2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6957651 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Necmi

sözkul abi biz şimdi ruh ikiziyiz ya ben de mi kadın oluyorum bu durumda yoksa sadece ruhum mu kadın oluyor  :alala:

aydınlatırmısın beni ampülle
senin sesini biliyoruz sesini bilmediğimiz kadındır herhalde :D
tabi başka birşeysen bilemem :bandit:

Çevrimdışı tangaz

larinide 1,85 mio yuroya şeetmişiz hayırlı olsun
transfermarketteki mor formali larine bakıyorum tontiş bir çocuk bize gelenle hiç alakası yok larin bize gelmeden iyi kilo vermiş aferim
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı sozkul

makalede günde 6-8 bardak çaydan fazlası kötü diyor ben o rakamın üstünde içiyorum günde 12 bardak kadar, ama kansorejenlikden değilde alzaymır parkinson gibi hastalıklardan bahsediyor

alüminyumun asli etkisi o ama başka bileşenlerle bir araya gelince kanseride tetikliyor

Çevrimdışı tangaz

alüminyumun asli etkisi o ama başka bileşenlerle bir araya gelince kanseride tetikliyor

aslında bir kaç doz alzaymır iyi gelebilir bana kafamın içi çöp gibi  :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı sozkul

dökümün özelliği kullandıkça kıvama gelir iyice meneviş olur
o noktadan sonra yapışmaz birde çok lezzetli olurmuş pişen şeyler.
amerikada yüz yıllık tencereler varmış kullanılan resmen miras kalıyormuş
bunun belgeselini görmüştüm :D

Onlar ham döküm @Necmi, direk demir yani bende et pişirmek için onu öneriyorum,  kullandıkça yağ filim tabakası oluşturuyor ve görece yapışmaz oluyor.
Ilk sabunla yıkadığında hikaye baştan başlıyor.

Çevrimdışı onurturan

eminim abi çayı güzel oluyor die özellikle aldım  :D
alkar marka ikinci a sı kırmızı renk :D

Çevrimdışı underworld

Çevrimdışı sametbagan

yav transfer sayfası nerde acaba ben yanlışlıkla yapı market ve züccaciye bölümüne gelmişim. :D

Birde yaş konusunda  0-2 yaş arası ay olarak söylenir örneğin 8 aylık 15 aylık 20 aylık gibi 2-10 arası yıl ve ay söylenir 18'ine kadar buçuklu buçuklu söylenir 18 den sonra yıl yıl söylenir.

Ben hiç 35 yaşında bir insanın 34 yaş 5 aylığım dediğini görmedim direk yıl olarak söyler.Yani gülhan kısmen haklı genelde yetişkinler yaşını yıl olarak hesaplar 1 ocak 1990 doğumlu da 28

yaşındayım der 31 aralık 1990 olan da 28 yaşındayım der.

Çevrimiçi Koa_lAA

larinide 1,85 mio yuroya şeetmişiz hayırlı olsun
transfermarketteki mor formali larine bakıyorum tontiş bir çocuk bize gelenle hiç alakası yok larin bize gelmeden iyi kilo vermiş aferim

yutup videodan sonra foto analiz.... o may gattt  :ok:

Çevrimdışı onurturan

vagner love tamam  :bandit:
:halay: OOOLEEEY OLEY OLEY OLEEEEYYYY ŞAMPİYOOOOON BEŞİKTAAAAŞŞŞŞ

Çevrimdışı tangaz

yutup videodan sonra foto analiz.... o may gattt  :ok:

çocugun transfermarketteki fotoya baktın mı? yanaklarını mıncıklayasın gelir o derece  :D

Çevrimdışı tangaz

yav transfer sayfası nerde acaba ben yanlışlıkla yapı market ve züccaciye bölümüne gelmişim. :D

Birde yaş konusunda  0-2 yaş arası ay olarak söylenir örneğin 8 aylık 15 aylık 20 aylık gibi 2-10 arası yıl ve ay söylenir 18'ine kadar buçuklu buçuklu söylenir 18 den sonra yıl yıl söylenir.

Ben hiç 35 yaşında bir insanın 34 yaş 5 aylığım dediğini görmedim direk yıl olarak söyler.Yani gülhan kısmen haklı genelde yetişkinler yaşını yıl olarak hesaplar 1 ocak 1990 doğumlu da 28

yaşındayım der 31 aralık 1990 olan da 28 yaşındayım der.

sıcak iklimde yaşayınca böle oluyor sanırım

Çevrimdışı underworld

alanya bonuslarla = 3.7
love yarım sezon : 925
normal : 1,9
1,5+1 ( 25 maç )
[ Son Düzenleme: 26 Ocak 2018, 14:10:18 underworld ]

Çevrimdışı tangaz

alanay bonuslarla = 3.7
love yarım sezon : 352
1,5+1 ( 25 maç )

maaşından fedakarlık mı etmiş love bonservisine katkı olsun die 352 değişik bir rakam olmuş

Çevrimiçi Koa_lAA

çocugun transfermarketteki fotoya baktın mı? yanaklarını mıncıklayasın gelir o derece  :D

şimdi baktım..sonuç.. çok yerinde bi analiz yapmışsın... ergenlik döneminde olur öyle kilo alıp vermeler... ya da türkiyedeki helal et fayda sağladıysa demekki... mermer mutfak tezgahında kesilip teflon tavada pişirilen helal et... :D

Çevrimdışı tuncaboylu

alanay bonuslarla = 3.7
love yarım sezon : 352
1,5+1 ( 25 maç )
Ben Alanya'ya 3 verilecek diye okudum.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı underworld

maaşından fedakarlık mı etmiş love bonservisine katkı olsun die 352 değişik bir rakam olmuş
:iblush: yanlış yazmışım  925 bin €  :D

Çevrimiçi Koa_lAA

alanya bonuslarla = 3.7
love yarım sezon : 925
1,5+1 ( 25 maç )

iyi en azından 1903 falan değil... 352 diyecektimmmm... kur farkı sanırım 925 e çıktı 5 dakkada... batar tabi kulüp bu serbest ekonomide..

Çevrimdışı tuncaboylu

@Necmi abi, şu twit'i okursan adama bakışın biraz değişir belki.

https://mobile.twitter.com/Muratozen1903/status/956840698170499072

Çevrimdışı underworld

büyük ihtimal 3 + bonuslarla 700 bin de eklemedir.

Çevrimdışı tangaz

şimdi senin o çok güvendiğin siteye baktım yasakları delerekten orda da 3,7 yazmış

Çevrimdışı underworld

yasaklı
‏Onaylanmış hesap @Muratozen1903
6 sn.6 saniye önce

Mitrovic'in Belçika takımına gidebileceğini geçtiğimiz günlerde duyurmuştuk. Kulüp ortaya çıkmış ama görüşme sürüyor. Henüz anlaşma yok

Çevrimdışı tuncaboylu

şimdi senin o çok güvendiğin siteye baktım yasakları delerekten orda da 3,7 yazmış
Bonusları ile beraber 3.7 deniyor, o 700 herhalde Cenk Tosun bonus'ları gibi.

Çevrimdışı tangaz

:iblush: yanlış yazmışım  925 bin €  :D

ben de hemen gaza gelip koçum love bize gelmek için cebinden para ödemiş diyip omuzlayacaktım yiğidimi

Etiketler: