Kimsenin Oguzhan'a Tolgay'a o ucretleri verecegi yok. Abarta abarta koca sezonda 2 gol atamayan iki adami neredeyse yildiz oyuncu yaptilar. Ikisine verdigin ucretin azina Fellaini gibi bir adamin olsun, yeterli. Ikisinin de almasi gereken aldiklari ucretin yarisi en fazla. Gel gor ki her vasat ustu futbolcunun efsane yapildigi bir ulke Turkiye. Fabri'den iyi kaleci bulamayacagimiza, Marcelo'dan iyisinin zor gelecegine inanan taraftarlar dolu burada bile.
Maaş'larda ipin ucu kaçalı çok oldu. Pepe'nin aldığı dışında. Adriano ve Q7'nin maaşlarının iki milyona sabitlendiği günleri özledim.
Bu sezona kadar beğeniyordum maaş politkasını. Ben parasında bile değilim artık.
@underworld Mitro'nun hacmini 4,2 belirledi fakat
saha artık herşeyin önüne geçti. Ffp'den çıkış ve inşaa sürecinde 4,2 verip aldığın oyuncuyu 4.stoper konumuna da iteceksin, yıllık 4.35
verdiğini de tesislerden uzaklaştırmasını bileceksin, öyle ya da böyle.
Gündem'de olduğundan ( daha yazılmadan gündemimdeydi

) Fernandes'e baskı yapıp indir maaşını diyorsan ki böyle bir hakkın yok,
Sorarlar öyle ise o dönem ile bu dönem arasında ne fark var ? Mali tablon Saha'dan daha mı önemsiz ? Fernandes'in ve diğerlerinin başına
gelen, neden Negredo-Pekmetemek vb oyuncuların başına gelmiyor ? Atladım, Maaş bütçesi Mali tablo değil midir ?