2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 70 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4665857 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Maaşla ilgili şöyle bir çalışma gördüm twitter'da.. Bölgelere göre ayırınca daha açıklayıcı olmuş  :tabe:

Hızlıresim'den göremeyenler için : https://imgur.com/a/0QKCFvA
[ Son Düzenleme: 08 Haziran 2018, 08:44:56 Osvaldonun Saçı ]

Çevrimdışı tangaz

listeden boyko atınç veli atiba aras negredo love ve lens ile yollar ayrılsa 6 yabancı gönderilmiş olur ve 14 milyon maaş yükü düşer. güzel de bir kontenjan açılır yabancı bakımından yabancı sayımız 9a düşer maaş toplamı da 34 olur ardından hocanın ilk 2 sıraya yazdığı santrafor ve sağ bek hamlesi yapılır bir de ofansif ortasaha alınır operasyona nokta konulur 12 yabancı 3 mevkiye total 8 milyon maaş ohh mis.

bu arada şampiyonluk önemli ŞL gelirleri ortada gidip abuk sabuk ucuz veya yetersiz₁ oyuncu alacağımıza düzgün adam alalım önümüze bakalım aksi halde hep arkamıza bakıyoruz şuan olduğu gibi ahh negredo vahh lens die...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı underworld

Nabil fekir > liverpool 52 m

Çevrimdışı underworld

1- oos olmalı
2- sf
3 - diğerleri

Çevrimdışı tangaz

şenol hoca lyondaki sağ beki sever bence
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Koa_lAA

şenol hoca lyondaki sağ beki sever bence

rafael mi?... sir alex zamanında manu da oynatıyordu kendisini... hatta bi de biladeri vardı bunun...beraber oynarlardı... yeni cafu olacaktı... sonra kaju oldu...

yine de ben beğenirim...sağlam adam... keşke bizim olsa.. ama alaman...pahalı..

Çevrimdışı tangaz

https://www.transfermarkt.com.tr/frederic-guilbert/profil/spieler/354352

https://www.transfermarkt.com.tr/kevin-mbabu/profil/spieler/183321

bu 2 oyuncu sağ bek adaylarım

birde şöle bir oyuncu var. https://www.transfermarkt.com.tr/leo-dubois/profil/spieler/236400

eleman bu sene nantes'da yardırmış free transferle lyon alıyor (biz de güya sıkat var) lyonda rafael var teteyi geçen sene mi ne almışlardı şimdi birde bu etti 3 sağ bek 2si 22-23 yaşında rafael 27 bu 3lüden birini (muhtemel rafael) yollamaları yüksek ihtimal...

Çevrimdışı mylife1903

https://www.transfermarkt.com.tr/frederic-guilbert/profil/spieler/354352

https://www.transfermarkt.com.tr/kevin-mbabu/profil/spieler/183321

bu 2 oyuncu sağ bek adaylarım

birde şöle bir oyuncu var. https://www.transfermarkt.com.tr/leo-dubois/profil/spieler/236400

eleman bu sene nantes'da yardırmış free transferle lyon alıyor (biz de güya sıkat var) lyonda rafael var teteyi geçen sene mi ne almışlardı şimdi birde bu etti 3 sağ bek 2si 22-23 yaşında rafael 27 bu 3lüden birini (muhtemel rafael) yollamaları yüksek ihtimal...
Abi zaman ve ter kaybi sagbekle ugrasmak
Gg giderse alsinlar birini yoksa altyapidan bi cocuk alip koysunlar. Olmadi antalyali zenci turk var. cok tasarruf edeceksek atiba oynar.
Aslinda atibayi santrafor oynatsak borclar azalir. Negredodan cok atmazsa ben bu iletiyi yazdirir yerim susuz

Çevrimdışı tangaz

Abi zaman ve ter kaybi sagbekle ugrasmak
Gg giderse alsinlar birini yoksa altyapidan bi cocuk alip koysunlar. Olmadi antalyali zenci turk var. cok tasarruf edeceksek atiba oynar.
Aslinda atibayi santrafor oynatsak borclar azalir. Negredodan cok atmazsa ben bu iletiyi yazdirir yerim susuz

abi katılıyorum sana da hoca bir santrafor bir sağ bek talişka giderse bir de oraya dedi maksat hocanın gönlü hoş yüzü şen olsun, yüzü asık olunca sonuçlarını gördük...

Çevrimdışı underworld

Ayağımızda don yok gömleğe kravat takmaya çalışılıyoruz.

2 kulvarda gg - adri götürür.
Hatta bir önerim var, uefa maçlarında gg, atiba, adri falan oynamasın.
Sağ bek necip, golcü larin, sol bek Caner oynasın.

Şimdi gidip 3 kuruşla yarım yamalak birini alacaz sonra sezon sonu beğenmeyip göndermeye çalışacaz.
Hem kadro şişecek hem maaş.

Bu sene şampi olalım gelen parayla seneye sağlam birini alalım.
Gerekirse 7-8 gömelim 5, 6 yıl sağ bek aramayalım.

Çevrimdışı mylife1903

Ayağımızda don yok gömleğe kravat takmaya çalışılıyoruz.

2 kulvarda gg - adri götürür.
Hatta bir önerim var, uefa maçlarında gg, atiba, adri falan oynamasın.
Sağ bek necip, golcü larin, sol bek Caner oynasın.

Şimdi gidip 3 kuruşla yarım yamalak birini alacaz sonra sezon sonu beğenmeyip göndermeye çalışacaz.
Hem kadro şişecek hem maaş.

Bu sene şampi olalım gelen parayla seneye sağlam birini alalım.
Gerekirse 7-8 gömelim 5, 6 yıl sağ bek aramayalım.
Dogrusu bu zaten
Mitro vida pepeden ikisi de satilabilir
Vida mitro sat
Atibayi kilonla
Yap orayi pepe atiba
Paran cebinde kalsin
3 yildir ayni seyi soyluyoruz
30 tane defans oyuncusu transfer ediyirlar
O paraya atibayi kilonlatmistik

Atiba pepe atiba adri
        Atiba medel
Tire  oguzhan babel
          Atiba

Çevrimdışı sozkul

Bir siteden gördüğüm kadarı yıllık futbolcu maaşları
(Ozi ve Atiba tahmin yazmışlar)

Bu durumda yıllık maaş yükümüz 47,5 m Euro (maç başılar hariç)

9 futbolcu toplam maaş yükümüzün %52 sini oluşturuyor.

Negredo      4,35   milyon   euro
Pepe      4,25   milyon   euro
Vida      3,00   milyon   euro
Oğuzhan   Özyakup   2,50   milyon   euro
Gary   Medel   2,30   milyon   euro
Jeremain   Lens   2,20   milyon   euro
Ricardo   Quaresma   2,10   milyon   euro
Ryan   Babel   2,10   milyon   euro
Love      2,00   milyon   euro

Negredo   4,35   milyon   euro
Pepe      4,25   milyon   euro
Vida      3,00   milyon   euro
Oğuzhan   2,50   milyon   euro
Medel   2,30   milyon   euro
Lens           2,20   milyon   euro
Quaresma   2,10   milyon   euro
Babel   2,10   milyon   euro
Love      2,00   milyon   euro
Adriano   1,85   milyon   euro
G. Gönül   1,75   milyon   euro
Caner   1,75   milyon   euro
Gökhan T.   1,70   milyon   euro
Pektemek   1,60   milyon   euro
Veli           1,60   milyon   euro
Cyle      1,60   milyon   euro
Tolgay   1,55   milyon   euro
Atiba           1,30   milyon   euro
Tolga           1,30   milyon   euro
Fabri      1,25   milyon   euro
Mitrovic   1,20   milyon   euro
Necip   1,10   milyon   euro
Aras          1,00   milyon   euro
Boyko   1,00   milyon   euro
Orkan   0,50   milyon   euro
Fatih         0,50   milyon   euro
Utku      0,25   milyon   euro

maçbaşıları ekle, %15 vergiyi ekle 65-70 arası birşey olur.

Çevrimdışı sozkul

Abi zaten veliye asiri bur tepki yok sahada sakatlandi adam ekiz yatah ustunde sakatlanmadi da tedavisi nasil oldu, ordan radara yakalaniyor veli.

"Mantıksızlığın şahı" denmiş diye söyledim, demekki sen böyle bakmıyorsun.
Oynayamayacak durumda  sakat olsak, yani bu son kontratımız hissiyatı olsa içimizde,  sende bende @Yusuf Tekeli de kontratı bırakıp gitmez.

Ama yaşı biraz genç olup, sakat olmayıp,  biraz daha az paraya oynayabilecek durumda olup gitmeyenler başka bir kategori zaten.
Adam burda oynamadan bekleyerek kariyerinin bitmesine göz yumuyor, kendine güveni sıfır demekki.

Çevrimdışı underworld

Erdoğan demirören vefat etmiş diyorlar

Çevrimdışı tangaz

Erdoğan demirören vefat etmiş diyorlar

doğru diyorlar, Allah rahmet eylesin ilk patronumdu.

Çevrimdışı underworld

Oğlu tff yi bırakıp şirketlerin başına geçer

Çevrimdışı tangaz

Oğlu tff yi bırakıp şirketlerin başına geçer

son 1 yıldır zaten şirketin başında özellikle son 6 aydır hep şirkette zaten. insanlar sanıyorki tüm gün tffde bu adam.

Çevrimdışı underworld

son 1 yıldır zaten şirketin başında özellikle son 6 aydır hep şirkette zaten. insanlar sanıyorki tüm gün tffde bu adam.
Elbette orası öyle ama bu zamana kadar çift başlıydı fakat bundan sonra tek.

Yakında seçim olur, benim adayım sayın Erol Bedir.

Çevrimdışı cursedofdragon

transfer yok kamp başlasın bari.

Hazırlık maçı izliyelim.

Çevrimdışı ALDENYX

Erdoğan Demirören'in    Sevenlerine ve ailesine baş sağlığı diliyorum. Allah rahmet eylesin. 
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı tangaz

vagner ve negredoyu ikna edip bir katar takımına satmak lazım başkan o kadar uçak tutup parasını bize ödetip seyahat etti o diyarlara bu ikisine bir katar takımı 5 milyon verse kafi.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

doğru diyorlar, Allah rahmet eylesin ilk patronumdu.
Hastaneden Vefat etmedi Yoğun bakımda diye yazılı açıklama yapılmış galiba :alala:

Eger bu haber doğruysa Yıldırım Demirören o şirketleri bir kaç yıla kalmaz batırır
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Erdal Torunoğulları:

"Tosic ile Ankara'da imzaladık. Sözleşmeyi ve rakamları biz yazdık. Ts de 2 kati rakam teklif etmisti , Sözleşmemiz de Türkçe'ydi. Kendisi 'Ben anlamam, okumama gerek yok. Beşiktaş'a imza atıyorum' dedi. Sözleşmenin örneğini bile almadı. Bize hiç sıkıntı yaşatmadı ve giderken de verimli oldu." #Beşiktaş
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

Hastaneden Vefat etmedi Yoğun bakımda diye yazılı açıklama yapılmış galiba :alala:

Eger bu haber doğruysa Yıldırım Demirören o şirketleri bir kaç yıla kalmaz batırır

benim sabah 9:38de haberim oldu gazetelerde ölüm saati 11:53 yazıyor

Çevrimdışı sametbagan

Negredo ve love gitmeli diye yazan arkadaşlar buraya sürekli yazınca adamlar maalesef gitmiyor

Üstelik love konusunda ben de dahil herkes patladı burda love alınmasın diyen sanırım 1 kişi ya vardır ya yoktur.

Ben gideceklerini düşünmüyorum o yüzden kendimi seneye de bizleymişler gibi alıştırıyorum

Siz de yapsanız iyi olur yoksa moraliniz çok bozulur.Ha giderlerse güzel olur onu da gittikten sınonra yine konuşuruz.

Ben seneye negredo değil ama love dan umutluyum kendi adıma

Zaten kalmaları durumunda 1 larin 2 numara love 3 negredo olur sezon içerisinde

Etiketler: