2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 69 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4621312 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Q7 ye bu yaşta kimse çok para vermez,
3-4 ne koparırsak kardır.
Vida ya 11 diyorlarsa 13-14 e biter.
Buruj mitrovic için 3,5 verdi biz kabul etmemiştik şimdi en fazla 4 verirler diyecem de ben pek inanmıyorum.
Tolgay yerli statüsünden kalır.
Pepe de kalır gibi duruyor.

tolgay yerli statüsünde değil.

Çevrimdışı underworld

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

inşallah bu hafta çok güzel bir hafta olacak daha önce sütten ağzım yandığı için sadece bu kadar diyebiliyorum sizler şu an mışıl mışıl uyurken 3.20 ye kadar haber bekledim  :lol: :lol: :lol: :busted_cop: :busted_cop: :busted_cop:

Hadi hayırlısı  :tabe:

Domagoj Vida'nın Danimarka karşısındaki performansı.

120 dakika
12 başarılı top uzaklaştırma
2 bloke edilen şut
3 pas arası
1 top çalma
6/10 ikili mücadele kazanma
5/8 hava topu kazanma
1 başarılı dribbling
92 kez topla buluşma 72 başarılı pas %85 pas isabet oranı #Beşiktaş #WorldCup #CRO

Vida finale çıkarsa kesinlikle tutamayız takımda.. Mutlaka bi İngiliz takımı alır.. Vida'yı takımımızla çok izleyemesek de şu bonservissiz geliş süreci, sözünü tutması vs çok sevdim kendisini. Hırvatlara kıl olsam da sırf onun destekliyorum.

Alıntı
Çin 2. Ligi'nden bir kulüp Quaresma'ya, yıllığı 9 milyon euro'dan 3 yıllık sözleşme, Beşiktaş'a ise 6 milyon euro bonservis bedeli teklif etti, ancak Beşiktaş 10 milyon euro talep etti. (Habertürk)

Çin 2.ligi? Yıllık 9 milyon maaş?

Bu arada Habertürk kapanmıyor beyler sadece kağıt gazete olarak yayınlanmayacak.. İnternet üzerinden yayınlarına devam edecek, TV de duruyor.. Yanlış alarm yani  :D

Çevrimiçi Necmi

Bu arada Habertürk kapanmıyor beyler sadece kağıt gazete olarak yayınlanmayacak.. İnternet üzerinden yayınlarına devam edecek, TV de duruyor.. Yanlış alarm yani  :D
o kapandı demektir internet üzerinden yayın yapacaksa kadrosunu dağıtacak demek oluyor. internette gazeteciye ihtiyacın yok yazılımcı aynı işi görüyor. Haberide ajanslardan çekiyorsun. olay bitiyor. yani eskisi gibi tetikçileri barındıramayacak kadrosunda.

Çevrimdışı tuncaboylu

tolgay yerli statüsünde değil.
Necmi abi, uykusuzluk mu çekiyorsun?

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tuncaboylu

Yanlış alarm değil, gazetesi kapanıyor.

Gazetesi kapanırsa, eldeki yandaş ve Beşiktaş düşmanı gazetecilerin hemen hepsi de kapının önüne konur.

Sadece internet sitesinde yazsın diye gazeteci maaşı ödemezler, zaten her yer blogger.

Çevrimiçi Necmi

Necmi abi, uykusuzluk mu çekiyorsun?

fazla uyumam ben

Gazetesi kapanırsa, eldeki yandaş ve Beşiktaş düşmanı gazetecilerin hemen hepsi de kapının önüne konur.

Sadece internet sitesinde yazsın diye gazeteci maaşı ödemezler, zaten her yer blogger.

Ben kadroyu dağıtmayacaklar aynı kadro internette ve tv'de devam edecek diye okudum.

Çevrimiçi Necmi

internet sitesini iki üç kişi yönetir. onlarında gazeteci olmasına gerek yok.
haberi ajans servis eder abonedirler zaten ajanslara haber foto anında ellerine gelir
bunların yapacağı copy past. gazeteci müsvettelerinin hiç biri işinde kalamaz ama bunların
kötü olan kısmı etrafa yayılacak olmaları illaki zehirlerini akıtacak bir yer bulurlar
ama ülkede basını pek iyi şeyler beklemiyor hepsi batmaya başladı yakında iş bulamayacak çoğu

Çevrimiçi Necmi

Ben kadroyu dağıtmayacaklar aynı kadro internette ve tv'de devam edecek diye okudum.
tv yi bilemem ama internette nasıl devam edecek hem kadroyu tuttuktan sonra neden kapatacaklar
açık tutup paylarını alırlar. mantıklı değil.

Çevrimdışı tangaz

haberi ajans servis eder abonedirler zaten ajanslara haber foto anında ellerine gelir
bunların yapacağı copy past. gazeteci müsvettelerinin hiç biri işinde kalamaz ama bunların
kötü olan kısmı etrafa yayılacak olmaları illaki zehirlerini akıtacak bir yer bulurlar
ama ülkede basını pek iyi şeyler beklemiyor hepsi batmaya başladı yakında iş bulamayacak çoğu

kıyakçılığın sonu ayakçılık
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Necmi

zaten bazı personeli tv gazete ortak kullanıyordur onlar tv de işlerini yapmaya devam eder
ama tökezledilerse yarında tv kapanır. artık çorap söküldü.

Çevrimdışı tuncaboylu

Öyle okursun tabii, herkesi kovacağız yazacak halleri yok.

Bak burada yazılanları oku:

https://tr.sputniknews.com/turkiye/201807021034098520-fatih-altayli-haberturk-kapatma-karari-turgay-ciner/

Spor ekibi için televizyondaki kontenjan belli, adamların spor kanalları yok. Televizyonda 2 tane spor muhabiri yeter, zaten adamlar haber kanalı. İnternet sitesi için muhabire ve spor yazarına maaş vermeye gerek yok, zaten o yüzden de kapatıyorlar gazeteyi.

Yani o spor servisindeki çıban başlarına yol göründü.

Diğer sayfalar için de aynı şey söz konusu, o gazete yazarlarının yarısından çoğu ayrılacak. Muhabirlere de gerek yok, internet siteleri her şeyi haber ajanslarından alıp yayınlar. Bir kaç tane içerik yöneticisi de koyarlar, sağdan soldan haber kopyalar. Oldu bitti.

Çevrimdışı tuncaboylu

fazla uyumam ben
Gecenin ortasında "Tolgay yerli değil" yazınca, uykun vardı sandım. :)

Uyuyamamak iyidir, ben de sevmem.

Çevrimdışı tuncaboylu

zaten bazı personeli tv gazete ortak kullanıyordur onlar tv de işlerini yapmaya devam eder
ama tökezledilerse yarında tv kapanır. artık çorap söküldü.
Aynen öyle.

Televizyonları ayakta tutan da yandaş firmaların ve inşaat şirketlerinin reklamları.

Bu seçimlerde iyi para kaldırdılar iktidar partisi reklamları ile.

Ama ekonomik ortam kötü, reklam veren de azalınca haber kanalı da kapanabilir.

Yardakçı sayısı artınca ve kemik sayısı azalınca, ortadaki parsayı bölüşmek zor olacak onlar için.

Çevrimdışı tuncaboylu

Hep aynı yerden akmasından iyidir, zaten dediğin gibi çoğu da iş falan bulamaz.

Sağda solda Beşiktaş'la ilgili ne kadar olumsuz haber varsa, hemen hepsinin altında bu gazetenin imzasını görüyorum.

Zaten o Atilla Türker denen yaratığın tiyneti de ortada. Haftada bir yazmasına rağmen Mehmet Ekici transferiyle ilgili 10 tane köşe yazısı yazdı. Sanki dünyada ve ülkede hiç olmayan çok acayip bir şeyi yakalamış art niyetli herif.

[ Son Düzenleme: 04 Temmuz 2018, 18:42:54 tuncaboylu ]

Çevrimdışı ekrembaser

Kredi kullanımından vazgeçilmiş çok akıllı ve doğru bir hamle olmuş bu dolar ve Euro’nun önünün alınamayacağının kanıtı galiba

Çevrimdışı tangaz

Hep aynı yerden akmasından iyidir, zaten dediğin gibi çoğu da iş falan bulamaz.

Sağda solda Beşiktaş'la ilgili ne kadar olumsuz haber varsa, hemen hepsinin altında bu gazetenin imzasını görüyorum.

Zaten o Atilla Türker denen yaratığın tiyneti de ortada. Haftada bir yazmasına rağmen Mehmet Ekici transferiyle ilgili 10 tane köşe yazısı yazdı. Sanki dünyada ve ülkede hiç olmayan çok acayip bir şeyi yakalamış hıyar ağası.

o yaratık neden bolusporun 1 milyon dolara yedek kaleci alıp 1 yıllık kontrat yapıp yolladığını yazmıyor die ağzının ortasına çakacak bi yöneticimiz eksik. ipliğini pazara dökeceksin bu tiplerin. uğraşacaksın bu tipitiplerle insan içine çıkamayacak hale getireceksik hedef göstereceksin evlerinde zor tuttugun %51lere. dinsizin hakkından imansız gelir.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Gökhan Kurt

96.4 M 'luk krediyi kullanmama kararı almısız. Oyuncu satısları netleşti sanırım.

Çevrimdışı ekrembaser

96.4 M 'luk krediyi kullanmama kararı almısız. Oyuncu satısları netleşti sanırım.

Oyuncu satışından çok bankalar kuru sabitlemeye yanaşmadılar bence sağlam bir ekonomik kriz geliyor bence ülkeye

Çevrimdışı tuncaboylu

Oyuncu satışından çok bankalar kuru sabitlemeye yanaşmadılar bence sağlam bir ekonomik kriz geliyor bence ülkeye
O geliyor ayrı da, bizim kullanmama sebebimiz başka olabilir.

Mutabakata vardığımız halde kullanmamışız, demek ki daha avantajlı bir opsiyon bulduk.

Belki de yüklü bir oyuncu satışı yapılacak olabilir.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Vida’nın satılması halinde gelecek parayla ilk olarak Emre Akbaba transfer edilecek.

( Habertürk)

Çevrimdışı ekrembaser

O geliyor ayrı da, bizim kullanmama sebebimiz başka olabilir.

Mutabakata vardığımız halde kullanmamışız, demek ki daha avantajlı bir opsiyon bulduk.

Belki de yüklü bir oyuncu satışı yapılacak olabilir.

Olabilir Başkan son divanda genel kurulda karar verilmek üzere arsa satışı olabilir demişti yanlış hatırlamıyorsam

Etiketler: