2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6960820 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

sen neyin kafasını yaşıyorsun 88 doğumlu ama ekim ayında doğmuş 9 ay sonra doğacak olana bir yaş ekliyorsun
31 aralıkta doğanda yıl olarak giriyor yaş böylemi hesaplanıyor bu sezon değil 2018-19 sezonunda bile adam daha 29 yaşında olacak
dün necipin yaş günü kutlandı peki ona neden +1 ekledin
bana öyle kafadan falan bahsetme kafanı bir şeye sokar çıkartırıp sonra bilgi vereceksen doğru bilgi ver.
insanların yaşı doğdukları zamana göre yapılır yeni yıla göre değil.
 aç bak transfermarkete orda yaşlar doğru şekilde yer alıyor sen bizim sisteme doğum tarihini doğru girdiysen zaten sistem senin yaşını doğru hesaplar. sistem senin mantığına göre değil olması gerektiği gibi hesaplar ne sanıyorsun yaş girdiklerinimi sürekli bir kere doğum tarihini yazarlar sonra sistem otomatik olarak yaşını yazar yıllar geçtikçede arttırır.

Abi ben sana örnek vereyim sen kasım ayında doğdun diyelim 10 ay boyunca kendini 1 yaş küçük mü göstereceksin ? Yıl olarak girmişsin fakat gün olarak girmemişsin doğum gününü bekliyorsun ?

sana yaşını sorduklarında muhtemelen şu cevabı vericeksin "53 yaşının içindeyim yıl olarak girdim fakat ay olarak gün olarak girmedim diyeceksin haksızmıyım ?"

Bende burda oyuncularımızın bu yaşlarının içine girdiklerini söylemek istedim "YIL" olarak.Ay olarak gün olarak tabi ki girmediler fakat doğum günleri geldiğinde kimisi atıyorum öbür ayda kimisi 3 ay sonra bu benim yazdığım yaşlara girmiş olacaklar.Bende genel olarak YIL olarak ekleyip geçtim.

Doğum günü kutlamayan bir insan misal benim verdiğim cevabı verecektir.

Necip'e yalnışlıkla eklemişim +1 yaş.

Bir saygısızlık yapmak istemedim bu arada yalnış anlaşıldıysam özür dilerim tekrardan.

Çevrimiçi Necmi

saol onur,

sadece yurodizel demedim benzini de ekledim.
bu soru bana yıllardır sorulur "hangi markayı seçelim?" şeklinde, ben de her seferinde marka değil istasyon kısaca esnaf seçin derim  :ok:
ben shell in kendi istasyonlarından alıyorum. oralarda dışardan yakıt girişi olmaz.
ama shell in isim hakkı verdiği istasyonlardan birde bunlar ayak altındaysa uzak durun derim

Çevrimiçi Necmi

Abi ben sana örnek vereyim sen kasım ayında doğdun diyelim 10 ay boyunca kendini 1 yaş küçük mü göstereceksin ? Yıl olarak girmişsin fakat gün olarak girmemişsin doğum gününü bekliyorsun ?

sana yaşını sorduklarında muhtemelen şu cevabı vericeksin "53 yaşının içindeyim yıl olarak girdim fakat ay olarak gün olarak girmedim diyeceksin haksızmıyım ?"

Bende burda oyuncularımızın bu yaşlarının içine girdiklerini söylemek istedim "YIL" olarak.Ay olarak gün olarak tabi ki girmediler fakat doğum günleri geldiğinde kimisi atıyorum öbür ayda kimisi 3 ay sonra bu benim yazdığım yaşlara girmiş olacaklar.Bende genel olarak YIL olarak ekleyip geçtim.

Bir saygısızlık yapmak istemedim bu arada yalnış anlaşıldıysam özür dilerim tekrardan.

:vur

Bu arada doğum günün kutlu olsun @tangaz abi kaç oldun :D  :evillol:

Çevrimdışı tangaz

Ben de onu diyorum abi neyse umarım tek forvetle kalmayız ne diyim. Mutlu yıllar bu arada:)

teşekür ederim tolga
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Bu arada doğum günün kutlu olsun @tangaz abi kaç oldun :D  :evillol:

saol gülhan 43 yazıyor ya orada.
çok severim 43ü ilk okul numaram
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

bir insan bir şeyi yanlış bilip bu kadar mı ısrar eder yanlışında yahuu
bu bir yorum değildir bilgidir bilgi tektir nettir sana göre bana göre içinde dışında değildir
caner 29dur. nokta

Çevrimiçi Necmi

saol onur,

bu soru bana yıllardır sorulur "hangi markayı seçelim?" şeklinde, ben de her seferinde marka değil istasyon kısaca esnaf seçin derim  :ok:
benzinde felaket oynuyor kalite euro dizel araçlar hassasdır yakıt kalitesini hemen hissettirir.
ben maltepe E5 üzeri shell den depoyu fullamışdım bir kere yalovada yakıt bitti :bandit: 60 km bile yapamadım
depoya ne doldurdularsa artık. sonra shell o istasyondan isim hakkını çekmiş başka bir marka oldu ama sahibi
değişmemişdir. :D

Çevrimiçi Rasim

hımm atlayarak izlemişsin herhalde masadan kalktıyla cenkle babası londraya gitti arasında bir on dakika daha konuştu :D
bu konuşma sırasında ertesi gün buluştuk anlaşma sağlandı dedi :evillol:
ucak biletlerini aksama erteleme isini kacirmisim ben eger burda anlastilarsa sikinti yok ozaman :iblush:
Beşiktaş!

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

tertip denen şey o nedenle var zaten ekimde doğanı ocakta almıyorlar
mesela ilk okula yazdıracaksın yaşını doldurmaya bir gün kalsa bile almıyorlardı benim zamanımda şimdi bilmiyorum
çok kişi vardır bir kaç gün yüzünden bir yıl kaybetmiş
herkese askere çağrı kağıdı ocak ayındamı geliyor sanıyorsun :alala: ben mayısda dolduruyorum çağrı haziranmı temmuzmu ne geldi askerede aralıkta aldılar.
ABİ ben Ocak doğumluyum ama askere 4.cu tertip gittim üst devrelerimin çoğu benden küçüktu ay olarak :by2:

91/4 yaptım , 91 /1 devrelerde benden 6 ay küçük olan vardı bu bir dramdir

Sen 1.ci ay doğumlu adamı askere 11.cı Ayda al , Askeriye işte mantık yok ki   :D

Benim 1 veya 2.ci devre gitmem lazımdı , Ayı değil yılı baz alıyorlar kesinlikle..
[ Son Düzenleme: 26 Ocak 2018, 00:57:10 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

benzinde felaket oynuyor kalite euro dizel araçlar hassasdır yakıt kalitesini hemen hissettirir.
ben maltepe E5 üzeri shell den depoyu fullamışdım bir kere yalovada yakıt bitti :bandit: 60 km bile yapamadım
depoya ne doldurdularsa artık. sonra shell o istasyondan isim hakkını çekmiş başka bir marka oldu ama sahibi

shell isim hakkını çekmemiştir abi istasyonun sahibi shelli bırakmıştır.

bir insan bir şeyi yanlış bilip bu kadar mı ısrar eder yanlışında yahuu
bu bir yorum değildir bilgidir bilgi tektir nettir sana göre bana göre içinde dışında değildir
caner 29dur. nokta

ortada bir yalnış yok ki.

Çevrimiçi murat

sana yakıt koymamışlardır bence.

Çevrimdışı tuncaboylu

saol gülhan 43 yazıyor ya orada.
çok severim 43ü ilk okul numaram
Mutlu yıllar @tangaz, nice yıllara.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Necmi

Gülhan canerin anne baba 1988 yılında bu akşam haşne fişne yapacak ve annesi canere hamile kalacak
daha annesi hamile kalmamış sen adama bir yaş ekledin :bandit:

Çevrimdışı tuncaboylu

Sen biraz daha çalış

Onur Küçük

• Ziyaretçi

31 Aralık 2017'de doğan çocuk ertesi gün tarih 1 Ocak 2018 olduğunda 1 yaşında oluyor senin hesaba göre. Bu çocuk 1 sene önce neredeydi?

Çevrimiçi Necmi

sana yakıt koymamışlardır bence.
bir şey koydukları kesin acısını yalovada hissettim :bandit:

Çevrimdışı tangaz

herkes yanlış bir sen mi doğru biliyorsun şuan online olan  :alala:
bu arada yanlışı da yanlış yazmışsın, yanlış demişken belirteyim onu da  :bandit:

Çevrimiçi Necmi

Sen biraz daha çalış

inşallah işe girerken yaş hesabı yaptırmazlar buna
yoksa çaycı bile yapmazlar bu dolduracağı çay bardaklarınında hesabını yapamaz. :D

Çevrimdışı tangaz

Mutlu yıllar @tangaz, nice yıllara.

teşekkür ederim onur, son 10 dk.da bunu kutlayan 3. onursun :) işin ilginç yanı tanıdıgım tüm onurlar burada :)

Çevrimiçi Rasim

Fatih Dogan cumartesi ye sarkar bilir dedi Love cumartesinden sonra zaten ne kaliyorki transfer sezonunun kapanmasina :s20:
Beşiktaş!

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

saol onur,

ABİ daha net soru soralım, Şahis mi iyi yoksa direkt firmaya bağlı istasyon mu ?

Bazı istasyonlar şahsa ait , ben Uero dizeli hep bizim oradaki BP den alırdım Şahsa aitti orası

Bu arada nice şampiyonluklara ve sevdiklerinle nice senelere abi @tangaz
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi murat

31 Aralık 2017'de doğan çocuk ertesi gün tarih 1 Ocak 2018 olduğunda 1 yaşında oluyor senin hesaba göre. Bu çocuk 1 sene önce neredeydi?
o çocuk konuşamadığı için yaşını söyleyemez konuşmaya başladığında gülhan onu ikna eder  :lol:

Çevrimiçi Necmi

shell isim hakkını çekmemiştir abi istasyonun sahibi shelli bırakmıştır.
bilemem orasını ama uzun süre kapalı kaldı şikayet olmuş herhalde
devlette mühürlemiş olabilir. sonra başka bir marka olarak açıldı.

Etiketler: