2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 91 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4643349 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Plan olmadığı kesinde emre çolakmış Yasin miş birde hiç lazım olmayan oyuncular birileri bize çakmaya çalışıyor da uyandırıyım dedim yemeyiz.bir de sırf genç oyuncu alacağım diye verdikleri kontratları da gördük yazık günah.Burada çok sık yazılmaya başlandı yaş ile alakalı tekrar edeyim yaş ile ilgili hiçbir takıntım yok iyi ya da kötü futbolcu vardır benim gözümde.negredo çok uğraştıracak gibi abi bizi sıkıntı büyük gitmezse.

Yasli var yasli yani.
Simdi bazen seyrediyorsun yasli gibi ama dipdiri boyle vucutu falan genclere tas cikartir, ustelik tecrube var, fazla nazli da olmazlar, fiyati da gencine gore daha dusuk, hor kullanmazsan iyi verim alirsin memnun olursun.
Mutis ilkeli lazim futbolcu gavurlar kisaca milf diyir

Çevrimdışı Ersoy

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı caner.eryigit

Yasli var yasli yani.
Simdi bazen seyrediyorsun yasli gibi ama dipdiri boyle vucutu falan genclere tas cikartir, ustelik tecrube var, fazla nazli da olmazlar, fiyati da gencine gore daha dusuk, hor kullanmazsan iyi verim alirsin memnun olursun.
Ya bir de abi şöyle bir algı da var gence yatırım yapalım şöyle Alalım 17-18-19 yaşlarında snr büyük paralara satalım.öyle bir dünya yok hele Türkiye de hiç yok.öyle bir oyuncu izleme ağın yok.izleyenlerinin yeterliliği koskoca soru işareti o yüzden bu tarz işlere gerek yok.gökhan keskin geldi aklıma böyle bir stoper yok franco

Çevrimdışı underworld

hoca seneye 4-1-3-2 düşünüyomuş ba bunun için gelmiş olabilir mi acep
İyi güldüm

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Talisca muhabbetinin bitmesine 2-3 gün kaldı sanırım. Bu saatten sonra para kazandırması hayalcilik bence..
Bu arada Fanatik'e göre Gotoki Sakai (Hamburg'un sözleşmesi biten sağ beki) 2,5 milyon maaş +2 milyon da imza parası isterim demiş  :lol:

Çevrimdışı tangaz

Ya bir de abi şöyle bir algı da var gence yatırım yapalım şöyle Alalım 17-18-19 yaşlarında snr büyük paralara satalım.öyle bir dünya yok hele Türkiye de hiç yok.öyle bir oyuncu izleme ağın yok.izleyenlerinin yeterliliği koskoca soru işareti o yüzden bu tarz işlere gerek yok.gökhan keskin geldi aklıma böyle bir stoper yok franco

gökhanın yıllardır tek bir hizmeti, oyuncu izlemeye gidip beğenmeyip atibayla kontrat yenileyelim demesi olmuştur.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

gökhanın yıllardır tek bir hizmeti, oyuncu izlemeye gidip beğenmeyip atibayla kontrat yenileyelim demesi olmuştur.
Begenmedigi naygolanmis diyolla

Sinan engin de modrici begenmeyip kor sinkelfilki almisti abi

Çevrimiçi Samet Demir

Begenmedigi naygolanmis diyolla

Sinan engin de modrici begenmeyip kor sinkelfilki almisti abi
O kim  abi. Çözemedim.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı mylife1903

O kim  abi. Çözemedim.

Ya kor diye gonderdik hani sonra kor degil sasi cikti yillarca sirp milli takiminda oynadi. Boyle uzun boylu kelimsi hirvat futbolcumsuydu kaderi benzemesin mitrovici andiriyoedu

Çevrimiçi murat

O kim  abi. Çözemedim.

gordon schildenfeld .soyadını yanlış yazmış olabilirim.

Çevrimdışı mylife1903

gordon schildenfeld .soyadını yanlış yazmış olabilirim.
Abi tam ustune bastin
Ismi gordon diye bizim romantik taraftar hemen sevmisti adami
Besiktasa ikinci gordon falan doye ozel haber girerdim ah ah

Çevrimdışı İhsan

ben larinden ümitliyim bu nedenle dembaya onay veriyorum oraya acaip iyi bir adam getirirsek larini de kaybederiz. 18 yaşında değil ki larin tam oynayacak yaşta, sakin de bir çocuk öyle eli ayağına dolaşacak gibi durmuyor

Larin muhtemelen gol krali olcaka seneye.  :)

Ona göre yanina adam bulun.
Cok cok iyi bir santrafor gelmeyecekse Ba ve Burak fark etmez.
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Taliscayi benfica 31 mayistan sonra satarsa bize kiralama bedeli 4 milyonu vericek mi?
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

Talisca'nın al-sat işide olmayacak gibi 3 gün kaldı.
Başkan tekliflerin şişirme oldugunu düşünüyor sanırım.
Klüpler opsiyon süresinin bitmesi bekliyor da olabilir.

transfermarkt te takke reyizin Besiktasla olan  kontrat  suresi  30 Hazirana kadar  dio   :alala:  https://www.transfermarkt.com/talisca/profil/spieler/258626
[ Son Düzenleme: 28 Mayıs 2018, 18:21:35 yorgo_d(geodem) ]
Yorgo

Çevrimdışı cursedofdragon

Süper Lig'de bu sezon en çok kazanan hakemler

•425.000 Ali Palabıyık
•418.000 Fırat Aydınus
•408.300 Mete Kalkavan
•408.300 Bülent Yıldırım
•398.300 Halis Özkahya
•395.300 Ümit Öztürk
•394.000 Halil Umut Meler
•375.000 Cüneyt Çakır

Çevrimdışı underworld

Roma, Coric için 6 milyon Euro ödeyecek

Roma Kulübü’nden yapılan açıklamada, sağlık kontrolünden geçirilen 21 yaşındaki orta saha oyuncusu ile 30 Haziran 2023 tarihine kadar süren bir sözleşmeye imza atıldığı ifade edildi. Roma bu transfer için 6 milyon Euro ödeyecek. Ayrıca, futbolcunun bir sonraki satışından Dinamo Zagreb ekibine yüzde 10 pay verecek.

Cori gitmiş ellere
Talisca Roma işi yalan oldu

Çevrimdışı f_madida

Yasli var yasli yani.

Transfer icin dusunulen butun oyunculara Malatya deplasmani kriterini uygulamaliyiz:

Efendim, Malatya deplasmanindayiz (veya Sivas deplasmanindayiz), hava buz gibi, zemin kotu, hakem gicik faul maul calmiyor, dk 35. durum 0-0. Transfer etmis oldugumuz oyuncu bu kosullarda ne kadar is yapar/yapiyor?

Ikili mucadeleleri kazanip takimi ileri mi tasiyor?
Olmadik yerden pozisyon bulup gol mu yaratiyor?
Hucum preste etkili olup rakibin cikmasini mi engelliyor?
Defanstan ayaga top cikartarak takimi hucuma mi yonlendiriyor?
Pozisyonu geregi tuttugu oyuncunun etkinligini mi azaltiyor?
Pas kombinasyonlariyla rakip defansi zora sokup gol pozisyonu mu hazirliyor?
Kanattan yardirarak rakip defansin dengesini mi bozuyor?
Ayagina/kafasina gelen golluk pozisyonu affetmeden skoru mu degistiriyor?

Bu sorulari gercekci bir sekilde yanitladigimiz vakit hangi oyuncularin gelmesi gerektigini az cok bulabiliriz. Yoksa su genc adamin bu ozelligi iyiymis, otekinin 35 sene once guzel bir sutu varmis vs bunlarla gidersek sonumuz husran olur. Bu ligi almak icin bu Malatya, Sivas, Kayseri vs deplasmanlarindan en kotu kosullar altinda dahi galibiyet cikarmak lazim.   
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı cursedofdragon

Roma Kulübü’nden yapılan açıklamada, sağlık kontrolünden geçirilen 21 yaşındaki orta saha oyuncusu ile 30 Haziran 2023 tarihine kadar süren bir sözleşmeye imza atıldığı ifade edildi. Roma bu transfer için 6 milyon Euro ödeyecek. Ayrıca, futbolcunun bir sonraki satışından Dinamo Zagreb ekibine yüzde 10 pay verecek.

Cori gitmiş ellere

juve.

Çevrimdışı underworld

Erzurum deplasmanı da hoştur

Çevrimdışı underworld

juve.
Essah mı?
Juve pintidir umarım ekmek yeriz.
Talisca geliyorsa o zaman dibala gidiyor demektir

Çevrimdışı Savaş

Talisca muhabbetinin bitmesine 2-3 gün kaldı sanırım. Bu saatten sonra para kazandırması hayalcilik bence..
Bu arada Fanatik'e göre Gotoki Sakai (Hamburg'un sözleşmesi biten sağ beki) 2,5 milyon maaş +2 milyon da imza parası isterim demiş 
Maksimum 600'e falan oynuyodur.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı f_madida

Erzurum deplasmanı da hoştur

Evet bir de Erzurum cikti simdi, Rize de var gerci o da yagmurlu havada bir bardak su vermeyen deplasmanlardan.

Neyse, mesajin anlami acik, Vodafone Park'ta hosafa dondurdugumuz rakibe karsi topuk pasi verecek, guzel hareketler yapacak adama degil, Erzurumda,Malatyada,Kayseride,Sivasta bize maci kazandiracak adamlara ihtiyacimiz var.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı tuncaboylu

Cori gitmiş ellere
Roma ilgilenmediğini söylemişti zaten.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı underworld

Evet bir de Erzurum cikti simdi, Rize de var gerci o da yagmurlu havada bir bardak su vermeyen deplasmanlardan.

Neyse, mesajin anlami acik, Vodafone Park'ta hosafa dondurdugumuz rakibe karsi topuk pasi verecek, guzel hareketler yapacak adama degil, Erzurumda,Malatyada,Kayseride,Sivasta bize maci kazandiracak adamlara ihtiyacimiz var.
Güzel bir konuya parmak bastın reyis
Geçen güntekin de bu konuya değinmişti.
Latin Amerikalı oyuncular iç sahada canavar depte pamuk şeker demişti.

Etiketler: