2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6947739 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı tangaz

Abi ben vidyo hakemi arayim soram piyerosu varsa kasetini alalim bu golun :photo:

offf ne goldüü bee balkona çıkam bi ciğara yakam durdur bi dublede rakı koyacam acaip keyflendim
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

offf ne goldüü bee balkona çıkam bi ciğara yakam durdur bi dublede rakı koyacam acaip keyflendim
Gelisine cakinca geleni de goremedi abi
Gozune fener tutulmus tavsan gibi kaldi

Çevrimdışı mylife1903

@mylife1903 reis yüzyılın golünü izle iq fukarası ekşicilerle takılan @tuncaboylu nun kendi kalesine attığı golü izle  :kop:
Ben oyle demedim
Sevhen dedim
Kuzenim 34 yazdi bence 32 yasinda
Kandirildim kafa kagidini gormeden yazmamam lazimdi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Valla bana göre pepe de çok alıyor ama türkiye şartları işte yapacak bişey yok.

Hem dün pepe golde bi stoperin yemeyeceği çalımı yedi onu da unutmayalım  iyi hatırlattın

Yeri gelmişken biz hala marcelonun yerini dolduramadık maalesef topla ilişkisi harikaydı oyunu onun üzerinden kuruyorduk sürekli

Pepe -marcelo izleyeceğim diye çok heyecanlanmıştım ama maalesef şartlar bizi marcelodan kopardı maalesef.
Turkiye şartlarıyla ne alakası var :alala:

Pepe o maaşı dünyanın neresine giderse gitsin alır , Pepe bu borumu :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı underworld

Vagner abimizi neden açıklamıyoruz hala?  :alala:
Hadi larin okyanus atlayıp gelecek  işi uzun ama love şimidiye bitmeliydi

Çevrimiçi Necmi

Millet burada Abou ilk geldiğinde de aynı şeyleri söylüyordu  :evillol: Sanırım Necmi ağabey ile ben yine aynı şeyleri söylüyorduk. Güzelde tepki alıyorduk  :evillol: Karaoğlan rüştünü ispat etti gitti herkes arkasından göz yaşı döktü. Negredo içinde aynı şeyleri söylüyorum. Adam rakip stoperlerle boğuşuyor, Talisca bir anda hidayete ermedi. Adamın boşalttığı alanlara tilki gibi girip işi bitiriyor. Evet Negredo ağır olabilir ama Negredo aslında yapılması gerekeni yapıyor. Hiç gol atmasın gerekirse ama bu boş alanları yarattığı ve rakip stoperleri boğduğu sürece iyi iş çıkarıyor demektir. Hoca inatlarından vazgeçse Love ile birlikte oynasa Love onun boşalttığı alanlar sayesinde leblebi dükkanı açar. Dün Babel de akıllı olsa Negredo sayesinde 2 tane çakardı. Kaldı ki adam boş kaleye girecekken Q7 nin şımarıklığını da unutmamak lazım. Negredo sana alan açar, duvar olur, rakip stoperleri boğar, bu adam hiç bir zaman leblebici olmadı ama işte o çıkınca Kasımpaşa bile rahatlar yaldır yaldır üzerine gelir. Burada insanlar bir şeye karar verecek leblebici olmayan adam leblebici mi olsun yoksa ağır işçiliğini yapıp rakip defansı diken üzerinde tutup oyun kontrolünün bizde kalmasını mı sağlasın. Ben şahsen Negredo'nun gol atmadığı ama oyun kontrolü bizde olan bölümü o çıktıktan sonra ki bölüme tercih ederim. Tebi renkler zevkler tartışılmaz.
son 15 dakika bir şey yapmamış ama onun rakip defansı yanında tutmasının bile bir şey olduğunu farkedemiyor kimse
çıktıda ne oldu kasımpaşa ipini kopartmış gibi üstümüze geldi neden acaba ama oyuna tek yönlü bakanlar bunu göremez
kasımpaşa dalga dalga gelir bunun nedeni negredonun çıkması olmaz vida kötü olur sanki topu oraya vida getiriyor.
medel stoperdeyken negredo ilerdeydi kasımpaşa en fazla bir iki oyuncuyla gelebiliyordu ama negredo çıkınca 5-6 oyuncuyla gelmeye
başladılar bunu göremez kimse doğru saha kenarında hoca bile göremiyorsa tv nin başında nasıl görecekler.

Çevrimiçi murat

Kimse 50 falan vermez abuya
Eplye cikan takima falan cakarlar abuyu
Sen portoda 30 gol atsa adam onu 30mu gorecek saniyorsun
Katsayisi vardir portekiz liginin 0.6 onla carpacak
portekizin katsayısı 0.6 ideal olmuş mesela bizim ligin katsayısı hiç belli olmuyor.0.3 ile 1.5 arası değişiyor.bizim lig genç oyuncu veya ileri dönük planın olan  kiralamak için ideal tabi attığı gole bakmayacaksın biraz dayak yesin diye yollayacaksın.

Çevrimdışı BORAN

Fabriden az topla bulusan adam mi ileride tutuyordu takimi?
Takimin dagilmasinin sebebi negredonun cikmasi degil ki

Vidanin girmesi ile takim bozuldu. 3 kisinin yeri degisti. Medel ortaya oguzhan az ileri vida stopere sonra negredo cikti lens sola saga babel santrafora quaresma sola saga
Bu kadar oyuncunun yeri degisirse oyun tutturamazsin

Fabriden az topla bulusan adam mi ileride tutuyordu takimi? - EVET
akimin dagilmasinin sebebi negredonun cikmasi degil ki        - Negredo'yu çıkartmak için yapılan yanlış müdahaleler. mobbing yapacağım diye yanlış adamı çıkartıp yanlış müdahale yapmasının zincirleme sonucu olacak dağıldı.

ek: önce herkesi kendi pozisyonunda oynatmayı öğrenmesi gerekiyor mobbing başkanı canım hocamın.
tabi bunlar sakatlık ve oyuncu olmadığında kabul edilebilir şeyler ama diğer türlü kabul edilemez. Vida varken defansta Medel neden oynuyor ? orta sahada yorgun bir Atiba varken ?
[ Son Düzenleme: 27 Ocak 2018, 18:09:10 BORAN ]

Çevrimdışı tangaz

34 yaşındaki adama 3 milyon bonservis vermek çok gücüme gidiyor.

Eğer bu şekilde alınacaksa, senelik maaşı 1.5'tan fazla olmamalı.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

şunu da koyayım buraya editlenmeden
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

medel niye yok acaba diğerleri gibi boşa kürek çekmediği için mi?
Atom karınca ya pire gibi adam her yerde

Boşa kürek çekmekle ne alakası var abi , Medel zaten 65 dakika stoper oynadı istatistiklerde olmaması normal o yüzden

Ayrıca en çok koşan 5 oyuncudan 2 sinin beklerimiz olması da çok normal , ikisi de hücum bek çünkü ileri geri çalışıyor adamlar @MURAT abi

Çevrimdışı Karabay

Bizim takım bu sayfadakiler kadar gol atsa bana yeter.
[ Son Düzenleme: 27 Ocak 2018, 18:14:53 Karabay ]

Çevrimdışı tangaz

5 ay sonra 34 olacak abi.

:bandit:

şu da şurda dursun

Çevrimdışı underworld

Love,  larin faks nöbetindeyim

Çevrimdışı tangaz

Bizim takım bu, sayfadakiler kadar gol atsa bana yeter.

böle benim gibi fox in the box lazım bizim takıma diyecem ama tuncaboylu gibi kendi kalesine atan stoperleri de rakip defanslarda bulamıyor bizim çocuklar

Beli kalınlaşmış. Dönüşleri eksisi gibi değil. Fakat oyuncu karakteriyle ilgili tarif ettiğim özelliklerini halen taşıyor. Bunu da bazı anlarda gösterdi. Birçok pozisyonda vücudunu servis yapacak şekilde hazırlıyor. Bu özelliklerinden daha fazla yararlanılmalı. Fakat oyuncu da daha fazla çerçeveyi düşünmeli. Koşu atmalı, denemeli. Bunun için de biraz kaleye yakın noktalarda topla buluşabilmeli. İlk gün dediğim gibi oyun ile oyuncu örtüşmeli. @EMİR EMRE @Yunus Emre Dökmeci
Eyvallah @atalay

Çevrimdışı tuncaboylu

offff işte beklediğim an geldiiiii  :halay:

pusuya yatmış bekliyordum deminden beri ve acaip tongaya düştün 33 yaşındaki vagner love için  sen 34e daha yakın 34 demiyormuydun 2 gün önce? oysa adamın 34 olmasına daha 5 ay vardı.

şimdiiii; abuş 22 ocak doğumlu ağustos gibi transfer yapsa 22 ocağa 5 ay kalacak yani 27ye daha yakın olacak 27 denebilirsenin mantığına göre  :steamed:

evet golü attın ama kendi kalene attın  :halay:
2 mesaj önce 95 doğumlu Silva'ya 21 yaşında diyerek kendi kalene attın golü yine.

Çevrimdışı Kuntz

Bu arada Atiba Larin'i almış basket maçına getirmiş. Çocuk takıma çabuk alışıp tribün kültürünü erken öğrenecek  :evillol:

Çevrimdışı Kuntz

son 15 dakika bir şey yapmamış ama onun rakip defansı yanında tutmasının bile bir şey olduğunu farkedemiyor kimse
çıktıda ne oldu kasımpaşa ipini kopartmış gibi üstümüze geldi neden acaba ama oyuna tek yönlü bakanlar bunu göremez
kasımpaşa dalga dalga gelir bunun nedeni negredonun çıkması olmaz vida kötü olur sanki topu oraya vida getiriyor.
medel stoperdeyken negredo ilerdeydi kasımpaşa en fazla bir iki oyuncuyla gelebiliyordu ama negredo çıkınca 5-6 oyuncuyla gelmeye
başladılar bunu göremez kimse doğru saha kenarında hoca bile göremiyorsa tv nin başında nasıl görecekler.

Ağabey bizim taraftarda da, hoca gibi katır inadı var  :evillol:

Çevrimiçi murat

offff işte beklediğim an geldiiiii  :halay:

pusuya yatmış bekliyordum deminden beri ve acaip tongaya düştün 33 yaşındaki vagner love için  sen 34e daha yakın 34 demiyormuydun 2 gün önce? oysa adamın 34 olmasına daha 5 ay vardı.

şimdiiii; abuş 22 ocak doğumlu ağustos gibi transfer yapsa 22 ocağa 5 ay kalacak yani 27ye daha yakın olacak 27 denebilirsenin mantığına göre  :steamed:

evet golü attın ama kendi kalene attın  :halay:

halen transfer döneminde olduğumuz içinde bu kendi kalesine gol olur. :D

Çevrimdışı underworld

Bu arada Atiba Larin'i almış basket maçına getirmiş. Çocuk takıma çabuk alışıp tribün kültürünü erken öğrenecek  :evillol:
Faks gelirse  kupa maçında görmek  isteriz

Çevrimdışı cursedofdragon

2 mesaj önce 95 doğumlu Silva'ya 21 yaşında diyerek kendi kaleme attın golü yine.

bide bana laf eder @tangaz abi :D

Çevrimdışı mylife1903

Cok sacma ve durum tespiti eksik bir inceleme

Taliska 60. Dakikada cikti zaten negredo o dakikalarda bitikti
Taliskanin cikisiyla senol gunesin sacmalamasi basladi
Vida defansa  medel ortaya oguzhan daha ortaya
Daha takim oturmadan kasimpasa gelmeye basladi megredonun oyunda olmasi ile stopere falan basiyous gibi yapmasi ile alakasiz
Adamlar tabi gelecekler maglup durumdalar
Negredonun cikmasi ile lens kanada babel ileri oldu 5 kisinin mevkisi degisti ve oyun corba gibi du derken gol geldi zaten

Rakibin negredo ile alakasiz yuklenmesi 2-1lik sikorla alakali, negredo sahada olsa da rakip yuklenecekti, ne yapacakti rakip 2-1 iyi sonuc diyerek kendi sahasinda top mu cevirecekti

Negredonun sahada olmasi bir sey degistirmezdi, 2-1 ondesin ve puan kaybedersen fark 8 puana cikabilir isin pisikolojil yonu bizkm oyunculari daha korumaci bir sekle sokar.

Çevrimdışı tangaz

2 mesaj önce 95 doğumlu Silva'ya 21 yaşında diyerek kendi kaleme attın golü yine.

offf offf gollere doymuyorum bu da beklediğim ikinci hamlendi çok  sazansın yeminle

silva kasım 95 li ve transfer yaptıgında 1 temmuz 2017 yazıyordu takvim yapraklarında yani 21 yaşındaydı  :steamed:

tangaz vurdu gol oldu tuncaboylu meşin yuvarlağı bir kere daha ağlardan çıkarıyor

ahahaha

Çevrimiçi murat

bide bana laf eder @tangaz abi :D

milletin ayarıyla oynadın.istikbalin parlak ,bakan olup tr saatiyle oynayabilecek yetenektesin :lol:

Çevrimdışı mylife1903

böle benim gibi fox in the box lazım bizim takıma diyecem ama tuncaboylu gibi kendi kalesine atan stoperleri de rakip defanslarda bulamıyor bizim çocuklar
Dosta korku dusmana guven veren sitoper abi

Etiketler: