bahsi geçen üslupta bir tane mesajımı bul pepe hakkında senden özür dileyeceğim emekliliğe gelmiş yatıyor vbvb tarzında.
devre arasında kimse lafını dahi etmezken pepeye ilk eleştiriyi getiren benim hatta konu hakkında @cursedofdragon aksi görüş belirtmişti ben de son 3 maç kötüydü demiştim pepeyle ilgili en sert cümlem realden geldi o fitliği ile ilk devreyi kotardı ikinci devre tr ayarlarına döndü minvalinde olmuştur. daha ötesini bulamazsın..
pepe özelinde... adama yatara geçti demişsin işte daha ne dicen...
verdiğim örneklerin hepsinin sana ait olduğunu söylemedim... örnek daa adı üstünde... emekliliği aradan seçip bunu ben demedim demek nerden çıktı...
lakap şık değil diyorsun paranoyak gömücü gibi lakaplar kullanıyorsun
sonra ben bırak laf cambazlığını algıcıbaşı deyince sinirleniyorsun
sen ne dediğini ve ne yaptıgını bilmiyorsun öyleyse lakap tak lakap tak sonra sana takılınca sinirlenip lakap takmak şık değil diyorsun...
abi senin espri anlayışınla benimkiler çok farklı onu anladım... "paranoyak" olmuşsun derken devamında hem gülücük koyarak hem de ne desem algı diyosun diyerek sohbeti yumuşatmaya çalışmışım... espri yapmak istemişiz ki sonuna smile koymuşuz... sen şimdi buna da öyle espri olmaz falan filan diyecen belliki.. ondan dedim espri anlayışımız farklı... o toplara girmemek lazım demekki senle sohbet ederken..
gömmek kelimesinden niye gocundun onu hiç anlamadım... eleştiri yapmanın bi tık üstü sosyal medyada sıkca kullanılan bi tabir... ne vardı bunda... hatta bi evre sonrası üstüne toprak atmak falan...
senin sölediğin laf cambazlığı sıkıntı değil... tolere edilir... algıcıbaşı... bildiğin fişleme... ben sana ne bi lakap taktım ne de kişiliğine bişey söyledim... gömmek fişleme değildir... topcu hakıkındaki yorumun benim gözümde... algıcıbaşı... karakter sorgulatır...söylediğim bişeye alındıysan söylesene niye kontra yapmaya çalışıyosun... ben söylüyorum bak... çocuk gibi sen onu dedin ben bunu dedim diyip duruyoruz birbirimize...
neyse sonuç... muhabbet yine b.ka sardı... selamlar...