2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 75 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4631478 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı kyiv

santrafor değilde santrafor arkasındaki her yerde oynayacak yetenek var.mühim olan alt yaş grubundaki bu oyunu üste taşıyabilmek.leverkusen neden bırakmış acaba?

Soru işareti olan kısım da o zaten. Leverkusen neden bırakıyor ve neden 200 bin euro gibi düşük bir rakama?

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Soru işareti olan kısım da o zaten. Leverkusen neden bırakıyor ve neden 200 bin euro gibi düşük bir rakama?
Gelecek gorememislerdir , Malum cok ust duzey seviyeye gelecek olanları Almanlar topluyor sekenleri de biz topluyoruz
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

bas dost konusunda uefa yada fifanın sportingi de korumak adına mutlaka bir bonservis bedeli belirleyeceğini bir tek ben mi düşünüyorum?

sonuçta oyuncu için belli bonservis ödemişler yatırıp yapmışlar, oyuncular taraftar idmanı bastı bizi dövdü die tek taraflı feshetmişler. bence bu noktada uefa/fifa devreye girer ve bir rakam koyar ortaya bu fesih için ve alacak olan takımın ödemesine hükmeder alan takım da paşa paşa öder...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

santrafor değilde santrafor arkasındaki her yerde oynayacak yetenek var.mühim olan alt yaş grubundaki bu oyunu üste taşıyabilmek.leverkusen neden bırakmış acaba?

bazı kaynaklar leverkusen uzatmak istiyor oyuncu kabul etmemiş diyorlar ama ben inanmadım şahsen  :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı mylife1903

Arizasi, defosu vardir abi. Yoksa birakmazlar
Herifler yanilmiyor
Ha bizim icin yeterli midir, hic izlemeden pektodan iyidir diyorum
Pektonun aldigi paraya 5 tane gurbetci denesen 2 tanesi kadroda tutunsa basarilisin

Çevrimdışı tangaz

şu ozzi sergen mukayesesine farklı bir bakış açısı şeedeyim.  ozziyi manitası terk etti haberleri çıktı sergen ise manitaları terk ederdi  :D

Çevrimdışı mylife1903

bas dost konusunda uefa yada fifanın sportingi de korumak adına mutlaka bir bonservis bedeli belirleyeceğini bir tek ben mi düşünüyorum?

sonuçta oyuncu için belli bonservis ödemişler yatırıp yapmışlar, oyuncular taraftar idmanı bastı bizi dövdü die tek taraflı feshetmişler. bence bu noktada uefa/fifa devreye girer ve bir rakam koyar ortaya bu fesih için ve alacak olan takımın ödemesine hükmeder alan takım da paşa paşa öder...
Abi adam imzalayinca, sporting fifaya basvurur lisansi cikmaz sonra fifa biz basvurunca gecici lisans verir olayi cozmek icin de hakem atar mevzuya. Sonra fifanin sartlarinda belietilmis olan bir bonservis hesaplanir biz de seve seve oderiz o parayi.
Fifanin hesapladigi bonservis fazla yuksek olmaz dost milli takimda cok tercih edilen bir oyuncu degil

Çevrimdışı mylife1903

şu ozzi sergen mukayesesine farklı bir bakış açısı şeedeyim.  ozziyi manitası terk etti haberleri çıktı sergen ise manitaları terk ederdi  :D
Terk etmesi bi haber degeri tasimiyor abi, kiz arkadasi oziden sonra kendine kiz arkadas bulduysa nasrinin karisi gibi o cok fena haber degeri tasir.
Yahu bana olsa kendimi intihar ederim, dusun yahu kiz arkadasin var baska kariya kaciyor senden ayrilip

Çevrimdışı ekrembaser

Aslında ozinin gerçek sıkıntısını bulmuşsun abi. ozinin fizik her zaman böyleydi ilk şampiyonluk sezonunun tamamında ikinci yıl büyük bölümünde iyi oynadı çocuk geçen sezon başlamadan o suratsız kız terk edince sezonu gitti. Sıkıntısı kesinlikle psikolojik bu adamın

Çevrimdışı sozkul

Simdi nasil olacak
Dost abu larin mi oluyor ilerisi
Ben buna tamam derim.............

Naaptin mylife1903?  Çok lüks olur bizim için para yok, dün Berk Hacıgüzeller dedi çalışanların 2 aylık alacağı varmış.
Ayrıca aşk adamı o kadar mutlu sırıtıyorduki dünkü sezon başı fotolarında,  belliki seviyor istanbulu adam, tam bir aşk şehri burası gitmem diyormuş..

Çevrimdışı sozkul

.........
............
Pektoya veliye yagli sozlesmeleri veren yonetimin 2 seferdir atibaya yaptigini kabul edemiyorum

Haklısın, En azından 1.250 yi hakediyor Atiba.  Ayıp ediyoruz.

Çevrimdışı tangaz

Aslında ozinin gerçek sıkıntısını bulmuşsun abi. ozinin fizik her zaman böyleydi ilk şampiyonluk sezonunun tamamında ikinci yıl büyük bölümünde iyi oynadı çocuk geçen sezon başlamadan o suratsız kız terk edince sezonu gitti. Sıkıntısı kesinlikle psikolojik bu adamın

haksızlık ediyorsun kıza  :icool:

Çevrimdışı mylife1903

Naaptin mylife1903?  Çok lüks olur bizim için para yok, dün Berk Hacıgüzeller dedi çalışanların 2 aylık alacağı varmış.
Ayrıca aşk adamı o kadar mutlu sırıtıyorduki dünkü sezon başı fotolarında,  belliki seviyor istanbulu adam, tam bir aşk şehri burası gitmem diyormuş..
Valla abi negredo pekto lens aras boyko daha bi lukus
Dar kadro olsun 14-15 kisi kalani gencler
Oynayacak adamlara para verilsin ben tutmayacagi belli adamlara bonservis ve maas verilmesine karsiyim
Negredo falab bile bile lades yahu okuz parasi verildi
Lens desen ayni
Daha arkasi var tabi bu negredo ve lensi de oynamaya calistiklari icin soyluyom yoksa gozumde pekto boyko aras sinifi oyuncular

Abu love larin de olabilir
Cok oyuncu olmasin 40-50 mac oynayabilecek baklavali guclu kuvvetli hirsli herifler olsun azicik defosuna goz kapatiyoz zaten.

Cok sey istemiyoruz yahu
Hirsli guclu istekli olsun hazir ve nazir olsun biraz da top istip edebilsin yeterli, kalanini senol gunes cozer

Çevrimdışı kyiv

Olay Türk takımının başına gelse kesin futbolcu serbest kalır. Avrupanın bilinen bir kulübü olunca bence de o kadar kolay bedavaya düşmez futbolcu.

Çevrimdışı ekrembaser

haksızlık ediyorsun kıza  :icool:

Abim çirkin demedim suratsız bir kız gülmeyi bilmeyen bir insan olur mu?

Çevrimdışı mylife1903

Haklısın, En azından 1.250 yi hakediyor Atiba.  Ayıp ediyoruz.
Abi italyanlar salak mi her takimda 35-40 yas arasi 2-3 tane adam oluyir, az oynuyorlar diger topculara yardim ediyorlar kulup kulturu asiliyirlar. Boyle atiba gibi adamlari tutacaksin tamam bu sene ver 1.25 seneye 750ver dursun 40 yasina kadar.
Tolga oynamadan okuz yukuyle para aliyor, atiba oynayan oyuncu, yaziktir bu atibaya yapilan allah affetmez

Çevrimdışı mylife1903

Abim çirkin demedim suratsız bir kız gülmeyi bilmeyen bir insan olur mu?
Rustur gulmuyorsa, herifler gulene gerizekali muhamelesi yapiyor

Mesela bizim caner rusyadan kacmasa bizdeki gibi devamli anlamsiz anlamsiz gulse onu timarhaneye kapatirlar

Çevrimdışı kyiv

Vida kesinlikle satılsın Mitroviç ve Balotelli bize yeter diyerek fitili ateşliyorum. Balotelli olmadı Aboubakara da hayır demem  :bandit:

Mitroviçten ümitliyim Pepenin yanında çok güzel pişer. Mitroviç bizden sonra öyle veya böyle yeni bir ortam gördü. Geçen seneki kadar çekingen ve tecrübesiz olmayacaktır.

Çevrimdışı sozkul

Vida kesinlikle satılsın Mitroviç ve Balotelli bize yeter diyerek fitili ateşliyorum. Balotelli olmadı Aboubakara da hayır demem  :bandit:

Mitroviçten ümitliyim Pepenin yanında çok güzel pişer. Mitroviç bizden sonra öyle veya böyle yeni bir ortam gördü. Geçen seneki kadar çekingen ve tecrübesiz olmayacaktır.

Ben Mitroviç stoperde olmaz ise ön libero pozisyonunda iyi oynayacağını düşünüyorum.
Ve teklifine evet diyorum. Herşeyden önce bize biri 4,5 biri 3 maaşlı iki stoper  çok fazla.
[ Son Düzenleme: 27 Haziran 2018, 11:50:00 sozkul ]

Çevrimdışı tangaz

jonathan bamba zu lille

hani bu komolli fenere getiriyordu bunu  :lol:

Çevrimdışı kyiv

Ben Mitroviç stoperde olmaz ise ön libero pozisyonunda iyi oynayacağını düşünüyorum.
Ve teklifine evet diyorum. Herşeyden önce bize biri 4,5 biri 3 maaşlı iki stoper  çok fazla.

Ön liberoda Miroslav Karhan tarzında birşey olur. Bir bakmışız Medel stoper, Mitroviç ön libero olmuş.

Çevrimdışı tangaz

:olmaz abi lyon maçında denenmişti toptan kaçıyor ürkek korkak halde 30 dk topa dokunmamıştı istatistiği var, topun en çok teması olan bölgede topa hiç dokunmamış

Çevrimdışı tangaz

Abi italyanlar salak mi her takimda 35-40 yas arasi 2-3 tane adam oluyir, az oynuyorlar diger topculara yardim ediyorlar kulup kulturu asiliyirlar. Boyle atiba gibi adamlari tutacaksin tamam bu sene ver 1.25 seneye 750ver dursun 40 yasina kadar.
Tolga oynamadan okuz yukuyle para aliyor, atiba oynayan oyuncu, yaziktir bu atibaya yapilan allah affetmez

imza

kesinlikle doğru bir tespit

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Yarı finalde Portekiz - Hırvatistan olsun, Pepe hatalı goller yedirsin Quaresma 3 gol atsın, Vida 1 gol 1 asist yapıp Ronaldo'ya top göstermesin, finale Hırvatlar çıksın.. Vida 30 milyona İngiltere'ye, Quaresma 20 milyona Çin'e satılsın, Pepe bizde kalsın  :lol:

Çevrimdışı federo

Dorukhan Toköz - 22
Güven Yalçın - 19  geleceğe yatırım ve bence tutabilecek hamleler..
Ayrıca Serdar Gürleri de almışız diyorlar 2 m euro bonservis ve yıllık 1 m euro maaşa. Serdarı beğenirim ama kanat için bu kadar adam varken ne kadar mantıklı veya gönderilecek birileri mi var..
Bu tarz transferler mesela Güven, Pektemek giderse anlam kazanır.
Mesela Serdar Gürler olursa, Lens giderse anlam kazanır.
Dorukhan için direkt olmasa da Velin gitmesi anlam katacaktır.

Etiketler: