Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.
0 Üye ve 81 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
20 milyon € lütfen
Tolganin feda demesi lazim, ben severim tolgayi gayet yeterli ikinci kaleci icin ama maasi cok. Dunya uzerinde bizden baska yedek kqlecisi askalecisindan cok alan takim var mi?Carpiklik var diyorum bu konudaUstelik birinci kaleci yabanci. Ya birinci kaleciyi gozunu kapatip aldin, iyi cikti maasi dusuktuYa bombaci tolgaya degerinden cok verdinYa tolgaya alternatif aldin ama o tolgadan iyi ciktiD:) hepsi
Everton vida teklif 11 milyon Euro Via:Murat özenDünya kupasını bekliyormuşuz biz
15 versinler kemiksiz.bonus fln olmaz
şöyle saçını düzelten yok ki Modriç gol atsın
Kaleciligini begenmiyorum Tolga'nin. En sevmedigim kaleci dengesiz kaleci tipi. Yedek kalecin ya 35 yas ustu tecrubeli, oynamamaya ses etmeyecek, az maasli, acil ihtiyacta sahaya cikip 3-5 mac idare edecek biri olacak, ya da 22 yas alti, gelisime acik, az maasli formayi aldigindan birakmama potansiyeli olan biri. Tolga'nin normal sartlarda almasi gereken ucret 700 bin euro falan. Isteyeni varsa 300-500 bine gonderilmesi hata olmaz.
Bütün parayı gömsünler santrafora şöyle bir mandzukic ya da dzeko tadından yenmez...everton da bokunu çıkardı şu bonus olayında ver abi düz hesap 15 kemiksiz.mitro kalacak herhalde
mitro'da yolcu diyorlar.
tolga aslında iyi kaleci biz çizgi kalecilerini beğenmiyoruz ondan iyi gelmiyor ama çizgide fabridende iyi aslında fabri ceza sahasına hakim taraftarın gözünü okşuyor bu. ha bu şekildeyken çıkıp muslerayı nasıl beğenirler bunuda anlamıyorum
O nereye gidiyor?Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu arada herkese talip varken Tolgay kardeşim sen de gidebilirsin 3-5 neyse teşekkür ederiz emeklerin için...
Yine mi stoper arayacağız bu durumda?Tapatalk kullanarak iPad Pro aracılığıyla gönderildi
Vidanın kesiciliğine lafım yok ama ayağı için aynı şeyleri düşünmüyorum murat abi..Tapatalk kullanarak iPad Pro aracılığıyla gönderildi