2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 70 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4647308 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı kyiv

inşallah kalır ve kenardan gelip katkı verecek kıvama erer. bu kenardan gelen katkı kıymetli bu sene hiç alamadık neredeyse. hiç konuşulmadı ama misal sinan gümüşün attıgı 2-3 gol şampiyonluğu getirdi tıpkı kerim frein zamanında yaptıgı gibi

Geçen seneki kadar formadan uzak olmaz. Şenol Güneş kampın başında herkese eşit mesafede olacak. Oynamak isteyen kendini belli etmeli. Bir de ilk geldiğinde Şenol Güneş çok büyük Hoca o ne derse yapacağım tarzında uslu akıllı aile çocuğu imajı vermişti.O zaman göstersin kendini bizde çözümü sağda solda aramayalım.Geçen seneyi hiç de olumlu kullanmadı.

Benim herşeye rağmen en büyük beklentim Gökhan Töreden...Ummak istiyorum aklını başına almıştır. Evlendi ve belki de çoluk çocuğa karışacak. Herşey o kadar laylay lom gitmez hayatta bir bakmışsın 32,33 olmuşsun futbol bitmiş. İyi oynasın Beşiktaşa Demba Ba ile birlikte 1 şampiyonluk borcu var.Bu sene ödesin borcunu.

Çevrimdışı f_madida

ozzi tembel ötesi ve mental anlamda zayıf azcık kariyer hedefi olan adam o addüktör kasını geliştirmek için bişeyler yapardı bu yaşa değin

bu forum ilk acildigi sezon bugun yazdiklarimin aynisini yazmistim Ozi icin, belki yarim adim ileri gitmistir o gune gore ama yine kuvvetsiz devam ediyor. klupten kimse demiyor mu acaba, olm sana sozlesme verelim ama en az 2.5 ay su adamla calisman lazim vs diye. herhalde sadece taraftar gormuyor oyuncunun eksiklerini.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı tangaz

Tsye ortulu odenekten aktardik ya abi 850 canliyi, belge cikmasa olay karambole gidecekti
Mali kongre sonrasi hesap makinesi ile toplayip cikarirken tutmayacakti rakamlar
He bu daralma isini de sakince ortulu yapaydiniz

Daralacam dersen alici seni iyice daraltir zaten, paraya muhtac der elini korkak tutar. Tok satici olamazsin

bunu göremeyenlerde başkan doğru yapıyor beklentiyi yükseltmiyor der. mesele taraftarın nabzı değil piyasa dinamiklerine doğru dokunuşları yapmaktır.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı sozkul

Sadece Aziz değil, Mahmut Uslu, İlhan Ekşioğlu, Şekip Mosturoğlu, Selim Kosif gibi tipler de gitti. Ali Koç umarım genetiği değişmiş Fenerbahçeyi daha düzgün bir konuma sokar. Rakipler ne kadar güçlenirse biz de o kadar güçleniriz.

Doğru yaklaşım. Çirkeflik azalırsa bizim başarı şansımız artar. Hiçkimse Azize kadar çirkef olamaz.
[ Son Düzenleme: 03 Haziran 2018, 22:42:56 sozkul ]

Çevrimdışı Karabay

ozinin sözleşme kasada diyorlarya hep  :D
gomez ve taliska örneğinden sonra ben bizim allem gullem yapamayacağımızı düşünüyorum.

Çevrimdışı tuncaboylu

Beklentiyi asagi cekmesi normal. Once adam gibi bir satis yapalim, verimsizlerden ve iyi performans gosteremeyeceklerden kurtulalim sonra gerekli transferleri yapariz.
İşte herkes bu kafada değil.

4 senedir FFP'nin bitmesini bekleyip, takıma yıldız yağmuru gelmesini uman ciddi bir kitle var.

Bunu frenlemek lazım.

Ayrıca herkes satılık iması da yaptı, böylece kim satılırsa satılsın,
taraftar kızmaz

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı f_madida

Tsye ortulu odenekten aktardik ya abi 850 canliyi, belge cikmasa olay karambole gidecekti
Mali kongre sonrasi hesap makinesi ile toplayip cikarirken tutmayacakti rakamlar
He bu daralma isini de sakince ortulu yapaydiniz

Daralacam dersen alici seni iyice daraltir zaten, paraya muhtac der elini korkak tutar. Tok satici olamazsin

Bizim satmak istedigimiz oyuncularin alicisi turkiyeden degil ama yine de soylemese olur tabi.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı mylife1903

ozzi tembel ötesi ve mental anlamda zayıf azcık kariyer hedefi olan adam o addüktör kasını geliştirmek için bişeyler yapardı bu yaşa değin
Bu oguzhanin kaderi nasriye benzeyecek. Terk eden sevgilisi ile yeni sevgilisi sevgili olacak sonra renklilerin capsleri izleyecez gibi hissiyatim var.
herif olamadi bu cocuk, fb macinda rvoya girip sakatlamisti onu, o mudahele ile gozume girer gibi oldu ama sonrasi gene kayip.

Medel de geldiginde aziz yildirim gibi penguen fizigindeydi calisti didindi. Bak ne aldigi parayi konusuyoruz ne bisi

Çevrimdışı tangaz

Doğru yaklaşım. Çirkeflik azalırsa bşzim başarı şansımız artar. Hiçkimse Azize kadar çirkef olamaz.

ben düşmanın silahlısından değil kravatlısından korkarım.

bknz mason gese
mason rakibimiz 1 di 2 oldu hiç kimse de buna değinmiyor...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Karabay

Doğru yaklaşım. Çirkeflik azalırsa bşzim başarı şansımız artar. Hiçkimse Azize kadar çirkef olamaz.
hatta ve hatta artık feneri kadıköyde yenebiliriz de.

Çevrimdışı tangaz

bu forum ilk acildigi sezon bugun yazdiklarimin aynisini yazmistim Ozi icin, belki yarim adim ileri gitmistir o gune gore ama yine kuvvetsiz devam ediyor. klupten kimse demiyor mu acaba, olm sana sozlesme verelim ama en az 2.5 ay su adamla calisman lazim vs diye. herhalde sadece taraftar gormuyor oyuncunun eksiklerini.

güzel noktaya değindin kulüp bunların eksiklerini tespit edip vuracak kırbacı

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı tuncaboylu

Bizim satmak istedigimiz oyuncularin alicisi turkiyeden degil ama yine de soylemese olur tabi.
Mylife'ın dediği bütünüyle yanlış.

Bu sayede futbol piyasasına takımda satılmayacak kimse yok mesajı veriyorsun, ilgiyi üstüne çekerek müşteriyi topluyorsun.

Çevrimdışı mylife1903

Iyi bir ekip kuracaksin oguzhana birakmayacaksin isi.
Bu isin piri ameriganyalilar getireceksin ekibi kopek gibi calistirsinlar
Milli kamptan sonra oguzhan nereye gider acaba

Çevrimdışı tangaz

sturridge filan gelmesin negredo volume 2 olur

Çevrimdışı mylife1903

Mylife'ın dediği bütünüyle yanlış.

Bu sayede futbol piyasasına takımda satılmayacak kimse yok mesajı veriyorsun, ilgiyi üstüne çekerek müşteriyi topluyorsun.

Yaw su aliciyi salak sanmaktan vazgecin. Sen ustune ilgi ceksen kimi kime satacan.
Param yok daraliyorum herkes satilik dersen, quaresmaya 2 verecek adam 1 teklifle gelir

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Portekizli Ronaldo günde en az 5 saat antrenman yapıyor. Bir insanın kafasına silah dayasan takımla 1 saat antrenman yapıyorsa bunun dışında günde zorla 5 saat bireysel antrenman yaptıramazsın. Adamın içinde fiziksel açıklarını kapatacak biçimde kendini  geliştirmek isteği yoksa dayatmayla önüne bir program koyarak bir yere kadar futbolcuyu ikna edebilirsin.
Bir de ödüllendirir gibi senede 2.5 milyon avro alacağına dair söylemler de umarım doğru değildir.

Çevrimiçi Rasim

gürcan yalamasi aziz cok kötü yönetti diyor febeyi  :s20: :s20:
Beşiktaş!

Çevrimdışı tangaz

Iyi bir ekip kuracaksin oguzhana birakmayacaksin isi.
Bu isin piri ameriganyalilar getireceksin ekibi kopek gibi calistirsinlar
Milli kamptan sonra oguzhan nereye gider acaba

aynen reis ameriqayı yeniden keşfetmeye gerek yok bir ameriqan ekip kuracaksın

zamanında imparatore sıkat piri die bi herif getirmişti yuro 2008 öncesi herif it gibi yapmıştı oyuncuları herifler o kadar bilimselki turnuva bitimine doğru bunlar dökülür ama istediğinizden eminseniz başlayalım demişti aynı dediği gibi de olmuştu son2 maça sağlam adam kalmamıştı orelyo stopere filan kaymıştı

Çevrimdışı sozkul

En büyük oğlu Beşiktaşlı bildigim kadarıyla, diğer iki küçüğün de fenerli olmasında evde çalışan bir görevlinin parmagi oldugu olduğu söyleniyor. Sonuçta rahmi bey meşgul bir adam, çocuklarla vakit geçiren aklını da çelmiş.

Çok paran ve statün olunca  maalesef çocuklara ayıracak vakit azalıyor. Ingiliz Royal family çocuklarıyla çok az vakit geçirebilir mesela.
Vehbi Koç diktatör ruhlu hergün 16 saat çalışan bir adamdı, oğlu Rahmi'yi nasıl çalıştırmıştır hayal edemiyorum.
Rahmi Koç'un gözüken dışında masa altı bir hayli desteği olduğu söyleniyor.  Ben doğru olduğuna inanıyorum.
Adamın oğlu FB başkanı oldu diye kızgınlıkla Rahmi beyin beşiktaşlılığının seviyesini sorgulayanlara diyecek birşey bulamıyorum.
Duyduğum hiçbirşey yok. Ama bunun  Rahmi Koç dahil ailenin ortak kararı olduğunu düşünüyorum. Yoğun bir servet transferi yaşanıyor ülkede, muhtemelen Koç ailesi birşeylerden korktu ve bunu bir koruma şemsiyesi olarak gördü. Artık Koç ailesine operasyon çekilemez bu ülkede. Ya da çok zor.
Ali Koç hamlesinin başka bilmediğimiz nedenleri var diye düşünüyorum. Yoksa girmezlerdi bu işe ve rüzgarı arakalarına aldılar Azize antipatisi nedeniyle

Çevrimdışı ümit

Merhaba. Her ne kadar gecen yılı kağıt üstünde 4. Bitirmiş görünsek de, ben bu durumun  gerçeği yansıtmadıgını düşünüyorum. Nedenlerini uzun uzun anlatmaya gerek yok, burada defalarca konuşuldu.  O yüzden takımı kötü sanıp radikal değişikliklere gidilmesi taraftarı degilim. Yapılması gereken şeyler ortada bence - tabi mümkünse- ilkin negredo ve lovein ikisi de gönderilmeli ikisinden toplam 3 4 milyon euro gelse kafi ve yerlerine net bir forvet bulunmalı.dünya futbolunu çok bilmem ama gelen oyuncunun performansından şüphe duyulmamalı. Eğer pektemeği de gönderebilirsek genç atletik bir oyuncuya da şans verilmeli. Kanat bölgesinde kağıt üstünde yeterince oyuncumuz var, quaresmanın miadını doldurduğunu düşünüyorum. Hazır piyasası varken bonservis geliriyle gönderilmeli. Kanata takviyeye gerek yok. Töre, orkan, babel ve lens yeterli olur. Lense o kadar yatırım yapıldı bir yıl daha şans verilebilir bana göre. Ama iyi bir teklif gelirse o da satılsın yerine babel gibi takıma aidiyet hissesebilecek bir yabancı bulunsun. İyi bir  10 numara kesinlikle bulunmalı. Orta sahanın ortası için bence takviyeye gerek yok, fazlalıkları temizleyemeyeceksek. Orayı bu yılki gibi götürebiliriz. Atiba oyuncu -
 yardımcı hoca rolünde olabilir diye düşünüyorum. Atiba futbolu Beşiktaşta bırakmalı, her iki taraf da bu konuda biraz fedakarlık yapabilir. Opare konusı kesin mi bilmiyorum ama iyi bir sağbek kesinlikle bulunmalı. Defansta takviyeyr gerek yok. Pepe vida mitro fatih artı medel ve necip o bölgeyi rahatlıkla götürür. Sonuç olarak birçok arkadaşın dediği gibi fazlalıkları temizleyip, forvet 10 numara ve sagbek bizi iyi bir organizasyonla şamoiyonluğa götürür.  Burada iş Şenol hocaya düşüyor. Uefada korkmadan gençlere şans vermeli. Yaşlıları dinlendirmeli. Öncelik lig ama uefada da başarıyı ciddiye almalıyız.

Çevrimdışı Ömer Kaan

ben düşmanın silahlısından değil kravatlısından korkarım.

bknz mason gese
mason rakibimiz 1 di 2 oldu hiç kimse de buna değinmiyor...
Ali Koç mu mason? Rahmi bey hayattayken dokunamaz bize.

Çevrimdışı tangaz

Ali Koç mu mason? Rahmi bey hayattayken dokunamaz bize.

2007de bizim maçtan sonra yaptıgı açıklamalarda rahmi bey hayatta değilmiydi

Çevrimdışı Ersoy

Futbol Arena'nın özel haberine göre Basel'den Michael Lang(sağ bek) radarımızdaymış.

E6633 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı tangaz

Futbol Arena'nın özel haberine göre Basel'den Michael Lang(sağ bek) radarımızdaymış.

E6633 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

serkn reçber effeckt devre arasında beşiktaşa uygun sağbek listem die açıklaması varmış burada arkadaşlar paylaştı birkaç gün evvel listenin 2 sırasında lang vardı.

bende 1 ay evvel kendi sıkating listeme aldım ama oyuncunun tr.ye geleceğini sanmıyorum

Etiketler: