2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6861263 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı tangaz

sana yakıt koymamışlardır bence.

oda eski bir numaradır ekranda 30 litre yazar ama aslında aldıgın çok daha düşüktür ama pek sık rastlanmaz bu hırsızlık şekline daha ziyade yapılan ekranda 40 yazarken aslında depona 39 girer pompanın kalibrasyonunu şaapmışlardır sen anlamazsın ama günde 100 araçtan 1er litre çalsa 100 litre günde 600 tl ayda 18000 tl ohh miss 
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Necmi

ABİ daha net soru soralım, Şahis mi iyi yoksa direkt firmaya bağlı istasyon mu ?

Bazı istasyonlar şahsa ait , ben Uero dizeli hep bizim oradaki BP den alırdım Şahsa aitti orası

Bu arada nice şampiyonluklara ve sevdiklerinle nice senelere abi @tangaz
şahıs olanlarda vicdan önemli firmaya ait olanlar sadece kendi ürününü satar.

Çevrimiçi murat

oda eski bir numaradır ekranda 30 litre yazar ama aslında aldıgın çok daha düşüktür ama pek sık rastlanmaz bu hırsızlık şekline daha ziyade yapılan ekranda 40 yazarken aslında depona 39 girer pompanın kalibrasyonunu şaapmışlardır sen anlamazsın ama günde 100 araçtan 1er litre çalsa 100 litre günde 600 tl ayda 18000 tl ohh miss 
en kötüsü solvent.5 lirayla kurtarmak var birde 5000 bin tl lik olup yollarda rezil olmakta var.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

ABİ ben Ocak doğumluyum ama askere 4.cu tertip gittim üst devrelerimin çoğu benden küçüktu ay olarak :by2:

91/4 yaptım , 91 /1 devrelerde benden 6 ay küçük olan vardı bu bir dramdir

Sen 1.ci ay doğumlu adamı askere 11.cı Ayda al , Askeriye işte mantık yok ki   :D

Benim 1 veya 2.ci devre gitmem lazımdı , Ayı değil yılı baz alıyorlar kesinlikle..
Buna diyeceğin bişey yok mu abi @Necmi
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mellfred

Mutlu yıllar @tangaz
Love işi şu saatten sonra dönmez sanırım
Larin için 4m çekmişler
Nolcak bu çocuğun hali ?

Çevrimiçi Necmi

yok canım benim depo full dü ibreye bakmadan benzinciden çıkmam.
sanırım uçucu bir madde katıyorlarmış benzine yada bana denk gelende uçucu maddeye benzin katmışlar :D
ibreye bakıyorum km sayacından daha hızlı ilerliyordu giderken :D

Çevrimiçi Necmi

Buna diyeceğin bişey yok mu abi @Necmi
askerde yaşın pek önemi yok asker fazlası varsa geç alabilirler ordunun bir kapasitesi var
ne yani bu sene anne babalar iyi çalıştı diye 20 yıl sonra orduyu 2 Milyonmu yapacağız :D
fazlalık varsa elemeler çürüğe ayırmalar bedelli askerlikler artar. eğitimde eskiden yaşından gün alma mecburiyeti vardı şimdi
bilmiyorum uygulanıyormu ama askerde öyle bir şart aranmıyor.

Taner Karaman :

Vagner Love 33 yaşında olmasına rağmen Sivassporlu Kone'den sonra ikili mücadele kazanma performasında ligin en fazla ikili mücadele kazanan oyuncusu. Vagner Love, Süper Lig'de açık ara dripling yapan futbolcuların arasında birinci sırada.

Çevrimiçi Sinan66

askerde yaşın pek önemi yok asker fazlası varsa geç alabilirler ordunun bir kapasitesi var
ne yani bu sene anne babalar iyi çalıştı diye 20 yıl sonra orduyu 2 Milyonmu yapacağız :D
fazlalık varsa elemeler çürüğe ayırmalar bedelli askerlikler artar. eğitimde eskiden yaşından gün alma mecburiyeti vardı şimdi
bilmiyorum uygulanıyormu ama askerde öyle bir şart aranmıyor.
Fazlalıkla ne alakası var abi 1.cı ay dogumluyum 4.cu devre askerlik yaptım 11.ci ay askere alındım yani

91/1 ler de 6.cı ay doğumlular vardı şansa bak bendeki

Ben şöyle düşünüyorum abi sistem herkesi 91 li olarak görüyor kesinlikle ayı baz almıyorlar , herkes 91 li , sistem ve Nufusa bağlı olduğun İl o sene kaç devre gönderirse sana o düşüyor

Bana demişlerdi Sinop 3 senedir 3 devre göneriyor bu sene 4 olabilir demişlerdi hakikaten de 4 devre oldum

Yani Nusfusa kayıtlı olduğun İl de önemli öyle ayarlama yapmışlar ilginç

Normalde Askere giden çoğu kişi 20 yaşında gider 21 yaşında döner , Ben 1.cı ay doğumlu olup 4.cu devre yaptığım için 22 yaşında döndüm askerden , yani bildiğin 22 yaşına girdikten sonra döndüm askerden
[ Son Düzenleme: 26 Ocak 2018, 01:18:57 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı cursedofdragon

31 Aralık 2017'de doğan çocuk ertesi gün tarih 1 Ocak 2018 olduğunda 1 yaşında oluyor senin hesaba göre. Bu çocuk 1 sene önce neredeydi?

Bunun örneği bizim takımda var fabri 31 aralık 1987 doğumlu.

Benim dediğim gibi fabri şuanda yıl olarak 31 yaşında ama size göre fabri 11 ay 30 gün boyunca ben 30 yaşındayım diyecek demi ?

Çevrimdışı tangaz

ABİ daha net soru soralım, Şahis mi iyi yoksa direkt firmaya bağlı istasyon mu ?

Bazı istasyonlar şahsa ait , ben Uero dizeli hep bizim oradaki BP den alırdım Şahsa aitti orası

Bu arada nice şampiyonluklara ve sevdiklerinle nice senelere abi @tangaz

direkt firmaya bağlı istasyonlarda da taşeron çalışıyor bir işletmeci var hizmet bedeli faturası keser shelle istasyon mülkiyeti mallar vb shellindir ama işleten orada çalışan vbvb bir müteahhit üzerinden döner o müteahhit shelle hizmet bedeli faturası keser, hırsızlık yapıp çalacaksa gene çalar (Küfür Yasak)₇ heryerde (Küfür Yasak)₇ :) o nedenle esnaf seçin adam seçin sürekli almadığın yerden zorunlu kalmadıkça almayın zorda kalıncada az alın.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı onurturan

Teşekkür ederim verdiğiniz bilgilerden ötürü abiler ..
Bir şey daha sorayım busefer necmi abinin uzmanlık alanından..
@Necmi abi granit dediğimiz aslında bir taş değil mi?
Bu yeni nesil tavalar var granit tava bunlar doğal taş madeni nasıl tavaya uyguluyorlar yoksa o da mı kimyasal madde teflon gibi..
soramadım soruyu saçma yerlerini görmezden gelerek anlatır mısın  :ishy:

Çevrimdışı tangaz

teşekür ederim yunusemre

Çevrimdışı tangaz

Mutlu yıllar @tangaz
Love işi şu saatten sonra dönmez sanırım
Larin için 4m çekmişler
Nolcak bu çocuğun hali ?

teşekür ederim mellfred

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Benim dediğim gibi fabri şuanda yıl olarak 31 yaşında ama size göre fabri 11 ay 30 gün boyunca ben 30 yaşındayım diyecek demi ?
Güzel demişssin. Tam 31 sene önce dünyada hatta  anne karnında Fabri diye birisi var mıydı? Bu adam senin hesabına göre  31 yaşında olduğu için olmalı.

Çevrimdışı tangaz

bilemem orasını ama uzun süre kapalı kaldı şikayet olmuş herhalde
devlette mühürlemiş olabilir. sonra başka bir marka olarak açıldı.

hiç bir akaryakıt dağıtım firması bayrağının dalgalandığı istasyonu bırakmak istemez bayiler sözleşme bitiminde daha iyi bir teklif almışsa dağıtım firmasını değiştirir. bu iyi teklif kimi zaman legal kimi zaman illegal olabilir.

Güzel demişssin. Tam 31 sene önce dünyada hatta  anne karnında Fabri diye birisi var mıydı? Bu adam senin hesabına göre  31 yaşında olduğu için olmalı.
Kisaca 31 nden gün almış ama 30 yaşında

Yil olarak evet 31 yaşında ama 31 yaşını doldurmamış daha 9 ay var yanı 30 yaşında

Biraz karışık oldu galiba :D

Bu durumda olan kimse ben 31 yaşındayım demez @cursedofdragon 30 yaşındayım der , 9 ay az değil 3 ay daha olsa 1 yıl demek.

Sadece resmi.makamlarda yıl baz alındığından 31 görünür

Daha kestirme anlatmak gerekirse evet 31 yaşinin icinde yıl olarak ama 31 yaşını doldurmadigi için 30 yaşinda oluyor 
[ Son Düzenleme: 26 Ocak 2018, 01:25:46 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimiçi Necmi

Fazlalıkla ne alakası var abi 1.cı ay dogumluyum 4.cu devre askerlik yaptım 11.ci ay askere alındım yani

91/1 ler de 6.cı ay doğumlular vardı şansa bak bendeki

Ben şöyle düşünüyorum abi sistem herkesi 91 li olarak görüyor kesinlikle ayı baz almıyorlar , herkes 91 li , sistem ve Nufusa bağlı olduğun İl o sene kaç devre gönderirse sana o düşüyor

Bana demişlerdi Sinop 3 senedir 3 devre göneriyor bu sene 4 olabilir demişlerdi hakikaten de 4 devre oldum

Yani Nusfusa kayıtlı olduğun İl de önemli öyle ayarlama yapmışlar ilginç
senin şubenle alakalıdır o büyük ihtimalle kesin bilmiyorum aramızda şubede görev yapmış subay varsa
daha iyi anlatır bunu şimdi bu şubeden diyelim 300 asker gidecek ama 350 asker var 50 askeri geriye atarlar
300 ü alınır dört tertip gitmeyip sonraki seneye bile kalabilirsin yada zorlarlar tecil kullanması için bazılarını
mesela ben gittiğimde orda assubay bana zorla tecil kullandırmak istedi senin hakkın var tecil edelim diye
ben yok ya gitmek istiyorum dedim. Benide 4 tertip olarak yolladılar işde demek fazlalıkları vardı.
askerde güne göre değil ihtiyaca göre yönleniyorlar o nedenle başka şubede yeterli asker olur alınır senin
şubende fazla vardır sona kalırsın tabi benim zamanımla şimdi arasında çok değişiklik oldu benim zamanımda
ellerindeki en teknolojik şey facit ti :D abaküs bile kullanılıyordu :kop:
ben ikmalciydim branş assubayım hesapları facitle yapardı ben elle onun kadar hızlı yapamazdım :bandit:

Çevrimdışı tangaz

şahıs olanlarda vicdan önemli firmaya ait olanlar sadece kendi ürününü satar.

bu sektörde dağıtım firmalarıda bayiye (Küfür Yasak)₇ yapıyor malı depodan ısıtarak bayinin tankerine yüklerler bayi açık verir sonra kış aylarında shell olsun diğerleri olsun çalmayan mı war abi ithalatta götüren götürene

Çevrimiçi murat

ne yani yalan mı söylesin :D yada senin dediğin gibi aslında ben 31 yaşındayım ama sistem yanlış hesaplıyor beni 30 gösteriyorlar diye mi söylesin. :lol:

Çevrimdışı onurturan

Yil olarak evet 31 yaşında ama 31 yaşını doldurmamış daha 9 ay var yanı 30 yaşında

Bu durumda olan kimse ben 31 yaşındayım demez @cursedofdragon 30 yaşındayım der , 9 ay az değil 3 ay daha olsa 1 yıl demek.

:kop: iyi ki uyumamışım erkenden  :kop:

Çevrimdışı Berat

Ücretsiz Matematik ve Türkçe dersi var bu akşam :D

Çevrimiçi Necmi

Daha kestirme anlatmak gerekirse evet 31 yaşinin icinde yıl olarak ama 31 yaşını doldurmadigi için 30 yaşinda oluyor 
hayır resmi makamlarda doğduğu gün esas alınır doğduğu yıl değil biri suç işlediyse doğduğu yıl nedeniyle 18 yaşında diye yetişkin mahkemesinde yargılanmaz.
nedir bu ergenlerin yaş büyütme sevdası :bandit:

Çevrimiçi Necmi

sen 18 saat uyuma totemi yapmayacakmıydın :D

Etiketler: