2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6858774 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Larin love ve vida ile birlikte maaslara arti 6.5 m euro yük geldi. Cenk i çıkaralim 5 m euro. Acilen pektemek boyko aras veli gibi adamlardan kurtulmamız lazım. Tolgay ve oguzhan a yapilacak iyileştirmeler eklenince 7 m euro gibi senelik yük bence cok fazla.
[ Son Düzenleme: 26 Ocak 2018, 14:17:45 Serhat Akkaya ]
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı underworld

Beşiktaş, Matej Mitrovic'i sezon sonuna kadar Club Brugge'e kiraladı. ( bein)

Çevrimdışı tangaz

Bonusları ile beraber 3.7 deniyor, o 700 herhalde Cenk Tosun bonus'ları gibi.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

neyse en azından yılana sarıldık yılan gibi golcü, sıkı da tutabilirdik :)
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Koa_lAA

yalnız 1,5 yıl az gibi... benim canım şenol hocam zaten yeni transferi 6 ay yanında oturtuyor  :D

2019 sonu gibi oynamaya başlasa... kontrat bitti zaten...

Çevrimdışı tuncaboylu

yalnız 1,5 yıl az gibi... benim canım şenol hocam zaten yeni transferi 6 ay yanında oturtuyor  :D

2019 sonu gibi oynamaya başlasa... kontrat bitti zaten...
1 yılı opsiyonli, gerekirse uzatırız.

Çevrimdışı tuncaboylu

neyse en azından yılana sarıldık yılan gibi golcü, sıkı da tutabilirdik :)
Maaşı fazla yüksek değil neyse ki, İngiltere'den bir adam alsak senelik 3.5-4 alırdı en az.

Çevrimdışı tuncaboylu

Demba Ba'yı da alıp 6 ay kiralayalım, sene sonunda Negredo'yu satarsak opsiyonumuz olsun.

Çevrimdışı tuncaboylu

Mitrovic'in kiralanması riskli bir hamle bence, en azından yurtdışına kiralanması olumlu.

Çevrimdışı murat

Maaşı fazla yüksek değil neyse ki, İngiltere'den bir adam alsak senelik 3.5-4 alırdı en az.

negredoyla kıyaslayalım .2 yıl takılsa 8.4 milyon euro.1.5 yıllık love 6.5 milyon bonservisiyle.

Çevrimdışı underworld

Demba Ba'yı da alıp 6 ay kiralayalım, sene sonunda Negredo'yu satarsak opsiyonumuz olsun.

çin teklifi geçerliyse hemen negro yu satar Love - Ba  + larin'li 9 bacaklı forvet hattı kurarım.( ba sembolik maaşa gelir veya free)

Çevrimdışı tuncaboylu

çin teklifi geçerliyse hemen negro yu satar Love - Ba  + larin'li 9 bacaklı forvet hattı kurarım.( ba sembolik maaşa gelir veya free)
Süper olur. :ok:

Çevrimdışı tuncaboylu

negredoyla kıyaslayalım .2 yıl takılsa 8.4 milyon euro.1.5 yıllık love 6.5 milyon bonservisiyle.
Negredo'nun bonservisi de 2.5 milyon Euro'ydu. 2 senelik maliyeti 11'i bulacak.

Çevrimdışı tangaz

üstelik aralarında sadece 1 yıl 2 ay 9 gün var  düz hesap 2 yıl var diyebiliriz  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi tolga1903

Cnntürkspor ne kadar güvenilir bilmiyorum da senin ba goztepede demişler reis.

Çevrimdışı tangaz

kabul nereyi imzalıyorum

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Vagner hayırlı olsun 1,5 sene olması iyiymiş.

Gesendet von meinem LG-H815 mit Tapatalk

Çevrimdışı underworld

Cnntürkspor ne kadar güvenilir bilmiyorum da senin ba goztepede demişler reis.

Çevrimdışı yoruk

Mitrovic'ın kiralanması olumlu oldu bence.Oynaması lazım.Kupaya kadar form tutması lazım.Eğer yazın performans verirse dikkat çeker en kötü ihtimal ile takibe almaya başlarlar adamı.Yani kupa bitiminde değilse bile sonraki sene satabiliriz iyi paraya.

Çevrimdışı tuncaboylu

üstelik aralarında sadece 1 yıl 2 ay 9 gün var  düz hesap 2 yıl var diyebiliriz  :D
Vagner Love; Burak, Gomis, Soldado ve Demba Ba'dan da 1 yaş büyük.ligde 32 yaş altı santrafor yok resmen.

Çevrimdışı Koa_lAA

allah gecinden versinde şu adam emekli olduğunda spordan ya da hayattan üzülecem... en azından milli takımda denenebilirdi luce yerine...  hareketlere onda... değişik bi karakter

Çevrimdışı murat

10 ayın lafı mı olur. :D

Çevrimiçi tolga1903

Neyse yabancıya gitmedi en azından tamer hocam 4 4 2 yapar jahovic ba güzel ikili

Çevrimiçi Necmi

Beyler forum size emanet takım bize.

Çevrimdışı tangaz

Beyler forum size emanet takım bize.

ooo demlenmeye erken başlıyoruz bugün demek  :D

Çevrimdışı sametbagan

Nasılsa fener zenci sever :D

Etiketler: