2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 80 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4637900 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Necmi

Kaç yıllık bu sözleşme 50 yıllık mı?

Demirörenin gittiği 5 sene oldu. Ne ara yaptı bu anlaşmayı bu kadar bağladı kulübü.

Bu arada ingilterenin kalecisi bu turnuvanın en çok kazanan futbolcusu olur. İnanılmaz kurtarışlar yapıyor.
2020 ye kadar sanırım :bandit:

Çevrimdışı kyiv

2020 ye kadar sanırım :bandit:

Değdi mi bari? bu kadar bağlamanın bedeli ne? Şu anlaşmalar bittiğinde adam gibi markalarla oturup anlaşılsın.

Çevrimdışı atalay

Seneye EPL'de Conte, Pep, Klopp dokunuşları olacak. Lakin İngiliz oyuncuları ve altyapı projesi ile Tottenham'ın geleceği parlak. Bu Spurs menşeli oyuncular ve Pep'in oyun mantalitesi birleşince İngiltere'nin, Almanya ve İspanya örneğinde olduğu gibi 2018 yada 2020'de bir final göreceğini düşünüyorum. Bu rekabete Mou'da katılırsa eşsiz olur.

Sadece bir adımları kaldı.

Çevrimdışı Savaş

nasıl bir çözüm üreteceksin YD nin yaptığı bir anlaşma var ihlal etsen tazminat ödersin zaten dsmartta ellerini ovuşturmuş bekliyordur. bundan sonraki 5 maçı yayınlayacaklarmış.
İyi de dsmart artik tupcunun. Yani anlasma yaptığı firmayı satin aldi zaten adam. Bi yolu bukunur elbet. Kendi yaptigi anlasmayo fesh edecek sadece yani. İstese yapar.

Herseyi gectim biz bu maci veremiyoruz alin siz verin neden denmez.

Herseyi gectim.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tangaz

futboldan muazzam anladığım DK da da belli oldu  :bandit:

fransa belçika ingiltereyi grup ilk maçlarından sonr yarı final yaparlar die ilan etmiştim
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Necmi

Değdi mi bari? bu kadar bağlamanın bedeli ne? Şu anlaşmalar bittiğinde adam gibi markalarla oturup anlaşılsın.
nesi değecek üç kuruş paraya yapmışdır onuda kırdırmışdır herşeyde yaptığı gibi
bu neki nelerin ceremesini ödüyoruz.

Çevrimdışı Jimexi

4-4-2 oynuyor takım şuan. Larin - Love.

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı AigleBordeaux

Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı Jimexi

Fatih Doğan 20 dkk yayın yapıp kapadı maalesef.

Çevrimdışı kyiv

Vagner Love kötü oynarken golü atmış.

Çevrimdışı kyiv

asporda 5 dakika kadar verdiler. Vagner Love çalışıyor falan diyorlar hikaye. 3 pozisyona girdi 3 ünde de geçen seneki gibi zorlayıp topu kaptırdı.

Çevrimdışı Jimexi

utku-gg-fatih-mitroviç-caner-lens-dorukhan-necip-töre-larin-love. 11 böyle idi.

asporda 5 dakika kadar verdiler. Vagner Love çalışıyor falan diyorlar hikaye. 3 pozisyona girdi 3 ünde de geçen seneki gibi zorlayıp topu kaptırdı.

oh no.

Çevrimdışı enesbjk

Bu arada kaleci forması çok hoş görünüyor, bi fotoda gördüm. Gerçekten farklı bi forma

Çevrimdışı AigleBordeaux

Bu arada kaleci forması çok hoş görünüyor, bi fotoda gördüm. Gerçekten farklı bi forma
Retro konsepten gidiyor iki yildir adidas, bu senede kaleci formalarina yansimis. Bu arada kaleci formasi katalogtan gordugum kadariyla bize renk yapmamislar.
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

nerde ?

Çevrimdışı enesbjk

nerde ?
İnstada. Seronomi fotosu çekilmiş. Orda biraz görünüyordu ama çok farklı gibi.

Çevrimdışı enesbjk

Bi formaya benzettim ama hangisi acaba hatırlayamıyorum

Çevrimdışı Karabay

Çevrimdışı enesbjk

Bu mu?
Buna benzer bi alman forması var mıydı? Büyük ihtimal karıştırıyorumdur

Çevrimiçi Kapkarakartal

Etiketler: