2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 66 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4662593 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

Ben demiyorum alıntı yapıyorum.
Balotelli'nin balını alırlar belki.

Galatasaray'ı Hamza'lı sezonda şampiyon oldukları zamana benzetiyorum.

Yetersiz ve eksikleri olan bir kadro, yüksek beklentiler ve transfer yapamayacak bir maddi durum.

Seneye Fenerbahçe ile çekişiriz muhtemelen.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tuncaboylu

Bizim başkan kulüpler birliği başkanı olmasa şampiyon olurduk gibime geliyor..
Neden abi?

Çevrimdışı kyiv

Balotelli'nin balını alırlar belki.

Galatasaray'ı Hamza'lı sezonda şampiyon oldukları zamana benzetiyorum.

Yetersiz ve eksikleri olan bir kadro, yüksek beklentiler ve transfer yapamayacak bir maddi durum.

Seneye Fenerbahçe ile çekişiriz muhtemelen.

Ahhh o kadar çok istiyorum ki şu Fatih terimin eline dandik bir kadro kalsa da görsek bakalım ne yapacak ligde ve şampiyonlar liginde. Geçen sene nispeten iyi kadroyu görünce balıklama atladı. Rikenikin kadro bunda olsa küme düşmemeye oynardı.

Çevrimiçi sozkul

Neden abi?

İçimden bir ses öyle diyor, başkan çok önemsedi bu konuyu sanki, konsantrasyonu dağıldı takımla ilgilenemedi ve gerekenleri yapamadı gibime geliyor.

Çevrimdışı tangaz

İçimden bir ses öyle diyor, başkan çok önemsedi bu konuyu sanki, konsantrasyonu dağıldı takımla ilgilenemedi ve gerekenleri yapamadı gibime geliyor.

ya da eski türkiye güzeli manitası da konsantrasyonunu dağıtmış olabilir. yatlarda filan...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Mehmet57

Okay iddialari dogrudur umarim. Medel-Okay duvar olur orta sahada.

Çevrimiçi annoca

dorukhan geldi galiba, necip, ozzy, tolgay, medel, atiba ile sözleşme uzatmaya çalışıyoruz ekstradan okayı istiyoruz.  okay iyi yetenekli bir oyuncu cenk gibi başkaları tatildeyken ekstra çalışmalar yaparsa iyi yerlere geleceğini düşünüyorum ama bu kadar orta sahayı ne yapcaz?

Çevrimdışı tangaz

dorukhan geldi galiba, necip, ozzy, tolgay, medel, atiba ile sözleşme uzatmaya çalışıyoruz ekstradan okayı istiyoruz.  okay iyi yetenekli bir oyuncu cenk gibi başkaları tatildeyken ekstra çalışmalar yaparsa iyi yerlere geleceğini düşünüyorum ama bu kadar orta sahayı ne yapcaz?

ozzi ve tolgay satılabilir
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi annoca

ozzi ve tolgay satılabilir
abi o zaman da orta sahalar çok defansif oluyor. takımda birbirinin tıpkısı yerine  farklı meziyette oyuncular olması a-b-c planlarını doğurur

Çevrimdışı tuncaboylu

Aykut Kocaman istifa etmiyormuş.

Bu da 1.5 milyon Euro tazminat alacağa benziyor, iyi iyi.

Çevrimdışı mellfred

Aziz demiştir ona “ayrılma (Küfür Yasak)₆, versin tazminatını perevenk” demiştir.

Çevrimdışı enesbjk

Lang için Basel 7.5m istemiş biz 3.5 vermişiz.

Çevrimiçi annoca

twitterda bir gözlemciye denk geldim geçmiş yıl paylaşımlarına baktım başarılı birisi. tutturduğu çok fazla oyunca var. paylaştığı 2 oyuncuyu yazayım şuraya belki bir gören çıkar  :)

https://www.transfermarkt.com.tr/jakub-piotrowski/profil/spieler/377243

https://www.transfermarkt.com.tr/kamil-jozwiak/profil/spieler/289167

Çevrimdışı mylife1903

negredo gibi birine 4,5 maaş ver atibaya 1 milyonu çok gör
ya uzatma ya da aynı maaşla 1 sene daha dewam teklifi yap çok ayıp bu yapılan
Olay menejerde bitiyor abi, bir degil iki degil atibaya yapilan.
Kim ne isterse dusunsun ben pektonun 1.7 negredonun 4.35 abujan 3.3 aldiklari bu paralarin hepsinin ceplerine girdiklerine inanmiyorum.

