Transfer akli lazim. Sonra dogru paraya dogru oyuncuyu almak lazim baska bisi lazim degil
Fikret orman 70-80 tane oyuncu almis 80 milyon civari para harcamis, 80 milyon civari da oyuncu satmis.
Boyle bakarsin basarili gibi, besiktas tarihinde kimse boyke oyuncu satmadi. Zarardan kar etmeye calistigini anlatmaya calisiyorum, anlasilmiyor. Yonetim elestirince de nopost veriyorlar keyfen. Sonra moda dusuyon onaylanmiyor iletilerin.
Fikret ormanin yaptigi 80 tane transferdan 10 tanesi falan basarilidir herhalde. Sattigi adamlar aldiklarinin zararini karsilamiyir. Uyuyorsunuz unal aysal gssi olmayalim dendi burda, sonuc?
Cenki 22ye satiyorsun negredo, lens, love aliyorsun. 2.5 5.5 3 bonservis veriyorsun. 11 etti, ustune 4.35 negredo 2.5 lens 1.5 love desek. 8.5 daha vergisi menejeri mac basiyla cenk parasi.
Boyle plan program olmaz. Sen elindeki para eden mali satip gelen parayi baskasinin curuk malina yatirirsan o sirket batar.
Mitrovic var elinde gidip vidayi aliyorsun. Vida isterse messi olsun arkadas, senin 2 milyar borcun var.
ona buna para ver sonra otur atiba ile pazarlik yap, pekto ile veli ile yap pazarligi.
Arasi aldi fikret orman, kendi istemis, kensi izlemis, bonservis verdi adam 3 dakika oynamadi. Sadece kadroda olan mallari saysak bir sirket batirmaya yeter. Daha once gelen mallar da vardi bunlarin hic urun goruntusu yoktu ve satilamadan masraflari odenerek gonderildi.
Simdi cikip ikinci feda falan diyorlar. Yahu ilkini duzgun yonetemedi bu yonetim milletin agzina sakiz olduk. Ikinciye bulasmasin. Transferde duzgun hamle yapsinlar kafi, 80 milyonluk bonservis harcamasi yapan fikret ormanin kime ne bonservis verdigi ike ilgili inceleme aksam yaparim, balik hafizaliyiz unutuyoruz, sonra yonetim super uber transfer akli mutus, akil falan yok, ustuste 3-4 sefer duses gelirse sampiyon, hepyek gelirse 1-1 eriyor puanlar