2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 81 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4662103 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı İsmail Özyurt

dün belçika mısır maçına baktım göz ucuyla belçikada hazard die biri dikkatimi çekti alalım o çocuğu tam bir yetenek (commoli stayl)  :D
Ha şu Hazard tamam bildim. Ama şöyle biraz klübede otursun sırası gelince oynar. Ayrıca boyu kaçmış bunun  :kop:
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Sağ bek Karsdorp’u kiralama konusunda daha önce Roma ile prensipte anlaşan Güner, bu kez transferi noktalamak için Monchi ile masaya oturacak.

Haber Kaynağı: Ajansspor
[ Son Düzenleme: 07 Haziran 2018, 10:09:42 Erdem Ayaz ]

Çevrimdışı tangaz

bu senenin goy goyu şimdiden belli oluyor gibi  :D :D

bakalım yapılacak hamleler bi ortaya çıksın da artık üj bej bişey atarız ortaya  :icool:

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Ha şu Hazard tamam bildim. Ama şöyle biraz klübede otursun sırası gelince oynar. Ayrıca boyu kaçmış bunun  :kop:

biraz kesme kalıyor bu ligin kasap stoperleri top die oynar bununla, yok yok wazgeçtim elimizde patlar  :evillol:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tuncaboylu

yalnız getirdikleri sportif direktör mütüş adam hollandada 40 maçta 50 gol 30 asistle oynayan suarezi keşfedip liverpula aldırmış sonra gerıt baleyi totnıma almış yılın en iyi genç oyuncusu seçilince sıkat etmiş böle tam bir yetenek avcısı bi abimiz bide endi kerrıla 50 milyon verdirmiş hüper bir abimizmiş  :D
Herif 6 senedir işsizmiş.

İnsan bir merak eder, neden diye.

Neyse, bize göre hava hoş. Fenerbahçe'de bahar havası var, gerginlik ve hır gür olmasın yeter.

Dünkü iftar yemeğindeki manzara önemli Türk futbolu için, gerisi teferruat.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Lawal için şenol hocanın raporu bekleniyormuş.

Çevrimdışı zafkan

Lawall falan boş oyuncu. Bir de rapor bekleniyormuş. Rapora yazık.
Mutlu olmak için 1-Kendinize karşı dürüst olun, 2-Asla pişman olmayın, 3-Sevgi dolu olun, 4-Anı yaşayın ve 5-Aldığınızdan fazlasını verin.

Çevrimdışı tuncaboylu

Lawal için şenol hocanın raporu bekleniyormuş.
Bakalım hangi güzide Anadolu kulübümüze kitleyecekler.

Çevrimdışı kahyaoglueren

Takımımızın 2018-19 sezonu hazırlık kamp programı.

30 Haziran - 8 Temmuz: Slovakya/Samorin
11 Temmuz - 20 Temmuz: Avusturya/Ehrenhausen
Zaten 20 temmuzdan sonra eleme maçları basliyor.Ne kadar yüksek rakım o kadar fazla kondisyon.Ama malesef deniz seviyesinde iki kamp alanı da.Bence yanlış seçim olmuş
[ Son Düzenleme: 07 Haziran 2018, 10:50:40 kahyaoglueren ]

Çevrimdışı tangaz

Bakalım hangi güzide Anadolu kulübümüze kitleyecekler.

yalnız herifin bjk forması giyip arabada verdiği poz subliminal mesaj (fener zenci sever) içerikliydi, teşkilatı avuçlamış filan.  :evillol:

Çevrimdışı underworld

Lawal için rapor istenmesi doğru.
Sonuçta insan hayatı söz konusu.
belki ölümcül bir hastalığı var iyice tetkik etsinler sonra ruh ve sinir hastalıklarına yatırsınlar.

Çevrimdışı mylife1903

dün belçika mısır maçına baktım göz ucuyla belçikada hazard die biri dikkatimi çekti alalım o çocuğu tam bir yetenek (commoli stayl)  :D
Abi misirda bi cocuk var salah diye her mac atiyo yeni kesfettim

Çevrimdışı mylife1903

Lawal için rapor istenmesi doğru.
Sonuçta insan hayatı söz konusu.
belki ölümcül bir hastalığı var iyice tetkik etsinler sonra ruh ve sinir hastalıklarına yatırsınlar.
Laval gelene kadar hurriyet gelsin yahu
Ayman da olur

Çevrimdışı tangaz

Abi misirda bi cocuk var salah diye her mac atiyo yeni kesfettim

commoliden önce keşfetmek mütüş oldu bu gençleri reis

Çevrimdışı kyiv

commoliden önce keşfetmek mütüş oldu bu gençleri reis

Beyler yemezler, derin bir kıskançlık içindesiniz böyle bir futbol adamını rüyanızda göremezdiniz.

Adam kendini nadasa çekmiş Fenerbahçe için 6 yıldır. Pis geliyorlar. Commoli ile psikolojik üstünlükte Fenerbahçe'ye geçti. :s20:  :bandit:

Çevrimdışı tangaz

Beyler yemezler, derin bir kıskançlık içindesiniz böyle bir futbol adamını rüyanızda göremezdiniz.

Adam kendini nadasa çekmiş Fenerbahçe için 6 yıldır. Pis geliyorlar. Commoli ile psikolojik üstünlükte Fenerbahçe'ye geçti. :s20:  :bandit:

ben bi blanc hamlesi bekliyor ve yakıştırıyorum fenere o da psgden aldıgı 24 milyon tazminatı ezmekle meşgul 2 yıldır nadasta

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

:bawling: :bawling: :bawling:

Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde toplam €1.950.000.000 gelir dağıtılacak.

— Ayak bastı parası €15.250.000
— Galibiyet başına €2.7M
— Beraberlikte €900.000
— + Bonus (Bereberlikler artığı)
— Gruptan çıkana €9.5M
— Son 16'ya €9.5M
— Çeyrek finale kalana €10.5M
— Yarı finale kalana €12M
— Finale kalana €15M
— Şampiyona €19M
— Süper Kupa katılım payı: Şampiyona €4.5M, finaliste €3.5M

+ Bonus (Bereberlikler artığı): Beraberlikte iki takıma da 900bin'er euro verilecek. Galibiyet primi olan 2.7M'a göre artan 900bin ya da 900binler grup aşaması sonunda takımlara eşit şekilde pay edilecek.
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı underworld

@yunus emre dökmeci yaramızı deşme!

Çevrimdışı tangaz

:bawling: :bawling: :bawling:

Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde toplam €1.950.000.000 gelir dağıtılacak.

— Ayak bastı parası €15.250.000
— Galibiyet başına €2.7M
— Beraberlikte €900.000
— + Bonus (Bereberlikler artığı)
— Gruptan çıkana €9.5M
— Son 16'ya €9.5M
— Çeyrek finale kalana €10.5M
— Yarı finale kalana €12M
— Finale kalana €15M
— Şampiyona €19M
— Süper Kupa katılım payı: Şampiyona €4.5M, finaliste €3.5M

+ Bonus (Bereberlikler artığı): Beraberlikte iki takıma da 900bin'er euro verilecek. Galibiyet primi olan 2.7M'a göre artan 900bin ya da 900binler grup aşaması sonunda takımlara eşit şekilde pay edilecek.

birde marketpool var o listede yok 10-12 de ordan geliyor sanırım tr den katılana

en iyisi fener ön elemeleri geçsin sarışın kardeşler kardeş kardeş bölüşsün paraları

Çevrimdışı mylife1903

birde marketpool var o listede yok 10-12 de ordan geliyor sanırım tr den katılana

en iyisi fener ön elemeleri geçsin sarışın kardeşler kardeş kardeş bölüşsün paraları
Keske fb katilabilsr abi
4er 4er yeseler de o elemeleri zor gecer fb

Çevrimdışı kyiv

Aynı fikirdeyim 6 maç oynayıp yıprasınlar 4,5 er yesinler. Futbol kamuoyu Beşiktaşın geçen seneki performansının değerini daha iyi anlasın.

Çevrimdışı tangaz

Aynı fikirdeyim 6 maç oynayıp yıprasınlar 4,5 er yesinler. Futbol kamuoyu Beşiktaşın geçen seneki performansının değerini daha iyi anlasın.

birde böle zor deplasmanlar olsun yorucu seyahatler filan

Çevrimdışı tangaz

kadıköydeki şl maçında blackmamba mı salsak sahaya napsak kedi yoktu blackmamba girdi hesabı  :evillol:

kediye 34bin yuro ceza kitleyen uefa blackmambayı görse napar kimbilir  :evillol:

Çevrimdışı kyiv

birde böle zor deplasmanlar olsun yorucu seyahatler filan

Bir de sakatlıklar olsun. Uzun süreli değil ama kadronun bir arada oynamasını etkileyecek.

Çevrimiçi sozkul

ya da eski türkiye güzeli manitası da konsantrasyonunu dağıtmış olabilir. yatlarda filan...

Allah vergisi bir yakışıklılığım var gibi birşey söylemişti zaten bir TV programında.. Yeni seçildiği yıldı galiba.. Şok olmuştum..
Yakışıklı adama Türkiye güzeli yakışır.

Etiketler: