bize gelmeden once 2.lig de olsa ingiltere olsun diyordu. takimlari da iste biraz kandirmak lazim,

manchester city'de oynadi, daha gecen sezon sampiyonlar liginde oynadi gol atti bilmem ne diye itelemek gerek.

Negredo konusunda biz fedakarlık yapmak zorundayız yoksa kimsenin bir yere gideceği yok.

Çevrimiçi sozkul

Dolar bir tek bizde yükseliyor abi.

Aslında dolar yükselmiyor, TL düşüyor.

Mesela 10 senede Tayland bahtı TL'ye karşı 4 kat değer kazandı.

10 yıl önce 1 TL 28 Baht iken, şimdi 7 Baht.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Galiba Tayland'da tatil yapıyorsun her yıl.  Bu yıl gidemeyeceksin gibi sanki...  :)
[ Son Düzenleme: 13 Temmuz 2018, 12:53:03 sozkul ]

Çevrimiçi sozkul

1.2 milyon alıyor.

Bize göre normal, ama Premier League'e göre düşük.

2.5 istemiş yeni kontrat  için.   :akuma: (duyum değil söylentidir)

Çevrimdışı tangaz

2.5 istemiş yeni kontrat  için.   :akuma: (duyum değil söylentidir)

ister abi, negredogiller effect bunlar hep.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı underworld

Yasin olayı gerçek değildir diye umuyorum

Çevrimdışı tangaz

negredo  maaşı tüm takımın huzuruu kaçıran türden, yönetim bu transferle başına büyük iş açmıştır.

4,5 maaş vereceğin adamı kılı kırk yararak alacaksın gelecek çatır çatır oynayacak herkesin takdirini kazanacak esas abi olacak ve diğer oyuncular hiiiiç onu emsal gösteremeyecek.

negredo lig+şl 8 gol atmış maaş 4,5 babel lig+şl 15 gol 7 asist

sonra da oyuncular kazan kaldırıyor kendilerince haklılar o paraya böyle geberik performans almayacaksın nokta atışı yapacaksın

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Türkiye Gazetesinden Ömer Faruk Ünal yazmış..

Alıntı
Sormadan soruşturmadan acele ile alınan karar, Federasyona geri adım attırdı. Geçen sezondan vaka olarak aklınızda ne kaldı diye sorulsa; “Caner’in hakem Mete Kalkavan’a ettiği küfür” olacaktır. Öyle ki; o gün için talimatların bir şey yapamadığı o çirkin davranış sonrasından bütün kamuoyunun vicdanı sızlamıştı. Sonrasında talimat revize edilerek “Artık bundan böyle federasyon yargısının dudak okuyarak ceza verilmesinin” de önü açılmıştı.TFF’nin, bu radikal değişikliği bir ilkti. Bir benzeri yoktu. Lig devam ederken, kimseye sormadan (FIFA ve UEFA) yapılan bu değişiklik, yapıldığıyla kaldı.Bu talimat değişikliğinin yanlış olduğu çok kısa sürede anlaşıldı. FIFA kurallarına ve futbolun tabiatına aykırıydı. FIFA bu konuda sadece ırkçılığı istisna tutarak dudak okuma yöntemiyle disiplin yargılamasına izin verirken TFF’nin bunu genişletmesi kabul görmedi.Ne TFF bu talimatı koyduktan sonra uygulayabildi, ne de bundan sonra uygulanması mümkündü! Federasyon, 2018-19 öncesi bütün hukuk departmanlarını toplayarak, talimatları revize ederken; üstü çizilen ilk madde “dudak okuma ile disiplin yargılaması” oldu. Böylece yanlış hesap, Bağdat’tan döndü.

Yahu cezayı kaldıracaklarına başına "sadece beşiktaş'lı futbolcular için geçerli" diye ekleselerdi ya. Yarın öbür gün yine bize özel ceza çıkarmakla uğraşmazlardı.
[ Son Düzenleme: 13 Temmuz 2018, 11:48:48 Osvaldonun Saçı ]

Çevrimiçi sozkul

Yahu cezayı kaldıracaklarına başına "sadece beşiktaş'lı futbolcular için geçerli" diye ekleselerdi ya. Yarın öbür gün yine bize özel ceza çıkarmakla uğraşmazlardı.

Başkan bu konu üzerine konuşmalı artık. Utandırsın biraz..

Çevrimdışı tangaz

Başkan bu konu üzerine konuşmalı artık. Utandırsın biraz..

kesinlikle konuşmalı, sezon başlamadan bir ayar vermeli. testi kırılmadan, geç olmadan ayağınızı denk alın denmeli.

bu konu da bir basın bildirisi dağıtmak ve akabinde yapılacak basın toplantısında dile getirmek yerinde olur.

Çevrimdışı levitate

bu nasıl yazı ya 1/10

yok kamuoyunun vicdanı sızlamış bilmem ne aynı haltı emre yedi belhanda hareket çekti onlara neden ceza yok

yada onlar yapınca neden "kamuoyunun vicdanı sızlamadı"
bipbipbupbup

Çevrimiçi sozkul

bu nasıl yazı ya 1/10

yok kamuoyunun vicdanı sızlamış bilmem ne aynı haltı emre yedi belhanda hareket çekti onlara neden ceza yok

yada onlar yapınca neden "kamuoyunun vicdanı sızlamadı"

Çünkü kamuoyu yalnızca Beşiktaş'a karşıdır.
Bu hayatın doğalı haline geldiğinden adamın biri  tacımızı çaldılar diye şikayet etmekten utanmıyor mesela. çünkü o kamuoyu.

Çevrimdışı ekrembaser

Başkan bugün kampa gidiyor. Muhtemelen bugün babeli paketleyip gönderirler.

Çevrimdışı underworld

Başkan bugün kampa gidiyor. Muhtemelen bugün babeli paketleyip gönderirler.
Ergen gibi trip yapmadan gidiyorsa gitsin

Çevrimdışı levitate

Çünkü kamuoyu yalnızca Beşiktaş'a karşıdır.
Bu hayatın doğalı haline geldiğinden adamın biri  tacımızı çaldılar diye şikayet etmekten utanmıyor mesela. çünkü o kamuoyu.

acaba naptık ki herkes bize karşı mücadele ediyor

neyse bugünde beşiktaşlı olduğum için gurur duydum
bipbipbupbup

Çevrimdışı savaş altay

Beybil karijma emekler icin tesekkurler..

Fabrinin gitmesini istemem bizimle cok guzel bir uyum yakaladi.. transferler o kadar hizli gelisiyor ki takip edemiyoruz :D
The day is my enemy  :bawling:

Çevrimdışı tuncaboylu

Galiba Tayland'da tayil yapıyorsun her yıl.  Bu yıl gidemeyeceksin gibi sanki...  :)
Çok ince yakaladın abi.

8 sene önce gitmiştik(Bangkok, Pattaya), bu sene yine niyetlendik bu sefer Phuket'e.

Uçak biletini uyguna yakaladık da, kalacak yerler ve yemekleri epey pahalıya gelecek diye vazgeçtik.

Çevrimdışı tuncaboylu

ister abi, negredogiller effect bunlar hep.
Fabri'nin Negredo ile ilgisi yok.

38'lik Volkan 1.5'a sözleşme yenilemiş, Muslera 3.7 alıyor.

Negredo olsa da olmasa da değişmez yanim

Çevrimdışı tangaz

Fabri'nin Negredo ile ilgisi yok.

38'lik Volkan 1.5'a sözleşme yenilemiş, Muslera 3.7 alıyor.

Negredo olsa da olmasa da değişmez yanim

renklilerden bizene önce takım içindeki abuklukları temizlemeliyiz. negredo transferi abukluktur.

Çevrimiçi sozkul

negredo  maaşı tüm takımın huzuruu kaçıran türden, yönetim bu transferle başına büyük iş açmıştır.

4,5 maaş vereceğin adamı kılı kırk yararak alacaksın gelecek çatır çatır oynayacak herkesin takdirini kazanacak esas abi olacak ve diğer oyuncular hiiiiç onu emsal gösteremeyecek.

negredo lig+şl 8 gol atmış maaş 4,5 babel lig+şl 15 gol 7 asist

sonra da oyuncular kazan kaldırıyor kendilerince haklılar o paraya böyle geberik performans almayacaksın nokta atışı yapacaksın

Belkide doğrusu hiç böyle denemelere girmemek, hep nokta atışı yapamayacağını bilerek.  Boyunu aşan para ödemeyeceksin kimseye.
Negredo'da başımıza gelen Gomez'dede gelebilirdi, adam bir sakatlansa  yük diğer futbolculara binse, hemen fırsattan istifade  bana zam yapın diyen birileri çıkardı.
Balotelli'yi alsak bizi sürükleyip götürebilirde, 10 maç ceza alacak bişeyde yapabilir, yine karavana atmış durumuna düşme potansiyeli var.

Ayrıca kulübümüz bir hata yaptı diye bu hatadan nemalanıp zam isteyen futbolcularımıza iyi gözle bakmıyorum ben.
Babel gitsin Seba kalsın diyorum.

Çevrimdışı tangaz

iranlı hakem faghani'den sonra bugün arjantinli hakemi de beğendim.

turnuvanın en iyi iki hakemini yazmıştım, biri finali diğeri ise 3.lük maçını kapmışlar  :bandit:

Çevrimdışı tangaz

Belkide doğrusu hiç böyle denemelere girmemek, hep nokta atışı yapamayacağını bilerek.  Boyunu aşan para ödemeyeceksin kimseye.
Negredo'da başımıza gelen Gomez'dede gelebilirdi, adam bir sakatlansa  yük diğer futbolculara binse, hemen fırsattan istifade  bana zam yapın diyen birileri çıkardı.
Balotelli'yi alsak bizi sürükleyip götürebilirde, 10 maç ceza alacak bişeyde yapabilir, yine karavana atmış durumuna düşme potansiyeli var.

Ayrıca kulübümüz bir hata yaptı diye bu hatadan nemalanıp zam isteyen futbolcularımıza iyi gözle bakmıyorum ben.
Babel gitsin Seba kalsın diyorum.

katılıyorum abi maaş üst sınırı 2,5 baz alınarak transferlere yönelmeliyiz.

Etiketler: