2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6858313 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı tangaz

abi zincirin üçüncü halkasına patladınız :)

sorma dostum gençlere hızlı bi geçiş yaptım oda tırsak çıktı, aslında kademeli geçiş yapmalıydık
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Umutcan Kaya

Bugün kaç kisi var stad'da
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı tangaz

bein sport diyor ki talişka portekizliymiş  :ebebe:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Eylem adami degil bu gencler abi
Meydanlari bos birakmayalim biz

Pasif bu genclik pasif

aaaaa uuuuuu

Çevrimdışı underworld

Tosic sakatken vida oynamıyor.

Pepe sakatken mitrovic oynamıyor.
Bu kadar  stoper  cok  diye  40 sefer  söyledik  ama nafile...
Nasıl  olsa  paramız  cok !

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı tangaz

beyler kupan yapacaklar warsa skor veriyorum 4-1 ya da 4-2

Çevrimdışı Kuntz

beyler kupan yapacaklar warsa skor veriyorum 4-1 ya da 4-2

5-2 oynadım ben  :evillol:

Çevrimdışı cursedofdragon

saha kenarında bi deli var show yapıyor o kim :D

Çevrimdışı Karabay

sorma dostum gençlere hızlı bi geçiş yaptım oda tırsak çıktı, aslında kademeli geçiş yapmalıydık
evet. Ara jenerasyonun ahını aldınız.

Çevrimdışı tangaz

5-2 oynadım ben  :evillol:

1000 lirayı 2ye bölüp bastım ya herro ya merro  :money:

Çevrimdışı tangaz

saha kenarında bi deli var show yapıyor o kim :D

ben rodallegaya benzettim  :D

Çevrimdışı tangaz

evet. Ara jenerasyonun ahını aldınız.

aslında aklıma ilk sen geldin ama belki açık denizdesindir die vazgeçtim baktım online yunus emre var burda bitirim delikanlı takılan gençlerimizden pası atayım 90a çaksın dedim baktım topu görünce bomba bomba die kaçıyor nereden bileyim bunları bizim gençliğimiz gibi sandık

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

bein sport diyor ki talişka portekizliymiş  :ebebe:
Eee ne olmuş yani Lewandowski de Alman :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

aslında aklıma ilk sen geldin ama belki açık denizdesindir die vazgeçtim baktım online yunus emre var burda bitirim delikanlı takılan gençlerimizden pası atayım 90a çaksın dedim baktım topu görünce bomba bomba die kaçıyor nereden bileyim bunları bizim gençliğimiz gibi sandık
Ben kodeste çok yattım, artık hatalarımdan ders aldım o kodese bir daha girmek istemiyorum :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı atalay

Eğer sol bölgeye çekip, 1v1 bırakılırsa savunmayı yerleşik yakalamamış oluyoruz. Olmaz ise önde yerleşerek oynamaya başlıyoruz.

Yerleşerek oynama. Yerleşik ve kalabalık birinci bölge savunması. X 1v1, direkt hücum. ✔ Ve Gol.

Çevrimdışı atalay

Zamanında yüksek orta, cut-back pas, low-cross orta, bek-stoper arasına topsuz koşu. İsteyince oluyor.

Çevrimdışı EMİR EMRE

yanmış buralar LOVE reis gelmiş  :icool:

Çevrimdışı İhsan

Laz damarı tuttu yine çok enteresan adam Şenol Hoca

Ya yap Vida-Pepe defansı sağlama alalim

Koy Medeli orta sahaya AKALIM rakip kaleye bu kadar mi zor Atibadan vazgeçmek :alala:
Medel defansın en iyisi...🤣

Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Orhan_

Çevrimdışı Ersoy

Negredo iyisin hoşsun seviyoruz da keşke biraz golü düşünsen.

E6633 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı 3:10 to Yuma

Vida'nın goldeki hatasını gördüm, top yanında geçip gitmiş ayağını uzatsa gol olmayacak. Bence takıma uyum sağlayana kadar Mitrovic'e şans verilmeli. Hocanın kendisi Osmanlı maçında Mitro takımın en iyisiydi dedi, neden görev vermiyor anlamıyorum.

Çevrimdışı Orhan_

Şenol Güneş ne yapmak istiyor?

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı EMİR EMRE

aslında var ya bu takıma aldığını kaleye vuracak dünyanın en bencil forveti lazım.

Etiketler: