2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 83 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4633841 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kesinlikle katılıyorum. Çıplak gözle stadda da izlediğinde futbol zekası görüş açısı  her şeyi çok farklı takımın en yeteneklisi ama ama ama çalışmıyor ve çalışmayacak.

Her devrin bir Sergeni oluyor bu devrin Sergeni de bu. Herşeyi kafi görüyor.
Çalışmama konusunda Sergen le kiyasliyorsan sorun yok ama Futbolculuk ve yetenek dersen orada Sergene Hakaret etmiş olursun

Sergenin sahaya formasini koysan yetiyordu öyle bir adamdı koşmadan Asistler yapıp Goller atıyordu bambaşka bir adamdı

Nitekim Oğuzhan Sergenin sağ bacağı bile olamaz bakın sol bacağı demiyorum sağ bacağı bile olamaz

Beşiktaşin Kaptanı - Maestrosu bu sene toplamamda 6 Gole katkı ya verdi yada vermedi

Herif 90-100 kiloydu ya ve o kilo ile yeri geldiğinde at gibi koşuyordu ( Gs sampiyonluk maci attigi depar ) ve o göbekle Beşiktaşı şampiyon yaptı
[ Son Düzenleme: 27 Haziran 2018, 01:31:10 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ekrembaser

Bana kalırsa da Aboubakarın durumu netleşene kadar santrafor almayacağız eğer Porto satamazsa o zaman biz kiralayacağız.Ağustosun 10undan önce santrafor konusu netleşmez.

Katılıyorum çok mantıklı bir öngörü

Adam bireysel koçuyla gitmiş tatile çalışıyor tam araştırmadan yaftalamayalım insanları. Tatilin başından beri bireysel koçuyla berabermiş diğerleri gibi video çekip paylaşmadı sadece sezon başlasın ondan sonra değenlendiririz zaten çalışıp çalışmadığını
@tangaz abim gereken açıklamayı yapmış benim bunun üzerine ekleyecegim birşey yok kendisine aynen katılıyorum

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Ne zaman ilk hazırlık maçı? Her nedense Larinin çok hızlı bir giriş yapacağını hissediyorum. Bu sene Larinin senesi olacak. Gökhan Töre formda olduğu zamanlardaki gibi sıfıra inip Larini beslerse çok gol atar Larin. Kalıplı, tutması çok kolay olmaz savunmaların.

+1903

Çevrimdışı f_madida

herif harbi mal son kurala göre vücudun X biryerinden sekip ele çarpınca da el açıksa verin penaltıyı die yazıyor kitapta kenardan da üflediler kulağına lan mal penaltı görmüyormusun die ama bu vermedi

o kurali oyle yazan aslinda hiyarlik etmis. cucuyu savunmak icin soylemiyorum ama defans zaten hava topuna cikmis, kafayi vurmus dengesini saglamak icin kollari ve vucudu belli bir pozisyon almis. yani bu uzayli mi da ziplarken elleri kollari bitisik olsun. 

bilerek olmadik yerde eli kolu acip bloke etmeye calismak ve salak ayagina yatmak ayri sey, saniyelik bir pozisyonda denge icin actigi kola topun carpmasi ayri. kurala gore hata yapmis olabilir ama o kurali koyan asil hatayi yapmis bence.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı kyiv

Çalışmama konusunda Sergen le kiyasliyorsan sorun yok ama Futbolculuk ve yetenek dersen orada Sergene Hakaret etmiş olursun

Sergenin sahaya formasini koysan yetiyordu öyle bir adamdı koşmadan Asistler yapıp Goller atıyordu bambaşka bir adamdı

Nitekim Oğuzhan Sergenin sağ bacağı bile olamaz bakın sol bacağı demiyorum sağ bacağı bile olamaz

Beşiktaşin Kaptanı - Maestrosu bu sene toplamamda 6 Gole katkı ya verdi yada vermedi

Herif 90-100 kiloydu ya ve o kilo ile yeri geldiğinde at gibi koşuyordu ( Gs sampiyonluk maci attigi depar ) ve o göbekle Beşiktaşı şampiyon yaptı

Sergenle Oğuzhan elbette karşılaştırılmaz. Sergen Türk futbol tarihinin en yetenekli Türk futbolcusu. Oğuzhan bu devrin en yetenekli Türk oyuncusu.

Çevrimdışı ekrembaser

@tangaz abim gereken açıklamayı yapmış benim bunun üzerine ekleyecegim birşey yok kendisine aynen katılıyorum

Vallaha tangaz abinin açıklaması da açıklamadan çok tahmine dayalı olmuş. Dediğim gibi net bilgi olmadan kesin konuşmayalım sonra o oyuncuya kurulup en sonunda burada birbirimize giriyoruz. Gerek yok adam 4 gün sonra kampa katılacak ondan sonra daha net konuşuruz

Vallaha tangaz abinin açıklaması da açıklamadan çok tahmine dayalı olmuş. Dediğim gibi net bilgi olmadan kesin konuşmayalım sonra o oyuncuya kurulup en sonunda burada birbirimize giriyoruz. Gerek yok adam 4 gün sonra kampa katılacak ondan sonra daha net konuşuruz
İnş iyi olur ama kendi adıma bu senede hiçbir umudum ve beklentim yok kendisinden

En sevmediğim adam Töreden bile umudum var ama Oğuzhandan umudum yok

Çevrimdışı ekrembaser

İnş iyi olur ama kendi adıma bu senede hiçbir umudum ve beklentim yok kendisinden

En sevmediğim adam Töreden bile umudum var ama Oğuzhandan umudum yok

Umudun yoksa senin için daha iyi hayal kırıklığı yaşamazsın. Beklentiyi düşük tutmak kimi zaman insan sağlığı için daha faydalı canlı olarak yaşayıp görüyoruz neredeyse hergün

Çevrimiçi yorgo_d(geodem)

Asagida Guven Yalcin'in videosu  var.. Patlayiciligi olan,  driblingi yuksek, one dogru  oynayan, pas  gucu ve son vurusu oldukca iyi, sut tehdidi olan ve yasitlarina gore  kuvvetli  bir eleman.. Senol hoca biraz guvenirse Cenk Tosun-Gokhan Tore karisimi bi sey olur bundan.
Uzun zamandir  bu  yasta  olup yere bu  kadar  guvenle basan topcu gormediydim.. Geri vites yok cocukta.

https://www.youtube.com/watch?v=2SqIDUmZINM&feature=youtu.be
[ Son Düzenleme: 27 Haziran 2018, 02:54:56 yorgo_d(geodem) ]
Yorgo

Çevrimdışı mylife1903

Bana kalırsa da Aboubakarın durumu netleşene kadar santrafor almayacağız eğer Porto satamazsa o zaman biz kiralayacağız.Ağustosun 10undan önce santrafor konusu netleşmez.
Negredo love larin pekto olacagina
Balotelli abu larin olsun
Abu veah larin de olur
Ama abu gelecekse abunun donup kaldigi, pinginin iyice yukseldigi zamanlarda sahaya cikarticak bir cenkaver lazim.
Abu tek basina yetmez

Çevrimdışı mylife1903

Turkiye liginde sergenden daha iyi kayarak mudahele eden defans oyuncusu goremedik daha, sergen kayardi ayaginin ustuyle topu tereyagindan kil ceker gibi alip, ayaga kalkarak oyuna devam ederdi

Çevrimdışı cursedofdragon

Asagida Guven Yalcin'in videosu  var.. Patlayiciligi olan,  driblingi yuksek, one dogru  oynayan, pas  gucu ve son vurusu oldukca iyi, sut tehdidi olan ve yasitlarina gore  kuvvetli  bir eleman.. Senol hoca biraz guvenirse Cenk Tosun-Gokhan Tore karisimi bi sey olur bundan.
Uzun zamandir  bu  yasta  olup yere bu  kadar  guvenle basan topcu gormediydim.. Geri vites yok cocukta.

kesin olarak aldık mı ki  :alala:

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

Sergen'den top alinmazdi, fizigi, dengesi vardi. Oguzhan'in Sergen'den ustun oldugu bir nokta dahi yok. Kisa paslar, ara paslari dahil.

Çevrimdışı tangaz

açıklamam tahmine dayalı doğru AMA fotoya "iyi bir idman sonrası biraz açma germe" notu iliştirilmiş hani nerede idman fotosu vidyosu yokyokyok ozzinin öle bi vidyosunu hiç görmedik ama esnetme fotosunu şak die koymuş bende gördüğüm foto üzerinden fikir yürütüyorum ve tabii arkadaşın geçmişte yaptıkları da bu tahminleri yürütürken bize referans oluyor. feda sezonu kampta olcayla ozzi vidyosu çıktı baktım 2 çırpı bunlar aha vitaminsizlere bak dedim sonra lig başladı ozzi bir 2 hareket çekti araya bıraktı filan bu çocuk farklı özel etiketini yapıştırdım hatta zidanvari dedim o dönem çok ümitlendirdi beni ama fiziksel kapasitesini hiç bir zaman geliştirmedi.

bu arada sergenle ozzi hiç bir konuda mukayese edilemez sergen top sürerken topu alan olamazdı omuzla filan yıkılmazdı ki zaten 10 metre deparda rakibe 2-3 metre fark atardı toplu koşuda korkunç hızlıydı ozzi top sürerken ben daha 2. adımda ayağından çıkarmasını istiyorum çünkü biliyorumki 2 adım daha atsa rakip çalacak topu...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi gokhans

Sergen'den top alinmazdi, fizigi, dengesi vardi. Oguzhan'in Sergen'den ustun oldugu bir nokta dahi yok. Kisa paslar, ara paslari dahil.
profosyonellik konusunda bi üstünlüğü var oğuzhanın :D , sergeni o dönem hagi ve alex ile kıyaslıyorduk o göbeğine , at yarışı ve gece hayatına rağmen hemde. Cenkin azim ve çalışkanlığının yarısı sergende olsa şuan modricin önünde oynardı..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı tangaz

o kurali oyle yazan aslinda hiyarlik etmis. cucuyu savunmak icin soylemiyorum ama defans zaten hava topuna cikmis, kafayi vurmus dengesini saglamak icin kollari ve vucudu belli bir pozisyon almis. yani bu uzayli mi da ziplarken elleri kollari bitisik olsun. 

bilerek olmadik yerde eli kolu acip bloke etmeye calismak ve salak ayagina yatmak ayri sey, saniyelik bir pozisyonda denge icin actigi kola topun carpmasi ayri. kurala gore hata yapmis olabilir ama o kurali koyan asil hatayi yapmis bence.

bu yazdıkların doğru AMA oyunun adı ayaktopu, eltopu değil bu nedenle cezasahası içinde kolun vücuda yapışık olduğu vücut şekilleri dışında topun her ele çarpmasının penaltı olarak değerlendirilmesi gerekiyor die düşünenlerdenim.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı murat

santrafor değilde santrafor arkasındaki her yerde oynayacak yetenek var.mühim olan alt yaş grubundaki bu oyunu üste taşıyabilmek.leverkusen neden bırakmış acaba?

Çevrimdışı sozkul

santrafor değilde santrafor arkasındaki her yerde oynayacak yetenek var.mühim olan alt yaş grubundaki bu oyunu üste taşıyabilmek.leverkusen neden bırakmış acaba?

Bırakılacak adam değil gibi, keşke bu videolar, kaçırdığı, saçmaladığı pozisyonlar içinde yapılsa.
Tahminlerim:

- çok çalım attığı için olabilir.
- disiplinsiz olabilir
- profesyonel kontrat ve düzgün bir para istemiştir onlarda vermemiştir

Çevrimiçi gokhans

bas dost ile anlaşmaya vardılı  :halay: :halay: :halay:
yıllık 3.2 milyon euro alıcakmış. bonservis bedeli yada imza parası ödenmiyecekmiş ama kesin 3 ,5 atmışlardır gizliden bişiler. son haber diye geçiyor  :halay: :halay:
[ Son Düzenleme: 27 Haziran 2018, 09:36:58 gokhans ]

Çevrimdışı tuncaboylu

Bırakılacak adam değil gibi, keşke bu videolar, kaçırdığı, saçmaladığı pozisyonlar içinde yapılsa.
Tahminlerim:

- çok çalım attığı için olabilir.
- disiplinsiz olabilir
- profesyonel kontrat ve düzgün bir para istemiştir onlarda vermemiştir
Videolara bakarak analiz etmek doğru olmaz bence, o videolarda herkes yıldız gibi.

Ama sanki bu çocuk fena değil. Kulübün bıraktığını sanmıyorum, orada senelik 50-60 bin Euro önerdilerse Türkiye'ye gelme kararı almıştır bence. Bizden neresinden baksan 150-200 bin Euro alıyordur, belki bir o kadar imza parası da almış olabilir.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tuncaboylu

bas dost ile anlaşmaya vardılı  :halay: :halay: :halay:
yıllık 3.2 milyon euro alıcakmış. bonservis bedeli yada imza parası ödenmiyecekmiş ama kesin 3 ,5 atmışlardır gizliden bişiler. son haber diye geçiyor  :halay: :halay:
Haberi okuduğun yeri de söyler misin?

Çevrimiçi gokhans

Haberi okuduğun yeri de söyler misin?

Yasaklı Link ve beinsport yakında istanbula geliomuş yayıncı kuruluşa göre  :biggrinking:

Çevrimdışı tuncaboylu

Yasaklı Link ve beinsport yakında istanbula geliomuş yayıncı kuruluşa göre  :biggrinking:
Tamam gördüm, hepsinin kaynağı Fanatik.

Şahsen Bas Dost'un dünya kupası sonuna kadar bir yere imza atacağını sanmıyorum. Tüm opsiyonları değerlendirip tercihini sonra yapacaktır.

Çevrimdışı mylife1903

Simdi nasil olacak
Dost abu larin mi oluyor ilerisi
Ben buna tamam derim

Abu azicik dusuk aykulu ve pingli olabilir ama deplasmanlarda kanada atarsin oynar.
Quaresma ve lens de gonderilebilir abu geliyorsa. Babel tore oynarsin abu yedekler fazla genis kadro kurup hocanin kafasini karistirmaya gerek yok. Orkan var yeni gurbetten gelen kardeslerimiz var.
ayrica quaresma ve lensi gonderden 5 milyon civari maas vergi yukunden kurtulursun. 1 milyon quaresmadan gelse 100-150bin tl de lensten alsan ohh mis hemen yanina yat uzan yuvarlan takla at!
Negredo love yolcu olsun drken pekto arada kaynamasin yer isgali yapmasin, ne bela bi adammis herif.
Ulan kovamiyorsun da suluk gibi yapisti
Arkasindan boyko veli aras falan gelir
Mitronun durumu vidaya bagli
Pepe vida oynayip ersani 500-600bine oturtmak mantikli gibi fatihle beraber hem medel de yedekler
Atiba da hem iyi abi hem zor zamanlarin sakin limaninolmalidir kadroda

Pektoya veliye yagli sozlesmeleri veren yonetimin 2 seferdir atibaya yaptigini kabul edemiyorum

Etiketler: