Şu paragöz fason brezilyalı için Cenk' i harcıyorsun ya helal olsun.
Adam ilk yarıda parası arttırılmadığı için önünden geçen topa hamle bile yapmıyordu, tutturmuşsun bir türkü kutu da kutu.
Azıcık gözünü açıp izlesen Talisca' nın ilk yarı oyunu nasıl sabote ettiğini görürsün ama göreceğini zannetmiyorum.
cenkin nesini harcayayım Beşiktaşın oyuncusumu.
ortada olanı söylüyorum cenkli kadro 30 puan cenksiz kadro 41 puan her iki kadrodada talisca vardı
cenkle oynarkenki performansı cenk gittikten sonraki performansı ister para de parası devre arasımı arttırıldı ligin başındamı
siz bence gözünüzü açın harcadığımı söylediğin cenk performansı nedeniyle verdik şampiyonluğu
aynı talisca cenksizde oynadı bakarsın katkısına ben ilk yarı ne dedim cenkin kanada kaçması
nedeniyle taliscadan performans alamıyoruz ikinci yarı haklı çıktım istediğiniz kadar mazeret sunabilirsiniz
ilk yarı nede eleştirdiysem ikinci yarı yapılmayınca sonucunu gördük
talisca ilk yarı çok kötüydü ama kazandırdığı puan 5 cenki övüyorsun ama onun kazandırdığı puanda 5
birini göğe çıkarırken diğerini gömüyorsun yoksa ilk yarı kötü taliscayla iyi cenkin takıma verdiği katkı aynı
ha cenk şl de iyiydi değilmi ama ordada aynı sayıda gol atmışlar bir farkla cenk 3 maçta talisca 4 maçta atmış
cenki gömdüğüm yok ama ilk yarı kötüyken iyide demem onun kötü kaçak oyununun karşılığı şampiyonluktan
olmamız oldu. sağ olsun Beşiktaşa çok iyi kazandırarak gitti. ama sonuçta gitti. ilk yarıda kaldığımız 30
puanla şampiyonluktan olduk. Talisca dediğiniz kadar kötü olsa neden ikinci yarı iyiydi o zaman bu ilk yarı kötü
olmasının nedenini açıklamıyormu sizce bence gözünü açması gereken ben değilim ben ilk yarı bittiğinde cenk satılınca
şimdi taliscayı izleyin dediğimde haklımı çıktım haksızmı ikinci yarı oynanan maçların nerdeyse yarısını talisca kazandırdı.
buda beni haklı çıkarıyor siz sadece varsayımla konuşuyorsunuz yok talisca ayağını uzatmıyordu gibi
laflar söylüyorsunuz farazi şeylerden bahsediyorsunuz ben ilk yarı tessbit yaptım doğru yanlış nedenler koydum ortaya
sadece cenkde değildi yanlışları net söyledim bir ozinin orta sahada çemberdeki çakılı oyunu ve her topu geriye oynaması
iki quaresmanın açtığı ortalar üçüncüsüde cenkin sola kayıp merkezi boş bırakması ve bununda talisca üzerinde
baskıyı arttırması oynayamaz duruma sokması ikinci yarı ne oldu hoca oziyi kızağa çekti quaresma ilk yarı açtığı ortaların onda birini bile açmadı cenkin yerine gol atamasa bile kutuya giren ve stoperlere baskı yapan bir santraforla oynamamız sonuç
talisca patlama yaptı yoksa talisca aynı taliscaydı ilk yarı kullanamadık ikinci yarı kullandık fark bu işde.
elinde talisca gibi aldığını içeri sokabilecek bir oyuncu varsa onu kalkıp orta sahada oyna demezsin topu ona getirmeye
çabalarsın senin elindeki tek maç kazandıran oyuncudan bahsediyorum. ilk yarı bunu yapmadık topu onun etki alanına sokmadık pasif kaldı ondan kalkıp gel orta sahadan topu al dedik ozinin yapması gereken işi yapmasını bekledik tek başına iki stoper ve bir liberoyla
mücadele edip üstün çıkmasını istedik bunları yapabilen bir oyuncu zaten senin takımına kiralık gelmez
siz olanı kullanmayıp oyuncudan olmayanı isteyip olmayınca tukaka yapıyorsunuz sen denedinmi ilk yarı taliscadan faydalanmayı
topu ondan kaçırıp durdun bölgede forvetin arkasında olması gereken oyuncu son adam oldu ve tek başına kaldı
genede 3 gol 3 asistle oynamış keşke elimizde vurdum duymaz bir talisca daha olsaydıda şampiyonluğu kutlasaydık.
şurda hiç bir katkı vermeyen ozi ve tolgay taliscaya yapılan eleştirinin onda birini bile almıyor.
Şampiyonluğun gitmesini taliscada değil başka yerlerde arayın bence. Talisca elinden geleni yaptı.
takımın en fazla atanı quaresma 8 asist yapmış talisca 7 asist ve şu takımda taliscadan fazla eleştirilen ikinci oyuncu
yok daha ne bekliyorsunuz tek başına takımı şampiyonmu yapsın yanında bir abou olsa oda olurdu. onu bırak
ilk yarı cenk yerine kimsenin beğenmediği negredo oynasaydı gene olurdu.
açın gözünüzü siz izleyin sadece algı yapıyorsunuz neye göre oynamıyor istatistikler takımın en iyi oyuncusu olduğunu söylüyor.
sadece konuşuyorsunuz koşmuyor dediğiniz adam hep takımın en fazla koşan 3 oyuncusunun içinde oluyor
mücadeleden kaçıyor diyorsunuz bakın maç istatistiklerine en fazla ikili mücadele kazanan 3 oyuncu içinde olduğunu görürsün
her maç adam geçme ikili mücadele kazanma koşma konusunda takımın üstlerinde yer aldı. takımın en fazla atanı
en fazla asist yapan ikinci oyuncusu daha ne bekliyorsunuz.
Ben sizin gibi farazi şeylerden bahsetmiyorumki gerçek istatistiklerle konuşuyorum burda çoğunluk konuşmalar maç yorumu
değil algının rüzgarında gitme demişdim daha önce bir kere maçtan geldim talisca iyi oynamışdı burda
bir okuyorum hiç koşmamış ikili mücadelelerden kaçmış gömüp duruyorlar sonra maç istatistiği geldi sahanın en fazla koşan ve 5 ikili
mücadeleyle takımın en fazla ikili mücadele kazanan oyuncusu çıktı sonra ne oldu burda gömenler bu sefer kendi kafalarını toprağa gömdüler.
ben gözümü açıp izlediğim için cenk satılınca şimdi taliscayı izleyin dedim. adım gibi biliyordum ikinci yarı
cenk olmayınca talisca nın zıplayacağını. aç ilk yarı konuştuğum şeylere tek tek bak ikinci yarı ne kadar haklı olduğumu görürsün.
ilk yarı cenkle 8 galibiyet alan takım ikinci yarı cenksiz 13 galibiyet aldı ilk yarı cenkle 29 gol atan takım ikinci yarı cenksiz 40 gol attı
ikinci yarı bu maçların 7 sindede quaresma oynamadı bir maçta 12 dakika oynadı en fazla golüde quaresmanın oynamadığı maçlarda attık