2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 78 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4621267 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

Vida’nın satılması halinde gelecek parayla ilk olarak Emre Akbaba transfer edilecek.

( Habertürk)
Sabahtan beri Habertürk konuşuyoruz, hiç okumadın herhalde :)

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Sabahtan beri Habertürk konuşuyoruz, hiç okumadın herhalde :)

Okudum abi de haber hosuma gitti ondan paylaştım Emre'yi severim iş yapar bizde ins gelir.

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Öyle okursun tabii, herkesi kovacağız yazacak halleri yok.
Bak burada yazılanları oku:
https://tr.sputniknews.com/turkiye/201807021034098520-fatih-altayli-haberturk-kapatma-karari-turgay-ciner/
Spor ekibi için televizyondaki kontenjan belli, adamların spor kanalları yok. Televizyonda 2 tane spor muhabiri yeter, zaten adamlar haber kanalı. İnternet sitesi için muhabire ve spor yazarına maaş vermeye gerek yok, zaten o yüzden de kapatıyorlar gazeteyi.
Yani o spor servisindeki çıban başlarına yol göründü.
Diğer sayfalar için de aynı şey söz konusu, o gazete yazarlarının yarısından çoğu ayrılacak. Muhabirlere de gerek yok, internet siteleri her şeyi haber ajanslarından alıp yayınlar. Bir kaç tane içerik yöneticisi de koyarlar, sağdan soldan haber kopyalar. Oldu bitti.

İnşallah dediğin gibi olur.. Genelde işten çıkarmalarda tecrübesiz ve ünlü olmayanlardan başlarlar, tetikçiler zaten parasını başka yerden alır bedava yazar ama umarım haklı çıkarsın.

Çevrimdışı mylife1903

Duyumculuga basladim arkadaslar
Bizim adriyano valesiyaya satiliyor 1.5myin yuroya
Yerini doldurmak icin de baskan metin akbayraka talimat vermis
Ilk hedef milli solbek ismael koybasi
Fb 4.5 milyon yuro istemis ilk girusmede
3 milyon bandina gelince transfer gerceklesecekmis
Ismael cok hevesliymis

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Ya Aboubakar ya aboubakar
bu adam gelmeli gelişi babel'i şahlandırır saha içindeki uyumları yeter rakibi çok iy ekarte edip oyunu sadece 2 kişi rakip sahaya yığabilicek 2 fevkalade oyuncu.
Bu manzaradan mahrum etmeyin taraftarı.
[ Son Düzenleme: 02 Temmuz 2018, 13:09:03 Erdem Ayaz ]

Çevrimiçi Necmi

Gecenin ortasında "Tolgay yerli değil" yazınca, uykun vardı sandım. :)

Uyuyamamak iyidir, ben de sevmem.

Tolgayı yerli kontenjanı kalsın dedide arkadaş ondan olmadığını yazdım ama tff kontenjanını
düşünerek söylemiş.

Çevrimdışı ALDENYX

Beşiktaş, Osmanlıspor ile yollarını ayıran golcü oyuncu Umut Nayır ile prensip anlaşmasına vardı. Pürüz çıkmazsa transferin yakında açıklanması bekleniyor.
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimiçi Necmi

Hep aynı yerden akmasından iyidir, zaten dediğin gibi çoğu da iş falan bulamaz.

Sağda solda Beşiktaş'la ilgili ne kadar olumsuz haber varsa, hemen hepsinin altında bu gazetenin imzasını görüyorum.

Zaten o Atilla Türker denen yaratığın tiyneti de ortada. Haftada bir yazmasına rağmen Mehmet Ekici transferiyle ilgili 10 tane köşe yazısı yazdı. Sanki dünyada ve ülkede hiç olmayan çok acayip bir şeyi yakalamış hıyar ağası.

yayın hayatına girdiğinden şu ana kadar bir kere bile okumadım o gazeteyi tv kayıtlı bile değil televizyonda belkide kayıtlıdır onu bile bilmiyorum kısa yola almadığım için.

Çevrimdışı ALDENYX

Gökhan Töre iyi kilo vermiş..ve oldukça fiit... inşallah +15 yapar bu sene ...  :)

Çevrimdışı tuncaboylu

Tolgayı yerli kontenjanı kalsın dedide arkadaş ondan olmadığını yazdım ama tff kontenjanını
düşünerek söylemiş.
Artık UEFA listesine odaklanmak zorunda değiliz. Hem 25 oyuncu bildirebiliyoruz, hem de şampiyonlar Ligi'nde değiliz.

14 yabancı kuralı tek kısıtlamamız, o yüzden gurbetçi doldurmaya başladık.

Çevrimiçi Necmi

Oyuncu satışından çok bankalar kuru sabitlemeye yanaşmadılar bence sağlam bir ekonomik kriz geliyor bence ülkeye
sebep o olamaz keyfimi çekiyorsun kuru sabitlemediler vaz geçtim diyesin çekiyorsun ödemen var ödeyemezsen o kur artışından daha büyük zararlara uğratır seni. Çekmeye ihtiyaç duymadılarsa demekki başka kaynak buldular başka açıklaması olmaz bunun.

Çevrimdışı ALDENYX

15.00 da Beşiktaş'ın yeni transferi Dorukhan Toköz, basın toplantısı düzenleyecek ve soruları yanıtlayacak.

Çevrimdışı tuncaboylu

Beşiktaş, Osmanlıspor ile yollarını ayıran golcü oyuncu Umut Nayır ile prensip anlaşmasına vardı. Pürüz çıkmazsa transferin yakında açıklanması bekleniyor.
Bakalım hangi güzide Anadolu kulübüne kitlemek için bizim adımızı kullanıyorlar yine.

Yönetim menajerlerle arasını bozmak adına ses çıkarmıyor, ama bence bir dur demek lazım artık.

Çevrimiçi Necmi

Okudum abi de haber hosuma gitti ondan paylaştım Emre'yi severim iş yapar bizde ins gelir.
Kardeşim neresi hoşuna gitti habertürk Beşiktaş için iyi haber yapmaz ordada söylemek istediği
Beşiktaşın transfer yapmaya parası yok. Beşiktaş transfer için neden satış bekleyecek ffp si bitmiş aynı yerede almıyorsun oyuncu boşalsın diye bekleyesin zaten boş bölgeye yapıyorsun. transfer yapmak içinde cebine parayı koyup gitmiyorsun bir ödeme planıyla yapılıyor. adamlarınki kötü niyet algı yaratma yoksa vidanın satılacağı falan yok sırf onun üzerinden Beşiktaş zorda demeye getirmiş nakit lazımsa tosiçi yeni sattık hiç demiyorlar tosiçten gelen para duruyor diye.

Çevrimiçi Necmi

İnşallah dediğin gibi olur.. Genelde işten çıkarmalarda tecrübesiz ve ünlü olmayanlardan başlarlar, tetikçiler zaten parasını başka yerden alır bedava yazar ama umarım haklı çıkarsın.
dostum gazete haberciliğiyle tv yorumculuğu birbirinden çok farklı bir şey diğer elemanlarını bilmem ama spor bölümüne tv de iş bulamazlar spor tv değil çünkü orda spor spikeri bile yoktur normal spiker verir haberi.

Çevrimdışı tuncaboylu

http://www.yenicaggazetesi.com.tr/mustafa-cengizden-uefa-aciklamasi-197193h.htm

Galatasaray'a men geliyor galiba, hayırlı olsun.

"UEFA kafasına sıkmış olur, dava açarız" tarzı cıbılın kabadayısı tarzı açıklamalar başladıysa, ceza kapıda görünmüş demektir.

Çevrimdışı f_madida

http://www.yenicaggazetesi.com.tr/mustafa-cengizden-uefa-aciklamasi-197193h.htm

Galatasaray'a men geliyor galiba, hayırlı olsun.

"UEFA kafasına sıkmış olur, dava açarız" tarzı cıbılın kabadayısı tarzı açıklamalar başladıysa, ceza kapıda görünmüş demektir.

yaklasiyor yaklasmakta olan.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı f_madida

Ismael cok hevesliymis

Seninki duyumculuk degil, kıyamet tellallığı.

Bu arada birisi bu sezon Süper Lig'te VAR uygulaması olacak mı demişti.. Aslında geçen sezonunun devre arasında uygulanacaktı ama güya yetişmemişti.. Sonrasında da 18/19 sezonuna yetişecek dendi.. Büyük ihtimalle yine yetiştiremeyecekler.. Çünkü işlerine gelmez.. Tamam VAR hakemi de Türk olacak, o da tetikçi olacak belki ama %50 daha az hata yapsa bile şimdiki durumdan iyidir. Geçen sene kötü bi performans sergiledik ama VAR olsaydı rahat şampiyon olurduk o kötü halimizle..

Çevrimdışı İhsan

Vida’nın satılması halinde gelecek parayla ilk olarak Emre Akbaba transfer edilecek.

( Habertürk)

Ne yani

Vidayi satamazsak oyuncu almayacak miyiz ?!?  :o_o:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı İhsan

Ismael cok hevesliymis

duyumsuzlukta bu mesaj ilac gibi geldi !  :uyucam:
[ Son Düzenleme: 02 Temmuz 2018, 14:43:52 İhsan ]
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı İhsan

Eski filimler aklima geldi... Nayir Nolamaz  :)
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı f_madida

O geliyor ayrı da, bizim kullanmama sebebimiz başka olabilir.

Mutabakata vardığımız halde kullanmamışız, demek ki daha avantajlı bir opsiyon bulduk.

Belki de yüklü bir oyuncu satışı yapılacak olabilir.

Gecen seneden beri yazdigimiz bir hayal var. Qatar firmalariyla (Qatar Airways / QNB) uzun vadeli yuksek gelirli bir sponsorluk ayarlanmasi, sonra da bu sponsorlugun gelirlerini gostererek QNB'den uzun vadeli dusuk faizli kredi cekmek. Bizim ilacimiz olur, eger gerceklesirse.

Gecen seneden beri yazdigimiz bir hayal var. Qatar firmalariyla (Qatar Airways / QNB) uzun vadeli yuksek gelirli bir sponsorluk ayarlanmasi, sonra da bu sponsorlugun gelirlerini gostererek QNB'den uzun vadeli dusuk faizli kredi cekmek. Bizim ilacimiz olur, eger gerceklesirse.

Benim de eskiden beri aklıma takılan şey neden yapı kredi ile çalışmadığımız. Rahmi Koç kredi için bi güzellik yapamaz mıydı yıllardır yahu? Cebinden versin de demiyorum daha düşük krediler daha uzun vadeler ayarlanamaz mıydı?

Çevrimdışı cursedofdragon

umut nayir'i almışız. B spor.

4 yıllık anlaşmışız.

Etiketler: