2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6941799 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kartal Ç

love için gol müziği seçmek lazım şimdi. matadorların tosun paşaların come to beşiktaşların yanına yeni bir melodi lazım.

Çevrimdışı mylife1903

Mendes Abou'nun menajeri olsaydı Tottenham'a 80'e satardı dedim, İsveçli stoperi 40'a sattı herif.

Ama şu haliyle bile bir sonraki transferi 45'ten aşağı olmayacak.

O zaman sen ve mylife'ın durumunu da tasvir eden bir portre var aklımda.

@mylife1903, senin elinde iki şişman adamın birbirini teselli ettiği bir fotoğraf var mı?

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Senin gibi 20 tane rakam versek biri tutar.
Hala konuyu anlatamadik abu ozelindeki.

Çevrimdışı cursedofdragon

love için gol müziği seçmek lazım şimdi. matadorların tosun paşaların come to beşiktaşların yanına yeni bir melodi lazım.

hazır onun müziği :D

Çevrimdışı mylife1903

Acdc den verelim muzugu war machine yazilir love machine okunur

Çevrimdışı tangaz

Mendes Abou'nun menajeri olsaydı Tottenham'a 80'e satardı dedim, İsveçli stoperi 40'a sattı herif.

Ama şu haliyle bile bir sonraki transferi 45'ten aşağı olmayacak.

O zaman sen ve mylife'ın durumunu da tasvir eden bir portre var aklımda.

@mylife1903, senin elinde iki şişman adamın birbirini teselli ettiği bir fotoğraf var mı?

ooo intikam planları yapılıyor en sevdiğim alırım bir dal :bandit:
ama böle aklımda bir portre var falan deme az evvel gördük ekşi aklını  :D
ee tabii bu denli ağır bir yenilgi sonrası darmadağın olup intikam planları yapman güzel
en azından golleri yedim deyip sırıtıp gitmiyorsun rövanş peşindesin

bugünlük elimizde "SAZAN BUĞLAMA" resmi var gönderem mi @tuncaboylu
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

Çevrimdışı tangaz

ne yaparsan yap aşk ile yap die bi şarkı yokmuydu
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı mylife1903

ooo intikam planları yapılıyor en sevdiğim alırım bir dal :bandit:
ama böle aklımda bir portre var falan deme az evvel gördük ekşi aklını  :D
ee tabii bu denli ağır bir yenilgi sonrası darmadağın olup intikam planları yapman güzel
en azından golleri yedim deyip sırıtıp gitmiyorsun rövanş peşindesin

bugünlük elimizde "SAZAN BUĞLAMA" resmi var gönderem mi @tuncaboylu
Derisi kalin abi baya

Çevrimiçi levitate

arada bir hat trickde sana mı yapmamı istiyorsun gülhan bak yazık olur daha gençsin gol atmaya alışmış açılmış santrafor gibiyim  :bandit:
@tangaz abi bitiricilik 20
bipbipbupbup

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

son 15 dakika bir şey yapmamış ama onun rakip defansı yanında tutmasının bile bir şey olduğunu farkedemiyor kimse
çıktıda ne oldu kasımpaşa ipini kopartmış gibi üstümüze geldi neden acaba ama oyuna tek yönlü bakanlar bunu göremez
kasımpaşa dalga dalga gelir bunun nedeni negredonun çıkması olmaz vida kötü olur sanki topu oraya vida getiriyor.
medel stoperdeyken negredo ilerdeydi kasımpaşa en fazla bir iki oyuncuyla gelebiliyordu ama negredo çıkınca 5-6 oyuncuyla gelmeye
başladılar bunu göremez kimse doğru saha kenarında hoca bile göremiyorsa tv nin başında nasıl görecekler.
Ben gördüm abi maç esnasında da maçtan sonra burada da söyledim Negredo çıktıktan sonra Topu ileride tutamadık , pozisyona giremedik diye defalarca yazdım , Negredo gömuculerine :bandit:
[ Son Düzenleme: 27 Ocak 2018, 18:56:59 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Alanyaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman:

"Vagner Love gitmek istiyor. Oyuncuyla ben de konuştum. Şunu diyor: 'Ben 33 yaşına geldim. Şampiyonlar Ligi'nde oynamak ve şampiyon olmak istiyorum. Elime böyle bir fırsat geçmiş, bu fırsatı değerlendirmek istiyorum."

Çevrimdışı underworld

Ümit besen den gelsin

Çevrimdışı tangaz

@tangaz abi bitiricilik 20

estağfrulah teveccühünüz

birde ilerde beleş beklemiyorum kendim hazırladım 2 golü

son golümde pası ekürim werdi :D

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

"Vagner Love gitmek istiyor. Oyuncuyla ben de konuştum. Şunu diyor: 'Ben 33 yaşına geldim. Şampiyonlar Ligi'nde oynamak ve şampiyon olmak istiyorum. Elime böyle bir fırsat geçmiş, bu fırsatı değerlendirmek istiyorum."
Gel adamim Gel

Atacağın Gollerle bizi şampiyon yap seneye S.L de oynayalım aldığın paralar da sana helal olsun fazlasıyla

Bu arada 2.ci başkanlarida açıklama yapmış Vagner 900.000 lik alacağından vazgeçmiş bize transfer olabilmek icin :ok:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

daha bitmedi mi o iş yahuu neyini zorluyorlar

Çevrimdışı Kartal Ç

hazır onun müziği :D

gol sevinci saturday night feverda jim carrey inki gibi olacaksa çok ceza alır :evillol:

gol sevinci saturday night feverda jim carrey inki gibi olacaksa çok ceza alır :evillol:

gol sevinçleri öyle olurmu bilmem de :D

Rakipleri öyle araya alacağımız kesin :D

Bknz : 1:50'den itibaren :D

Bizim takımı beğenmeyenler şu gs'nin oynadıgı fitbola bakın anadolu takımından hallice.

Çevrimdışı tangaz

Ben gördüm abi maç esnasında da maçtan sonra burada da söyledim Negredo çıktıktan sonra Topu ileride tutamadık , pozisyona giremedik diye defalarca yazdım , Negredo gömuculerine :bandit:

Allahtan arşiv varda herkes görüyor atıp tutanları maç esnasında söylemişmiş atma ziyaa

birtek bu sabah 10:40da söylemişsin

maç esnasında ise gol atamıyoruz ahh love olacaktı şöyle sokardı böle sokardı die kaç tane mesajın var love nerede oynayacak tosiçin yerinde mi atibanın yerinde mi yoksa negredonun yerinde mi?  :bandit:

@Yunus Emre Dökmeci

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Sanırım kupa maçına yetişemeyecek Love, Bursa maçında da göremeyiz. Geriye zaten maç kalmıyor. Bence hiç almasınlar. Fikret Orman bu sefer çok erken davrandı Golcü almak için. Başkan gün geçtikçe şaşırtıyor beni..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı 3:10 to Yuma

Larin'i CL listesine yazacak mıyız? Bildiğim kadarıyla 3 ekleme yapabiliyoruz. Vida+Love ve Larin yazılırsa başka transfer olmaz demektir. Larin yazılmayacaksa belki OOS alırız.

Çevrimdışı mylife1903

Sanırım kupa maçına yetişemeyecek Love, Bursa maçında da göremeyiz. Geriye zaten maç kalmıyor. Bence hiç almasınlar. Fikret Orman bu sefer çok erken davrandı Golcü almak için. Başkan gün geçtikçe şaşırtıyor beni..
Simdi hocanin da nasi sayacagi onemli
Lobi yapalim da hoca antalya macindan saymaya baslasin
Antalya 1
Kasimpati 2
Gencler 3
Bursa 4
Dersek subat ayi sevgililer gunu gibi belki oynatir hocam

Çevrimdışı tuncaboylu

Bursaspor maçından sonra lig mı bitiyor?

Çevrimdışı mylife1903

daha bitmedi mi o iş yahuu neyini zorluyorlar
Haftaya netlesir abi

Simdi haftaya derken
Pazartesi de olabilir cuma da olabilir
Cumartesi olursa obur haftaya sarkti olabilir mi olamaz mi

Simdi haftaya derken hafta bazli mi 7 gun icinde mi bakacaz
Bugunu sayacaz mi

Deli sorular gafamda

Çevrimdışı Orhan_

Şu takıma 5 milyon maaşla Messi'yi transfer edelim. Sonra oyun planını Quaresma ve onun ortaları üzerinden geliştirelim. Sonraki gün yapılacak eleştiriler belli; Messi 5 milyon alıyor ama gol atamıyor. Şaka şaka. Messi'nin olduğu yerde orta gol planı yapacak hocayı daha maç başlamadan keserler. Öyle karışık olaylar.

Etiketler: