@Onur Küçük Hem kanat ihtiyacımız vardı, quaresmanin gitmesi olasılığķ varxı ve töre sezona sakat giriyordu.. uyum surecine filan ihtiyaç duymadan oynayacak CL seviyesinde sağ açık olarak lens iyi bir anlaşmaydı.. üstelik aziz efendinin de iyi bir derse ihtiyacı vardı. Belki de o sayede gecen sene sustu oturdu yerine...
Quaresma gitmeyince ve iyi de oynayinca, lens yedek kaldı.. bence sorun bu... skor anlaminda quaresmadan iyi , babele denk olacağını düşünüyorum.. yeter ki oynasın.. lens+töre en az babel+q7 kadar skor üretebilir .. ama yedekleri yok.. özellikle de sol açıkta adam yok.. o sebeple trezege ve aminu önerip duruyorum ama begenmiyor
@f_madida bey.
@tuncaboylu başkandan anladığım kadarıyla, bence de sagbek mevzusu dorukhan'in üstune kaldı.. adriano ve fatih aksoyun da sagbek oynayabildigini belirtelim.. bu durumda medelin yedegi olsun diye necipin yanında musa ile veya atibayla anlasmak fena olmaz.ben musa diyorum. madida bey musayı da beğenmiyor ama.....
merkez orta saha da sayısal bir eksiklik var tolgay ve oğuzhanin yanına bir cambaz lazım.. hele bi tanesi giderse 2 tane.. 10 numarayı başkan kesin alacağız dedi. Sanıyorum babelden gelen para kullanilacak.. forvet için ise yapacak bir şey yok eldekiler gitmeden bakamayız bile.. sayisal fazlalik var.. ha negredo,love,q7 elele giderlerse üçünün parası belki abubakar alır..
Şöyle bir kadro mümkün :
_____________abubakar____________
____________(larin/nayir)__________
Töre_____oguzhan_fernandes____lens
(Aminu)___(musa)___ (tolgay)____(orkan)
_____________medel_(necip)_________
Adriano____vida_____pepe____g.gonül
(Caner)____(ersan)_(fatih)___(dorukhan)
_______________fabri________________
______________(tolga)______________