2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 91 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4625832 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

2018 Dünya Kupası'nda gol atmayı başaran Süper Lig oyuncuları:

Domagoj Vida (1 gol - Beşiktaş)
Pepe (1 gol - Beşiktaş)
Ricardo Quaresma (1 gol - Beşiktaş)
Khalid Boutaib (1 gol - Yeni Malatyaspor)
Birde yiyenleri listeleseydin ya :D

Çevrimdışı goktasoktay

Açabilirsiniz üyelerde konu açabiliyor @goktasoktay
açtım abi, farketmemiştim aslında bilsem daha önce açardım..

Tapatalk kullanarak iPad Pro aracılığıyla gönderildi

Çevrimiçi Necmi

Dünya kupasına giden 3 oyuncumuz da GOL atmayı başardı :busted_cop:

Pepe 1 Gol

Ricardo 1 Gol

Vida 1 Gol
vida 3 oldu lütfen doğru bilgi verelim
bu maça çıkmadan bir golü vardı zaten

Çevrimdışı tuncaboylu

Ingiltere alir artik kupayi yeter gayri 50 sene oldu sevinsin gsribanlar
İngiltere mı gariban?

Şu kalan ülkeler arasında en gariban Hırvatistan, sevinecekse onlar sevinsin.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tuncaboylu

vida 3 oldu lütfen doğru bilgi verelim
bu maça çıkmadan bir golü vardı zaten
Kime abi?

Çevrimiçi Necmi

Ben de öyle düşünüyorum. İngiltere Belçika finali olursa temkinli ve zevksiz bir final izleme ihtimalimiz yüksek. İngiltere - Fransa hem isim olarak hemde futbol olarak güzel bir final olur futbolseverler için. Mbappe ve Griezman'ın yarı final performansı belirleyecek finalin adını.
bizim için en iyi final bir ayağı hırvatistan olan finaldir.
ingiltere maçında vida iyi performans gösterirse tutamayız onu
zaten tutmak için önce elimizi sabunlarız :D

Çevrimdışı goktasoktay

Dünya Kupası 2018 Genel Başlık
http://besiktasarena.com/dunya-kupasi-2018/dunya-kupasi-2018-genel-baslik/msg0/#new
Arkadaşlar dünya kupası için başlık açtım. Bundan sonrasında kupa için oradan devam etsek mi?

Tapatalk kullanarak iPad Pro aracılığıyla gönderildi
[ Son Düzenleme: 08 Temmuz 2018, 02:07:30 Necmi ]

Çevrimiçi Necmi

Vida iyi paraya satalım. Aboubakar marcelo geri gelsin. Tamam baska transfere gerek yok
iyi bir orta saha alamazsak bütün transferler boşa olur. zaten en zayıf bölgemizdi birde kan kaybettik. forvetten bile daha  büyük ihtiyaç

Çevrimiçi Necmi

Kime abi?

ben attı biliyordum atmamış demekki bulamadım :bandit:
ama attı diyede hatırlıyorum :alala: ama olsun genede 1 değil 2

Çevrimdışı tuncaboylu

grup maçlarında attı gene kafayla bu maçta iki tane attı üç oldu işde
Yok abi, ilk golleri bugündü.

Çevrimiçi Necmi

Yok abi, ilk golleri bugündü.

öyleymiş aklımda neden öyle kaldı bilemedim.

Çevrimdışı mehmetthedum

Guti hazretlerinin gelmesine son 3 gün...

Gönül solaklardan sergeni isterdi, başkan verdi guti.. 

Bu abi, portekizli çete zamanında bayağı gerilimliydi hatırladığım kadarıyla.. quaresma gidecek sanki? Babel tatsızlıgı ve negrodo gerginliğinden sonra bir de q7-guti tartışırsa fena olur..  taa o zamanlar guti'yi haklı bulurdum.. adam baktı sallamıyorlar, uzak durmaya başlayıp tek başına takıldıydi..  ersan kankasiyla beraber..  sahi o da geliyor değil mi? 
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimiçi Necmi

Guti hazretlerinin gelmesine son 3 gün...

Gönül solaklardan sergeni isterdi, başkan verdi guti.. 

Bu abi, portekizli çete zamanında bayağı gerilimliydi hatırladığım kadarıyla.. quaresma gidecek sanki? Babel tatsızlıgı ve negrodo gerginliğinden sonra bir de q7-guti tartışırsa fena olur..  taa o zamanlar guti'yi haklı bulurdum.. adam baktı sallamıyorlar, uzak durmaya başlayıp tek başına takıldıydi..  ersan kankasiyla beraber..  sahi o da geliyor değil mi?
artık takım arkadaşı olarak değil hocası olarak geliyor aynı şey değil.

Çevrimdışı matias_27

Marcelo'nun adi bile gecmedi transfer icin, yok boyle bir sey. Stoper transferi zaten Vida ya da Pepe'nin satisina bagli. Ikisi de henuz takimda. Onlarin durumuna gore karar verilecek. Su anda ne Marcelo ne de baska bir stoper icin ugrasmiyoruz.

Ben edindiğim bilgiyi paylaştım inanıp inanmamak size kalmış
4 yıl üst üste şampiyonluk gelecek

Çevrimdışı mehmetthedum

@Necmi   Abi quaresmadaki ego, hoca moca dinler mi ? Şenol hocaya bile ne tripler attı.. taraftarın hocayı destekleyeceğini anlamasa daha da abartırdı da bence...

Guti'yi üzmesinler.. muhtemelen sonraki teknik direktörümüz.. 

yine de insan sergeni istemiyor değil.. şortlu kravat/ceketli 17 yaş röportajı, ilk maçı,ilk golü, son golü aklımda kepçenin.. bu takımın guti'si oydu da; istanbulspora kaçtı, bozdu rüyayı  :money:
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı 38life

bizim için en iyi final bir ayağı hırvatistan olan finaldir.
ingiltere maçında vida iyi performans gösterirse tutamayız onu
zaten tutmak için önce elimizi sabunlarız :D

Gönlüm Hırvatistandan aklım İngiltereden yana :)

Çevrimdışı 38life

öyleymiş aklımda neden öyle kaldı bilemedim.

Pepe'nin golünden dolayı öyle kalmıştır aklında. Ben de sanki daha önce 1 golü varmış gibi düşünüyodum.

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

Quaresma icin kabul edilen iki teklif var. Oyuncunun menajeri maas konusunu konusuyor. On gune aciklanir.

Negredo icin sadece Ispanya'dan talip vardi, onlar da bizim verdigimiz paranin yarisini bile veremiyorlar; baska bir yerden Negredo icin teklif yok ama menajeri kulup ariyor cunku kadroda dusunmedigimizi biliyorlar, bunun altini ciziyorum. Kalirsa kadroya alinmayacagi bildirildi, maastan zarar etsek de bonus verilmeyecek + 1 sene oynamazsa sonraki transferinde 1 milyon bile kazanamayacaginin farkinda oyuncu ve menajeri. Bonservis istemiyoruz, gitmesi yeterli. Medya yalan haber yaziyor, su ana dek ne Cin ne de Amerika'dan teklif gelmedi.

Vida icin baska teklifler olacak fakat ilgilenen kulupler DK bitmeden cevap vermeyeceklerini biliyorlar. Vida icin Cenk Tosun'u gececek bir teklif gelebilir kalan maclarda dunku gibi oynarsa.

Çevrimdışı Berat

Çevrimdışı cursedofdragon

miladerim vida'dan kazık yedik len :D
miladerim tosic varken vida gereksizdi len :D
miladerim vida elimizde patlayacak len :D

nerde bu arkadaşlar :D

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

marcelo gelmek isteyebilir ama o başkan çok fena biri 7ye aldı 11-12den aşağı bırakmaz
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

babelin açıklamalarını okumuştum ama vidyosunu yeni izledim gıcık kaptım beden dili filan çok sevimsizdi, gomezin yaptığı açıklamalar vol.2 gibi olmuş hatta beden dili çok daha kötü

Çevrimdışı underworld

babelin açıklamalarını okumuştum ama vidyosunu yeni izledim gıcık kaptım beden dili filan çok sevimsizdi, gomezin yaptığı açıklamalar vol.2 gibi olmuş hatta beden dili çok daha kötü
Babılın kafada bir iki eksik tahta var.

Çevrimdışı tangaz

bu fransızlarda önceki şampiyonalarda bi musa sikoko vardı ofansif orta saha totnımda düşüşe geçmiş yedek kalmaya başlamış o adamı satınalma opsiyonlu kiralasak süper olur ortasaha sorununu çözer

Etiketler: