2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 77 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4641930 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

Yaw su aliciyi salak sanmaktan vazgecin. Sen ustune ilgi ceksen kimi kime satacan.
Param yok daraliyorum herkes satilik dersen, quaresmaya 2 verecek adam 1 teklifle gelir
Yahu 1 tane alıcı gelecekse, zaten istediğin paraya satamazsın.

Quaresma satılık ilanını verdik işte, artık ne teklif gelirse

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

Futbol Arena'nın özel haberine göre Basel'den Michael Lang(sağ bek) radarımızdaymış.

E6633 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Haydoooooo

Opera gelsin baslasin, macera aramaya gerek yok. Tanidigimim bildigimiz mal
750bin diyorlar makul bi para.
Iyi oynarsa zaten besiktasin cocugu kontejyanindan zam yapariz

Çevrimdışı underworld

Adamın sözleşmesi bu sene bitiyordu.

Aynı şey Qauresma için de geçerli.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu sene gereğini yapardık Örnk : atiba

Çevrimdışı tangaz

Haydoooooo

Opera gelsin baslasin, macera aramaya gerek yok. Tanidigimim bildigimiz mal
750bin diyorlar makul bi para.
Iyi oynarsa zaten besiktasin cocugu kontejyanindan zam yapariz

opareyi alacaksak gidip 4 yıllık filan kontrat yapmayız umarım, 1+1 yeter
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı sozkul

dewre arası matej mitroviçi nasıl sattı büyük başkan die övenler de sus pus. bonservisine elli tane laf söylediniz aha sattık die bize sallayıp duruyorlardı.

Tamam herzamanki gibi yine sen haklıymışsın, ekürinle beraber.  😀 Bir daha aynı soruyu sorma bence. Benden başka kimse karşına çıkıp sen haklıymışsın diyemiyor ortaya çıktı. Uzatmaya gerek yok.

Çevrimdışı underworld

Talisca devre arası ben gitcem demiş

Çevrimdışı mylife1903

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Büruj hani mitrovic in opsiyonunu kullanıyordu?
3.75 teklif etmişler kabul etmemişiz , bence iyi yapmışız önümüz DK  :eyes
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı kyiv

Talisca devre arası ben gitcem demiş

2018-19 sezonundaki performansı son 2 yılın yanından uzağından geçmeyecek. Beşiktaşı çok arayacak çook. Biz buradayız bekleriz efendim.Yalnız bize giderayak bir iyiliği olacak o da onun yokluğunda zorunlu olarak pas oyununa dönmek zorunda kalacağız.

Çevrimdışı underworld

2018-19 sezonundaki performansı son 2 yılın yanından uzağından geçmeyecek. Beşiktaşı çok arayacak çook. Biz buradayız bekleriz efendim.Yalnız bize giderayak bir iyiliği olacak o da onun yokluğunda zorunlu olarak pas oyununa dönmek zorunda kalacağız.
Yerine doğru dişlileri koyarsak

Çevrimdışı Savaş

hayatında 150bin dolardan büyük kontratı olmayan larini 1,6 milyona oynatıyoruz
Larin gercekten 1.6 mı aliyor?

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

Tamam herzamanki gibi yine sen haklıymışsın, ekürinle beraber.  😀 Bir daha aynı soruyu sorma bence. Benden başka kimse karşına çıkıp sen haklıymışsın diyemiyor ortaya çıktı. Uzatmaya gerek yok.
Abi haklilik meselesi degil olay.
Mantik var. buruj bir oyuncuya en cok 4 vermis rekoru 4
Bizim izodorayi 3.8e almislar
4 verdikleri adam da ortasaha oyuncusu patir patir sokuju tertemiz ayakli mis gibi teknikli talinin yerine koy aratmaz adam busene 14-17 yapmis burujde
Izodoru 15e satti adamlar eplye bu cocuga da 30-40 isterler
Simdi bunu niye yazdim
Biyle alip satan bir takim gidip mitroya 4.2 vermez 1-1.5 verir en cok
Stoper yahu

Çevrimdışı tangaz

amaç haklılık değil biz eleştirisel cümle getirirken adımız renkli seviciye çıkıyordu o zaman neredeydin abi o zamanda böle çıkış yapsaydınya...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Larin gercekten 1.6 mı aliyor?

ewet

Çevrimdışı sozkul

Merhaba. Her ne kadar gecen yılı kağıt üstünde 4. Bitirmiş görünsek de, ben bu durumun  gerçeği yansıtmadıgını düşünüyorum. Nedenlerini uzun uzun anlatmaya gerek yok, burada defalarca konuşuldu.  O yüzden takımı kötü sanıp radikal değişikliklere gidilmesi taraftarı degilim. Yapılması gereken şeyler ortada bence - tabi mümkünse- ilkin negredo ve lovein ikisi de gönderilmeli ikisinden toplam 3 4 milyon euro gelse kafi ve yerlerine net bir forvet bulunmalı.dünya futbolunu çok bilmem ama gelen oyuncunun performansından şüphe duyulmamalı. Eğer pektemeği de gönderebilirsek genç atletik bir oyuncuya da şans verilmeli. Kanat bölgesinde kağıt üstünde yeterince oyuncumuz var, quaresmanın miadını doldurduğunu düşünüyorum. Hazır piyasası varken bonservis geliriyle gönderilmeli. Kanata takviyeye gerek yok. Töre, orkan, babel ve lens yeterli olur. Lense o kadar yatırım yapıldı bir yıl daha şans verilebilir bana göre. Ama iyi bir teklif gelirse o da satılsın yerine babel gibi takıma aidiyet hissesebilecek bir yabancı bulunsun. İyi bir  10 numara kesinlikle bulunmalı. Orta sahanın ortası için bence takviyeye gerek yok, fazlalıkları temizleyemeyeceksek. Orayı bu yılki gibi götürebiliriz. Atiba oyuncu -
 yardımcı hoca rolünde olabilir diye düşünüyorum. Atiba futbolu Beşiktaşta bırakmalı, her iki taraf da bu konuda biraz fedakarlık yapabilir. Opare konusı kesin mi bilmiyorum ama iyi bir sağbek kesinlikle bulunmalı. Defansta takviyeyr gerek yok. Pepe vida mitro fatih artı medel ve necip o bölgeyi rahatlıkla götürür. Sonuç olarak birçok arkadaşın dediği gibi fazlalıkları temizleyip, forvet 10 numara ve sagbek bizi iyi bir organizasyonla şamoiyonluğa götürür.  Burada iş Şenol hocaya düşüyor. Uefada korkmadan gençlere şans vermeli. Yaşlıları dinlendirmeli. Öncelik lig ama uefada da başarıyı ciddiye almalıyız.

Love ve Negredo bonservissiz bile gitse olabilir gibime geliyor.

Çevrimdışı Erdem Ayaz

34 maçta 5 gol 6 asist
bu baselin sağ beki mutlaka alınmalı micheal lang .

Çevrimdışı sozkul

Dert etmeyin, Talşka 3 sene sonra 5 milyon bonservis, 2.5m avro maaşla bizde arkadaşlar.

Çevrimdışı underworld

Çevrimdışı Savaş

ewet
Müthiş.

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Çevrimdışı sozkul

amaç haklılık değil biz eleştirisel cümle getirirken adımız renkli seviciye çıkıyordu o zaman neredeydin abi o zamanda böle çıkış yapsaydınya...

İki defa üst üste hatırlatınca, ben araya dalıp takdir edeyim dedim tangaz, yoksa uzayıp gidecek diye sen cevap alamadıkça.

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı underworld

Başkan 1 sene sonra teknik ekibe sokmak istiyormuş
sonunda kadromuz gençleşiyor  :claps:

Etiketler: