2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 67 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4634055 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

+İsmail, Tosic, Ersan. Bunlar aynı torbanın oyuncuları. Torbayı bir yerden doldurur-diğer taraftan açtıkları küçük deliklerle yama yapmak için uğraştırırlar.
Oyun zekaları arasında azımsanmayacak fark var bence.

İsmail diğerlerinden epey geride.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ricardo öyle ya da böyle 2018e imzasını atmıştır  :claps:
Uefa bile mesaj atmış abi

Sizce de Trivelanin adı Quaresma olarak değişmeli değil mi tıpkı Panenka gibi diye

Soyluyoruz Adam Marka , reklam yüzü , İDOL diye

Hiçbir şey yapmasın kulübede otursun sana yine kazandırır bu kadar net
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Abi o karvalyo mudur nedir bi siyahi cuma var
Ismaeli hatirlatiyor bana
Zayih kimin oyuncusuysa
Herif 2m yanina pas falan veremiyor, yer isgal ediyor
Bu heriflerle iyi ciktilar gruptan, tek tek bakinca iyi oyuncular gibi ama 4-5 tane agir mal var heriflerde. Gedes midir nedir facia silvalar sikandal
Uruguay da selale degil ama forvetler tehlikeli acayip
Bizim karijamanin tek atarli tabancasi zaten onu sikti atti iran macinda
Geriye ronaldonun bireysel isyani kaliyor
Ispanya rusya maci daha ilginc benim icin tabi
Abi çevremdeki herkese bende aynı şeyi söyledim , William Carvalho dümdüz adam inan 3 büyüğü çoğu Anadolu kulübünde bile oynayamaz o kadar kötü ve bu adam Portekiz milli takımında ilk 11 oynuyor çok ilginç :alala:

Bildiğin Kalas bunun yerine Rahem Lavali tercih ederim o derece

Çevrimdışı f_madida

Yahu su gobekli Hulk'a 56 milyon Euro verdiler 30 yasinda transfer ettiler: https://futaa.com/gh/article/118322/hulk-sets-new-transfer-record-in-china

Oscar denin vitaminsizi 52 milyon pounda aldilar: https://www.theguardian.com/football/2016/dec/23/chelsea-oscar-shanghai-sipg-china

Demba Ba'ya 13 bonserivs, 7 maas, Tosic'e 33 yasinda 5 milyon bonservis, 3 milyon maas verdi adamlar.

Simdi Quaresma'ya mi para vermeyecekler yani veya Pepe'ye mi burun kivaracaklar. Yapmayin, rahat 10-12 teklif gelir ikisine de. En fazla menejerleri aradan nakit para ister, bize girdisi biraz az olur ama satariz ikisini de, kasaya bir 25 koyariz.
The world is better in black and white, and red.

Abi o karvalyo mudur nedir bi siyahi cuma var
Ismaeli hatirlatiyor bana
Zayih kimin oyuncusuysa
Herif 2m yanina pas falan veremiyor, yer isgal ediyor
Bu heriflerle iyi ciktilar gruptan, tek tek bakinca iyi oyuncular gibi ama 4-5 tane agir mal var heriflerde. Gedes midir nedir facia silvalar sikandal
Uruguay da selale degil ama forvetler tehlikeli acayip
Bizim karijamanin tek atarli tabancasi zaten onu sikti atti iran macinda
Geriye ronaldonun bireysel isyani kaliyor
Ispanya rusya maci daha ilginc benim icin tabi
Abi birde Serdar azizin Portekiz milli takımında ne işi var

Portekiz vatandaşlığına mi geçti , Türk asıllı Portekizli oyuncu hesabı :alala:

Çevrimdışı underworld

Naygolan > inter
Pastore > roma

Çevrimdışı mylife1903

Abi çevremdeki herkese bende aynı şeyi söyledim , William Carvalho dümdüz adam inan 3 büyüğü çoğu Anadolu kulübünde bile oynayamaz o kadar kötü ve bu adam Portekiz milli takımında ilk 11 oynuyor çok ilginç :alala:

Bildiğin Kalas bunun yerine Rahem Lavali tercih ederim o derece
Hurriyeti koy oraya dunya sampiyonu olurlar
Les futbolcu herif ayrica aykusu quaresmadan dusuk dunya uzerindeki ender futbolculardandir

Çevrimdışı murat

Oyun zekaları arasında azımsanmayacak fark var bence.

İsmail diğerlerinden epey geride.

ayrıca ersanın hakkı yeniyor ismailin yanında sol stoper oynadı.çoğu zaman yediğimiz goller ersanın ismailin dublajını yapmak zorunda kalmasıyla içeride oluşan boşluktan oluyordu.ersan sol çizgide birebir çok yakalandı ismail gol kovalarken.

Çevrimdışı atalay

Üçünün de anticipation özelliği düşük. Bir savunmacı için çok önemli. Alan oyunu ve pozisyon bilgileri zayıf. Basit shadowplay yapması gereken bir pozisyonda mesafeyi alıp-karşılaması gerekirken hamle yapan; alanını boşaltıkları için arkasındakilerin ve yanındakilerin sürekli dublajına ve kademesine girmesi gereken oyuncular bunlar. Fakat o hamle özellikleri, ilk topa baskıları, temaslı oyunları ve agresyon dereceleri sebebiyle oynadılar. @tuncaboylu

Çevrimdışı worns

+İsmail, Tosic, Ersan. Bunlar aynı torbanın oyuncuları. Torbayı bir yerden doldurur-diğer taraftan açtıkları küçük deliklerle yama yapmak için uğraştırırlar. Saha geometrisi sorunlu takımlarda bir şekilde rol buluyorlar. O zaman sıkıntı torbada değil, torbayı tutan da.

@atalay Ben bu torbaya Caner'i de koyarım. Ofansif anlamda ekstrası çok fazladır evet ama adam takibi, pozisyon alması, kademe anlayışı filan ismail'i aratmıyor. müdahaleleri de her zaman problemli, penaltı yaptırmaya çok müsait. Adriano yerine oynadığı zaman çoğunlukla takımın şeklini de yamultuyor. Umarım Adriano'ya birşey olmaz bu sene.

Çevrimdışı mylife1903

Bu dediğimde yanlış bir şey yok, hücum presle top kazanma özelliği olan bir oyuncuydu ve işimize yaramıştı.

Şapşaldı, defansta duracağı yeri karıştırıyordu ve kötü orta yapıyordu.

O dönem FFP içindeyken, 1 milyon maaşla yerli yedek sol bek olarak tutulması saçma olmazdı. Şansımıza Caner düştü kucağımıza, yoksa geçen sene zor geçerdi.

Onde basiyor diye 1 milyon yuro mu verilir
Gures takimindan bi cocuk koy oraya 50bin yuroya hem onde basar hem altina alip ustune basar hem de saltoya getirip belinden sarilip ters ustunden atip yatirip basar
Onde basmak ney ya

Basacak adam 80lerde oyuna girip 90 dakikada sahada kosmus burak yilmazi topsuz kosu ile yakalayip belinden sarilip yatirip basar

Ayni sekilde fb macinda sag cizgide karambolde top kaybedilinxe 10m gerisinden cikip naninani siren cala cala kosan naniyi yakalar, nani basip gidince arkasina bakip cevre konteolu yapmaya calismaz
Herifin pingi abudan yuksek

Ismael iyi futbolcu degildir ismael kotu futbolcu da degildir binaenaleyh ismael futbolcu degildir

Çevrimdışı worns

Ersan yıllardır üst düzeyde futbol oynamıyor yaşı da belli. Eksiklerini fiziksel özellikleriyle ve mücadelesiyle belli oranda kapatabilen bir stoperden bu haliyle neyin verimini bekleyeceğiz bilemiyorum. Mitrovic hatta Fatih Aksoy rotasyonda yer bulmayı daha fazla hakediyor.

Vida ya da Pepe satılacak diyorsanız ise bu daha vahim bir gerileme anlamına gelir ki ben pek sanmıyorum kulübeye alınıyor.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Cardiff, Beşiktaş forması giyen Tolgay Arslan için 8,8 milyon paundluk bir teklif hazırladı.(HITC Transfer News)

Çevrimdışı mylife1903

Ismael budur
http://m.tr.beinsports.com/mac-merkezi/besiktas-galatasaray?id=111000175&tab=video
Ulan vidyo yapabilsem sekille gosterecen herifi, fifa lisansini iptal eder oyunun icine siciyor diye
http://m.tr.beinsports.com/mac-merkezi/fenerbahce-besiktas?id=111117645&tab=video
Nani gecerken nasi bakiyo ama peh peh ismael

Su adamin adini kim gundeme getirdi bah elim ayagim tutriyir
http://m.tr.beinsports.com/mac-merkezi/besiktas-galatasaray?id=111117573&tab=video

Çevrimdışı cursedofdragon

Cardiff, Beşiktaş forması giyen Tolgay Arslan için 8,8 milyon paundluk bir teklif hazırladı.(HITC Transfer News)

şenol hoca tolgay kalsın oğuzhan'ı satın demiş ne kadar doğru bilmiyorum.

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Tolgay ingilterede nasil oynayabiliyor milli olmadan? Baska bir kural mi devreye giriyor.
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı tangaz

+İsmail, Tosic, Ersan. Bunlar aynı torbanın oyuncuları. Torbayı bir yerden doldurur-diğer taraftan açtıkları küçük deliklerle yama yapmak için uğraştırırlar. Saha geometrisi sorunlu takımlarda bir şekilde rol buluyorlar. O zaman sıkıntı torbada değil, torbayı tutanda.

hani bir kilo meyve alırsın pazarcı çaktırmadan bikaç çürük meyve iteler arada hatta eve gelip torbayı komple 2002 sonrası aldıgın buzdolabına koyarsın 3 gün sonra bi bakarsın o çürük meyve yanındakileri çürütmeye başlar, hah işte ismayl o tobadaki çürük meyvedir.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Karabay

Abi ismael kirmizi cizgim, bir gece ansizin ismael kalkismasi yapani gordugum yerde dagitirim, kimse aklimla dalga gecemez
abi şu paylaştığın mesajın tarihine baktımda keşke o güne dönsek ülkede neler değişir neler.
[ Son Düzenleme: 26 Haziran 2018, 18:37:39 Karabay ]

Çevrimdışı murat

@atalay Ben bu torbaya Caner'i de koyarım. Ofansif anlamda ekstrası çok fazladır evet ama adam takibi, pozisyon alması, kademe anlayışı filan ismail'i aratmıyor. müdahaleleri de her zaman problemli, penaltı yaptırmaya çok müsait. Adriano yerine oynadığı zaman çoğunlukla takımın şeklini de yamultuyor. Umarım Adriano'ya birşey olmaz bu sene.
ben ilk döneminden beri canerin iyi bir 8 numara olabileceğini düşünüyordum.

Çevrimdışı Necmi

Ya en cok formasi satilaa 100 bin satilir 500bin forma zor satiyoruZ
Reklam yuzu olma olayina katiliyorum marka degerleri bizim kulup markamizfan buyuktur dunyada ama 35 yasinda bunlar yahu kimse 10 milyon falan vermez. 31-32 olsalar tamam 15 bile verirlerdi
35 yahu yolun yarisi
Quaresma yuksek ihtimal 39-40 yasina kadar oynar kopek gibi herif pepe de 37 falan gorur fazla yiprandi hor kullanildi pepe. Realde 10 sene antreman essek yese futbolcu cikar ordan. Quaresma zaten cok mac iynamamistir fazla sakatlandigini hatirlamiyorum da fazla yipranmadi
Objektif bakmak lazim
hastayım bu forma satışlarına hani nerde bu formalar 100 bin forma demek piyasadaki her 5 formadan birinin quaresma forması olması demek oluyor ben neden hiç görmüyorum yok uzakta olsam neysede her maça giderim bir ayağımız köy içinde

Çevrimdışı atalay

İki sene önce çok daha fazlası varken sadece yediğimiz on sekiz golde yaptığı hataları sıralamışım. Fakat buzdolabının üzerindeki magnetin mıknatısı gibi ibre bize döndü. @tangaz
[ Son Düzenleme: 26 Haziran 2018, 18:42:29 atalay ]

Çevrimdışı Savaş

Beyler cok anmayin şu adamın adını. Şeytan kulağına kurşun aman diyim cağırmayın kötüyü.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı murat

hastayım bu forma satışlarına hani nerde bu formalar 100 bin forma demek piyasadaki her 5 formadan birinin quaresma forması olması demek oluyor ben neden hiç görmüyorum yok uzakta olsam neysede her maça giderim bir ayağımız köy içinde
1 forma asgari ücretin 1/9 u olunca arkasını yazdırmak haliyle zor geliyor.

Çevrimdışı mylife1903

Abi su forma olayini anlamadin hala
Satilsa satilsa en cok 100bin formasi satilir diyorum, zaten satilmaz da ama konu o degil konu satilan formalardan en cok quaresma formasinin satiliyor olusu, yonetici acikladi yahu

Etiketler: