2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 96 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4642644 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi annoca

verdiğimiz maaşlar çok fazla. diğer avrupa takımları 7-8 milyona bonservis verip aldığı zamanlar biz o parayı veremeyiz diyoruz ama onlar 1 milyonun altında sözleşme yapıyor, biz ise 2-2.5 tan yapınca maliyet farkı kalmıyor. 4 büyüklerin anlaşıp yüksek maaş ödemelerinden vazgeçmeleri gerekiyor, iş sidik yarışına dönünce kar topu gibi maaşlar arttıkça artıyor. takıma bakınca hiç bir oyuncu avrupada oynasa bu paraları kazanamaz. bilmiyorum kanunen uygun mudur kapa bildirilen maaşlar gizlense futbolcular arasındaki diğerinden daha fazla kazanma hırsı törpülenip maaşlar belli bir skalanın altına inebilir.

Çevrimdışı mylife1903

Gitmesini istediklerim: Love, Q7, Pepe, Atiba, Negredo
Veli boyko pekto aras lens kalsin yani

Çevrimdışı mylife1903

Transfer akli lazim. Sonra dogru paraya dogru oyuncuyu almak lazim baska bisi lazim degil

Fikret orman 70-80 tane oyuncu almis 80 milyon civari para harcamis, 80 milyon civari da oyuncu satmis.
Boyle bakarsin basarili gibi, besiktas tarihinde kimse boyke oyuncu satmadi. Zarardan kar etmeye calistigini anlatmaya calisiyorum, anlasilmiyor. Yonetim elestirince de nopost veriyorlar keyfen. Sonra moda dusuyon onaylanmiyor iletilerin.

Fikret ormanin yaptigi 80 tane transferdan 10 tanesi falan basarilidir herhalde. Sattigi adamlar aldiklarinin zararini karsilamiyir. Uyuyorsunuz unal aysal gssi olmayalim dendi burda, sonuc?

Cenki 22ye satiyorsun negredo, lens, love aliyorsun. 2.5 5.5 3 bonservis veriyorsun. 11 etti, ustune 4.35 negredo 2.5 lens 1.5 love desek. 8.5 daha vergisi menejeri mac basiyla cenk parasi.

Boyle plan program olmaz. Sen elindeki para eden mali satip gelen parayi baskasinin curuk malina yatirirsan o sirket batar.

Mitrovic var elinde gidip vidayi aliyorsun. Vida isterse messi olsun arkadas, senin 2 milyar borcun var.
ona buna para ver sonra otur atiba ile pazarlik yap, pekto ile veli ile yap pazarligi.
Arasi aldi fikret orman, kendi istemis, kensi izlemis, bonservis verdi adam 3 dakika oynamadi. Sadece kadroda olan mallari saysak bir sirket batirmaya yeter. Daha once gelen mallar da vardi bunlarin hic urun goruntusu yoktu ve satilamadan masraflari odenerek gonderildi.

Simdi cikip ikinci feda falan diyorlar. Yahu ilkini duzgun yonetemedi bu yonetim milletin agzina sakiz olduk. Ikinciye bulasmasin. Transferde duzgun hamle yapsinlar kafi, 80 milyonluk bonservis harcamasi yapan fikret ormanin kime ne bonservis verdigi ike ilgili inceleme aksam yaparim, balik hafizaliyiz unutuyoruz, sonra yonetim super uber transfer akli mutus, akil falan yok, ustuste 3-4 sefer duses gelirse sampiyon, hepyek gelirse 1-1 eriyor puanlar

Çevrimiçi Samet Demir

Transfer akli lazim. Sonra dogru paraya dogru oyuncuyu almak lazim baska bisi lazim degil

Fikret orman 70-80 tane oyuncu almis 80 milyon civari para harcamis, 80 milyon civari da oyuncu satmis.
Boyle bakarsin basarili gibi, besiktas tarihinde kimse boyke oyuncu satmadi. Zarardan kar etmeye calistigini anlatmaya calisiyorum, anlasilmiyor. Yonetim elestirince de nopost veriyorlar keyfen. Sonra moda dusuyon onaylanmiyor iletilerin.

Fikret ormanin yaptigi 80 tane transferdan 10 tanesi falan basarilidir herhalde. Sattigi adamlar aldiklarinin zararini karsilamiyir. Uyuyorsunuz unal aysal gssi olmayalim dendi burda, sonuc?

Cenki 22ye satiyorsun negredo, lens, love aliyorsun. 2.5 5.5 3 bonservis veriyorsun. 11 etti, ustune 4.35 negredo 2.5 lens 1.5 love desek. 8.5 daha vergisi menejeri mac basiyla cenk parasi.

Boyle plan program olmaz. Sen elindeki para eden mali satip gelen parayi baskasinin curuk malina yatirirsan o sirket batar.

Mitrovic var elinde gidip vidayi aliyorsun. Vida isterse messi olsun arkadas, senin 2 milyar borcun var.
ona buna para ver sonra otur atiba ile pazarlik yap, pekto ile veli ile yap pazarligi.
Arasi aldi fikret orman, kendi istemis, kensi izlemis, bonservis verdi adam 3 dakika oynamadi. Sadece kadroda olan mallari saysak bir sirket batirmaya yeter. Daha once gelen mallar da vardi bunlarin hic urun goruntusu yoktu ve satilamadan masraflari odenerek gonderildi.

Simdi cikip ikinci feda falan diyorlar. Yahu ilkini duzgun yonetemedi bu yonetim milletin agzina sakiz olduk. Ikinciye bulasmasin. Transferde duzgun hamle yapsinlar kafi, 80 milyonluk bonservis harcamasi yapan fikret ormanin kime ne bonservis verdigi ike ilgili inceleme aksam yaparim, balik hafizaliyiz unutuyoruz, sonra yonetim super uber transfer akli mutus, akil falan yok, ustuste 3-4 sefer duses gelirse sampiyon, hepyek gelirse 1-1 eriyor puanlar
4 tane bölgeye transfer ihtiyacımız varsa ve bizim paramız ikisine yetiyorsa takıma 4 tane eksik adam doldurmaya gerek yok. 2 al  sağlam adam al.

Hatta bu sene ba-larin-pektemek olsun forvet hattı.
Bir sağ bek ve 10 numara al kapa sezonu.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Herkese günaydın,

Bayern Münih'ten kiralık Renato Sanches,
EPL' den tripod forvet (Bonny, Okaka)
Sağbek Kaderabek

mis gibi.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Davy Klaassen haberi okudum, aman diyorum.
Gördüğün yerde kaç, gerekirse ölü taklidi yap. Hiç bir işe yaramaz.

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Gs'nin cezası da seneye ligi doğrudan etkileyecek. Men cezası almaları yerine transfer yasağı çok daha iyi olur bence. Bu sene para saçarak topladıkları oyuncuları kaybedip + ŞL temposuyla ligte de havluyu atarlar. Ama men cezası gelirse lige odaklanabilirler. Gerçi olay yine bizde bitiyor. Özümüze dönersek bizi kimse tutamaz.

Çevrimdışı Koa_lAA

bizde bi türlü sana anlatamadık abi adamın başarısının tr de ilk kez bir büyük kulüp başkanının yaptığı al-sat tan dolayı olduğunu...

ünal aysal 150 m yuro para harcamış.. bir tane topcu satmamış...

bizimki en azından transfere para harcarken masrafının çoğunu çıkarıyor...

ama siz ordan hesap makinası alıp ama bunun vergisi var... f.orman batırdı bizi diyip duruyosunuz...

ne sanıyosunuz aldığı bütün adamların çuk oturacağını, hepsinin gerard, ibra falan çıkacağını mı ?

evet aras ı aldı... şenol güneşle tutar belki diye... adam milli takım oyuncusu... tutmadı... ama adam bi şekilde harcadığı paranın bi kısmını çıkartıyor tekrar...

sen arası aldı diyosun bende cenk i bedavaya aldı 25 e okuttu diyorum... böyle yönetim eleştirmek mi olur...

alacak tabi topcu... hepsi tutarsa cl kupasını alırız zaten... franco,mitro vs.. genç diye aldı tutar sonra satarız diye... tutmadı... ama ben bunlara hata olarak bakmıyorum... bizim yapmamız gereken bu zaten... tutmaz tutmaz bitanesi bi tutar 30-40 a okutursun pl ye tutmayanların hepsinin masrafı çıkar... keşke yine alıp denesek...

Çevrimdışı tuncaboylu

Senin verildiğini söylediğin ve saydığın paralar, artık günümüz futbolunda çerez parası.

2 milyona 3 milyona aldığın adamlar elbette daha büyük risk taşır. Zar atmaktır.

2 milyonun varsa ya tutma ihtimali yüksek adam kiralarsın Talisca ve Aboubakar gibi, ya da zar atarsın Sosa ve Negredo gibi.

Kimseyi almasınlar muhabbeti de saçma, sattığın adamları zaten almışsın. Marcelo'yu 2'ye aldınz 7.5'a sattın. Almadan nasıl satacaktın?

Tosic gibi adamdan 4.5 milyon aldık, Demba'yı 6'ya alıp 13'e sattık, Sosa'yı 3'e alıp 8'e sattık. Daha ne yapacaktık?

80 milyonluk satmış, ama 80 milyonluk almış. Altyapısı çok güçlü bir takım değilsen ya da Portekiz Ligi'nde oynamıyorsan, bu transfer başarısıdır. 2'ye 3'e adam alıyorsun, tabii ki tutmayanlar da olacak. O paraya aldığın adam ya takımında sorunludur, ya sakatlık geçmişi vardır ya da kariyeri inişe geçmiştir.

Senin aklına uysak alırken 80 milyon yerine 10 milyon harcadık, ama satarken de 80 milyon yerine 5 milyon alamazdık. Takım da ucuz adamlarla dolu olacağı için, 3. olduğumuza sevinir hale gelirdik.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı yoruk

Eğer santraforda Demba Ba, Larin ikilisinde karar kılacaksak bana kalırsa beklere biraz daha para harcayıp kanat bindirmesi yapan ve hücum yönü daha ön planda olan bekler olmalı özellikle de sağbek için. Daha yaratıcı bir orta saha ve bekler olmalı. Orta saha dursa bekler birşey yapabilmeli. Beklerin hiç değilse senede 2,3 gol ve 4,5 asist hedefi olmalı.
Geçen sene oyun düzenimiz karışık olmasaydı bundan dolayı Q7 odaklı oynamasaydık GG rahatlıkla bu hedefe ulaşır idi aslında.

Eğer seneye rotasyonlu oynarsa GG zaten yine yapar.

Çevrimdışı tangaz

Geçen sene oyun düzenimiz karışık olmasaydı bundan dolayı Q7 odaklı oynamasaydık GG rahatlıkla bu hedefe ulaşır idi aslında.

sanmam, bu sene yaptığı ortaların neredeyse tamamını önündeki adama çarptırıp taca çıkartacak kadar kötüydü
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı sozkul

2,5 milyona aldığımızı düşünürsek iyi iş çıkarmış sayılırız.

Bence küçük esnaf bakış açısı, sürümden kazanan küçük esnaf gibi.
Mesele yalnızca edebileceğin kar değil aynısını yerine kaça koyabileceğin.
Bir Medel düşeşi geldi uyguna aldık ama birdaha gelmez.
Ayrıca orta saha kritik bölgemiz, Ozi-Tolgay'ın verimsizliğini hatırla geçen seneden, Atiba'nın durumu muğlak, Medel şu anda orta sahada asıl oğlan.

Çevrimdışı sozkul

Bu yıl maçların hepsini seyrettin mi @yoruk , yoksa aklının bir köşesinde hala eski GG mi kalmış.
Kendisine iyi bakmamasının bedelini ödüyor GG, beyni birşey düşünüyor yapmak istiyor ama vücut isyan ediyor.
Şu topu adamın yanından atıp fişek gibi hızlanıp adam geçme numarası vardı ya onun, 3-4 defa denedi bu yıl hiçbirini yapamadı.
O eğer takıma yararlı olacaksa önce kendini bilecek, sonra biraz adam geçmesi gerekmeyen muz orta çalışacak (eski Rıza gibi) ve yalnızca verkaçla adam geçmeye çalışacak. Bu tip bir değişim yaşarsa hala faydalı olabilir.

Çevrimdışı kyiv

Şu takımda Hilbert kadar bindirme yapan hücum yönü daha güçlü olan bir sağ bek işimizi görür. Biz bir sezonda kaç maçta sağbekin savunma yapmasına ihtiyaç duyuyoruz ki? Şampiyonlar ligi maçlarının da olmadığı şu sezonda mümkün olduğu kadar hücumcu bir takım olup  hücum alternatiflerimizin çeşitlenmesi lazım. İcabında rakibi oyun kitlendiğinde sağbek ile çözebilmeliyiz. Gökhan Gönül konusunda iyimser olamayacağım 2 senedir 2,3 maç hariç Fenerbahçedeki genel performansının çok altında kaldı. O yüzden yeni bir sağbek de savunma olarak değil ama hücum olarak olmazsa olmazımız.

Çevrimdışı tangaz

dün balojan milli formayla da güzel bir gol attı. alalım şu delioğlanı essin gürlesin salsın korkuyu renklilere...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

ŞAMPİYONLUK YOLU FRANSA LİGİ GÖRMÜŞ SAĞ AYAKLI ZENCİ SANTRAFORDAN GEÇER via @kyiv

Balotelli reyis  :loveya:

Çevrimdışı kyiv

dün balojan milli formayla da güzel bir gol attı. alalım şu delioğlanı essin gürlesin salsın korkuyu renklilere...

Balotelliyi adam edecek tek Hoca Şenol Güneştir. Balotelli, Şenol Güneş,Beşiktaş taraftarı üçgeninden hem şampiyonluk hem de minimum 30 milyon euroluk golcü çıkar.

Çevrimdışı kyiv

ŞAMPİYONLUK YOLU FRANSA LİGİ GÖRMÜŞ SAĞ AYAKLI ZENCİ SANTRAFORDAN GEÇER via @kyiv

Balotelli reyis  :loveya:

Balotelllinin sözleşmesine saha dışı taşkınlıklarıyla ilgili ek maddeler koyarsın.Kırmızı kart için sözleşmede kol gibi madde koyarsın. 34 maçın 4,5 inde oynamazsa Larin var. Hatta Demba Ba yı alacan bir de. 3 zenciyle ateş edecen  :bandit: :bandit:

Çevrimdışı tangaz

Balotelllinin sözleşmesine saha dışı taşkınlıklarıyla ilgili ek maddeler koyarsın.Kırmızı kart için sözleşmede kol gibi madde koyarsın. 34 maçın 4,5 inde oynamazsa Larin var. Hatta Demba Ba yı alacan bir de. 3 zenciyle ateş edecen  :bandit: :bandit:

offf bu üçlü warya hardcore olarrr en çok da fener sevinir :bandit:

Çevrimdışı alimm

"BLACK POWER" ON FİRE  :steamed: :steamed: :steamed:
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı yoruk

Katılıyorum zaten bu sene GG vasatı aşamadı fakat ben de zaten çok zorlamadığı sürece diye ekledim bu yüzden.Artık 20+ maç kaldıramıyor, kaldıramaz.Eğer 15-20 maç oynayacak durumda rotasyon alınırsa sağlıklı kalabilir ,pekala verim verir.
Ayrıca verimsizliği biraz da Q7 odaklı oynamadığımızdan oldu.

Tıpkı Atiba için de bu şekilde düşünüyorum.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Über süper harikulade yöneticimiz sayın ordinaryüs profesör Metin Albayrak abimiz bize Opare'yi almaya çalışıyormuş. :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı tangaz

vagner love ülke basınına ne flamengosu beşiktaşa yeni gittim daha 2 yıllık kontratım var ve çok mutluyum diyormuş, yakında benzer haberler negredo için de çıkar  :ebebe:

Çevrimdışı underworld

Bence küçük esnaf bakış açısı, sürümden kazanan küçük esnaf gibi.
Mesele yalnızca edebileceğin kar değil aynısını yerine kaça koyabileceğin.
Bir Medel düşeşi geldi uyguna aldık ama birdaha gelmez.
Ayrıca orta saha kritik bölgemiz, Ozi-Tolgay'ın verimsizliğini hatırla geçen seneden, Atiba'nın durumu muğlak, Medel şu anda orta sahada asıl oğlan.

Çine gitsin 15-20 kazanalım.
Yerine birini koymaya gerek yok, mevcut yeterlidir.
Ozi,oyun yapımız yüzünden mundar; tolgay bence makul seviyede çünkü artık 8 den çok 6 gibi oynuyor.
Başkan, atiba kalıcak dedi.

Çevrimiçi tolga1903

Yasaklı özel haber girmiş opareyi. Bonservisi de elindeymiş, bu sene sanırım yine ffp varmış gibi davranacağız.

Etiketler: