2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 99 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4641831 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı ardiles

Matias vargas, arjantinli olması ve bonservis konusu dışında uygun gözüküyor.

şenol hocayla devam ediyorsak oos tartışmasız isim olmalı bence. ikili mücadeleden kaçmayan vücuduyla oynayabilecek biri lazım. vargasın stili emre çolaka benziyor. göstere göstere estetik pas atmaya çalışan bakın ben nasıl pas atıyorum oyuncusu, bal yapmayan arı. kısa boyu da handikap. aynı yaştaki kapustka veya roland sallai daha iyi tercih olur ama bunlar ham oyuncular bize olmuşu lazım.

Çevrimdışı underworld

şenol hocayla devam ediyorsak oos tartışmasız isim olmalı bence. ikili mücadeleden kaçmayan vücuduyla oynayabilecek biri lazım. vargasın stili emre çolaka benziyor. göstere göstere estetik pas atmaya çalışan bakın ben nasıl pas atıyorum oyuncusu, bal yapmayan arı. kısa boyu da handikap. aynı yaştaki kapustka veya roland sallai daha iyi tercih olur ama bunlar ham oyuncular bize olmuşu lazım.
Olmuş oyuncu pek yok gibi...
Vargas ın çalım, dikine oynaması ve asist çokluğu acaba dedirtiyor...
çolaktan daha kalın ve omuz omuza dalabiliyor gibi gördüm.
Tabi
Velez maçlarını yakından takip eden arkadaşlar daha iyi aydınlatır.
Zaten bonservis meselesi ve arjantinli olması başlı başına bir problem

Çevrimdışı atalay

Merkez orta sahalar ile ilgili tasavvur önemli. Merkez ikili ve forvet arkası mı yoksa anchor önlerinde çift sekiz ile mi -sağ/sol iç gibi- oynanacak? Elde anchor oynayacak orta saha var. Stoperde de kullanabilirsin. Forvetler ile yüzü dönük oynamayı seven sol içi ve koridoru iyi kullanan bir merkez orta saha var. Çoğunluğun gözden çıkardığı ama bir sezon daha götürebilecek cebinde 8 numara kırıntıları taşıyan merkez ikiliden biri var. Regista rolü de alabilecek yine merkez ikiliden biri gibi oynayan oyuncu da var. İlaveten demirbaş Mr. Wolf var. Eğer alışılmış ve pek değişmeyen saha içi düzeni ile devam edilecekse burası şişkin. Merkez ikilinin önüne hem yüzü hem de sırtı dönük oyunu iyi, pas trafiğini akıcı hale getirebilecek bir bağlantı oyuncusu alınır. Eğer buradan bir ayrılık olursa o halde oyuna uygun bir tipleme düşünülür.

+1 yıl sözleşme uzatma ve Davy doğru ise tarife uygun demektir. Beşiktaş her şeyi merkez ikilide oynayan iki oyun hafızası ile kazandı. 2015 senesinde de bu oyuncudan vazgeçilirken mutlaka sözleşme uzatılmalı demiştim. Ekonomik ve iş yükü eşit paylaştırılan bir oyunda doğru kullanılmalı. İlaveten bu profille anchor önlerinde çift sekiz de olur.
[ Son Düzenleme: 04 Haziran 2018, 01:52:35 atalay ]

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Olmuş oyuncu pek yok gibi...
Vargas ın çalım, dikine oynaması ve asist çokluğu acaba dedirtiyor...
çolaktan daha kalın ve omuz omuza dalabiliyor gibi gördüm.
Tabi
Velez maçlarını yakından takip eden arkadaşlar daha iyi aydınlatır.
Zaten bonservis meselesi ve arjantinli olması başlı başına bir problem

Olmuş oyuncu denince 2 kişi aklıma geliyor.
Birisi Pastore ama tabii çok zor.

Diğeri kiralık olarak Boca' da yan rollere itilmiş Edwin Cardona.
Şu an son durumu hakkında bilgim yok.

Çevrimdışı underworld

Edwini hem pahalı hemde karın doyurmaz, diğeri de zor.
Bu vargasın yaşı da tahrik ediyor.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Edwini hem pahalı hemde karın doyurmaz, diğeri de zor.
Bu vargasın yaşı da tahrik ediyor.

Edwin Cardona' ya şimdi baktım, Monterrey ile 2021 e kadar sözleşmesi var.
Muhtemelen yine kiralayacaklardır. Listemize alınabilir bir oyuncu.

Çevrimdışı underworld

Ozi konusunda arsenal mevzusu çözülmeye çalışılıyormuş

Çevrimdışı tangaz

başkanı yanlış anlamadıysam ozi meselesi enteresanmış başka yere satarsak komisyon yok bizle uzatırsa ozi ne alırsa %30u arsenalin dedi başkan :alala:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Necmi

en son böyle şeyler dediğinde fener cincon avrupadan men ediliyorlardı güç ekseni kaymıştı biz koyup geçiyorduk vbvb die cümleler kuruyordun gördük sonuçları uefa kime ceza verdi bizden başka??? birkaç vasat balkan takımı harici ceza verdikleri takım var mı? mesela valencia yıllardır batıktır ama tek kuruş ceza yada yaptırım almaz... bakın aziz sene başı bir ertuğrul hüllesi yaptı uefa lisanslarını çözdü devre arası bir sponsorluk kontratı yaptı para aldıgınıda sanmam yıllık 22 küsür milyon yuroya filan denk geliyordu rakam kontratla uefayı atlattı lisans aldı gelecek sene için. uefanın ceza verdiği tek takım biziz... cb kendi derdinde dolardı seçimdi daha evvel yediği hurmalardı derken fener kongresiyle mi ilgilendi sanki cbye rağmen kazandı demek bir hurafedir. şayet cb öle bişey yapmak isteseydi koç grubunun birkaç şirketi üzerinden yürürdü el etek çektirirdi öyle bişey oldu mu olmadı. lafın özü o cbye rağmen filan sözleri cb azizi istiyordu sözleri şehir efsanesidir. gerçek olan ise uefanın çok kolay kandırılabildiği bizim bu yolu seçmeyerek hata ettiğimizdir.
Dramatize etmişsin biz ffp kısıtlaması aldıysak aynı kısıtlama fenerdede var hep işinize
geleni görüyorsunuz fenerlilerde atınç için aynısını söylüyor çocuğu sattık ama kulüpten çıkmıyor
dışardan baktımı bu transfer nasıl duruyor. mesela ersan transferi çine verdik bir sene sonra geri aldık
sponsorluğa gelince uefa salak değil böyle anlaşmaları tek celsede hesaptan düşüp saymıyor bütçede
kaç yıllık anlaşma yapıldıysa oran yıla bölünüyor yıl payına düşeni hesaba dahil ediyor.
absürt bir sponsorluk olursa bunuda saymıyor.
fener 1 M ye boluya sattığı oyuncuylamı ffp den kurtuldu. madem uefa çok kolay kandırılıyor gs
kandırabiliyor nasıl olduda men aldılar daha önce. o zaman neden kandıramadılar. fener bizimle bire bir
aynı anlaşmaya imza attı. koşullarıda aynı şekilde yürüyor. Bu gün renkliler için söylediğin herşeyi kaç yıldır
renklilerde bizim için söylüyor. Stadını yaparken ffp sürecini yaşadın. Biz kendi penceremizden bakınca
gayet normal görünüyor. Rakiplerin zaten oturmuş düzenlerinde ffp sürecini yaşıyor birisi bütün taşınmazlarını kaybetti diğerinin başına ne geleceği daha belli değil oturup bak bakalım ffp sürecinden
en doğru şekilde kim çıkmış ha birde sen hükümet desteğide alamıyorsun ama ama rakiplerin destekle yürüyor. cb nin koç holdingin üzerine yürüyebilmesi hiçte olası birşey değil hemde seçim öncesi
daha ne yapsın kalkıp tecrübenin kazanmasını istiyorum diyor. kupa gösterisini yapıyor kumpas
lafını ortaya atıp azize açık destek veriyor. Daha ne yapacaktı azizle birlikte seçim çalışmasımı.

Çevrimdışı Necmi

Sponsorluk diye birsey var arkadas, kitabina uydurmak o kadar zor degil. Ne yani, Ali Koc gelecek de feda donemi mi yasayacak saniyorsunuz?
iyide sponsorluk olsa ne olur sattığın kadar alırsın kuralı var istersen 500 M
at hesaba bunu transferde kullanamıyorsun liverpool psg bu aktarılan paralar nedeniyle ne cezalar aldı
öyle para aktarmak kolay değil zaten aktarılan parayı hiç birşekilde transfer bütçesinde kullanamıyorsun.
sponsorlukta sınırlı absürt bir rakamı kabul etmiyor uefa geçen sene fener nasıl transfer yaptı bu sene işi dahada zor. gs nin ceza açıklansında bu sene göreceğiz transferlerini bakalım nasıl kitabına uyduracaklar.
2,5 M borçla isterse feda yaşamasın borcu 3 e çıkarsın.

Çevrimdışı Necmi

Aziz yildirim parasini alsin kafi. Verin adamin parasini kardesim. Aziz baskan arkandayiz iste parani. Mzaten senedi koymustur kasaya ben bildigim aziz. 2003 yilinda 30 milyon falan diyordu galiba hatirlayamadim simdi. Bugunlerde 80 milyon dolar parasi vardir icerde. Verin adamin parasini.

Sekibi iki seneye yonetime alirlar. Degerini gidince anlayacaklar sekibin. Turk futbolunun kara kutusu sekip. Insallah bir daha yargilanir.
Tabi birde işin bu yönü var :D
şekip konusunda haklısın bu sene anlarlar değerini.

Çevrimiçi murat

gürcan yalamasi aziz cok kötü yönetti diyor febeyi  :s20: :s20:
Yeni para kapısını gördü normaldir :D

Çevrimdışı Ersoy

Atiba makul bir ücrete razı olduysa hiç bir sıkıntı yok benim için. Rotasyonda yedek olarak gayet iyi götürür 1 dene daha. Onun gibisini 1.5M maaştan azına bulana helal olsun. Tamam gençleşelim ama gençleşmek için de iş yapan,maliyeti az oyuncumuzu elden kaçırmaya gerek yok.

E6633 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Ersoy

Klaassen işine de ben baya pozitifim çok istediğim bir oyuncu. Bana göre premierde iş yapamamasının sebebi fiziği. O da bizim ligde çok da sıkıntı olmaz.

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Necmi

Her zaman her yazdığımın çıkacağını iddia etmiyorum. Futbol neticede matematik, geometri gibi formel bir bilim değil ki kesin doğrular ve yanlışlar olsun. Misal Love'nin gelmesini savundum devre arasındaki şartlar nedeniyle biraz da. Adamın performansı kötü iken savunmak için de mazeret aramadım. Ben bilirim, ben haklıyım, siz bilemezsiniz diye bir derdim tasam yok.

Talisca konusunda forumda birşeyler empoze edilmeye çalışıldı. Sanki herkes aynı şeyleri düşünmek zorunda bütün meselelerde. Adamın geldiği ülke Portekiz'in eski sömürgesi eğitim, gelir seviyesi düşük suç oranının yüksek birkaç Brezilya reali için uyuşturucu tacirlerinin birbirinin kolunu kestiği bir ülke. Marcelo, Adriano gibi istisnaları karakterli adamları bir tarafa koyuyorum , sen böyle bir ülkeden gelen menajerinin peşinde koşan piyasa yapıp bir tarafa kapağı atmaya çalışan cahil bir adama bel bağlayıp üzerine takım kurmaya çalışıp o piyasaya hakim kültürünü herşeyini bilen Benfica'ya transferde çalım atmaya çalışıyorsun. Adamın menajeriyle ne iş çevirdiği başından beri de belliydi. Bu bize ders olsun. Takımına aidiyet duymayan piyasa yapma derdinde olan adamlarla yola çıkılmaz. Böyle adamlardan oluşan takımla şampiyon olunmayacağı gibi seni yarı yolda da bırakırlar.
iki yıllık kiraladın son maça kadar etinden sütünden faydalandın en son maçta bile sana gol ve asist olarak katkı verdi. ilk geldişği yıl seni şampiyon yaptı Nasıl yarı yolda bıraktı ilk yarı gerçek Beşiktaşlı cenkle
30 puan almasaydık ikinci yarı performansı gene takımı şampiyon yapardı. Tek başına 8-9 maç kazandırmış bir oyuncuyu yarı yolda bıraktı demek nasıl bir bakış açısı. Takımında onun verdiği katkıya yaklaşan ikinci bir isim söylede nasıl yarı yolda bırakmış görelim ilk yarı hoca merkezi pasifize etmese ve onu daha çok oyuna sokacak merkez oyununu oynasa şimdi şampiyonduk. Siz fikrinizi söylerken baskı olmuyorda biz fikrimizi söylerkenmi baskı yapmış oluyoruz. Geleceğini düşünmesi ayrı konu sende kalır
kalmaz ama elinde bir kontrat vardı son maça kadar çıktı mücadelesini verdi ben bu takımdan gideceğim nasılsa deyip ikinci yarı yatmadı. Bunun adı yarı yolda bırakmak değildir. Bundan sonra sende oynamaz
bunu istemeyebilir. bu yarı yolda bırakmak olmuyor. Keşke önümüzdeki senede bize sezonda 9 maç kazandıracak birini bulsalarda kiralık sezon sonu bizi bırakıp gitse. arkasından gene yarı yolda bıraktı densin farketmez. Cenk Beşiktaşlı eyvallah ama epl den istenince bırakın beni gideyim dedi. Çebinin
sözlerini unuttunuz. Cenki koruyorsunuz ama esas yarı yolda bırakma bu oluyor. Sezon ortası satın
beni diyen oyuncu değilde kontratını tamamlayan oyuncumu yarı yolda bırakmış oluyor.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Klaassen işine de ben baya pozitifim çok istediğim bir oyuncu. Bana göre premierde iş yapamamasının sebebi fiziği. O da bizim ligde çok da sıkıntı olmaz.

Premier lig fizik kalitesi bambaşka seviye elbette. Ama turkiye ligi de fizik olarak iyidir. Avrupan gelen topcular hep söylerler turkiye ligi bekledigimizden zor çıktı diye.

Çevrimdışı Necmi

Sagbek degil santrafor oynasin lens yahu
Aldiklarindan beri diyom santrafor oynasin diye
Suan gozukene gore gelecek sezon topu karsi sahada oynayacak kaliteye zor ulasiriz. Bu sebeple lens tipinde savruk dengesiz ama gol sansi olan iyi yerlere gidebilen bir kisa forvet bize faydali olur
Kesinlikle katılıyorum.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

en son böyle şeyler dediğinde fener cincon avrupadan men ediliyorlardı güç ekseni kaymıştı biz koyup geçiyorduk vbvb die cümleler kuruyordun gördük sonuçları uefa kime ceza verdi bizden başka??? birkaç vasat balkan takımı harici ceza verdikleri takım var mı? mesela valencia yıllardır batıktır ama tek kuruş ceza yada yaptırım almaz... bakın aziz sene başı bir ertuğrul hüllesi yaptı uefa lisanslarını çözdü devre arası bir sponsorluk kontratı yaptı para aldıgınıda sanmam yıllık 22 küsür milyon yuroya filan denk geliyordu rakam kontratla uefayı atlattı lisans aldı gelecek sene için. uefanın ceza verdiği tek takım biziz... cb kendi derdinde dolardı seçimdi daha evvel yediği hurmalardı derken fener kongresiyle mi ilgilendi sanki cbye rağmen kazandı demek bir hurafedir. şayet cb öle bişey yapmak isteseydi koç grubunun birkaç şirketi üzerinden yürürdü el etek çektirirdi öyle bişey oldu mu olmadı. lafın özü o cbye rağmen filan sözleri cb azizi istiyordu sözleri şehir efsanesidir. gerçek olan ise uefanın çok kolay kandırılabildiği bizim bu yolu seçmeyerek hata ettiğimizdir.
Aynen öyle. Gs nin falan ceza alacagını düsünenler vardı. O kadar belliydi ki ceza almayacakları..

Çevrimdışı Ersoy

Premier lig fizik kalitesi bambaşka seviye elbette. Ama turkiye ligi de fizik olarak iyidir. Avrupan gelen topcular hep söylerler turkiye ligi bekledigimizden zor çıktı diye.
Tabi ki de. O yüzden "çok da sıkıntı olmaz" dedim. Tek eksisi bu. Bu da tolere edilebilir.

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Ersoy

serkn reçber effeckt devre arasında beşiktaşa uygun sağbek listem die açıklaması varmış burada arkadaşlar paylaştı birkaç gün evvel listenin 2 sırasında lang vardı.

bende 1 ay evvel kendi sıkating listeme aldım ama oyuncunun tr.ye geleceğini sanmıyorum
Bunca zaman İsviçre'den çıkmaması garip zaten. Bize de gelmez gibi.

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Necmi

eleman tümüyle kendine çalışmış başkan da bunu teyid etti son açıklamaları ile devre arası bitmiş zaten iş.

gariptir ki iyi oynadığı dönemde buna denk geliyor gibi görünüyor ama elemanın esas amacı kendi piyasasını yapmakmış...
Kendi piyasasını yapmak hakkı değilmi genç oyuncu
o piyasasını yapar bundan sen faydalanırsın dünyada hangi takımda olursa olsun
her oyuncu piyasa yapmak ister. Bunda garip olan ne var cenk geldi bizde piyasa
yaptı epl ye gitti. marcelo almanyada unutulmuşdu geldi bizde piyasa yaptı
fransaya gitti gomez italyada çürümüşdü geldi bize piyasa yaptı milli takıma
seçildi sosa kayıptı geldi bizde piyasa yaptı milana gitti. Bunlar gayet doğal
bir real oluruz bize gelmek için başka takımlarda piyasa yaparlar. Basamak takımıysan
bunlarda normal kaldıki sende olmayı piyasa yapmak olarak görüyorlarsa
buda büyük bir şeydir. kötü bakmamak lazım bir yerlere gelmişiz demekki
daha kötüsü seni son basamak olarak görmeleri olur. hedefi senin üstüne basıp
zıplamak isteyen oyuncumu istersin yoksa seni ulaşabileceği son nokta
olarak gören oyuncumu.

Çevrimdışı Necmi

Normal oyuncu opera. Sagbdk yahu messi olsa ne yazar
Seneye karijma ile torenin arkasini kapatsin baska ihsan istemez. Ggyi de hor kullanmamak lazim
Ayrica gg seneye sagbek oynar sonraki sene stoper oynatiriz.
opera sağ bekte bizde oynarken sol bekte daha iyi performans veriyordu :alala:
benmi yanlış hatırlıyorum.

Çevrimiçi murat

Aynen öyle. Gs nin falan ceza alacagını düsünenler vardı. O kadar belliydi ki ceza almayacakları..
ceza alacaklar ama beklediğimiz cezayı almıyorlar.söylentiye göre yüklü para cezası sattığın kadar al ve düşürülmüş maaş bütçesi.belki birde yıllık belli bir miktar zarar etmeyle başlayıp sonrasında kâr etme zorunluluğuna giden bir süreçte olabilir.he şimdi men gelse ne olur gs gidemez fb gider.bizim için bir artısı olmaz.

Çevrimdışı Necmi

parayı santraforla on numaraya gömelim opare gelsin yarın başlasın
Bencede mantıklı olan bu bizim savunma takviyesine ihtiyacımız yok hiç alınmasa bile bir şekilde yürür. Ama benim fikrim birde 8 numara alınması yönünde ozi ve tolgayla yürümüyor.
tosiçin yerine mitrovic gelir Atiba imzalamazsa yerine adam almaya gerek yok medel necip orayı götürür rahatlıkla merkeze on numaraya birde santrafora takviye yapılsın kafi quaresma giderseki sanmıyorum
onun yerinede adam alınmasına gerek yok töre ve lens götürür işi 3 oyuncuyla takımın çehresi değişir.

Çevrimdışı worns

Bu Klaasen alınabiliyorsa baya iyi oyuncu. Everton'da kötüydü de bence fizik yetersizlikten ziyade Sam Allardyce'ın klasik britanya stiline uyumsuzluktan başarısız oldu. Gayet teknik, oyun bilgisi görüşü iyi, skora katkıya da yakın bir isim. Pas kalitesini arttırır, Talisca'dan sonra orta sahanın çehresini büyük ölçüde değiştirebilir. Hazır gözden düşmüşken makul bi opsiyon koymaya çalışmak hatta bonservisini almaya çalışmak iyi olur bana kalırsa. Ayrıca köken ve oyun tarzı olarak Oğuzhanla Atibayla Tolgayla gayet uyumlu oynayabilecek bir profil. Talisca sonrası kaybettiğimiz orta saha kurgusunu yeniden yakalamak için ideal oyuncu.

Ayrıca Medel önünde Oziyle birlikte iki 8 tarzı oynarsa da başarılı olabilir.

Diğer ismi geçen Michael Lang da kariyerinin zirvesinde. Onu almamız bence baya zor en az 6-7 milyon bonservis ödemek gerekir ki sağ beke bu kadar para ayrıldığını sanmıyorum. Ama eğer böyle bir bütçe varsa doğru tercih olabilir.

Etiketler: