hep bir ceza yediler öldüler bittiler söylentisi var ama uefaya bile papucu tersten giydirdiler
uefa tarihinde ilk defa cezalı bir kulübe ikinci cezayı verdi normalde kelle uçurmalıydı daha ötesi yok.
diğer taraftan bizim yönetimin eleştirilmesine karşı acaip bir savunma kalkanı var düne kadar biz 1200e kombine sattık adamlar 400e sattı hehehe diyordun şimdi kombine satışını düşük gösterip açıktan para aldılar makbuz kestiler maliye ceza kesti (kesin ödenmez o cezada) diyorsun
sonuçta öyle de böyle de herifler minareyi çaldı kılıfını uydurdu ve ben sonuca bakarım. adamlar bizim yerimize seneye şl.deler...
onların seneye şl de olması bizim ahmaklığımız. kendi beceremediğin
şeyi uefa cezasıylamı halledeceksin sanki şl kupasını kaldıracağız gibi
ilk yarı ligde şampiyonluğu veren zihniyete hesap sorulmalı ilk önce
geniş kadron varken onun kıçı bunun başı büyük mazeretleriyle aslında eski
oyuncularını ön planda çıkartma yeni oyuncuları dışlama zihniyetine soralım gs neden şl de diye
minarede kılıfıda elindeyken sen o kılıfı geçiremedin.
biz ona buna suç atarak sadece kendimizi kandırırız aynı kafa yapısıyla seneyede aynı şeyler olur
biz geçen senede başaksporun aptallığı yüzünden şampiyon olduk hatırlayın kaç defa verdikte
elinin tersiyle itti Bizim puan kaybettiğimiz haftaların birinde bile onlar kaybetmese şampiyon olamazdık
biz kaybettik onlar kaybetti yoksa geçen senede bu sene yapılan hataların hepsi yapıldı fark işde başakla
değil gs ile yarışman oldu Ben geçen senede biz gsle yarışalımda öyle görün demişdim.
geçen sene kendimizi kandırdık gerçek hataların üstünü örttük sürekli bu sene gerçeklerle yüzleştik
ilk şampiyonlukta hoca kimsenin gözünün yaşına bakmıyordu. süper kupayıda eski oyuncularla oynama inadından iki defa üst üste verdik. Bizim yaptığımız hala hocanın şampiyonluğu vermesine mazeret uydurup hocayı temize çıkartmak
uefayı suçla tff yi suçla hakemleri suçla onlarda olmazsa oyuncuları suçla ama esas sorumlu olan kişiyi
sarıp sarmala mantığıyla biz daha çok şampiyonluk veririz. Hoca gitsin demiyorum yanlış anlama olmasın ama
yanlışları eleştirilmeliki toparlasın kendini zaten ilk yarı eleştirilerden sonra ikinci yarı birazda zorunluluktan toparladı
işde karşılığı 41 puan oldu.
oyuncu harcıyor dediğimizde yok yanlış oyuncu hazır değil o nedenle oynatmıyor deniyordu burnumuzun ucunda
larin örneği var. son haftalar oynatmasa oda harcanmışdı taraftar işe yaramaz ilan etmişdi. şimdi kurtarıcı olarak görünüyor seneye onunla başlayalım diyenler var bunlar son haftalara kadar gömüyordu çocuğu
oynatmadan önce bir antrenman gösteri çalışması yaptırdı tabi oyuncu bir anda bir antrenmanla topa vurmayı öğrendi
sonra hoca hazırladı oyuna soktu oldu.