2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 77 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4663826 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

iyide adamı luce almış... izleyince bende dumur oldum da.. luce bu ya.. taison lar, mikitaryanlar, texeiralar, willian lar, costa lar... okaa adamın arasından o yoklukta ya luce bizden intikam aldı kakaladı o adamı ya da bilemiyorum... okadar adamın arasından şaktar da onu nasıl bulduk... hayret yav..
Dentinyk kucukkene kadar neymar katagorisindeydi
Herif inrernet fenomeni
Hala milyonlarca takipcisi vardir
Ozel seyircisi falan var
Ama bu arkadas saha disinda oynuyor oyunu futbolu 19 yasinda birakti yoksa acayip yetenekli

Çevrimdışı Koa_lAA

Nana Opoku Ampomah   :steamed:
Via Ajansspor

gol kaçırırsa caps leri belli...

şenol hoca... o poku yemeyecektun....

yutube da iyi adam... gerisini bilmem...

Çevrimdışı tangaz

Yahu gene anlayamiyorsun
Pazzil topluyon baska pazillardan aliyon parcalari
Altyapidan alip oynayacaksin tabi, uc kurus para veriyorsun

Simdi biz dedik deda meda yapma
Yapiyorsan da adam gibi yap diye

Feda ile borc falan odenmez onu biliyoruz. Ya feda demeyecen ya da diyorsan adam gibi yapacaksin diyoruz.
Ha feda ile olmadigini anlayip dentinyo gokhan suzen niyank alan yonetim zaten futbol aklini kaybetmistir daha da fena etmistir feda ederken.
Sampiyon olabilmek icin aldigin adamlar tivittirden niyank sinankirumus 9. Ligden falan

Bir seyi dogrulturken iki elinle tutacan ve duzgun dogrultacaksin yoksa kendi kendini imha edersin

Ben bu feda isine karsiydim zaten, sacma sapan bisi. Ustelik o surec dogru yonetilemedi. Cikip 2001 yilinda yaptigimiz gibi baskette komple genclerke oynasaydik bizim camia daha da kenetlenirdi. Sen feda diyon onu da becermeiyon sonra gizli hedef samet aybaba falan hepten facia. O seneden beri menemen ywmem daha da menemen yersem menemen yenilen ortamda bulunursam abunun kabilesi ustumden gecsin.

Ha baskan simdi kendi diyir, bu borc kuculeren dondurulebilemez diye, neden feda dedik?

Biz dedik sampiyonluk sacmalamadiktan sonra kolay. Iyi bir santraforla oluyo bu ligde ismaelle tolgayla bile oluyor. Duzgun para harca sampiyon ol dedik evet.
Hatta o zamanlar dedim almeyda ile fernandezi tutacagina simao ile Quaresmayi tut diye

Bu yonetjm degil miydi, quaresma milletin ustune isedi, kadinlara organini gosterdi diye aciklama yapan. Sonra gidip bu adami getirmediler mi bedava gonderip ustune bonservis verip.
Boyle seylerden sonra ben sinirleniyorum, simetrim bozuluyor.

Ya cikip sacma sapan aciklama yapma ya da aciklamanin arkasinda dur

Nihayet konuya değinen biri oldu, beklendiği gibi senden geldi. forum geneli eleştiri işine epey karşı olduğu için (malum eleştirene ya nopost ya mod veriliyor)

başkan geçenlerde ben buraya borcu bitirmeye gelmedim dedi bir kere daha dumur oldum tabii bizim millet balık hafızalı oldugu için bir allahın kulu bişey demedi gerek kendisinin gerek anç.nin çarşaf çarşaf açıklamaları var stad bitsin şöle şöle borcu eritecez konulu şimdi dün dündür bugün bugün diyor başkan.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Feda sezonundAki 1 milyon guncel 10 milyon gucundedir be abi

feda sezonunda 25-30 milyona satılan oyunculara şimdi 100+ etiket takılı borsada lazio bi sırp satacakmış m.ytd.ye 150 istemişler 110 teklif edilmiş paralara bak.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı underworld

Ersan gülüm
oruçlu şu günde Allah korusun

Çevrimiçi murat

Ersan Gülüm adı dolaşıyor sağda solda, muhtemelen menajeri haber uçuruyor olabilir.

Bonservisini kendi alıp düşük ücrete gelecekse, Tosic'ten doğan boşluğu doldurur ve kontenjan da kaplamaz.

Aklımızın bir kenarında dursun.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ersan şu an nerede ve kaç para alıyor.futbolu unutmuş olabilir.

Çevrimdışı tangaz

abiiii... sennnn... alkışş.. ormannn...  :D

işine gelen kısımlarımı okuyosun napıyosun anlamadım ki

f.orman sebadan bile daha başarılıdır dedik diyoruz ama okumuyosun sanırım.

biz iyiyi alkışlayıp yanlışı yereriz sadece alkış tutmayız, şakşakçı değiliz o bakımdan  :bandit:

Çevrimiçi murat

Nihayet konuya değinen biri oldu, beklendiği gibi senden geldi. forum geneli eleştiri işine epey karşı olduğu için (malum eleştirene ya nopost ya mod veriliyor)

başkan geçenlerde ben buraya borcu bitirmeye gelmedim dedi bir kere daha dumur oldum tabii bizim millet balık hafızalı oldugu için bir allahın kulu bişey demedi gerek kendisinin gerek anç.nin çarşaf çarşaf açıklamaları var stad bitsin şöle şöle borcu eritecez konulu şimdi dün dündür bugün bugün diyor başkan.
eriteceğiz ile bitireceğiz aynı şeylermi.

Çevrimdışı mylife1903

Q7 > katar = 17 m €
kaymak : güneş
Daha once cisini sicrattigi icin bedava gonderdigimizi dusununce manyak para yanina love pekto veli falan verelim bir de kaleci veririz

Çevrimdışı mylife1903

yarısına da okeyim  :friendship:
Cin fiyati tosic parasi arti 2 milyon
Katara da 2 milyon versek iyi para

Çevrimdışı Koa_lAA

işine gelen kısımlarımı okuyosun napıyosun anlamadım ki

f.orman sebadan bile daha başarılıdır dedik diyoruz ama okumuyosun sanırım.

biz iyiyi alkışlayıp yanlışı yereriz sadece alkış tutmayız, şakşakçı değiliz o bakımdan  :bandit:

yaw sana espride yapılmıyor aga ... neyse daha fazla yazmiim bugün sana  ;)

Çevrimdışı tuncaboylu

Yahu gene anlayamiyorsun
Pazzil topluyon baska pazillardan aliyon parcalari
Altyapidan alip oynayacaksin tabi, uc kurus para veriyorsun

Simdi biz dedik deda meda yapma
Yapiyorsan da adam gibi yap diye

Feda ile borc falan odenmez onu biliyoruz. Ya feda demeyecen ya da diyorsan adam gibi yapacaksin diyoruz.
Ha feda ile olmadigini anlayip dentinyo gokhan suzen niyank alan yonetim zaten futbol aklini kaybetmistir daha da fena etmistir feda ederken.
Sampiyon olabilmek icin aldigin adamlar tivittirden niyank sinankirumus 9. Ligden falan

Bir seyi dogrulturken iki elinle tutacan ve duzgun dogrultacaksin yoksa kendi kendini imha edersin

Ben bu feda isine karsiydim zaten, sacma sapan bisi. Ustelik o surec dogru yonetilemedi. Cikip 2001 yilinda yaptigimiz gibi baskette komple genclerke oynasaydik bizim camia daha da kenetlenirdi. Sen feda diyon onu da becermeiyon sonra gizli hedef samet aybaba falan hepten facia. O seneden beri menemen ywmem daha da menemen yersem menemen yenilen ortamda bulunursam abunun kabilesi ustumden gecsin.

Ha baskan simdi kendi diyir, bu borc kuculeren dondurulebilemez diye, neden feda dedik?

Biz dedik sampiyonluk sacmalamadiktan sonra kolay. Iyi bir santraforla oluyo bu ligde ismaelle tolgayla bile oluyor. Duzgun para harca sampiyon ol dedik evet.
Hatta o zamanlar dedim almeyda ile fernandezi tutacagina simao ile Quaresmayi tut diye

Bu yonetjm degil miydi, quaresma milletin ustune isedi, kadinlara organini gosterdi diye aciklama yapan. Sonra gidip bu adami getirmediler mi bedava gonderip ustune bonservis verip.
Boyle seylerden sonra ben sinirleniyorum, simetrim bozuluyor.

Ya cikip sacma sapan aciklama yapma ya da aciklamanin arkasinda dur
Yok anlıyorum da, sen dikkatli okumuyorsun.

Feda senesinde yüksek maaşlı herkes gönderildi, Egemen, Quaresma, Simao, Ernst vs.

O sene başında alınanlar arasında Oğuzhan ve Olcay da vardı, az mı faydalandık?

Sezon kötü başladı, sonra bir şekilde ilk yarının ortasına doğru takım düzeldi ve gelene geçene 3-5 atmaya başladı.

Ligi alıp götüren de olmayınca, herkes bir havaya girdi. Ligin devre arasında liderin 3 puan arkasında ikinciydik. Herkes bir santrafor ve bir sol bekle neden olmasın demeye başladı. Gökhan Süzen, Dentinho ve Niang da bu sebeple alındılar. Onlara da çok para verilmedi zaten, o da ayrı mesele.

O dönem yanlış bulduğum temel nokta, Samet Aybaba idi. O seneye Rasim Lara gelmeliydi. Onun dışında yapılanlar çok hatalı gelmedi bana.

Çevrimdışı tangaz

eriteceğiz ile bitireceğiz aynı şeylermi.

eriteceğiz de demiyor ki borç ödemeye mi geldik dedi geçenlerde

Çevrimdışı tangaz

yaw sana espride yapılmıyor aga ... neyse daha fazla yazmiim bugün sana  ;)

bütün tezlerini çürüttüm tabe şimdi kaç bakalım :bandit:

Çevrimdışı tuncaboylu

ersan şu an nerede ve kaç para alıyor.futbolu unutmuş olabilir.
Bu sene 20 maç oynamış Avustralya'da, kiralıktı.

Çin takımıyla sözleşmesi sene sonunda bitiyor.

Serdar Aziz malının Galatasaray da ilk 11 oynadığını görünce, Ersan'a kapıları kapatamıyorum.

Çevrimdışı celiker1

gol kaçırırsa caps leri belli...

şenol hoca... o poku yemeyecektun....

yutube da iyi adam... gerisini bilmem...
Yüksek ihtimal Serkan Reçber önerisidir
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı mylife1903

Yok anlıyorum da, sen dikkatli okumuyorsun.

Feda senesinde yüksek maaşlı herkes gönderildi, Egemen, Quaresma, Simao, Ernst vs.

O sene başında alınanlar arasında Oğuzhan ve Olcay da vardı, az mı faydalandık?

Sezon kötü başladı, sonra bir şekilde ilk yarının ortasına doğru takım düzeldi ve gelene geçene 3-5 atmaya başladı.

Ligi alıp götüren de olmayınca, herkes bir havaya girdi. Ligin devre arasında liderin 3 puan arkasında ikinciydik. Herkes bir santrafor ve bir sol bekle neden olmasın demeye başladı. Gökhan Süzen, Dentinho ve Niang da bu sebeple alındılar. Onlara da çok para verilmedi zaten, o da ayrı mesele.

O dönem yanlış bulduğum temel nokta, Samet Aybaba idi. O seneye Rasim Lara gelmeliydi. Onun dışında yapılanlar çok hatalı gelmedi bana.

Yahu simdi almeyda ile fernandesi satip quaresma ile simaoyu tutmak daha iyi hamleydi onu yazdim ozamanlarda da simdi biel gozukuyor.
Iyi bir santraforla sampiyon olurdun tamam da sinan kurumusla mi olacaktin
Su alinan adamlara bak bunlarin yerine hic adam almayip en azindan simaoyu elde tutsan gene daha basarilir olurdun. Simaoyu satmadin ustune para vererek gonderdin.

Bir pilan bir purogram yoh bu yonetimde hersey sipontene
Futbol akli falan olmadigini biliyoruz da muhasebesel bir muhendis kafasi da yok

Azicik girdi cikti hesabi yapan adam negredoya falan bu paralari vermez.
4.35 veriyon karsiligi 7 gol.

Çevrimdışı underworld

ersan gülüm adını duyunca ben  :bandit:

Çevrimdışı mylife1903

Bu sene 20 maç oynamış Avustralya'da, kiralıktı.

Çin takımıyla sözleşmesi sene sonunda bitiyor.

Serdar Aziz malının Galatasaray da ilk 11 oynadığını görünce, Ersan'a kapıları kapatamıyorum.

Gelsin baslasin
Tanimlamaya uyuyor
Sakatlandi mi
Askerligini yapti mi
Apaci mi
Sol ayakli mi
Hizli ve hamleli mi

Çevrimdışı tuncaboylu

Bizim borçda 1milyar 650 milyon değil mi?  2018 başındaki borç bu.
Bu arada arttı mı azaldı mı bilmiyoruz.  Buda 314 milyon avro yapıyor.
Yüzde 25 daha az borcumuz var demekki.

Bizim ve Fener'in yıllık maaş yükünü biliyor musunuz.
Sanki onlarlar karşılaştırmada avantajlı olduğumuz konulardan biri buydu ve bu avantajı kaybediyoruz.
Negredo'nun maaşı, tolgay ve ozi'nin yeni yılda 2.5 alacak olmaları  avantajı kaybettiriyor.

Yeni yerli transferlerinde düşük maaşa dönmeliyiz.  Bu şansımız var bu yıl, çünkü rakipler pek bonservis ödeyecek durumda değil.
Bir şey daha var, yazmayı unuttum.

Elif Elmas'ın ne kadar maaş aldığını biliyor musunuz? Hani Pero Antic devreye girdi, ne takımlar isterken Fenerbahçe'yi seçti diye haberler vardı.

Tam 700 bin Euro alıyor Elif.

Onu da Veli'yi U21'e gönderdiğimizde, Beşiktaş'a laf sokmak isteyen bir gazetenin haberinden öğrendik.
(Ajansbesiktas sağlam site, onlar gazeteden almıştı. Gazete haberini bulamadım şimdi, Aziz kaldırtmış olabilir.)

http://www.ajansbesiktas.com/u21-liginde-veliden-fazla-kazanan-yok-24923h.htm

Çevrimdışı tuncaboylu

Yahu simdi almeyda ile fernandesi satip quaresma ile simaoyu tutmak daha iyi hamleydi onu yazdim ozamanlarda da simdi biel gozukuyor.
Iyi bir santraforla sampiyon olurdun tamam da sinan kurumusla mi olacaktin
Su alinan adamlara bak bunlarin yerine hic adam almayip en azindan simaoyu elde tutsan gene daha basarilir olurdun. Simaoyu satmadin ustune para vererek gonderdin.

Bir pilan bir purogram yoh bu yonetimde hersey sipontene
Futbol akli falan olmadigini biliyoruz da muhasebesel bir muhendis kafasi da yok

Azicik girdi cikti hesabi yapan adam negredoya falan bu paralari vermez.
4.35 veriyon karsiligi 7 gol.

Simao da hiç bir şey oynamadı be abi.

Gönderebildiklerini gönderdiler işte, hepsi deve yükü ile maaş alıyordu. En az alanlar Fernandes ve Almeida idi.

Negredo hataydı, tamam. Senin Balotelli önerin çok mu plan program dahilinde? O da zar işte. Quaresma oyundan çıkıp duşa girene kadar tepki gösterecek mi diye yakın çekim yapan medyaya ve ayağına basılan adama kart gösteren hakemlere el bombasını verecektin. Nerede patlayacağı çok mu belliydi?

20 tane de atabilirdi, 20 maç ceza da alabilirdi. 25 metreden de çakabilirdi, hakeme de çakabilirdi.

Elinde 2 milyon bonservisle, iş yapacak santrafor arıyorsun, heralde risk. 3 sene önceki Demba Ba'yı 6'ya aldık, Gomez'e 5.5 maaş verdik, Aboubakar'ı 2'ye kiraladık. Tabii ki zar atacaksın, millet 50-60 milyona karavana atıyor.

Çevrimdışı tuncaboylu

Gelsin baslasin
Tanimlamaya uyuyor
Sakatlandi mi
Askerligini yapti mi
Apaci mi
Sol ayakli mi
Hizli ve hamleli mi
2 soru da benden.

Bonservisini kendi alabilir mi
1 milyona oynar mı

Bunlar da tamamsa, ben de başlasın derim.

Çevrimdışı Koa_lAA

Çevrimdışı celiker1

Başkan az önce Atatürk havaalanında uçaktan foto paylaştı transfer ekibi ile.Oldukça neşeli görünüyorlar.Nereye,ne için gittikleri haberini bakalım kim yapacak?
Van'a dernek açılışına gidiyorlarmış
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Q7 > katar = 17 m €
kaymak : güneş
34 hatta 35 yaşındaki adama 17 milyon € hiç inandırıcı gelmiyor ama umut fakirin ekmegi tabii

ben 10 miLyon  € ya razıyım

Bu arada 2 sene daha çok rahat oynar bu fizikle , bu sene ortalama 40 maç oynadı
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Etiketler: