2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 86 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4639957 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı caner.eryigit

Bana göre 3 tane elzem bölgeye takviye gerek.önem sırasına göre top class santrafor box to box bir orta saha ya da alan hakimiyeti yüksek olanlardan Atiba genci ve sağbek.tabi ki bu takviyelerden daha da önemli olanı fazlalıklardan biran önce kurtulmak.hala en iyi kadroya biz sahibiz.1 ay içinde de somut birşeylerin olacağını da sanmıyorum.bu arada Talisca  olayı son gün perşembe bakalım ne çıkacak bahtımıza...

Çevrimdışı mylife1903

Yardımcı hoca ile gerekirse uzun dönemli sözleşme yapıp, Şenol Hocadan sonra devam edilecek garantisi verilip yüksek profilli biri ile anlaşmak lazım.

Bu arada en sevdiğimiz (!) hakem olan tüybıyık bu senenin hakem camiasında en yüksek gelire sahip olan kişisi. Yıllık geliri 425.000 TL, haram zıkkım olsun!
Pirlanta gibi cocuk
Iyi sakal da almistir insallah
Masallah masallah

Çevrimdışı Ersoy

Demba işi Çarşamba resmileşir gibi ama bence yanlış bir hamle.Artık takımın gençleşmesi lazım.Tabi Negredo ve Love satılıp Ba+1 santrafor yapılırsa başım gözüm üstüne.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı tangaz

Demba işi Çarşamba resmileşir gibi ama bence yanlış bir hamle.Artık takımın gençleşmesi lazım.Tabi Negredo ve Love satılıp Ba+1 santrafor yapılırsa başım gözüm üstüne.

şayet larinle dönüşümlü kullanılarak (gomez+cenk stayl) şeedeceksek ben pozitifim bonservisi yok ne vereceği belli ligi biliyor uyum sorunu yok ve alan açmayan duvar örmeyen biri sonuçta demba, gördü mü kaleye zımbalama derdinde...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tuncaboylu

ibrahim üzülmez niye hic düsünülmez anlamiyorun, hem ondaki Besiktas sevgisi hicbir egoya kapilmadan Senol hocanin yardimcilini seve seve yapar diye düsünüyorum.
Rizespor'un teknik direktörlüğüne getirildiği için.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Pirlanta gibi cocuk
Iyi sakal da almistir insallah
Masallah masallah

ben sadece resmi gelirini eklemiştim.
diğer aldıklarının yanında bu devede kulak kalabilir.

Çevrimdışı Ersoy

şayet larinle dönüşümlü kullanılarak (gomez+cenk stayl) şeedeceksek ben pozitifim bonservisi yok ne vereceği belli ligi biliyor uyum sorunu yok ve alan açmayan duvar örmeyen biri sonuçta demba, gördü mü kaleye zımbalama derdinde...

Abi Demba ile tek başına yola çıkmak sıkıntı ya.Sakatlık riski,yaşı vs. bir üst seviye santrafor daha lazım bence Demba'yı 2. adam konumuna itecek düzeyde.Larin biraz daha pişsin seneye zaten daha fazla şans bulur bir şekilde.
Bundan sonra her sene!

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bana göre 3 tane elzem bölgeye takviye gerek.önem sırasına göre top class santrafor box to box bir orta saha ya da alan hakimiyeti yüksek olanlardan Atiba genci ve sağbek.tabi ki bu takviyelerden daha da önemli olanı fazlalıklardan biran önce kurtulmak.hala en iyi kadroya biz sahibiz.1 ay içinde de somut birşeylerin olacağını da sanmıyorum.bu arada Talisca  olayı son gün perşembe bakalım ne çıkacak bahtımıza...

Bayern Münih' te kadroya girmesi mümkün değil, bu senede kiralayacaklar.
Geçen sezon Swansea' da pek iyi geçmeyen bir dönem yaşadı.
%0,1 ihtimal varsa kiralayalım derim, Renato Sanches.

Çevrimdışı tangaz

Abi Demba ile tek başına yola çıkmak sıkıntı ya.Sakatlık riski,yaşı vs. bir üst seviye santrafor daha lazım bence Demba'yı 2. adam konumuna itecek düzeyde.Larin biraz daha pişsin seneye zaten daha fazla şans bulur bir şekilde.

ben larinden ümitliyim bu nedenle dembaya onay veriyorum oraya acaip iyi bir adam getirirsek larini de kaybederiz. 18 yaşında değil ki larin tam oynayacak yaşta, sakin de bir çocuk öyle eli ayağına dolaşacak gibi durmuyor
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Bayern Münih' te kadroya girmesi mümkün değil, bu senede kiralayacaklar.
Geçen sezon Swansea' da pek iyi geçmeyen bir dönem yaşadı.
%0,1 ihtimal varsa kiralayalım derim, Renato Sanches.

harika bir hamle olur.

Çevrimdışı underworld

Portekizden Ronaldo gelse de hayır derim.

Çevrimdışı tangaz

Portekizden Ronaldo gelse de hayır derim.

yok artık ali sami derim ben de

Çevrimdışı Ersoy

ben larinden ümitliyim bu nedenle dembaya onay veriyorum oraya acaip iyi bir adam getirirsek larini de kaybederiz. 18 yaşında değil ki larin tam oynayacak yaşta, sakin de bir çocuk öyle eli ayağına dolaşacak gibi durmuyor

Bende Larin'den umutluyum baya istekli gibi ama Ba+Larin ile yola çıkmak baya risk yine de.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı tangaz

Bende Larin'den umutluyum baya istekli gibi ama Ba+Larin ile yola çıkmak baya risk yine de.

katılıyorum ama ben bu riski alırdım hem nasılsa negredo ve pektemek de kadroda olacak seneye

Çevrimdışı tangaz

negredo love pektemek üçlüsünü gönderirsek demba+larin+kanada kaçan bir forvet (şu kolombiyalı çocuk stayl) üçlüsü güzel bir rotasyon olur ve lig için yeter.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Juventus, Anderson Talisca için Beşiktaş'la anlaşıp, Beşiktaş'a opsiyon kullandırtarak Benfica'nın istediği ücretten daha azına Anderson Talisca'yı kadroya katmanın planlarını yapıyor. (Cofina Media)

Çevrimdışı caner.eryigit

UCL varken her önüne gelene 2,5m€ üstü maaş verip, Larin’e bile 1,7m€ maaş verecek konuma geldikten sonra şimdi mi akıllarıma gelmiş kulüpte para olmadığı ?
Zamanında ne dediysek hala aynı noktadayız çok şükür. Hak etmeyene hak ettiğinin fazlasını verirsen, hak edecek olan hakkını alamaz veya veremezsin. Bu canavarı yaratanlar düzeltmesini bilsinler.
Para yok kisvesi ile yapılacak saçma sapan işleri asla kabul etmeyiz. Ekonominin kötü gidişi, bu sene cezanın kalkacağı, takımın yaşlanması yeni haberler değil, planlasaydınız. Her şeyi Şenol Hoca’dan beklemeyeceksiniz.
“Atiba, Oğuzhan, Marcelo vs. geldiğinden kim tanıyordu” gibi saçma sapan örneklerle oyuncu aklmaya çalışacaklar. Bu adamlar geldiğinde bir kişi bile memnuniyetsiz değildi, zaten mecburduk. Ama böyle bahanelerle alınıp parayı çar çur eden 10 transfer sayarız hepimiz.kimse kusura bakmasın olay aynen budur...

Çevrimdışı tangaz

UCL varken her önüne gelene 2,5m€ üstü maaş verip, Larin’e bile 1,7m€ maaş verecek konuma geldikten sonra şimdi mi akıllarıma gelmiş kulüpte para olmadığı ?
Zamanında ne dediysek hala aynı noktadayız çok şükür. Hak etmeyene hak ettiğinin fazlasını verirsen, hak edecek olan hakkını alamaz veya veremezsin. Bu canavarı yaratanlar düzeltmesini bilsinler.
Para yok kisvesi ile yapılacak saçma sapan işleri asla kabul etmeyiz. Ekonominin kötü gidişi, bu sene cezanın kalkacağı, takımın yaşlanması yeni haberler değil, planlasaydınız. Her şeyi Şenol Hoca’dan beklemeyeceksiniz.
“Atiba, Oğuzhan, Marcelo vs. geldiğinden kim tanıyordu” gibi saçma sapan örneklerle oyuncu aklmaya çalışacaklar. Bu adamlar geldiğinde bir kişi bile memnuniyetsiz değildi, zaten mecburduk. Ama böyle bahanelerle alınıp parayı çar çur eden 10 transfer sayarız hepimiz.kimse kusura bakmasın olay aynen budur...

plan die bişey yok denk gelirse transferi var tuttuğunda şampiyon olduk tutmayınca olamadık.

negredo ve lens (quaresma gönderilmeden) transferlerinin hiç bir mantıklı tarafı yok...

Çevrimiçi levitate

negredo love pektemek üçlüsünü gönderirsek demba+larin+kanada kaçan bir forvet (şu kolombiyalı çocuk stayl) üçlüsü güzel bir rotasyon olur ve lig için yeter.
hoca seneye 4-1-3-2 düşünüyomuş ba bunun için gelmiş olabilir mi acep
bipbipbupbup

Çevrimdışı tangaz

hoca seneye 4-1-3-2 düşünüyomuş ba bunun için gelmiş olabilir mi acep

gazeteler işkembe-i kübradan haber yapıyorlar 2 gün evvel 4-1-3-2 diyolardı bugün de 4-2-3-1 de hoca larini tek oynatacak yazıyolardı.

Çevrimiçi levitate

gazeteler işkembe-i kübradan haber yapıyorlar 2 gün evvel 4-1-3-2 diyolardı bugün de 4-2-3-1 de hoca larini tek oynatacak yazıyolardı.
sonuç olarak larin oynasın xd şaka maka iyi iş yapardı bu sene
bipbipbupbup

Çevrimdışı caner.eryigit

plan die bişey yok denk gelirse transferi var tuttuğunda şampiyon olduk tutmayınca olamadık.

negredo ve lens (quaresma gönderilmeden) transferlerinin hiç bir mantıklı tarafı yok...
Plan olmadığı kesinde emre çolakmış Yasin miş birde hiç lazım olmayan oyuncular birileri bize çakmaya çalışıyor da uyandırıyım dedim yemeyiz.bir de sırf genç oyuncu alacağım diye verdikleri kontratları da gördük yazık günah.Burada çok sık yazılmaya başlandı yaş ile alakalı tekrar edeyim yaş ile ilgili hiçbir takıntım yok iyi ya da kötü futbolcu vardır benim gözümde.negredo çok uğraştıracak gibi abi bizi sıkıntı büyük gitmezse.

Çevrimdışı mylife1903

Aman hocam aman kafani karistirma sen 4-2-3-1 4-1-3-2 gibi falan
Bildigini oynat azicik transferlere elin deysin
Azicik yumrugunu masaya vur
Yeter
Yok yerlerinj degistireceksek 4-3-2-1 yapalim bu ligde daha iyi olur

Ha yorulduysan beyin cimnastiki yapacam diyorsan atibali sarkik 2-7-1 yap 85 golle 90 puanla sampiyon olalim

Çevrimdışı tangaz

Plan olmadığı kesinde emre çolakmış Yasin miş birde hiç lazım olmayan oyuncular birileri bize çakmaya çalışıyor da uyandırıyım dedim yemeyiz.bir de sırf genç oyuncu alacağım diye verdikleri kontratları da gördük yazık günah.Burada çok sık yazılmaya başlandı yaş ile alakalı tekrar edeyim yaş ile ilgili hiçbir takıntım yok iyi ya da kötü futbolcu vardır benim gözümde.negredo çok uğraştıracak gibi abi bizi sıkıntı büyük gitmezse.

genç die alınıp tutan sadece feda dönemi 3-4 kişi mevcut düzende kayboluyorlar oğuzhan aydoğan mı ne vardı noldu o çocuk bedavaya oynamıyor bunlarda kadroya giremese de gider hanesine yazıyorlar başkanın dediğine göre futbol giderleri 82,5 milyon yuroymuş deli para oyuncu başına 4milyon düşer düz mantıkla fahiş ötesi...

Çevrimdışı tangaz

sonuç olarak larin oynasın xd şaka maka iyi iş yapardı bu sene

negredo kadar şans bulsa çift haneli skor yapardı

Etiketler: