2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 67 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4634066 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Necmi

Bu gençlerden yarısı tutsa yeter. Ama nerede nasıl şans bulacaklar? Şans bulamayınca Aydın Karabulut gibi sağa sola gidip kayboluyorlar. Şenol Hocanın biraz daha cesaretli olması lazım. En azından şu ön eleme maçlarında fırsat vermeli gençlere. Özellikle Larinden iyi bir giriş bekliyorum sezona.
hee uefa kupasını riske atsın saçma sapan takıma elenipde bizde onbir formasını giyecek gençmi var
larinde buna dahil iki gol attı diye kurtarıcı gözüyle bakıyorsunuz ama film öyle dönmüyor. daha iki yıl kulübede oturur
larin formayı giymek için cenk ne kadar oturdu.

Çevrimdışı murat

Yok zaten bu bir anlik bir dusunceydi. Az daha kirmiziyi da goruyordu bir pozisyon hakem faul vermedi diye sinirlendi daldi rakibe. Bildigimiz gibi devam ediyorlar iste.

Quaresma da Pepe de Vida da gitmeli. Dunya kupasiyla iyi bir vitrin yaptilar simdi, sakatlik makatlik yasamadan 3'unu de gonderelim. Oyuncu basi minimum 14-15 milyon alabiliriz gibi geliyor. Ucunden toplam 45 uzeri, 50ye yakin birsey gelirse, guzel bir transfer butcesi de acilir hem de maas yukunden biraz kurtuluruz.

Bu adamlari simdi sattik sattik, satamazsak elimizde kalacaklar veya cok daha dusuk bedellerle gidecekler gibi geliyor, ozellikle 34 yasindaki Quaresma ve 35 yasindaki Pepeyi  satmamak buyuk risk. Hazir revactayken gonderelim, onlar icin de iyi olur. Simdi Quaresma tas catlasa bizden 2.2-2.3 birsey alacak, gitsin 5-6 milyon maasla oynasin son 2-3 senesini orada, biraz para biriktirsin emekli olmadan once. Pepe icin de benzer bizden iyi aliyor ama ona da Demba Ba gibi 7-7.5 maas verecek adam cikar.

Vida'yi da Ingilizler kapar gibi geliyor, o maastan cok Premier League gaziyla ister gitmeyi. Everton kardesimiz bassin hatta 15'i huzur icinde cozsun bu transferi, hazir yabanci degiliz surada.     
vida 10-12 pepe q7 5 er versinler başkan iki dakika düşünmez.35 yaşında adamlardan bahsediyoruz.bu yaşlardaki oyuncuya teklifler şu şekilde yapılır bonservis sorununu kendin çöz sana aldığının iki katı şeklinde olur.q7 ye aldığının 3-4 katına çıkar tabi .

Çevrimdışı kyiv

hee uefa kupasını riske atsın saçma sapan takıma elenipde bizde onbir formasını giyecek gençmi var
larinde buna dahil iki gol attı diye kurtarıcı gözüyle bakıyorsunuz ama film öyle dönmüyor. daha iki yıl kulübede oturur
larin formayı giymek için cenk ne kadar oturdu.

Necmi Abi zaten istesek de istemesekte bazıları oynayamayacak. Pepe, Quaresma, Vida dünya kupası nedeniyle Ancak Ağustosa kampa katılırlar. Vagner abimizin keyfi gelince katılacak. Ayrıca milli oyuncular kampa yeni katılanca hemen forma verir mi Hoca? Larin eğer 3. kalite takımlara karşı bile şans bulamazsa ne zaman bulacak? Ben Hocanın Larin ve Fatih Aksoya şans vereceğini düşünüyorum.

Çevrimdışı mylife1903

vida 10-12 pepe q7 5 er versinler başkan iki dakika düşünmez.35 yaşında adamlardan bahsediyoruz.bu yaşlardaki oyuncuya teklifler şu şekilde yapılır bonservis sorununu kendin çöz sana aldığının iki katı şeklinde olur.q7 ye aldığının 3-4 katına çıkar tabi .
Karijmaya 1-1.5
Pepeye 2-2.5
Gelse herifleri hediye paketi yaparim promosyon pekto ile veliyi veririm
Tabi pekto ile veliyi goren bonservisi azaltabilir, temkinli olmak lazim

Ayrica parayi secmezler de kalip oynarlarsa basimin ustunde yerleri var

Çevrimdışı tuncaboylu

Karijmaya 1-1.5
Pepeye 2-2.5

Quaresma'ya en az 8-10 gelecektir.

Pepe için 4-5'ten fazla geleceğini sanmıyorum.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

Quaresma'ya en az 8-10 gelecektir.

Pepe için 4-5'ten fazla geleceğini sanmıyorum.

Ya 8-10 kim verir
Bu adam bi portoda oynuyo biraz da bizde kalan hayati rotasyon antreman oyuncusu

Çevrimdışı sozkul

Cocu raporunda Ismayel defans yapmayı bilmiyor satılabilir demiş .. :icool:

Çevrimdışı mylife1903

Adriyanu satip bonservis verip ismaili almak gibi bir maceraci dusunce sahibi olan olursa ana avrat kufretmekle kalmam yedi sulalesine beddua ederim

Çevrimiçi gokhans

Karijmaya 1-1.5
Pepeye 2-2.5

resmen ölücülük yapmışın :) alacaklarına karşılık bonservis verelim de tam olsun bari  :D

Pepe ve quaresmanın takıma kattığı; uluslararası takım popülaritesi , forma satışı , reklam değeri 'ni unutmamak gerek. Kazanılacak 1 ,2milyondan değerlidir. He olurda 10ar milyon euro verirler ozaman..

sat sat sat ....
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı levitate

@mylife1903 abi bunu yıllaaaaaar önce söyledi
bipbipbupbup

Çevrimdışı mylife1903

@mylife1903 abi bunu yıllaaaaaar önce söyledi
Gavur gibi yasayinca gavur gibi goz oluyor iste
Besiktasin problemi yd falan degildi ismaeldi ve yetersiz₁ tdlerdi
Yoksa yd degil dursun ozbek yonetse duzgun bir td ile ismaelsiz besiktas formasini koysa 3 senede 1 sampiyon olur

Anlatamadik herifin zararini
Ronaldo ile neymari koy onlerine leva arkalarina messi oynasin defansta bi ismael ile anca 3. Olursun
Yutan eleman herif 3 gol atsan 4 tane yutar

Çevrimdışı underworld

Adriyanu satip bonservis verip ismaili almak gibi bir maceraci dusunce sahibi olan olursa ana avrat kufretmekle kalmam yedi sulalesine beddua ederim
Ersan hamlesinden sonra şaşırmam

Blr gece ansızın
82- ersan
83-isnail
84- opare

Çevrimdışı atalay

On yıldır Beşiktaş dışında kimse bonservis bedeli ödemedi. Ve bu Mendes'in oyuncusu. Inter öderken Mendes'e yakınlardı zaten iş ortağı Mou sezon sonu çalıştırmaya başladı. Bir sezon sonra devre arası Chelsea'ye kiralandı; Carvalho, Hilario, Bosingwa, Ferreira hep bunun oyuncuları. Deco vesaire öncesini anlatmaya gerek yok. Açıkçası tatmin edici bir teklif almak güzel olmak ile beraber sürpriz olur. Umarım müşterisi vardır. @tuncaboylu   

Çevrimdışı mylife1903

resmen ölücülük yapmışın :) alacaklarına karşılık bonservis verelim de tam olsun bari  :D

Pepe ve quaresmanın takıma kattığı; uluslararası takım popülaritesi , forma satışı , reklam değeri 'ni unutmamak gerek. Kazanılacak 1 ,2milyondan değerlidir. He olurda 10ar milyon euro verirler ozaman..

sat sat sat ....
Ya en cok formasi satilaa 100 bin satilir 500bin forma zor satiyoruZ
Reklam yuzu olma olayina katiliyorum marka degerleri bizim kulup markamizfan buyuktur dunyada ama 35 yasinda bunlar yahu kimse 10 milyon falan vermez. 31-32 olsalar tamam 15 bile verirlerdi
35 yahu yolun yarisi
Quaresma yuksek ihtimal 39-40 yasina kadar oynar kopek gibi herif pepe de 37 falan gorur fazla yiprandi hor kullanildi pepe. Realde 10 sene antreman essek yese futbolcu cikar ordan. Quaresma zaten cok mac iynamamistir fazla sakatlandigini hatirlamiyorum da fazla yipranmadi
Objektif bakmak lazim

Çevrimdışı mylife1903

Ersan hamlesinden sonra şaşırmam

Blr gece ansızın
82- ersan
83-isnail
84- opare
Aynen sasirmak degil bekliyorum boyle bir hamle ve titriyorum
Yaptiklari yapacaklarinin teminatidir

Askerden geldi basladi demezlerde
Gizli gorevdeydi geldi basladi derler

Sonra ismael guzellemeleri falab, formayi open ismael, pismanim diyen fb bayraginda. Yumrugunu geciren ismael derken turkiyenin en iyi beki ismael ve algisi

Ifffff

Çevrimdışı murat

cocu ya bu hücumcu bek diye fısıldasak.kariyer boyunca gol ve asist sayısına bakma gol öncesinin öncesinin öncesinin pasını veriyor atağın başlangıcı ismail.

Çevrimiçi gokhans

cocu ya bu hücumcu bek diye fısıldasak.kariyer boyunca gol ve asist sayısına bakma gol öncesinin öncesinin öncesinin pasını veriyor atağın başlangıcı ismail.
korkmayın boşa çıkan ismale terim çöker.  :evillol:
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı cursedofdragon

korkmayın boşa çıkan ismale terim çöker.  :evillol:

onlar sabriye geri çökmüşler :D  :evillol:

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 26 Haziran 2018, 16:37:35 atalay ]

Çevrimdışı underworld

Alanya > bobo
Tüh kaçırdık!

Çevrimdışı sozkul

Phillip Cocu'ya elden ele uzatalım. Fazla mesai yapmasına gerek yok. @sozkul
http://besiktasarena.com/besiktas-futbol-takimi-201617-sezonu/201617-transfer-sezonu/msg587607/#msg587607

Mükemmel bir arşivcisin senden korkulur @atalay..   :icool:
Neyseki henüz yalnız kendini kayıt altına  alıyorsun.

Çevrimdışı tuncaboylu

Ya 8-10 kim verir
Bu adam bi portoda oynuyo biraz da bizde kalan hayati rotasyon antreman oyuncusu
On yıldır Beşiktaş dışında kimse bonservis bedeli ödemedi. Ve bu Mendes'in oyuncusu. Inter öderken Mendes'e yakınlardı zaten iş ortağı Mou sezon sonu çalıştırmaya başladı. Bir sezon sonra devre arası Chelsea'ye kiralandı; Carvalho, Hilario, Bosingwa, Ferreira hep bunun oyuncuları. Deco vesaire öncesini anlatmaya gerek yok. Açıkçası tatmin edici bir teklif almak güzel olmak ile beraber sürpriz olur. Umarım müşterisi vardır. @tuncaboylu
Çin kulüplerinin sıcak bakacağını düşünüyorum. Bu tarz adamlar seyirci çeker.

Tevez'i 10 milyon Euro'ya aldılar 2 sene önce, çok para değil onlar için.

Çevrimdışı cursedofdragon

Hep ersanın geri dönmesini bekledim!
Şimdi bunu kutlamaya gidiyorum.

Çevrimdışı tangaz

ersanı şef sıkatın ısrarla istediği konuşuluyor tıpkı matej mitroviçte ısrar ettiği gibi ısrarcı diyollaa
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Dorukhan olsun, leverkusenden aldıgimız cocuk olsun iyi hamleler. Ama oynamayacakları icin nasıl olacak bilemiyorum. Sahi oguzhan aydogan vardı bi ara ne oldu ona?

Etiketler: