2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 81 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4626976 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı tangaz

yalnız hırvatlar 2 maçtır çok kötü oynuyorlar beklentinin çok gerisindeler
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı 38life

yalnız hırvatlar 2 maçtır çok kötü oynuyorlar beklentinin çok gerisindeler

büyük bir sürpriz olmazsa İngiltereye elenecekler bence.

Çevrimdışı mellfred

bu gece hepimizi mutlu etti sarışın

Çevrimdışı mellfred

sürpriz bile olmaz

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Fransa - Hırvatistan finali bekliyorum ben
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

fransa ingiltere finali oynanacak die tahmin yürütüyorum bende
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı matias_27

Mrb arkadaşlar vida bugün iyi bir performans gösterdi bizim adımıza sevindirici bi gelişme. Şimdi aldığım bi bilgi var ama açıklasam mı açıklamasam mı tereddüte düştüm ama fazla heyecanlanmayın yine de çok fazla ama yine de olabilitesi yüksek bi bilgi. Eski oyuncumuz Marcelo tekrar Beşiktaş a çok gelmek istiyor özellikle eşi ve çocukları da çok istiyor. Bu konuda kesinlikle bir girişim olacak. Vida iyi bir fiyata satılacak gibi ondan gelen para ile forvet 10 numara alınma hesapları var. Stoperde pepe Marcelo ikilisi düşünülüyor. Net bu konuda bilgi aldım olur mu bilemem.sizlerle paylaşmak istedim.
4 yıl üst üste şampiyonluk gelecek

Çevrimdışı sosyalkartal

vidanın performansı aboubakarı adım adım beşiktaşa yaklaştırıyor
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı mehmetthedum

The George bar'da yarı finali ingilizlerle izleyeceğim.. bugün sesim pek çıkmadı ama yine de liverpoollu gevşeklerin tacizine maruz kaldım..  bir iki sandalye havalandı ...  ama vida sebebiyle hirvatları dah sesli destekleyeğimm  kesin kavga var :lol: :lol:

Liverpoollu gevşeklerden biri , takımın emekli güvenlik amiri.. istanbul maçına takimla gitmiş , laf sokup duruyor çomar.. saldırın hirvatlar, savun vida...!!
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı sosyalkartal

Bu sene türk futbol tarihinin en büyük satışını da yapacaz en büyük alışını da yapacaz  :tabe:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı 38life

fransa ingiltere finali oynanacak die tahmin yürütüyorum bende

Ben de öyle düşünüyorum. İngiltere Belçika finali olursa temkinli ve zevksiz bir final izleme ihtimalimiz yüksek. İngiltere - Fransa hem isim olarak hemde futbol olarak güzel bir final olur futbolseverler için. Mbappe ve Griezman'ın yarı final performansı belirleyecek finalin adını.

Çevrimiçi levitate

vidanın performansı aboubakarı adım adım beşiktaşa yaklaştırıyor
artık tutsun şu duyumlar be abi :D
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

Mrb arkadaşlar vida bugün iyi bir performans gösterdi bizim adımıza sevindirici bi gelişme. Şimdi aldığım bi bilgi var ama açıklasam mı açıklamasam mı tereddüte düştüm ama fazla heyecanlanmayın yine de çok fazla ama yine de olabilitesi yüksek bi bilgi. Eski oyuncumuz Marcelo tekrar Beşiktaş a çok gelmek istiyor özellikle eşi ve çocukları da çok istiyor. Bu konuda kesinlikle bir girişim olacak. Vida iyi bir fiyata satılacak gibi ondan gelen para ile forvet 10 numara alınma hesapları var. Stoperde pepe Marcelo ikilisi düşünülüyor. Net bu konuda bilgi aldım olur mu bilemem.sizlerle paylaşmak istedim.
marcelo'yu çok severim ama cidddn şu dünyada futbolcu yok mu hep eski oyunculara aynı isimlere yöneliyoruz cidden çok sinir bozucu
bipbipbupbup

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Geçen günlerde bende yazmıştım bunu temenni olarak. Insallah olur böyle bişey.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Vida iyi paraya satalım. Aboubakar marcelo geri gelsin. Tamam baska transfere gerek yok

Çevrimdışı 38life

VAR sistemiyle birlikte artık duran toplar daha tehlikeli hale geldi. Şimdiye kadar futbolda yazılı olmayan bir kural vardı; Normalde akan oyunda veya sahanın başka biryerinde faul olarak değerlendirelecek olan bir çekişme-boğuşma bir duran top esnasında ceza sahası içinde olursa hakemler bunu tolore ediyor veya kaçırıyordu. Bu yüzden duran top kullanılırken cezasahası içinde birbiriyle güreş tutan topçuları her maç defalarca görüyorduk.Fakat VAR sisteminin gelmesiyle artık duran topların kullanımı esnasında defans futbolcuları daha temkinli davranıyor. Yaptıkları her hareketin VAR odasında 4-5 tane hakem tarafından ayrıntılı bir şekilde incelendiğini bilen oyuncular artık riskli boğuşmalara girmiyor. Dünya Kupasında seyrettiğimiz duran top-kafa gollerinin çokluğunun "sebeplerinden biri" de bu. Önümüzdeki sezon ligimizde de VAR sistemi uygulanacak. Alacağımız santrafor'un hava toplarında etkili bir santrafor olması bize artı puan kazandırır.

Çevrimdışı celiker1

VAR sistemiyle birlikte artık duran toplar daha tehlikeli hale geldi. Şimdiye kadar futbolda yazılı olmayan bir kural vardı; Normalde akan oyunda veya sahanın başka biryerinde faul olarak değerlendirelecek olan bir çekişme-boğuşma bir duran top esnasında ceza sahası içinde olursa hakemler bunu tolore ediyor veya kaçırıyordu. Bu yüzden duran top kullanılırken cezasahası içinde birbiriyle güreş tutan topçuları her maç defalarca görüyorduk.Fakat VAR sisteminin gelmesiyle artık duran topların kullanımı esnasında defans futbolcuları daha temkinli davranıyor. Yaptıkları her hareketin VAR odasında 4-5 tane hakem tarafından ayrıntılı bir şekilde incelendiğini bilen oyuncular artık riskli boğuşmalara girmiyor. Dünya Kupasında seyrettiğimiz duran top-kafa gollerinin çokluğunun "sebeplerinden biri" de bu. Önümüzdeki sezon ligimizde de VAR sistemi uygulanacak. Alacağımız santrafor'un hava toplarında etkili bir santrafor olması bize artı puan kazandırır.
Onu bunu bilmem!🤣Çoğu maça üst yazın bu sene :ishock:
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı tangaz

Vida iyi paraya satalım. Aboubakar marcelo geri gelsin. Tamam baska transfere gerek yok

10 numara?

Çevrimdışı sosyalkartal

artık tutsun şu duyumlar be abi :D
Burda duyumlarıma laf edenler her gün ne yazdığımı arıyorlar sayfa sayfa gezip tutan duyumum da oldu tutmayan da ama hep tutmayanlar ayakta tutuldu  :)

Çevrimdışı mylife1903

Burda duyumlarıma laf edenler her gün ne yazdığımı arıyorlar sayfa sayfa gezip tutan duyumum da oldu tutmayan da ama hep tutmayanlar ayakta tutuldu  :)
Hep linc kilturu ondan yani

Çevrimdışı mylife1903

Ingiltere alir artik kupayi yeter gayri 50 sene oldu sevinsin gsribanlar

Çevrimiçi Necmi

Bu arada necmi abi, dk için keşke ayrı bir tek başlık olsa, maç maç değil de 2018 dünya kupası gibi. Biz de burada konu dışı yapmayız?

Tapatalk kullanarak iPad Pro aracılığıyla gönderildi
Açabilirsiniz üyelerde konu açabiliyor @goktasoktay

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

marcelo'yu çok severim ama cidddn şu dünyada futbolcu yok mu hep eski oyunculara aynı isimlere yöneliyoruz cidden çok sinir bozucu

Marcelo'nun adi bile gecmedi transfer icin, yok boyle bir sey. Stoper transferi zaten Vida ya da Pepe'nin satisina bagli. Ikisi de henuz takimda. Onlarin durumuna gore karar verilecek. Su anda ne Marcelo ne de baska bir stoper icin ugrasmiyoruz.

Etiketler: