2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 85 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4625037 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı tangaz

Bruno Peres bize yazmışlar.kiralama 1.3 kendisine 1.7 milyon Euro.
Via :haber Kartal’ı özel haber...

gelsin yarın başlasın diyecektim de sakatmış eleman tahmini geri dönüş temmuz sonuymuş, gelmesin yok iyileşti yok nüksetti duymak o riski almak gereksiz olur
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Mrb arkadaşlar nasılsınız

Hoşgeldin kardeşim,

Yeni duyum var mı

Çevrimdışı cursedofdragon

11 M € cidden komik bir rakam EPL takımı icin hele. Portekiz yada Hollandadan alsalar en az 25 verirlerdi Vida'ya. Tok satıcı olup kemiksiz 18 M altına kapalıyız demeliyiz .

20 iyidir 20  :bandit:

Çevrimdışı tangaz

11 M € cidden komik bir rakam EPL takımı icin hele. Portekiz yada Hollandadan alsalar en az 25 verirlerdi Vida'ya. Tok satıcı olup kemiksiz 18 M altına kapalıyız demeliyiz .

açız aç, ne toku  :D

getirsinler canlıyı yarın masaya koysunlar 12ye verir başkan, 29 yaşında son transferi olur bidaa satamazlar kolay kolay.

ben de başkan olsam 12ye veririm temmuz ağustosta çok yüklü ödemelerimiz var.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Gökhan Kurt

20 iyidir 20  :bandit:

Cenk için zar zor 22 aldık. Hadi bu adam stoper 18'e razıyız.

Çevrimdışı tangaz

Mrb arkadaşlar nasılsınız

hadi başla anlatmaya dinliyoruz  :D

Çevrimdışı kyiv

Maçın tamamını izlemedim ama Vidanınçok çok kritik 2 müdahalesi oldu ki bizde henüz bu müdahaleleri görmedik henüz. 15den aşağı satılmasın 14 verene bile güle güle...Elin iskandinavlarına, hollandalılarına 15,20 Beşiktaşa 10. O zaman size hayırlı işler!!!

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Hırvatistan'ın çok iyi bir kadrosu ama onunla tezat yaratacak kadar berbat bir hocası var.

Hani yedek kulübende kimse yok bir nebze anlarım da bu herif bildiğin bizim gibi izliyor.

bu gidişle hırvatlar yicek golü iyice dağıldılar.

Çevrimdışı İhsan

Vidanın kesiciliğine lafım yok ama ayağı için aynı şeyleri düşünmüyorum murat abi..

Tapatalk kullanarak iPad Pro aracılığıyla gönderildi

Aynısı Pepe için de geçerli
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı İhsan

önündeki orta sahaya bırakıverse yeter bence

Bu yüzden Rakitic ve Modric stoperlerin arasına girip topu öne doğru taşıyor. Bizde de bu benzer yapılmalı
Come to Beşiktaş

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bu yüzden Rakitic ve Modric stoperlerin arasına girip topu öne doğru taşıyor. Bizde de bu benzer yapılmalı

Bu iş genelde Rakitic' te. Ancak Hırvatlar bu yüzden hücumda 1 kişi eksikler.
Orta sahadan hücuma gerekli destek gelmiyor.

Neden Brozovic ile başladı onu zaten hiç anlamadım.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Hırvatlar iyice düştüler oyundan simdi yiyecekler bir tane.

Çevrimdışı goktasoktay

Aynısı Pepe için de geçerli
İşte marcelo bu yüzden değerliydi...

Tapatalk kullanarak iPad Pro aracılığıyla gönderildi

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Vida icin 15 iyidir bedelsiz aldik sonucta.. mitro vida ikilisi satilirsa tahminim bedelsiz ersan + romadan kiralik jesus hamleleri gelir..

Stoper tandemi ve forvet her sene degisiyor her sene kumar oynuyoruz biraz istikrar yakalamamiz lazim kadroda.
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimiçi Özgür Gültekin

İki stoperden en az birinin oyun kurma becerisi yoksa takım boyu uzuyor ve hücumda gerekli çoğalmayı sağlayamıyorsun.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

penaltilara giderse hrvatlar isi götürür.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

belli olmuyor ki o işler ispanya da götürür gibiydi rusya götürdü :D

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı matias_27

Arkadaşlar şuan transfer de geç kalınmış bi durum yok dünya kupasından dolayı bütün takımlar şuan izleme modunda transfer piyasası dünya kupası bittikten sonra tüm takımlar için çok hareketli ve hızlı geçecek doğal olarak

Bildiklerime gelecek olursak

1-takımda yaklaşık 7-8 adama çeşitli teklifler var ama istenilen düzeyde değil şimdilik

2-şenol hoca direkt takıma monte edilmesi gereken 3 mevki verdi yönetime forvet orta saha ve sağ bek bu 3 mevkiye direkt takıma katkı verecek 3 isim istedi

3- babel in yüksek maaş isteği var başkan rahatsız bu durumdan

4- şenol hoca vidayı takımda tutmak istiyor astronomik rakam gelmediği sürece

5-hoca oğuzhan ve Tolgayın performansından memnun değil

6-q7 ye maaş teklifi iyi ama bonservis çok düşük şenol hoca Q7 yi direkt kesecek tempolu adam gelmediği sürece satılmasına karşı

7-gökhan gönülü yedek bek olarak düşünüyor

8-forvet olarak güçlü kuvvetli hava toplarında etkili birini istemektedir

[ Son Düzenleme: 01 Temmuz 2018, 23:24:15 matias_27 ]
4 yıl üst üste şampiyonluk gelecek

Çevrimdışı matias_27

Hoşgeldin görünmüyordun

Hoşbulduk Necmi abi bi süre sosyal medyadan uzak kaldık özel işlerden dolayı
4 yıl üst üste şampiyonluk gelecek

Çevrimdışı tangaz

bence danimarka eleyecek

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Çevrimdışı tangaz

buna VAR isteyen adama ben hakem olsam kart veririm

Etiketler: