sen neyin kafasını yaşıyorsun 88 doğumlu ama ekim ayında doğmuş 9 ay sonra doğacak olana bir yaş ekliyorsun
31 aralıkta doğanda yıl olarak giriyor yaş böylemi hesaplanıyor bu sezon değil 2018-19 sezonunda bile adam daha 29 yaşında olacak
dün necipin yaş günü kutlandı peki ona neden +1 ekledin
bana öyle kafadan falan bahsetme kafanı bir şeye sokar çıkartırıp sonra bilgi vereceksen doğru bilgi ver.
insanların yaşı doğdukları zamana göre yapılır yeni yıla göre değil.
aç bak transfermarkete orda yaşlar doğru şekilde yer alıyor sen bizim sisteme doğum tarihini doğru girdiysen zaten sistem senin yaşını doğru hesaplar. sistem senin mantığına göre değil olması gerektiği gibi hesaplar ne sanıyorsun yaş girdiklerinimi sürekli bir kere doğum tarihini yazarlar sonra sistem otomatik olarak yaşını yazar yıllar geçtikçede arttırır.
Abi ben sana örnek vereyim sen kasım ayında doğdun diyelim 10 ay boyunca kendini 1 yaş küçük mü göstereceksin ? Yıl olarak girmişsin fakat gün olarak girmemişsin doğum gününü bekliyorsun ?
sana yaşını sorduklarında muhtemelen şu cevabı vericeksin "53 yaşının içindeyim yıl olarak girdim fakat ay olarak gün olarak girmedim diyeceksin haksızmıyım ?"
Bende burda oyuncularımızın bu yaşlarının içine girdiklerini söylemek istedim "
YIL" olarak.Ay olarak gün olarak tabi ki girmediler fakat doğum günleri geldiğinde kimisi atıyorum öbür ayda kimisi 3 ay sonra bu benim yazdığım yaşlara girmiş olacaklar.Bende genel olarak YIL olarak ekleyip geçtim.
Doğum günü kutlamayan bir insan misal benim verdiğim cevabı verecektir.
Necip'e yalnışlıkla eklemişim +1 yaş.
Bir saygısızlık yapmak istemedim bu arada yalnış anlaşıldıysam özür dilerim tekrardan.