Çevrimdışı mylife1903

Negredoyu gönderme koşulu nedir? Önümüzdeki yılın 4,35 milyon eurosu yeter mi yoksa 25 maç oynaması halinde otomatik olarak uzayacak bir sonraki yılın(2019-20) ücretini de ödemek zorundamıyız?
Adami kovarsan fifalik olursun fifa opsiyonu kabul eder faizi mahkeme masrafi derken 10 milyonluk olursun.
1.5 milyona falan buna bi sozlesme bulacan aradaki farki vererek gondereceksin. Sonra ben de kulaklarini cinlatacam tabi

Çevrimdışı mylife1903

abi o zaman da orta sahalar çok defansif oluyor. takımda birbirinin tıpkısı yerine  farklı meziyette oyuncular olması a-b-c planlarını doğurur
Oguzhan hadi neyse de tolgay zaten sifir gol bir eleman yahu
Nejipjan bile daha golcu kendisinden
Hatta daha dun gelen dort devre medelin bile tolgaydan fazla golu var.
tolgay bal yapmayan bir ari.
Medel atiba okay nejipjan musa olsun yeterli

Çevrimiçi Özgür Gültekin

direnveefsaneolayküt  :evillol:

Çevrimdışı underworld

Uvvv okay demek...
Ulan yemişim okayınızı şu takıma adam gibi bir as oos ve yedek oos alın.
Kalan parayla da iyi bir golcü.

Okay için ts ye öpücük mü vericez?

Yoksa...

Ozi-medel,-Okay-atiba
Babıl - larin

Mi yapıcaz?

Çevrimdışı mylife1903

Uvvv okay demek...
Ulan yemişim okayınızı şu takıma adam gibi bir as oos ve yedek oos alın.
Kalan parayla da iyi bir golcü.

Okay için ts ye öpücük mü vericez?

Yoksa...

Ozi-medel,-Okay-atiba
Babıl - larin

Mi yapıcaz?
850bin verdik ya belki okaya mahsuben yani

Çevrimdışı Koa_lAA

fb taraftarı seviye atlamış... luis enrike ye come to yapacakalr diye şarkıcı varmış bitane daha aynı isimli ona yazıyolarmış...  inanılmaz bi zümre... yine heryerde goy goy malzemesi oldular... yabancılar bile yazıyor :D

https://twitter.com/TrollFootball/status/1004461316667392000

Çevrimdışı tangaz

fb taraftarı seviye atlamış... luis enrike ye come to yapacakalr diye şarkıcı varmış bitane daha aynı isimli ona yazıyolarmış...  inanılmaz bi zümre... yine heryerde goy goy malzemesi oldular... yabancılar bile yazıyor :D

https://twitter.com/TrollFootball/status/1004461316667392000

yalnız getirdikleri sportif direktör mütüş adam hollandada 40 maçta 50 gol 30 asistle oynayan suarezi keşfedip liverpula aldırmış sonra gerıt baleyi totnıma almış yılın en iyi genç oyuncusu seçilince sıkat etmiş böle tam bir yetenek avcısı bi abimiz bide endi kerrıla 50 milyon verdirmiş hüper bir abimizmiş  :D

Çevrimdışı tangaz

dün belçika mısır maçına baktım göz ucuyla belçikada hazard die biri dikkatimi çekti alalım o çocuğu tam bir yetenek (commoli stayl)  :D

Çevrimdışı Koa_lAA

dün belçika mısır maçına baktım göz ucuyla belçikada hazard die biri dikkatimi çekti alalım o çocuğu tam bir yetenek (commoli stayl)  :D

bu senenin goy goyu şimdiden belli oluyor gibi  :D :D

Çevrimdışı underworld

Ö. Özen > samsun  S. Direktör

Etiketler: