Merhaba. Her ne kadar gecen yılı kağıt üstünde 4. Bitirmiş görünsek de, ben bu durumun gerçeği yansıtmadıgını düşünüyorum. Nedenlerini uzun uzun anlatmaya gerek yok, burada defalarca konuşuldu. O yüzden takımı kötü sanıp radikal değişikliklere gidilmesi taraftarı degilim. Yapılması gereken şeyler ortada bence - tabi mümkünse- ilkin negredo ve lovein ikisi de gönderilmeli ikisinden toplam 3 4 milyon euro gelse kafi ve yerlerine net bir forvet bulunmalı.dünya futbolunu çok bilmem ama gelen oyuncunun performansından şüphe duyulmamalı. Eğer pektemeği de gönderebilirsek genç atletik bir oyuncuya da şans verilmeli. Kanat bölgesinde kağıt üstünde yeterince oyuncumuz var, quaresmanın miadını doldurduğunu düşünüyorum. Hazır piyasası varken bonservis geliriyle gönderilmeli. Kanata takviyeye gerek yok. Töre, orkan, babel ve lens yeterli olur. Lense o kadar yatırım yapıldı bir yıl daha şans verilebilir bana göre. Ama iyi bir teklif gelirse o da satılsın yerine babel gibi takıma aidiyet hissesebilecek bir yabancı bulunsun. İyi bir 10 numara kesinlikle bulunmalı. Orta sahanın ortası için bence takviyeye gerek yok, fazlalıkları temizleyemeyeceksek. Orayı bu yılki gibi götürebiliriz. Atiba oyuncu -
yardımcı hoca rolünde olabilir diye düşünüyorum. Atiba futbolu Beşiktaşta bırakmalı, her iki taraf da bu konuda biraz fedakarlık yapabilir. Opare konusı kesin mi bilmiyorum ama iyi bir sağbek kesinlikle bulunmalı. Defansta takviyeyr gerek yok. Pepe vida mitro fatih artı medel ve necip o bölgeyi rahatlıkla götürür. Sonuç olarak birçok arkadaşın dediği gibi fazlalıkları temizleyip, forvet 10 numara ve sagbek bizi iyi bir organizasyonla şamoiyonluğa götürür. Burada iş Şenol hocaya düşüyor. Uefada korkmadan gençlere şans vermeli. Yaşlıları dinlendirmeli. Öncelik lig ama uefada da başarıyı ciddiye almalıyız.