2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6938002 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Haftaya sivas saplar gsye
Yarin ts palamutu verir gonderir fbyi
Karabuk macina full totem

Çevrimdışı Berat

NTV'ye gore Wagner Ask'imiz Ptesi gunu  antrenmanda Bursa macinda  kadrodaymis!

V ile yazılıyor ismi Vagner :)

Hiç zannetmiyorum ama yönetimin bir dahaki seneye doğru dürüst hazırlanmasını bekliyorum. İlk ikiye girebilecek miyiz bakalım. Rakiplerin sonuçlarına bağımlı değil yorumum, kendi takım değerlendirmem ve verilen ümitsiz oyun.

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Librarius

Her geçen hafta şansımız azalıyor. Bu hafta Fenerbahçe ve Başakşehirde puan kaybetmez. Çok ararız Akhisar maçında bırakılan 2 puanı. Sivasta bırakılan 3 puanı. Haftaya Galatasarayda Sivasla oynayacak bakın bakalım bizim gibi yenilecekler mi?

Valla 2 hafta once ben daha karamsardım. GS ligin ilk yarısında zayıf Anadolu kulüplerini kevgire çeviriyordu ama simdi totoyu hakemlerle kurtarıyor.  Onumuzdeki hafta Sivas maçında isleri cok zor. Ayrıca 25. haftaya puan farkıyla lider giremezlerse ilk 3 e bile giremezler. FB'yi saymıyorum bile. Basaksehir'in puan kaybetmesini beklemek lazım yoksa GS ve FB'den bir cacık olmaz.

Bursa deplasmanından çekiniyordum  (her ne kadar hep galip geliyor olsak bile), fakat Bursa les bir durumda ve toparlanmaları icin ne oyuncu kadrosu yeterli ne de hocalarının bu kabiliyeti var. Bursa macinida 3 puanla atlatırsak onumuz cok acilir.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı Librarius

Ne abusu bizim macta gorduk abuyu, pepe sumuk gibi yapistirdi
Sonra uclu cektirmeler yalaka yalaka hareketler

Kusura bakmayın sen ve Tangaz reis forvetten anlamıyorsunuz. Forvetleri degerlendirirken bakislariniz bulanıyor, skalaniz kayıyor. Hadi Tangaz abi yasliliktan boyle, sana ne oluyor yahu?  :D
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı almanci

Herkese selam. Araniza katilmaktan memnun oldum.

Çevrimiçi murat

Çevrimdışı tuncaboylu

Katılıyorum.. Biz kendi önümüze bakıcaz.. Herkes mutlaka puan kaybedecek. Karamsar olacaksak da başkasına bakıp değil kendi takımımızın haline bakıp karamsar olalım  :D
Bütün maçlarımızı kazanırsak, en kötü ihtimalle ikinci oluyoruz ve Şampiyonlar Ligi'ne katılıyoruz :)

Bu haftalar Fenerbahçe'nin kopma haftaları. Diğerleri fazla kayıp yaparlarsa sürpriz olur.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı 3:10 to Yuma

Çevrimdışı tuncaboylu

Kusura bakmayın sen ve Tangaz reis forvetten anlamıyorsunuz. Forvetleri degerlendirirken bakislariniz bulanıyor, skalaniz kayıyor. Hadi Tangaz abi yasliliktan boyle, sana ne oluyor yahu?  :D
N'diaye vasıfsızına 16 milyon Euro teklif edildiği konuşulan piyasada, "Aboubakar 15-20 eder" diyen adam forumdaki her mesajından sonra formasını çıkarıp gol sevinci yaşıyor.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı underworld

Rıza  hocam yarın bir güzellik  yapıcak  inş

Çevrimdışı kyiv

Karamsarlığımın ana sebebi zaten kendimiz  :D :akuma: bizim seri yapamayacağımızı düşündüğüm ve gördüğüm için rakiplere bakıyorum onlarında kaybetmeyeceğini düşündüğüm ve gördüğüm için karamsarlık katmerleniyor. Yani şimdi nasıl aksini düşüneyim taze örnek dün ve bu akşamdan verebilirim. Şampiyonluk yolunda yarıştığın Galatasaray'ın santraforu Gomisten bahsediyorum pozisyon geldimi vuruş açısını dar bile olsa bir hareketle çekip genişletiyor ve güzelde şutlar çıkarıyor, daha bu akşamki pozisyon gözümün önünde bir de Negredo'yu düşünüyorum önünde kaleyi rahatlıkla gördüğü geniş açı oluyor şut atmıyor veya atamıyor bizim ki topu çekiyor çekiyor doğru dürüst şut bile atamadan gönderdiği top  "pas" ımsı birşey halini alıp tehlike bile yaratamadan topu rakibe veriyoruz. Şimdi böyle bir ortamda ne kadar umutlu olunabilir? Talisca malumunuz maç seçiyor her hafta çifter çifter atabilecek mi? ben şimdiden Fenerbahçe maçında kayıpları oynayacağına eminim akabinde Bayern maçı var kendini şampiyonlar ligine mi verecektir yoksa onun için fazla da önemi olmayan Fenerbahçe maçına mı? Oynanan 2 haftada bizi umutlandıracak pek birşey göremedim. Belki  Love fark yaratır ve olumlu anlamda bütün taşları yerinden oynatır çünkü gerçekten son noktayı koymaktan bir hayli uzak top oynuyoruz. Bu eksiklik başlı başına Negredo'dan da kaynaklı değil. Quaresmaya bakıyorum boş kale yakalasa pozisyonu değerlendirebilir mi? Çok derin şüphem var, Babel iyi gidiyor sonra birden duruyor o durunca bizim gol ihtimalimizde duruyor. Bu gözlemlerim yanlışsa yanlış diyebilirsiniz.Umutlanmak istiyorum ama umutlandıracak yok...

Çevrimdışı mylife1903

Rıza  hocam yarın bir güzellik  yapıcak  inş
Fenere boy boy verecekler kofanadan baslayarak

Çevrimdışı Kutay

Galatasaray Sivas deplasmanından kesinlikle puan alamaz fenerde yarın puan kaybeder bakın görün biz deplasmanda bursayı yenersek o zaman tam anlamıyla herkes şampiyonluk havasına bürünecek
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı mylife1903

Galatasaray Sivas deplasmanından kesinlikle puan alamaz fenerde yarın puan kaybeder bakın görün biz deplasmanda bursayı yenersek o zaman tam anlamıyla herkes şampiyonluk havasına bürünecek
Insallah insallah
Karabuk demirini de ibbye saplayinca iyice karisir ortam

Çevrimdışı cursedofdragon

Insallah insallah
Karabuk demirini de ibbye saplayinca iyice karisir ortam

başak yener karabüğü.

Çevrimdışı 38life

@AnkaraliAtiba'dan alıntı:

Şimdi size 3 büyük kulübün maçlarını yöneten hakemler ile ilgili tablolar sunacağım.
İlginç bir takım sonuçlar elde ettim bunları paylaşmak istiyorum.

18 haftada
Beşiktaş'ın 13
Fenerin 10
Galatasaray'ın 7
Maçında görev alan hakemler sonraki haftada görev almamış.
Buraya kadar normal diye düşünebilirsiniz ama inceledikçe işin boyutu değişiyor.
Beşiktaş maçlarından sonra
18 haftada 5 hakem sonraki hafta görev alıyor.
Bu 5 maçın dördü Beşiktaş'ın puan kaybettiği maçlar olması tesadüf mü acaba
Elbette tesadüf değil. Bunu nerden mi anlıyoruz? Buyurun.
Beşiktaş'ın kazandığı Konya ve Alanya maçının hakemleri sonraki haftada tff 1. Ligine veriliyor. Bir nevi hakemler cezalandırılıyor.
18 haftada
Galatasaray ve fener maçını yöneten hiç bir hakem bir sonraki hafta TFF 1. Liginde maç verilmediğini ayrıca bilgilerinize sunarım.
Gelelim Galatasaray'a
Galatasaray maçlarından sonra
7 hakem bir sonraki maçlarda görev almadığından bahsetmiştik.
Bu 7 maçın üçü Galatasaray'ın puan kaybettiği maçlar olması tesadüf müdür sizce
Galatasaray maçlarında felaket yönetim gösteren
Karabük
Konya
Kayseri maçlarının hakemleri sonraki hafta maç almalarıda sanırım tesadüf ile açıklanamaz.
Fener ile ilgili Ali palabıyık haricinde pek bir tuhaflık ile karşılaşmadım. Onun için feneri bu değerlendirmenin dışında tutuyorum.
Sonuç; Beşiktaş maçlarından sonra aleyhimize hata yapanlar ödüllendirilirken
Galatasaray lehine hata yapanlar  net bir şekilde ödüllendirilmiş.
Şimdi hakemlerin bizim maçlardaki tuhaf hallerinin nedenini anladınız mı?

Çevrimdışı Berat

Vagner Love

"Alanyaspor Başkanı gecikmiş maaşlarımı ödemiyor. Daha önce anlaştığımız halde konuyu yine yerine getirmedi. Umarım anlaşmanın şartlarını yerine getirir. Getirmezse anlaşma sona erer."

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı 38life

Bu açıklamadan sonra olay inatlaşmaya gidebilir. Transfer gerçekleşmeyebilir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bi forvet transferi ancak bu kadar eline yüzüne bulaşır..
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

işler karıştı galiba.

Çevrimdışı atalay

Zorla üst üste iki hafta GS maçı izledim. Bir büyük takımın yapmaması gereken her şeyi yapıyorlar fakat taraftarları kazandıkları için mutlu. Eğitilmezsiniz.
[ Son Düzenleme: 27 Ocak 2018, 23:46:46 atalay ]

Etiketler: