2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 83 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4624201 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Babel diye Love'ı gönderelim.

Suratını boyamaya da gerek yok.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
boyunu ne yapacağız :D

Çevrimdışı Karabay

İntetnette buldum. Abuş gelsin ve derhal bunu giyinsin.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

japonya daha az sarı kart gördügü için gruptan çıkmış. :)

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

İntetnette buldum. Abuş gelsin ve derhal bunu giyinsin.
[/quote

Keske bu olsa ah keske..

Ama muhtemelen dumduz siyah bir forma olur. Umarim yanilirim.. 2014 2015 sezonu siyah formasi efsaneydi ustunde kartal kanatlari olan bu forma da onunla yarisir :)
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı sozkul

Beşiktaş hakkında bir şeyleri çıkıp dobra dobra eleştiren gençlere iyi gün taraftarı, renkli sevici denilmesi kadar saçma bir şey yok. biz 2009, 2016 ve 2017 hariç iyi gün görmedik. avrupada metalist, liverpool faciaları gördük. yd ile büyüdük. sürekli derbilerde yenilen, ezilen Beşiktaş ile büyüdük. 4 sene üst üste inönüde fb ye kaybeden Beşiktaş' ı gördük. lige ocak- şubat ayında havlu atan Beşiktaşla büyüdük. rakipler lincoln, roberto carlos gibi oyuncularla oynarken baki mercimekler, ali tandoganlarla büyüdük. o kötü günleri hâlâ kafamızdan atamadığımız için yine en ufak başarısızlıkta yine o zamanlara geri dönecekmişiz gibi hissediyoruz.

Necmi'yi sert olmakla  eleştirdim @riveros , o bir üslup eleştirisiydi. kullandığı kelimeleri bir yana bırakalım, bendede bu duyguları uyandırıyorsun.
Bugüne kadar karşılaştığım sevdiğim, sevmediğim,  hiç bir Beşiktaşlı o süreci şöyle anlatmaz.

sürekli derbilerde yenilen, ezilen Beşiktaş ile büyüdük. 4 sene üst üste inönüde fb ye kaybeden Beşiktaş' ı gördük

Bunları böyle okuyunca gözümün önüne fenerli bir adam geliyor.  Hadi bize arşivden Beşiktaş zaferlerinde yazdığın bir kaç mesaj bul fikrimizi değiştirelim

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Necmi'yi sert olmakla  eleştirdim @riveros , o bir üslup eleştirisiydi. kullandığı kelimeleri bir yana bırakalım, bendede bu duyguları uyandırıyorsun.
Bugüne kadar karşılaştığım sevdiğim, sevmediğim,  hiç bir Beşiktaşlı o süreci şöyle anlatmaz.

sürekli derbilerde yenilen, ezilen Beşiktaş ile büyüdük. 4 sene üst üste inönüde fb ye kaybeden Beşiktaş' ı gördük

Bunları böyle okuyunca gözümün önüne fenerli bir adam geliyor.  Hadi bize arşivden Beşiktaş zaferlerinde yazdığın bir kaç mesaj bul fikrimizi değiştirelim
bu sezon gs ve fb yi yendigimiz maclar ve avrupada kazandıgımız maclar hariç aşırı sevinmemiz gereken bir maç yoktu. fb yi yendigimiz macta cezalıydım zaten. diğerlerinde yine yazdım zaten..

hiç bir beşiktaşlı o süreci öyle anlatmaz demişsin abi ama benim için o yazdıgım o sürecin çok güzel bir özetidir. ezeli rakibine üst üste 4 sezon kendi sahanda yenilmek.. ben yazdıgım şeylerde abartıyorum, dozunu kaçırıyorum doğru.. ama Beşiktaşlılıgıma laf edilmesine de kızıyorum. o zaman beşiktaşlı gibi konuş diyenler olacaktır ki lafım yok, böyle düsünebilirler.. ama burada takımın sorunlarını yazmaycaksak nerede yazacagız? sonuçta burası forum.. herkesin farklı düşünceleri var.. ben bundan sonra yazdıklarıma dikkat ederim.. ama yanlış oldugu zamanda söylerim.. geçen sezon şampiyonluk beklemedigimi, olamayacagımızı söyledim.. ceza aldım ve yine bana yüklenenler oldu. ama sezon sonu hepimiz takımı eleştirdik..

Çevrimdışı Berat

Sızan iki forma -kırmızı ve siyah- yine hayal kırıklığı.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

bence 2015 2016 forma seti en güzeliydi. başka renk yok diye efsane sloganı vardı hatta. siyah forma, beyaz forma ve çubuklu.. tasarımları da çok sade ve güzeldi..

Çevrimdışı underworld

Çevrimdışı mylife1903

Yd ile fazla alakasi yok o sonuclarin zaten. Hakemler kesip bicmis. 10 sene altyapi ile oynasak fb ile gs bizim evimizde 5 tane mac kazanamaz toplam.
Yonetimle teknik direktorle futbolcuyla alakasi yok, hakemle federasyonla alakali o isler
Fb sanki cok iyiydi. Her mac kirmizi gor ofsaytten gol ye penaltilarin verilmesin ohh ne ala

Yahu fbye evimizde son penaltiyi amokachi atmis. Yahu herif torun sahibi oldu cocuklari besiktasta oynadi gitti hala penalti atacaz

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Yd ile fazla alakasi yok o sonuclarin zaten. Hakemler kesip bicmis. 10 sene altyapi ile oynasak fb ile gs bizim evimizde 5 tane mac kazanamaz toplam.
Yonetimle teknik direktorle futbolcuyla alakasi yok, hakemle federasyonla alakali o isler
Fb sanki cok iyiydi. Her mac kirmizi gor ofsaytten gol ye penaltilarin verilmesin ohh ne ala

Yahu fbye evimizde son penaltiyi amokachi atmis. Yahu herif torun sahibi oldu cocuklari besiktasta oynadi gitti hala penalti atacaz
hakem konusunda facialar unutulmaz zaten. 3 kasım 2007 tarihinde kadıköyde oynadıgımız maçı unutamam mesela. ağlamıştım maçtan sonra hatta. son dakikada higuain' in golünü vermemisti hakem. ismet arzumandı hakem . 2006 2007 sezonu turkiye kupası rövans maçında kadıköyde uğur boral bizdeki ali tandogana efsane bir faul yapmıştı ve kart görmemişti mesela. ve daha niceleri..

ama her şeyi hakemlere bağlamakta doğru degil. yoksa ben hicbisey oynamadan yenildigimiz derbilerde hatırlıyorum.

Çevrimiçi Kapkarakartal

Beyinsizlerin kanalında beyinsizce bir yorum.

Çevrimdışı Liquidator

Aldığım istihbarata göre yeni sezon formalarımız bunlar. Eger bunlarsa benim için hayal kırıklığı
Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Şu 2. Forma bari çıksın .

Çevrimdışı cursedofdragon

Aldığım istihbarata göre yeni sezon formalarımız bunlar. Eger bunlarsa benim için hayal kırıklığı

formalar bunlar değil.

Bunlar fake.

Çevrimdışı Liquidator

formalar bunlar değil.

Bunlar fake.
olmasınlar zaten))

Отправлено с моего iPhone используя Tapatalk
Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Çevrimdışı mylife1903

Offf ne igrenc formalar ya
Siyah olan bir albeniye sahip biraz ucundan accik

Her sene formamiz degisiyir ne sacma sapan isler yahu

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Beşiktaş, Bas Dost transferinde masadan kalktı..

7 milyon imza parası..
5 milyon menajer parası..
4 milyon maaş..

İstekleri kabul görmedi..(F. Gunayer)

Beşiktaş, Bas Dost transferinde masadan kalktı..

7 milyon imza parası..
5 milyon menajer parası..
4 milyon maaş..

İstekleri kabul görmedi..(F. Gunayer)

Çevrimdışı underworld

William bianda (18)  > roma

Çevrimdışı AigleBordeaux

Alakası olmaz formaların bunlarla, bunlar klasik halı saha digital baskı forma kalıpları.
Adidas'ın her sene uyguladığı kalıplar var önceki paylaşılan kırmızı forma yüzde 90% satışa çıkar bu sene Adidas'ın dağıttığı Condivo 18 kalıbı.
Bu arada geçenlerde Necmi Abiye dedim Adidas Türkiye'den çekiliyor bana hayır çekilmez dedi şimdi uzatmayacağız diyor boşuna ümitlendim.
New Balance'tan allah korusun düzgün yaptıkları bir forma var oda geçen senenin Liverpool iç saha forması. Kalıpları kötü ,ürünleri pahalı olur büyük ihtimal Türkiye'de ve mağazaları az sayıda bildiğim kadarıyla.
Yunus abi Macron demiş ama oda kesinlikle kalite olarak Adidas ve Nike'tan teknoloji olarak çok uzakta. Trabzonluların Macron'a sevinmesi doğal Nike onlara katalog forması veriyordu eski kalıplar tasarımlar.
Kısaca forma için en mantıklısı Adidas'la uzatmak yada Nike'la sözleşme imzalamak.
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'ndeki muhtemel rakiplerinin bu akşam oynadığı ilk macta, B36 - St. Josephs karşılaşması 1-1 bitti.

Teknik direktörümüz Şenol Güneş yarın saat 15:00'te Nevzat Demir Tesisleri'nde, basın mensuplarıyla bir sohbet toplantısı gerçekleştirecek.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Alakası olmaz formaların bunlarla, bunlar klasik halı saha digital baskı forma kalıpları.
Adidas'ın her sene uyguladığı kalıplar var önceki paylaşılan kırmızı forma yüzde 90% satışa çıkar bu sene Adidas'ın dağıttığı Condivo 18 kalıbı.
Bu arada geçenlerde Necmi Abiye dedim Adidas Türkiye'den çekiliyor bana hayır çekilmez dedi şimdi uzatmayacağız diyor boşuna ümitlendim.
New Balance'tan allah korusun düzgün yaptıkları bir forma var oda geçen senenin Liverpool iç saha forması. Kalıpları kötü ,ürünleri pahalı olur büyük ihtimal Türkiye'de ve mağazaları az sayıda bildiğim kadarıyla.
Yunus abi Macron demiş ama oda kesinlikle kalite olarak Adidas ve Nike'tan teknoloji olarak çok uzakta. Trabzonluların Macron'a sevinmesi doğal Nike onlara katalog forması veriyordu eski kalıplar tasarımlar.
Kısaca forma için en mantıklısı Adidas'la uzatmak yada Nike'la sözleşme imzalamak.
under armour, umbro falan da iyi tasarımlar yapıyor. özellikle under armour iyi bence

Etiketler: