2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 85 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4623665 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi murat

santraforun kadar konuşursun almanya wernerle kaybetti biz negredoyla kaybettik arjantin de higuain bir var 3 yok mesela brezilya gabriel jesusla debelenirken sahaya firmin çıktıgında seviye atlıyor vbvb

biz negredo ile kanser olurken gomis atmaya dewam ediyordu
bende bu werner yerine sabitzer daha iyi onu niye almamışlar diyordum.sabitzer avusturyalıymış😁

Çevrimiçi yaço58

arkadaşlar dejavu yaşıyoruz şuan 2015-16 sezonu önceside böyleydi durum gs şampiyon olmuş fb yıldızları dolduruyor biz ise ümitsizdik ancak ne oldu sonunda yine inşallah aynısı olcak birde kadromuz iyi lensde bu sezon kampa fit gelmiş hala umutluyum sizce ileri 3lü babel-abuş-lens olsa presli ve hareketli oynasalar arkalarınada güzel bir 10 numarayla acaip bir sezon geçirirz gibime geliyor lensten hala ümidim var inşallah tutar ve ilerde 3 siyahi oyuncuyla ligi götürürüz inşallah

Çevrimiçi Necmi

renkli seviciliği ile alakası yok dediklerimin. diyorum ki biz 2 yıldır her türlü başarıyı yaşadık. mali olarak çok para kazandık. buna ragmen hâlâ maddi sıkıntı var. fb son 4 yıldır kupası yok. cl ye gidemiyor. buna ragmen maddi olarak bizden daha iyiler. bu adamlar bu kadar başarısızlıga ragmen maddi sıkıntı yaşamıyorlarsa( avrupadan ciddi bir ceza almadılar maddi sebeplerden ötürü) demek ki biyerlerden iyi paralar kazansalar bir sürü yıldız adam alacaklar.
sen bu foruma geldiğinden beri renklileri yalama dışında birşey yapmıyorsun ne para kazandık mali olarak nasıl bir muhasebe hesabın var millet yırtınıyorken borçlar ne olacak diye kazandığını kasadamı tutuyorsun geliyorsa ödemeye gidiyor alırsan borcunu büyütürsün o borç kazandığını harcayarak bitmez. istif falanmı ettiklerini sanıyorsun sınırımız yok istediğimiz oyuncuyu alırız ama uefanın değişmez bir kuralı var gelirlerinin %20 si dışında borçlanamazsın borçlanırsan milanda olsan iki yıl meni yersin istermisin pahalı oyuncu alıp seneye men yemeyi fener alır almaz onların sorunu muhasebeleştirebiliyorlarsa yaparlar yakalanırlarsa kan alır uefa hele feneri hiç affetmez. hilemi yapıyorsun yaparsın ama yakalandığında ağlamayacaksın biz yaptık işde karşılığı bir yıl men oldu. sizin orda oynayan oyuncunuz atiba ve medel burda kalkmış diz dövüyorsunuz wilshere i atibaylamı değişirsin medellemi önce onu sor kendine onu bırak ben ozi yada tolgayla bile değişmem. birde renkli sevici değilim diyorsun adamlar nerdeyse senin dört oyuncunun maliyetine alacak onu. iki maç sonrada topal onu keser :D

Çevrimiçi murat

flemengo babel'e 4 milyon € teklif etmiş.

Kaynak :ntvspor
Şimdi bişey diyecem 4 milyon ne 14 olmasın o?

Çevrimdışı sozkul

Rvp 2 yolda o zaman. İnsallah öyle olur.
500 M € borçları var hala farklı hedeflerin peşindeler.

Bidiğim birşey yok ama ben biraz  kıskanıyorum biraz  korkuyorum.
Ali Koç bu takımın başına boşuna gelmedi, bu Koç Ailesinin bir projesi bence.
Belki 1milyar dolarlık bir ceza geliyordu örneğin (ben uydurdum ama hayır öyle birşey olamaz diyebiliyor musunuz) Doğan'a gelmedi mi, adam o bir milyarın 200 ünü buraya harcarsa bizim için kötü olur.
3 Temmuz'un üzerine,  içini Aziz'in boşalttığı Fener'in başına  gelen adamın ailesine artık çok daha zor operasyon yapılır, bir kardeş hayatını kaybetmişken, prensiplerini bir kenara bırakan ailenin, Ali Koç'un Fener başkanlığına izin vermesi şüphe uyandırıcı benim için..

Çevrimiçi Necmi

Yok karijma bunu robano ile kontrol ederdi yere dusurmeden apis arasigla onune alirdi sonra kaleciyi iki yatir kaldir uc feynk ile gecer bos kaleye dogru topa bi tirivela vururdu top da diregin yanindan disari cikardi hangi diregin korner direginin
katılıyorum

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı sozkul

sen bu foruma geldiğinden beri renklileri yalama dışında birşey yapmıyorsun ne para kazandık mali olarak nasıl bir muhasebe hesabın var millet yırtınıyorken borçlar ne olacak diye kazandığını kasadamı tutuyorsun geliyorsa ödemeye gidiyor alırsan borcunu büyütürsün o borç kazandığını harcayarak bitmez. istif falanmı ettiklerini sanıyorsun sınırımız yok istediğimiz oyuncuyu alırız ama uefanın değişmez bir kuralı var gelirlerinin %20 si dışında borçlanamazsın borçlanırsan milanda olsan iki yıl meni yersin istermisin pahalı oyuncu alıp seneye men yemeyi fener alır almaz onların sorunu muhasebeleştirebiliyorlarsa yaparlar yakalanırlarsa kan alır uefa hele feneri hiç affetmez. hilemi yapıyorsun yaparsın ama yakalandığında ağlamayacaksın biz yaptık işde karşılığı bir yıl men oldu. sizin orda oynayan oyuncunuz atiba ve medel burda kalkmış diz dövüyorsunuz wilshere i atibaylamı değişirsin medellemi önce onu sor kendine onu bırak ben ozi yada tolgayla bile değişmem. birde renkli sevici değilim diyorsun adamlar nerdeyse senin dört oyuncunun maliyetine alacak onu. iki maç sonrada topal onu keser :D

Necmi, ifadelerinde gereksiz bir sertlik var, birşeye mi gerildin? 
Derin bir nefes al,  nefesi içinde 20 ye kadar tut ve yavaşça bırak.
Üç kere yapacaksın.

Çevrimiçi Necmi

Bidiğim birşey yok ama ben biraz  kıskanıyorum biraz  korkuyorum.
Ali Koç bu takımın başına boşuna gelmedi, bu Koç Ailesinin bir projesi bence.
Belki 1milyar dolarlık bir ceza geliyordu örneğin (ben uydurdum ama hayır öyle birşey olamaz diyebiliyor musunuz) Doğan'a gelmedi mi, adam o bir milyarın 200 ünü buraya harcarsa bizim için kötü olur.
3 Temmuz'un üzerine,  içini Aziz'in boşalttığı Fener'in başına  gelen adamın ailesine artık çok daha zor operasyon yapılır, bir kardeş hayatını kaybetmişken, prensiplerini bir kenara bırakan ailenin, Ali Koç'un Fener başkanlığına izin vermesi şüphe uyandırıcı benim için..
ali koç gelmesin diye az yırtınmadılar. koçların YD ilede arası iyi değil hükümetlede değil
adamlar fenere dokundu tarihde silinmeyecek bir lekeyle damgaladılar daha ne yapsınlar
başkanınamı dokunmayacaklar fener başkanı diye aziz bu kadar hükümet yalakalığı yaparken içerde yatırdılar mahkemede sürünüyor hala fener başkanı olması onu kurtarmadı. son zamanlarda en kolay operasyon fener çevresine yapılıyor ülkeri söndürdüler doğuşu söndürdüler. hiçte düşündüğün gibi değil son beş yılda hangi kulüp fener kadar saldırı altında kaldı bazı şeyleri kabul edelim. biz fener kadar ağır hasar almadık 5 yıldır fener sürekli düşüyor. bu düşüşün elbet bir çıkışı olacakta bakalım ne zaman olacak. koç ailesi aliyi hiç düşünmediki başta hiç istemediği halde londrada yaşayan düzenini orda kurmuş ömeri getirdiler. Elbet fenerde ali koç farkı olur ama senin düşündüğün gibi olmaz bu fark koç ailesinin bir üyesi öyle eğilip bükülemez birilerinin istediği gibi mesela reklam olayında kullandılar ertesi gün çektirdi reklamı bu not edilmişdir bir taraflara. fener her zaman başarıyı iktidara sırtını yaslayarak sağladı kuruluşundan beri böyle başka bir öynetim şekli bilmiyor ama bu sefer yaslayamayacak. ali koçun tarzı değil bu ailenin tarzı değil bakalım göreceğiz. rakibim aziz olacağına ali koç olsun bin defa tercih ederim. iyi olsun iyi yönetsin rakibin iyi olursa sende iyi olmak zorundasın. işin kötüsü rakibin kötü iken geçiliyordun.

Çevrimiçi murat

maddi olarak bizden iyi değiller olmayan parayı harcamaya dewam ediyorlar tutarsa ve arka arkaya şampiyon vb olurlarsa borcu çevirirler (ödeyemezler sadece çevirirler ki çevirmeleri bile zor) bir nevi zar atıyorlar şampiyonluk gelmezse daha kötü duruma düşerler.
Anlaşılan bunlar azizin yaptığı gibi ikinci bir defter tutmaya devam edecek.

Çevrimdışı tuncaboylu

Babel diye Love'ı gönderelim.

Suratını boyamaya da gerek yok.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi murat

Babel diye Love'ı gönderelim.

Suratını boyamaya da gerek yok.

İşte bize menejer buralarda lazım.şimdi negredo love gibi adamlara bedava teklif gelse hatta maaşının bir kısmını ödemek durumuyla karşı karşıya kalma durumlarında 3-5 milyona alacak kulüp bulsun.satıştan yüzde 50 alsın sorun değil.1 milyonluk oyuncuyu 2 e döşeyecek menejer heryerde bulur zaten bizi. oyuncuyu gönderirkende biraz işe yarasınlar.

Çevrimiçi Necmi

Necmi, ifadelerinde gereksiz bir sertlik var, birşeye mi gerildin? 
Derin bir nefes al,  nefesi içinde 20 ye kadar tut ve yavaşça bırak.
Üç kere yapacaksın.
neye gerileyim sürekli renklileri yalamak için bahane yaratıyor geldiğinden beri böyle
insan düşünmeden yazmamalı bazen Beşiktaşlı olduklarını hatırlatmak gerekiyor yazmanında bir üslubu var.
mesela ben twitterde bir Beşiktaşlı kötülerken müzmin sakat vs diye bir cevap yazdım bir kaç saat önce

Sakatlıkları müzmin değil darbeye bağlı sakatlıklar kalıcı bir hasar bırakmaz zaten son iki sene az oynatılma nedeni tercih edilmemesi sakatlık değil. konu arsenal olunca oyuncuda istikrar nasıl aransın hocanın tüketmediği oyuncu kalmadı.

burda hem kötüleyene eleştiri var ama bunu yaparkende kendimizi yere gömmüyorum insanlar konu Beşiktaş ise yazdıklarına dikkat edecek renklilerin bir eylemi doğru olur bunu övebilirsinde ama bunu Beşiktaşı aşağılamadan yapacaksın aşağılarsan tepkiyide alırsın. bu genç arkadaşda hep övme överkende beşiktaşla mukayese etme ve Beşiktaşı aşağılama huyu var şimdi değil bütün mesajları böyle önce Beşiktaşı aşağılamamayı öğrenecek. Beşiktaş başlığında renkli transferlerin bile konuşulması moderasyon nedeniyken birde bunu Beşiktaşı aşağlayarak yaptığında sessizmi kalalım.

Çevrimiçi Necmi

agam bizle dalga geçiyir.
brezilya takımı babeli neden transfer etmek istesinki birde ben hiç görmedim öyle 4 falan verdiklerini heleki
bu yaşta oyuncuya

Çevrimdışı tuncaboylu

ali koç gelmesin diye az yırtınmadılar. koçların YD ilede arası iyi değil hükümetlede değil
adamlar fenere dokundu tarihde silinmeyecek bir lekeyle damgaladılar daha ne yapsınlar
başkanınamı dokunmayacaklar fener başkanı diye aziz bu kadar hükümet yalakalığı yaparken içerde yatırdılar mahkemede sürünüyor hala fener başkanı olması onu kurtarmadı. son zamanlarda en kolay operasyon fener çevresine yapılıyor ülkeri söndürdüler doğuşu söndürdüler. hiçte düşündüğün gibi değil son beş yılda hangi kulüp fener kadar saldırı altında kaldı bazı şeyleri kabul edelim. biz fener kadar ağır hasar almadık 5 yıldır fener sürekli düşüyor. bu düşüşün elbet bir çıkışı olacakta bakalım ne zaman olacak. koç ailesi aliyi hiç düşünmediki başta hiç istemediği halde londrada yaşayan düzenini orda kurmuş ömeri getirdiler. Elbet fenerde ali koç farkı olur ama senin düşündüğün gibi olmaz bu fark koç ailesinin bir üyesi öyle eğilip bükülemez birilerinin istediği gibi mesela reklam olayında kullandılar ertesi gün çektirdi reklamı bu not edilmişdir bir taraflara. fener her zaman başarıyı iktidara sırtını yaslayarak sağladı kuruluşundan beri böyle başka bir öynetim şekli bilmiyor ama bu sefer yaslayamayacak. ali koçun tarzı değil bu ailenin tarzı değil bakalım göreceğiz. rakibim aziz olacağına ali koç olsun bin defa tercih ederim. iyi olsun iyi yönetsin rakibin iyi olursa sende iyi olmak zorundasın. işin kötüsü rakibin kötü iken geçiliyordun.
Bu sene hükümet Fenerbahçe'ye para yağdırdı, ilk 5'e giremeyecek kadroya ve teknik heyete sahip takımı ilk 2'ye sokuldu ve kupada final oynatıldı.

Seneye bunların hiç biri olamayacak diye tahmin ediyorum, Wilshere'la falan toparlanacak halleri yok. Büyük bir enkaz var ellerinde

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

arkadaşlar dejavu yaşıyoruz şuan 2015-16 sezonu önceside böyleydi durum gs şampiyon olmuş fb yıldızları dolduruyor biz ise ümitsizdik ancak ne oldu sonunda yine inşallah aynısı olcak birde kadromuz iyi lensde bu sezon kampa fit gelmiş hala umutluyum sizce ileri 3lü babel-abuş-lens olsa presli ve hareketli oynasalar arkalarınada güzel bir 10 numarayla acaip bir sezon geçirirz gibime geliyor lensten hala ümidim var inşallah tutar ve ilerde 3 siyahi oyuncuyla ligi götürürüz inşallah
valla aynen öyle.. 2015 yılı haziran ayının kopyası şimdiye kadar..

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

neye gerileyim sürekli renklileri yalamak için bahane yaratıyor geldiğinden beri böyle
insan düşünmeden yazmamalı bazen Beşiktaşlı olduklarını hatırlatmak gerekiyor yazmanında bir üslubu var.
mesela ben twitterde bir Beşiktaşlı kötülerken müzmin sakat vs diye bir cevap yazdım bir kaç saat önce

Sakatlıkları müzmin değil darbeye bağlı sakatlıklar kalıcı bir hasar bırakmaz zaten son iki sene az oynatılma nedeni tercih edilmemesi sakatlık değil. konu arsenal olunca oyuncuda istikrar nasıl aransın hocanın tüketmediği oyuncu kalmadı.

burda hem kötüleyene eleştiri var ama bunu yaparkende kendimizi yere gömmüyorum insanlar konu Beşiktaş ise yazdıklarına dikkat edecek renklilerin bir eylemi doğru olur bunu övebilirsinde ama bunu Beşiktaşı aşağılamadan yapacaksın aşağılarsan tepkiyide alırsın. bu genç arkadaşda hep övme överkende beşiktaşla mukayese etme ve Beşiktaşı aşağılama huyu var şimdi değil bütün mesajları böyle önce Beşiktaşı aşağılamamayı öğrenecek. Beşiktaş başlığında renkli transferlerin bile konuşulması moderasyon nedeniyken birde bunu Beşiktaşı aşağlayarak yaptığında sessizmi kalalım.
valla burada yazan kimsenin Beşiktaşlılığı sorgulanamaz. çok değil 29 nisan tarihinde oynanan gs maçı sonrası yazılanlar duruyor daha. orada çok ağır yazanlar olmuştu. daha eskiye gidersek yine 24 mayıs 2015 tarihinde oynanan gs maçı sonrası yazılanlarda hâlâ mevcut forumda. orada yazılanlar çok çok daha ağır. yine aynı sekilde 2014 2015 sezonu tartısma yerinde yazılanlarda var.

burada kimse Beşiktaş' ın kötülüğünü istemiyor. sadece beni rahatsız eden bir durumu yazdım. maddi durumumuz kötü yazmak beşiktaşı küçümsemek demek değildir. aynı sekilde fb nin parası çok demekte fb yi övmek demek degildir.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Beşiktaş hakkında bir şeyleri çıkıp dobra dobra eleştiren gençlere iyi gün taraftarı, renkli sevici denilmesi kadar saçma bir şey yok. biz 2009, 2016 ve 2017 hariç iyi gün görmedik. avrupada metalist, liverpool faciaları gördük. yd ile büyüdük. sürekli derbilerde yenilen, ezilen Beşiktaş ile büyüdük. 4 sene üst üste inönüde fb ye kaybeden Beşiktaş' ı gördük. lige ocak- şubat ayında havlu atan Beşiktaşla büyüdük. rakipler lincoln, roberto carlos gibi oyuncularla oynarken baki mercimekler, ali tandoganlarla büyüdük. o kötü günleri hâlâ kafamızdan atamadığımız için yine en ufak başarısızlıkta yine o zamanlara geri dönecekmişiz gibi hissediyoruz.

Çevrimdışı atalay

Yerry Mina iki maçtır duran toptan avlıyor. Geçen maçta kısa kullanıp-iki kez rakibi hareket ettirdiler. Bu sefer ise öne doğru yine çalışılmış bir duran top organizasyonu ile golü buldular. 

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

katılıyorum
O kadarını da beceremezdi diyeceğim ama diyemiyorum Quaresma bu :D

2015 - 2016 sezonu Akhisar maçında 1 metreden Trivela ile topu auta atmıştı :D

Sonra Lyon maçı sağ çaprazdan ceza sahasına girip yine ayak dışı ile vurup topu taca göndermişti

Spikerde Yalçın çetin Quaresma ceza sahası karşı karsiya suuuuuuutttt Taca gitti taca malesef :D
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Savaş

Bu sene hükümet Fenerbahçe'ye para yağdırdı, ilk 5'e giremeyecek kadroya ve teknik heyete sahip takımı ilk 2'ye sokuldu ve kupada final oynatıldı.

Seneye bunların hiç biri olamayacak diye tahmin ediyorum, Wilshere'la falan toparlanacak halleri yok. Büyük bir enkaz var ellerinde

Wilshere sakatlik yaşamazsa yine iyi topçu yalnız. Fener bu sene napar bilmem ama alabilirlerse iyi topçu alacaklar.

İsterdim Beşiktaşımıza gelsin.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Necmi

valla burada yazan kimsenin Beşiktaşlılığı sorgulanamaz. çok değil 29 nisan tarihinde oynanan gs maçı sonrası yazılanlar duruyor daha. orada çok ağır yazanlar olmuştu. daha eskiye gidersek yine 24 mayıs 2015 tarihinde oynanan gs maçı sonrası yazılanlarda hâlâ mevcut forumda. orada yazılanlar çok çok daha ağır. yine aynı sekilde 2014 2015 sezonu tartısma yerinde yazılanlarda var.

burada kimse Beşiktaş' ın kötülüğünü istemiyor. sadece beni rahatsız eden bir durumu yazdım. maddi durumumuz kötü yazmak beşiktaşı küçümsemek demek değildir. aynı sekilde fb nin parası çok demekte fb yi övmek demek degildir.
bu senin yaptığını fenerliler yapıyor Beşiktaşın parası yok fener zengin algısını bunu yıllarca yedirerek şiştiler
gördük ne kadar paraları olduğunu şu an ülkedeki en kötü durumda takım bırak ülkeyi avrupada borç konusunda ilk üçe kesin girer büyük ihtimalde avrupadaki en borçlu kulüp geçen sene 500 M euro borçla en fazla borcu olan kulüp manuydu öğrendikki fenerin borcu bunuda katlıyor ve manu gibi geliride yok
bunu sen dersen evet renkli sevici olursun çünkü onların dilinden konuşuyorsun yoksa parası çok dediğin adamların borcu bizim iki katımızdan fala gelirleri bizim gelirimizin üçte biri buna ramen bu lafı eden adama ben Beşiktaşlı demem öylede bir sorgularımki şaşarsın.

Çevrimdışı atalay

Oyuncunun beslenme düzeni ve metabolizmadan aerobik, laktik ve alaktik anaerob kapasitesine kadar bir yelpaze var. Fakat düzenli ve ani sprint, koşu kalitesi yüksek oynayan takımlarda darbeye bağlı olmayan kas sakatlıkları daha çok yaşanır. Bilic'in Beşiktaş'ı gibi. Son üç senedeki kas sakatlığının o zamanlara göre epey düşmesinin sebeplerinden biri de oyun tercihinden kaynaklı gibi duruyor. Antrenman planlaması da önemli. Lokal, fonksiyonel ve pliyometrik yöntemler; tercih edilen eksantrik, izometrik, izotonik ve konsantrik fazlar önemli. Ezbere yazılmayacak şeyler bunlar. Detayları bilmek lazım.

Çevrimdışı atalay

Açıkçası Amerika kıtasının özünde sahip olduğu oyun kültürü ile Avrupai oyunu iyi sentezlemelerinin başarılı sonuçlar vermesini istiyorum. Yine burada Avrupa'da önemli teknik direktörler ile farklı taktik ve pozisyon oyunları ile oyunculuğunu geliştiren oyuncuların önemi var. Bu takımlar arasında belki de en Avrupaisi tüm oyun geleneklerine tezat bir şekilde Brezilya. Bu turnuvada Meksika, Peru, Kolombiya, Uruguay gibi takımların oyun açısından söz sahibi olabilmeleri gelecek adına önemli.

Build-up'ı ve pozisyon üretkenliği turnuvadaki birçok takımdan daha iyi olmasına rağmen elenen Peru dışında hepsi son 16'da. Peru'nun kontenjanını da Arjantin'in aldığını düşünürsek eksik yok.

Çevrimiçi Necmi

Beşiktaş hakkında bir şeyleri çıkıp dobra dobra eleştiren gençlere iyi gün taraftarı, renkli sevici denilmesi kadar saçma bir şey yok. biz 2009, 2016 ve 2017 hariç iyi gün görmedik. avrupada metalist, liverpool faciaları gördük. yd ile büyüdük. sürekli derbilerde yenilen, ezilen Beşiktaş ile büyüdük. 4 sene üst üste inönüde fb ye kaybeden Beşiktaş' ı gördük. lige ocak- şubat ayında havlu atan Beşiktaşla büyüdük. rakipler lincoln, roberto carlos gibi oyuncularla oynarken baki mercimekler, ali tandoganlarla büyüdük. o kötü günleri hâlâ kafamızdan atamadığımız için yine en ufak başarısızlıkta yine o zamanlara geri dönecekmişiz gibi hissediyoruz.
öylemi hatırlattın için sağ ol. Biz onları görmedik o sıra uzayda yaşıyorduk geçmişde hissettiklerini renkliler şimdi senin kadrona bakıp hissediyor daha mutlu olman için ne yapman gerekiyor adamların iki sene önceki kurtarıcısı senin kulübende kadroya giremiyor öyle böyle değil son üç yılda onlarda oynayan en iyi adamdan bahsediyoruz. seninki gibi sıradan bir oyuncuya messi aldılar muamelesi yapmıyoruz adamlar seni ezmeye çalışırken quaresmayı alıp kulübede oturturum diyor ne olmuş 7 yıl Beşiktaşın düşüşünü görmüşsün 5 yıldırda yükselişini görüyorsun avrupada fener kadrosundan bir oyuncu söyle desen kimse söyleyemez senin kadronu sayarlar. daha ne istiyorsunuzda Beşiktaşı renklilerin karşısında ezik aciz göstermekten duramıyorsunuz. birde söylenen oyuncuya bak kaç gömlek daha iyisi senin kadronda var zaten kendi kadronu bu halde hakir görüp renklileri övmeye başlarsan cevabınıda alırsın bu kadar basit önce Beşiktaşlı olmayı öğreneceksin sonrada Beşiktaşlı gibi düşünmeyi yoksa uğradığın her durakta dışlanırsın twitterde kendi başına yazarken bulursun kendini.

Etiketler: