Doğru yazdığımız şeyleri kabul etmediğiniz için öyle dedim zaten ve ayrıca kimseye sataştığım yok bana kim nasıl cevap yazıyorsa onun üslubuna göre cevap veriyorum sadece.
Sen değilmisin ismaile en iyi yerli solbek diyen mylife ve tangaz değil mi abou kötü topçu diyen ee biz öyle değil böyle diyince de senin fikrin o benim bu diyorsunuz karar verin
Valla abouya kötü topçu diyen ismaile en iyi yerli solbek diyen kimse benim nezdimde futboldan anlamıyordur.Şimdi o senin fikrin diyeceksin ama maalesef benim fikrim değil
çoğunluğun fikri bu şekilde kusura bakmayın.Biraz da kendi forvetimize de amatör futbolcu muamelesi yapanları da böyle uyarırsanız sevineceğiz.Zira oyuncu hala Beşiktaşımızın sözleşmeli futbolcusu.
Doğru yazdığım şeyler demeyeceksin senin doğruların başkalarının doğrusu olmak zorundamı
neden kabul edelim. sen her şeyi doğru söyleyen tanrı parçacığımısın. sen fikrini söylersin bırak başkaları
karar versin doğru olup olmadığına ha birde çoğunluğun kabul ettiği bir şey doğrudur mantığına hiç gitme
bak burda bile yanlış biliyorsun. mesela fener taraftarı çok diye onlar ali palabıyık iyi hakem diyor diye
iyi hakemmi oluyor senin demene göre öyle oluyor çünkü çoğunluk söylüyor. abou bütün forum tarafından kötü topçu deniyordu bir ben savunuyordum ne olduda bugün herkes savunur oldu o zaman çoğunluk kötü diyor diye kötü oyuncumu oldu ben azınlıktaydım iyi diyenler içinde. ismaile gelince daha iyisini gösterde bilelim ben ismail iyi sol bek demedim ülkedeki en iyi seçenek ondan daha iyi yerli alternatif yok dedim ismail varsa kadroda tutulur daha iyi terli sol bek bulamazsın dedim. halada arkasındayım lafımın sen caneri beklet bakalım kulübede ne oluyor ismaili bekletirsin
birde caner takıma girdiğinden beri her vukuatın tarafı oluyor takımda dalaşmadığı oyuncu kalmadı huzur bozuyor
evet ortada ikisi varsa o zaman tercihim ismail di çünkü caner kadar sorun yaratmazdı canerdende daha iyi bek emin ol caner fenerdede sevilmiyordu sürekli sorun çıkarıyordu dediklerimi bütün olarak dinlersen ne dediğimi anlarsın bunları konuşurken caner ismail tartışılıyordu caneri almak sorunu almaktır dedim caner isteyen arkadaşlara elinde ismail var ve canerden daha iyi bir sol bek dedim iyi bir yedek olur dedim caneri isteyenlere karşı çıktım halada fikrimin arkasındayım
bak benim doğrumda bu şimdi senin gibi egomu kasayım ben doğru söylüyorum kabul etmiyorsunuz diye.
senin yaptığın bu ben fikrimi söyledim ister kabul edersin ister etmezsin varsa farklı düşüncen söylersin ama burda doğruluk terazisi yokki senmi doğru söylüyorsun benmi doğru söylüyorum. tezin ne çok kişi öyle söylüyormuş peki geçen sene çok kişi sosyal medyada abou gömmüyormuydu o zaman doğru söylüyorlardı.