2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 76 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4654049 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu arada 34 yaşında adamı ne yapacağız dediğimiz Listayner Arsenale gitmiş

Bir oyuncunun Fizik ve kondisyonu sağlamsa yaş kaç olursa olsun oynar arkadaş

Adam 34 yaşında Dünyanın en tempolu ligine gitmiş
Arsenal'in yaptığı transferler akıl mantıkla izah edilmez.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi murat

Bu arada 34 yaşında adamı ne yapacağız dediğimiz Listayner Arsenale gitmiş

Bir oyuncunun Fizik ve kondisyonu sağlamsa yaş kaç olursa olsun oynar arkadaş

Adam 34 yaşında Dünyanın en tempolu ligine gitmiş
Adamların takımı genç arada 1-2 taneyi kaldırır.bizde ondan yaşlı 3 tane oyuncu var onun yaşında da 3 oyuncu var ondan 1-2 yaş küçük 3 oyuncu daha var.

Çevrimdışı tuncaboylu

4 yıl sonra 10 miyon küçük para olur.sadece bizim paramız değer kaybetmiyor.bu siyasilerle bir yolu bulunur.
4 yıl sonra 10 milyon Euro küçük olmaz, emin ol.

4 sene sonra takımlarımızın transfermarkt değeri 35-40 milyonlara inecek bence.

Ama haber yanlış olabilir, UEFA kar etme zorunluluğu koymuyor. Denk bütçe şartı koyuyor.

Çevrimdışı tuncaboylu

Üstelik kaybeden sadece fener ve aziz olmadı.biz, rte , yd, fenerasyondaki eski bjk liler, fenerasyon kurulları, türk futbolu vs vs çok kaybedenli oldu.
Kesinlikle.

Çevrimdışı tangaz

en az 2,5 alırdı bizde... 34 yaşında adam... bence ozaman sen pek sıcak bakmazdın abi... ki bence almadığımız iyi oldu.. genç adam alalım artık yeter +30 yaş... o pozisyonda var zaten +30 bitane... yanına genç alıp yetiştirmek olmalı hedef..

yoo ideal para 2,5 maaşla 1+1 yıl

genç adam demek bonservis+maaş ve ya tutarsa işi ile sonuçlanıyor liştaynerde ise attıgın zar en kötü 4 gelir
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi murat

4 yıl sonra 10 milyon Euro küçük olmaz, emin ol.

4 sene sonra takımlarımızın transfermarkt değeri 35-40 milyonlara inecek bence.

Ama haber yanlış olabilir, UEFA kar etme zorunluluğu koymuyor. Denk bütçe şartı koyuyor.

4 yıl sonra 10 milyon tl olarak büyük olur ama futbol piyasası için küçük para olur.

Çevrimdışı mylife1903

4 yıl sonra 10 milyon tl olarak büyük olur ama futbol piyasası için küçük para olur.
4 sene sonra bi buzdolabi 10 milyon tl olur bu gidisle
Biz mesela ilk buzdolabimizi 2002de edindik 120.000.000tlydi simdi ucuzladi bah

Çevrimdışı tangaz

4 sene sonra bi buzdolabi 10 milyon tl olur bu gidisle
Biz mesela ilk buzdolabimizi 2002de edindik 120.000.000tlydi simdi ucuzladi bah

biz telli dolap kullanıyorduk reis 2002 öncesi çok şükür artık buzdolabımız var hamdolsun
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı underworld

Uefa resmi açıklamayı daha yapmamış

Çevrimdışı mylife1903

biz telli dolap kullanıyorduk reis 2002 öncesi çok şükür artık buzdolabımız var hamdolsun
Oooo abi siz gene iyi biz cok iyi hatirliyom bodrum katina cukur kaziyor yiyecek icecekleri orda muhafaza ediyorduk, sonra buzdolabi gelince turkiyeye bu bodrum katlarindaki cukurlari kotu niyetli insanlar kullandi yani

Bodrum katinda cukur iyidir valla aliskanlik burda da kazdim bodrum katini disari -40 icine patatesi havucu pancari dolduruyom yaza kadar sakliyom bildigin buzdolabi gibi

Procesi de var abi

Boylem boyuh bi sarayin olsa bin kusur odali falan cukur demezsin tabi mahsen dersin.
Algi nasi degisiyor yaww

Çevrimdışı Koa_lAA

yoo ideal para 2,5 maaşla 1+1 yıl

genç adam demek bonservis+maaş ve ya tutarsa işi ile sonuçlanıyor liştaynerde ise attıgın zar en kötü 4 gelir

ya abi pepe yi beğenmiyorsunuz ne liştayneri... iki kötü maç oynasa ki ihtimal dahilinde huzur evi muhabbeti döner koca sene burda...

o pozisyona genç adam alalım... yeter bu kaa yaşlı...

Çevrimdışı mylife1903

ya abi pepe yi beğenmiyorsunuz ne liştayneri... iki kötü maç oynasa ki ihtimal dahilinde huzur evi muhabbeti döner koca sene burda...

Yasli tanimi genis
Milf olsun diyorum
Mukemmel ilkeli lazim futbolcu

Çevrimdışı Koa_lAA

Yasli tanimi genis
Milf olsun diyorum
Mukemmel ilkeli lazim futbolcu

peki abi... milf demeyeydin iyidi  :D :D :D

Çevrimdışı tuncaboylu

Tamam da gelirleri ağırlıklı olarak TL olan bir kulübün 10 milyon Euro kar etmesi zorlaşır.

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Gs'nin cezası da seneye ligi doğrudan etkileyecek. Men cezası almaları yerine transfer yasağı çok daha iyi olur bence. Bu sene para saçarak topladıkları oyuncuları kaybedip + ŞL temposuyla ligte de havluyu atarlar. Ama men cezası gelirse lige odaklanabilirler. Gerçi olay yine bizde bitiyor. Özümüze dönersek bizi kimse tutamaz.

Gs'nin transfer üzerinden ceza alması iyi oldu. Hem ŞL yüzünden ligte bocalayacaklar, hem de futbolcu kaybedecekler.. Ben bu sırada cezaya da uymayı becerebileceklerini sanmıyorum. Adamların genetiğine işlemiş şımarıklık, başına buyrukluk..

Çevrimdışı tangaz

Oooo abi siz gene iyi biz cok iyi hatirliyom bodrum katina cukur kaziyor yiyecek icecekleri orda muhafaza ediyorduk, sonra buzdolabi gelince turkiyeye bu bodrum katlarindaki cukurlari kotu niyetli insanlar kullandi yani

Bodrum katinda cukur iyidir valla aliskanlik burda da kazdim bodrum katini disari -40 icine patatesi havucu pancari dolduruyom yaza kadar sakliyom bildigin buzdolabi gibi

Procesi de var abi

Boylem boyuh bi sarayin olsa bin kusur odali falan cukur demezsin tabi mahsen dersin.
Algi nasi degisiyor yaww

abi ben de istiyorum bölem 1000 odalı bi evcik bahçesinde mahsencik kapısında arabalarcık limanında yatlarcık  ama cık kısmı önemli tabii

Çevrimdışı tangaz

pepeyi beğeniyoruz beğenmediğimiz nereden çıktı  :alala:

hep aynı şeyi yapıyor sizin güruh, 2 eleştiri yaptık mı adı pepeyi beğenmemek oluyor daha yeni algı konusunu işliyoruz ekürümle hemen sen taze algılarınla beliriverdin.

pepe mükemmel başladı 14. hafta gese maçı dahil süperdi sonra düşüşe geçti ben devre arası son 3 maç pepe kötü sinyaller verdi die ilk eleştirimi yaptım 2. devre sağ olsun ilk 14 hafta ile alakası yoktu pepenin bunu söylemek pepeyi beğenmemek olmuyor pepenin performansını değerlendirmek oluyor güzel kardeşim.

Çevrimdışı tangaz

Gs'nin transfer üzerinden ceza alması iyi oldu. Hem ŞL yüzünden ligte bocalayacaklar, hem de futbolcu kaybedecekler.. Ben bu sırada cezaya da uymayı becerebileceklerini sanmıyorum. Adamların genetiğine işlemiş şımarıklık, başına buyrukluk..

gesenin kadro lig için yeterli şenol hoca gibi kalkıp önceliği şl.ye vermezlerse bir sıkıntı yaşamazlar.

şl.de amaç (ffp kıskacındaki bir takım için) katılmak ve 35 milyon parayı kaldırıp 6 maç takılıp eve dönmek olmalı.

rodrigesi çift haneli bir rakama satarlarsa pek ala 3 transfer de yapabilirler ayrıca...

Çevrimiçi sozkul

21 içinde 4 tr 4 de kulüp altyapılı da vardır kesin

o eksilmeyi oransal olarak dağıtıyorlar galiba.

Çevrimdışı tangaz

o eksilmeyi oransal olarak dağıtıyorlar galiba.

eğer 21 olursa 13+4+4 yapıyolar genelde, belki bu yıl 23 gelecek yıl 21 de diyebilirler

Çevrimdışı Koa_lAA

pepeyi beğeniyoruz beğenmediğimiz nereden çıktı  :alala:

hep aynı şeyi yapıyor sizin güruh, 2 eleştiri yaptık mı adı pepeyi beğenmemek oluyor daha yeni algı konusunu işliyoruz ekürümle hemen sen taze algılarınla beliriverdin.

pepe mükemmel başladı 14. hafta gese maçı dahil süperdi sonra düşüşe geçti ben devre arası son 3 maç pepe kötü sinyaller verdi die ilk eleştirimi yaptım 2. devre sağ olsun ilk 14 hafta ile alakası yoktu pepenin bunu söylemek pepeyi beğenmemek olmuyor pepenin performansını değerlendirmek oluyor güzel kardeşim.

abi paranoyak mı oldun allasen yav...  :D ne desem algı yapıyon diyon... pepe gömücü olarak nam saldınız bütün portekizde...

bende diyorum ki pepe gibi bir adama bunu yapan liştaynere neler yapmaz 2 maç kötü oynasa... ne algısı... gerçekler... 34 yaşında en az 2,5 milyon maaş verip, kötü oynarsa bi de hep beraber gömecez muhtemelen.. o yüzden alamadığımız iyi olmuş dedim.. genç olunca kredisi daha fazla oluyor en azından...bukaa..

Çevrimdışı Koa_lAA

aha pepe arabistan haberleri var...

Çevrimdışı tangaz

abi paranoyak mı oldun allasen yav...  :D ne desem algı yapıyon diyon... pepe gömücü olarak nam saldınız bütün portekizde...

bende diyorum ki pepe gibi bir adama bunu yapan liştaynere neler yapmaz 2 maç kötü oynasa... ne algısı... gerçekler... 34 yaşında en az 2,5 milyon maaş verip, kötü oynarsa bi de hep beraber gömecez muhtemelen.. o yüzden alamadığımız iyi olmuş dedim.. genç olunca kredisi daha fazla oluyor en azından...bukaa..

bak nasılda algılarına dewam ediyor pepeyi eleştirmek gömmek değildir ikinci yarı iyi değildi demek ne ara gömü oldu  :alala: gömdüğümüz mesajlar nerede göster de biz de bilelim
[ Son Düzenleme: 06 Haziran 2018, 13:44:55 tangaz ]

Çevrimdışı mylife1903

aha pepe arabistan haberleri var...
50milyon yuro versinler yanina pekto negredo boyko beles
Pepeye 50 veren quaresmaya da 30 verir
30 milyona quaresma yaninda lens aras veli beles
80 milyon yuroya mis gibi takim kuracan ver petrolu ver petrolu
Ya da zidana verdikleri gibi petrol kuyusu versinler iki tane ohhh mis

Çevrimdışı Koa_lAA

bak nasılda algılarına dewam ediyor pepeyi eleştirmek gömmek değildir ikinci yarı iyi değildi demek ne ara gömü oldu  :alala: gömdüğümüz mesajlar nerede göster de biz de bilelim

bu daha başlangıç... algı üstüne algı yapacam sana abi...  :D

senin eleştiri olarak gördüğün kısımlar bana göre gömmek demek ki abi... sizde eleştiriler biraz sert ya hani...

Etiketler: