2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 86 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4664838 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

Hastaneden Vefat etmedi Yoğun bakımda diye yazılı açıklama yapılmış galiba :alala:

Eger bu haber doğruysa Yıldırım Demirören o şirketleri bir kaç yıla kalmaz batırır
Adamın gazetesinde öldü yazıyorlar.

Kendisini hep cumhurbaşkanı ile ağlayarak konuştuğu telefon konuşması ile hatırlayacağım. Kendisi çok iyi anılar uyandırmadı bende.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tuncaboylu

Top Arsenal'de...

Beşiktaş'ın milli oyuncusu Oğuzhan Özyakup'un sözleşmesi için Arsenal ile görüşmeler sürüyor.

Yasaklı Link'ün edindiği bilgiye göre; Beşiktaş Kulübü, milli oyuncu Oğuzhan Özyakup ile geçtiğimiz sene 5 yıllık sözleşme imzaladı.

Beşiktaş'ta 4 sene daha sözleşmesi bulunan Oğuzhan Özyakup ile yapılan bu anlaşmanın geçen yıl açıklanmamasının sebebi ise, İngiliz kulübü Arsenal'in oyuncunun muhtemel satışında %30'luk pay sahibi olma maddesi.

Oğuzhan'ın üzerindeki bu yüzde 30'luk pay maddesinin kaldırılması üzerine görüşmeler sürerken, Arsenal'in bu teklife sıcak bakmadığı öğrenildi.

İngiliz kulübünün bu konudaki ısrarı devam ederse, Beşiktaş'ın Oğuzhan Özyakup'un sözleşmesini bu maddeyi de dahil ederek açıklayacağı gelen bilgiler arasında.

Haber Kaynağı: Yasaklı Link ÖZEL HABER

Çevrimdışı underworld

maçbaşıları ekle, %15 vergiyi ekle 65-70 arası birşey olur.
%15 lik vergi artık devlete değil amatör branşlara ajtarılacakmış

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı mylife1903

Hastaneden Vefat etmedi Yoğun bakımda diye yazılı açıklama yapılmış galiba :alala:

Eger bu haber doğruysa Yıldırım Demirören o şirketleri bir kaç yıla kalmaz batırır
Batirilamayacak kadar buyuk yahu
O bile beceremez artik

Simdi aziz yildirima da tff koltugunu verelim ohh mis

Çevrimdışı mylife1903

Erdal Torunoğulları:

"Tosic ile Ankara'da imzaladık. Sözleşmeyi ve rakamları biz yazdık. Ts de 2 kati rakam teklif etmisti , Sözleşmemiz de Türkçe'ydi. Kendisi 'Ben anlamam, okumama gerek yok. Beşiktaş'a imza atıyorum' dedi. Sözleşmenin örneğini bile almadı. Bize hiç sıkıntı yaşatmadı ve giderken de verimli oldu." #Beşiktaş
Adam adam iste boyleleri lazim

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

WBA kira mira geçecek o işleri anca satınalma olur yada illa kira diyorlarsa yıllık 2,5 mio atsınlar.  :money:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Opare sözleşmeyi imzalamış

Çevrimdışı mylife1903

Sirada ekrem dag ve ibrahim toroman var herhalde
Sonra ortasahaya ernst ve santrafora stavrum transferi ile yeni sezon hazirliklarina baslayacagiz

Çevrimdışı tangaz

Sirada ekrem dag ve ibrahim toroman var herhalde
Sonra ortasahaya ernst ve santrafora stavrum transferi ile yeni sezon hazirliklarina baslayacagiz

jolly sverisson da var listede reis

Çevrimdışı sEuL

Yok scout ekibi yok futbolcu izleme ekibi - sonuc eger Opare falan olucaksa bizimde genel secim vaktimiz gelmis olabilir.
Bosa atacak yilimiz yok, bu sene rakipler daha guclu bir sekilde karsimiza cikacak.
Opare yedek bile olmamali bu takimda.

Çevrimdışı tangaz

Yok scout ekibi yok futbolcu izleme ekibi - sonuc eger Opare falan olucaksa bizimde genel secim vaktimiz gelmis olabilir.
Bosa atacak yilimiz yok, bu sene rakipler daha guclu bir sekilde karsimiza cikacak.

ben öle bi ekip oldugunu bile sanmıyorum

Çevrimdışı tuncaboylu

Kim daha güçlü çıkacak ve neden?

Çevrimdışı kyiv

Opare falan olmaz arkadaşlar rahat olun şaşırtmaca ve oyalamaca bunlar. Oparenin olmasının tek koşulu santraforun Balotelli olmasıdır.  :bandit:

Çevrimdışı tangaz

Opare falan olmaz arkadaşlar rahat olun şaşırtmaca ve oyalamaca bunlar. Oparenin olmasının tek koşulu santraforun Balotelli olmasıdır.  :bandit:

balotelli + max kruse + opare bu üçlüye fitim

Çevrimdışı tuncaboylu

Resmi bir şey yok henüz.

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Tecrübeli oyuncu opare Siyah Beyazlı yönetimin hazırlamış olduğu sözleşmeyi imzaladığı ve Beşiktaşlı yöneticilere ilettiği öğrenildi.

Beşiktaş Yönetimi'nin onaylaması halinde Opare, Siyah Beyazlı takımda yeniden forma şansı bulacak

Malum site

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Tecrübeli oyuncu opare Siyah Beyazlı yönetimin hazırlamış olduğu sözleşmeyi imzaladığı ve Beşiktaşlı yöneticilere ilettiği öğrenildi.

Beşiktaş Yönetimi'nin onaylaması halinde Opare, Siyah Beyazlı takımda yeniden forma şansı bulacak

Malum site

Tecrübeli oyuncu :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı tangaz

Tecrübeli oyuncu :kop:

tecrübe derken kulüp değişikliği tecrübesi demek istenmiş  :icool:

Çevrimdışı kyiv

balotelli + max kruse + opare bu üçlüye fitim

Ferdi Kadıoğlu veya o yaşa yakın 1 veya 2 transfer lazım seneye takım daha da yaşlanmış olacak bir çok mevkiye aynı anda kaliteli ve genç bulmak zor olacak.En azından bir kısmını şimdiden takıma ısındırmak lazım.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

ALINTI

Beşiktaş eski Başkanı Yıldırım Demirören 'in babası Erdoğan Demirören vefat etmiştir. Allah Rahmet Eylesin.

Erdoğan Demirören için kısa bi özet geçelim. Kendisi 70 li yıllarda Beşiktaş çok zor durumdayken, maddi sıkıntılar içinde boğuşurken hiç bir fırsat gözetmeksizin maddi anlamda çok büyük destek vermiştir. Eğer maddi anlamda destek vermeseydi zamanında koca çınar küme düşme tehlikesindeydi. Kendisine onca Başkanlık teklif edildiğinde bile her seferinde nazikçe geri çevirmiştir. Ben Beşiktaşı makam ve mevki için değil çıkarsız  seviyorum diyen efsane bir insandır. Nitekim sana hakkımız sonuna kadar HELAL OLSUN. Ama oğluna asla 👏👏
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mylife1903

Opera falan gelsin baslasin muhim degil fazla takilmiyorum o bolgeye
Yonetim santrafor transferinde bombalamasin baska bisi lazim degil

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Opare alinacagina ahmet oguz alinsin.
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

tecrübe derken kulüp değişikliği tecrübesi demek istenmiş  :icool:

Galiba abi :D

Bakmışlar yaşı 27;
-Lan bu genç değil. E yaşlı da değil. Ne yazalım?
+Yaz, tecrübeli yaz

:lol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Etiketler: