2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6923302 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı kyiv

opsiyona şunu koydurtmalıydık sonraki satıştan 4,5 milyonu geçen dilimin %20si gibi :money:

Kesin yok mu acaba? Bence de Belçika İngiltere ilişkisine istinaden böyle birşey düşünülmeliydi.

Bu arada Halilagiç alt yapı da göreve başladı mı? Biran için hayal kurdum Mitroviç süper bir sezon geçirmiş ve biz satmışız. Bunun üstüne Balkanlardaki gençler Beşiktaşa gelmek için can atıyor ve biz 1 er 2 şer alıp satıyoruz...Offff offff ne tezgah balkan pazarı geeeeellll geeeellll stopere geeeelll santrafora gel...

Gün gelecek dinamo zagrep, partizan, kızılyıldız, Vardar  :D ve ekürisi Fenerbahçe bizim pilot takımımız olacak. :bandit:

Çevrimdışı tangaz

Neden abi ?

16 M + 1 M bonusa anlaşmışlar.
Aldıkları o para ile kımseyı alamazlar ki adamların 4 aylık alacağı varmış.

acil ödemeleri var fellik fellik para arıyolar bi cuma çıkışı mendil açmadıkları kaldı, tüm oyuncuların kazan kaldırmasına ramak kaldı. bir takımı şampiyonluk yarışında tutan en önemli etmen ödemelerin yapılmasıdır. bu para onlara nefes aldırır aksi halde büyük bir krizle karşı karşıyalar.
[ Son Düzenleme: 29 Ocak 2018, 16:12:12 tangaz ]
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Kesin yok mu acaba? Bence de Belçika İngiltere ilişkisine istinaden böyle birşey düşünülmeliydi.

Bu arada Halilagiç alt yapı da göreve başladı mı? Biran için hayal kurdum Mitroviç süper bir sezon geçirmiş ve biz satmışız. Bunun üstüne Balkanlardaki gençler Beşiktaşa gelmek için can atıyor ve biz 1 er 2 şer alıp satıyoruz...Offff offff ne tezgah balkan pazarı geeeeellll geeeellll stopere geeeelll santrafora gel...

Gün gelecek dinamo zagrep, partizan, kızılyıldız, Vardar  :D ve ekürisi Fenerbahçe bizim pilot takımımız olacak. :bandit:

2 senedir fener zaten deneme idmanlarına çıkıyor yahuu  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Ocak 2018, 16:12:03
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
acil ödemeleri var fellik fellik para arıyolar bi cuma çıkışı mendil açmadıkları kaldı, tüm oyuncuların kazan kaldırmasına ramak kaldı. bir takımı şampiyonluk yarışında tutan en ödemeli etmen ödemelerin yapılmasıdır. bu para onlara nefes aldırır aksi halde büyük bir krizle karşı karşıyalar.

Dursun'un 22 M alacağı varmış paranın büyük bir kısmı zaten oraya gidecekmiş Abi.
Ocakta sorun çıkmazsa Nisanda -Mayısda çıkar bu gidişle.  :biggrinking:

Çevrimdışı mylife1903

Pazarlık mazarlık yok. :money: Boru değil Hırvatistan milli takımının stoperi az kullanılmış, sakatlık görmemiş boy pos var. Daha ne istiyorlar?

Biz Aboubakarı alabildik mi pazarlıkla? Ya da Taliscayı 15 e falan alabilir miyiz? Paran yoksa alışverişe hiç çıkmayacaksın.  :olmaz
Dogru. Opsiyon koyuyorsan kullanacaksin

Kullanamayacagin opsiyonun altina girmeyecen taahhut olarak yani

Çevrimdışı tangaz

Dursun'un 22 M alacağı varmış paranın büyük bir kısmı zaten oraya gidecekmiş Abi.
Ocakta sorun çıkmazsa Nisanda -Mayısda çıkar bu gidişle.  :biggrinking:

akacak kan damarda durmazmış şimdi aksın işte  :D

tursun şayet mayısta tekrar aday olacaksa şimdi alacağını istemez, koyduğu temlikle kalır.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Hayırlı olsun. Love is in the air  :evillol:

Çevrimdışı tangaz

Dogru. Opsiyon koyuyorsan kullanacaksin

Kullanamayacagin opsiyonun altina girmeyecen taahhut olarak yani

gol olur

Çevrimdışı mylife1903

akacak kan damarda durmazmış şimdi aksın işte  :D

tursun şayet mayısta tekrar aday olacaksa şimdi alacağını istemez, koyduğu temlikle kalır.
Verin adamin parasi
Direndursun

Meydanlara cikarim senin icin

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı mylife1903

Bizim love devre arasi sonrasi vebo performansi verir mi?

Çevrimdışı tangaz

vebo olmadı japonyadan gelen nobre oldu o da olumlu

Çevrimdışı Necmi

Doğru yazdığımız şeyleri kabul etmediğiniz için öyle dedim zaten ve ayrıca kimseye sataştığım yok bana kim nasıl cevap yazıyorsa onun üslubuna göre cevap veriyorum sadece.
Sen değilmisin ismaile en iyi yerli solbek diyen mylife ve tangaz değil mi abou kötü topçu diyen ee biz öyle değil böyle diyince de senin fikrin o benim bu diyorsunuz karar verin
Valla abouya kötü topçu diyen ismaile en iyi yerli solbek diyen kimse benim nezdimde futboldan anlamıyordur.Şimdi o senin fikrin diyeceksin ama maalesef benim fikrim değil
çoğunluğun fikri bu şekilde kusura bakmayın.Biraz da kendi forvetimize de amatör futbolcu muamelesi yapanları da böyle uyarırsanız sevineceğiz.Zira oyuncu hala Beşiktaşımızın sözleşmeli futbolcusu.
Doğru yazdığım şeyler demeyeceksin senin doğruların başkalarının doğrusu olmak zorundamı
neden kabul edelim. sen her şeyi doğru söyleyen tanrı parçacığımısın. sen fikrini söylersin bırak başkaları
karar versin doğru olup olmadığına ha birde çoğunluğun kabul ettiği bir şey doğrudur mantığına hiç gitme
bak burda bile yanlış biliyorsun. mesela fener taraftarı çok diye onlar ali palabıyık iyi hakem diyor diye
iyi hakemmi oluyor senin demene göre öyle oluyor çünkü çoğunluk söylüyor. abou bütün forum tarafından kötü topçu deniyordu bir ben savunuyordum ne olduda bugün herkes savunur oldu o zaman çoğunluk kötü diyor diye kötü oyuncumu oldu ben azınlıktaydım iyi diyenler içinde. ismaile gelince daha iyisini gösterde bilelim ben ismail iyi sol bek demedim ülkedeki en iyi seçenek ondan daha iyi yerli alternatif yok dedim ismail varsa kadroda tutulur daha iyi terli sol bek bulamazsın dedim. halada arkasındayım lafımın sen caneri beklet bakalım kulübede ne oluyor ismaili bekletirsin
birde caner takıma girdiğinden beri her vukuatın tarafı oluyor takımda dalaşmadığı oyuncu kalmadı huzur bozuyor
evet ortada ikisi varsa o zaman tercihim ismail di çünkü caner kadar sorun yaratmazdı canerdende daha iyi bek emin ol caner fenerdede sevilmiyordu sürekli sorun çıkarıyordu dediklerimi bütün olarak dinlersen ne dediğimi anlarsın bunları konuşurken caner ismail tartışılıyordu caneri almak sorunu almaktır dedim caner isteyen arkadaşlara elinde ismail var ve canerden daha iyi bir sol bek dedim iyi bir yedek olur dedim caneri isteyenlere karşı çıktım halada fikrimin arkasındayım
bak benim doğrumda bu şimdi senin gibi egomu kasayım ben doğru söylüyorum kabul etmiyorsunuz diye.
senin yaptığın bu ben fikrimi söyledim ister kabul edersin ister etmezsin varsa farklı düşüncen söylersin ama burda doğruluk terazisi yokki senmi doğru söylüyorsun benmi doğru söylüyorum. tezin ne çok kişi öyle söylüyormuş peki geçen sene çok kişi sosyal medyada abou gömmüyormuydu o zaman doğru söylüyorlardı.

Çevrimdışı atalay

Çevrimdışı kyiv

O performansı verir vermez bilemem ama şu bir realite ki 20 golün altında kalmaması lazım. Son 3 sene golcülerimize baktığımızda Demba Ba çok iyi giden sozonda ilk yarısonu itibarı ile  rahat rahat 25 golü bulacak iken 19 larda kaldı kendimce iddaam 20 golün altında kalırsa şampiyon olamıyacağımız yönündeydi ve maalesef kaldı sonraki 2 sezon ise golcülerimiz bir şekilde 20 gol üstünde kaldılar. Bu sefer ki iddaam ise durumun zorluğundan ötürü Vagner Love 25 gol ve üstünü attığında şampiyon olacağız.

15 maç 15 gol koçum benim hadi bakalım Bursayla bismillah....

Çevrimdışı tangaz

O performansı verir vermez bilemem ama şu bir realite ki 20 golün altında kalmaması lazım. Son 3 sene golcülerimize baktığımızda Demba Ba çok iyi giden sozonda ilk yarısonu itibarı ile  rahat rahat 25 golü bulacak iken 19 larda kaldı kendimce iddaam 20 golün altında kalırsa şampiyon olamıyacağımız yönündeydi ve maalesef kaldı sonraki 2 sezon ise golcülerimiz bir şekilde 20 gol üstünde kaldılar. Bu sefer ki iddaam ise durumun zorluğundan ötürü Vagner Love 25 gol ve üstünü attığında şampiyon olacağız.

15 maç 15 gol koçum benim hadi bakalım Bursayla bismillah....

dağılımda çok önemli bu 15 golü 12-13 maça yaymalı 2 maç hattrik yapıp 3-4 maçı boş geçmesin teker teker sokuştursun

Çevrimdışı atalay

Vagner'e Gaspar Noe'den Love afişini koysaydınız. LOL.
https://twitter.com/Besiktas/status/957960915449675776

Güzel ama şampiyonluk lazım. Yoksa afiş Haneke'den Love olur.

Çevrimdışı tuncaboylu

acil ödemeleri var fellik fellik para arıyolar bi cuma çıkışı mendil açmadıkları kaldı, tüm oyuncuların kazan kaldırmasına ramak kaldı. bir takımı şampiyonluk yarışında tutan en önemli etmen ödemelerin yapılmasıdır. bu para onlara nefes aldırır aksi halde büyük bir krizle karşı karşıyalar.
Katılıyorum.

O kadar etmez o herif.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı kyiv

dağılımda çok önemli bu 15 golü 12-13 maça yaymalı 2 maç hattrik yapıp 3-4 maçı boş geçmesin teker teker sokuştursun

Kemiksiz istiyoruz yani penaltısız 15 gol...Tıngır mıngır olsun ama gol olsun.

Çevrimdışı tangaz

Kemiksiz istiyoruz yani penaltısız 15 gol...Tıngır mıngır olsun ama gol olsun.

tıngır mıngır deyince aklıma hep kemal yıldırım penaltıları geliyor

Çevrimdışı kyiv

tıngır mıngır deyince aklıma hep kemal yıldırım penaltıları geliyor

Aman aman bahsetme ondan...Bize hep azrail olmuştur Gençlerbirliğinde ve Zeytinburnunda oynarken.

Çevrimdışı sametbagan

Doğru yazdığım şeyler demeyeceksin senin doğruların başkalarının doğrusu olmak zorundamı
neden kabul edelim. sen her şeyi doğru söyleyen tanrı parçacığımısın. sen fikrini söylersin bırak başkaları
karar versin doğru olup olmadığına ha birde çoğunluğun kabul ettiği bir şey doğrudur mantığına hiç gitme
bak burda bile yanlış biliyorsun. mesela fener taraftarı çok diye onlar ali palabıyık iyi hakem diyor diye
iyi hakemmi oluyor senin demene göre öyle oluyor çünkü çoğunluk söylüyor. abou bütün forum tarafından kötü topçu deniyordu bir ben savunuyordum ne olduda bugün herkes savunur oldu o zaman çoğunluk kötü diyor diye kötü oyuncumu oldu ben azınlıktaydım iyi diyenler içinde. ismaile gelince daha iyisini gösterde bilelim ben ismail iyi sol bek demedim ülkedeki en iyi seçenek ondan daha iyi yerli alternatif yok dedim ismail varsa kadroda tutulur daha iyi terli sol bek bulamazsın dedim. halada arkasındayım lafımın sen caneri beklet bakalım kulübede ne oluyor ismaili bekletirsin
birde caner takıma girdiğinden beri her vukuatın tarafı oluyor takımda dalaşmadığı oyuncu kalmadı huzur bozuyor
evet ortada ikisi varsa o zaman tercihim ismail di çünkü caner kadar sorun yaratmazdı canerdende daha iyi bek emin ol caner fenerdede sevilmiyordu sürekli sorun çıkarıyordu dediklerimi bütün olarak dinlersen ne dediğimi anlarsın bunları konuşurken caner ismail tartışılıyordu caneri almak sorunu almaktır dedim caner isteyen arkadaşlara elinde ismail var ve canerden daha iyi bir sol bek dedim iyi bir yedek olur dedim caneri isteyenlere karşı çıktım halada fikrimin arkasındayım
bak benim doğrumda bu şimdi senin gibi egomu kasayım ben doğru söylüyorum kabul etmiyorsunuz diye.
senin yaptığın bu ben fikrimi söyledim ister kabul edersin ister etmezsin varsa farklı düşüncen söylersin ama burda doğruluk terazisi yokki senmi doğru söylüyorsun benmi doğru söylüyorum. tezin ne çok kişi öyle söylüyormuş peki geçen sene çok kişi sosyal medyada abou gömmüyormuydu o zaman doğru söylüyorlardı.
@Necmi abi matematik diye birşey var iki kere iki dört eder.
İspatlanmış birşey yani abou o zaman kendini daha kanıtlamamıştı sezon sonu herkesin abou diye ölüp bitmersi ikinci yarıdaki performansı zaten.Sen öngörüde bulundun benim gibi
Ben de abo kumaşı iyi topçu gömüldüğü kadar kötü topçu değil dedim çocuk alışsın süre alsın öyle konuşalım dedim hatta iddaya bile girip kazandım unuttun sanırım.
Ama ismail konusunda asla katılmıyorum sana caner 10 kere ismailden iyi topçu çirkefmiş bana ne hoca düşünsün yönetim düşünsün iyi topçu mu kötü topçu mu ben ona bakarım sonuçta kızımıza dağmat almayacağız değil mi? alt tarafı futbol oynayacak.İstersen şu anketten bide sitede biz yapalım çoğunluk ne düşünüyor görelim.Ha b u arada fikrine de saygı duyuyorum ama caner konusunda yanılıyorsun abi nacizane

İsmail mi caner mi diye

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Ben sayısında da değilim bize maçları kazandıracak kritik golleri atsın veya asistleri yapsın. Love'nin gelmesi ile Love'nin atacağı goller dışında çevresindeki oyuncuların etkinliğini artırması ile takım olarak da gol adedimizin artacağını düşünüyorum.

Çevrimdışı Ersoy

Video güzel olmuş.

E6633 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı mylife1903

Ben sayısında da değilim bize maçları kazandıracak kritik golleri atsın veya asistleri yapsın. Love'nin gelmesi ile Love'nin atacağı goller dışında çevresindeki oyuncuların etkinliğini artırması ile takım olarak da gol adedimizin artacağını düşünüyorum.
Amin

Etiketler: