2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6957441 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı sametbagan

@atalay Evet başka opsiyon denemedik dediğin gibi orta kafa oyunu bi de sonlarda babelin topla kanattan içeri kat edip şut araması var onu da tıpkı Q7 de olduğu gibi 3 kişi ile kapattılar.

Sanırım takımın isyanı da bu sisteme karşı olabilir.Fabri bile artık risk almıyor rakibe uzak çalım falan denemiyor sürekli topu şişiriyor.

Bunun nedenide sanırım marcelonun lyona gidişi olabilir.Ne pepe ne de tosiç marcelo gibi topu oyuna sokamıyor maalesef.

Vidadan bu konuda umutluydum ama o da çok ayağına hakim gözükmüyor.Bu da bizim oyunumuza olumsuz yansıyor

Çevrimdışı tangaz

bizim başkan üstüne odaklansın adamlar on M yi verip üstünede bonservisini bile verebilirler
4 verdikde ne oldu 2 yıl kullandık geçen yıl şampiyonluğu getiren baş rol oyuncularındandı iki senedir avrupada başarılıyız diyoruzda
işde onların sayesinde geldi bu başarı biz verdiğimizi fazlasıyla çıkardık bundan sonrası için zaten 4 vermişdik hesabı yapılmaz verdikte karşılığınıda
iki yıldır fazlasıyla aldık.

ben taliscadan şikayetçi değilimki 2 sene bu denli skor katkısı verecek adamı 4 milyon kiraya oynatmak bedavadan az pahalı

öte yandan portekizliler değil f.orman 10 f.orman gelse donunda sallar bu transfer işlerinde
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Serhat Akkaya

@atalay Evet başka opsiyon denemedik dediğin gibi orta kafa oyunu bi de sonlarda babelin topla kanattan içeri kat edip şut araması var onu da tıpkı Q7 de olduğu gibi 3 kişi ile kapattılar.

Sanırım takımın isyanı da bu sisteme karşı olabilir.Fabri bile artık risk almıyor rakibe uzak çalım falan denemiyor sürekli topu şişiriyor.

Bunun nedenide sanırım marcelonun lyona gidişi olabilir.Ne pepe ne de tosiç marcelo gibi topu oyuna sokamıyor maalesef.

Vidadan bu konuda umutluydum ama o da çok ayağına hakim gözükmüyor.Bu da bizim oyunumuza olumsuz yansıyor
Marcelo cogu topu ileri dikiyor veya fabriye veriyordu oyle bi ramos etkisi yaratmadı. Bence yanlış bi görüş..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı sametbagan

Taliscaya 10 milyon tolgya napoliden 7 milyon oziye teklif bunlar gerçekten oyuncuların kafasını karıştırıyor maalesef.

Şu transfer sezonu biran önce bitsede önümüze baksak artık yarın maç var ama herkes transfere yoğunlaşmış.

Şöyle bir 11 yapalım

fabri

gg              pepe                     vida(tosiç)           adriano

Medel    ozi

Q7                                                          Babel

talisca                     

negredo
İnşallah ilk şu cuma maçlarını kazanamama fobisinden kurtulup 3 puan aldığımız bir maç olur.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

şuna ne dersin @Onur Küçük taliscayı verelim 10 milyonu kaldıralım sonra tesenin kapıyı çalalım sosayı kiralayalım karşılığında da mitro ya da tosiçi kiralık verelim
Bu Ts camiasından uzak durmak lazım. Cenk'i satar satmaz adamlar Cenk'ten gelen paraya göz diktiler. Belli ki finansal açıdan bitikler, bizden para götürmek için karakteri malum  Trabzon'da sorun yaratan bir santrafor için hadsizce haber çıkartıp 10 milyon avro ve Mitrovic'i koparmak istiyorlar. Niyeti bozuk adama yağmurlu havada bile su vermeyeceksin. Onu geçtim Sosa'nın geri dönüşü birçok açıdan hatalı karar olur bizim için. Sosa artık Türkiye'de dikiş tutmaz hiçbir takımda.

Çevrimdışı Berat

Bu Ts camiasından uzak durmak lazım. Cenk'i satar satmaz adamlar Cenk'ten gelen paraya göz diktiler. Belli ki finansal açıdan bitikler, bizden para götürmek için karakteri malum  Trabzon'da sorun yaratan bir santrafor için hadsizce haber çıkartıp 10 milyon avro ve Mitrovic'i koparmak istiyorlar. Niyeti bozuk adama yağmurlu havada bile su vermeyeceksin. Onu geçtim Sosa'nın geri dönüşü birçok açıdan hatalı karar olur bizim için. Sosa artık Türkiye'de dikiş tutmaz hiçbir takımda.

Sosa'nın bir yarım sezon haricinde yokları oynadığını çabuk unutuyoruz.

Çevrimdışı İsmail Özyurt

şuna ne dersin @Onur Küçük taliscayı verelim 10 milyonu kaldıralım sonra tesenin kapıyı çalalım sosayı kiralayalım karşılığında da mitro ya da tosiçi kiralık verelim
Veya pas olayına gol atmaktan daha yatkın gözüken Negredo'yu biraz daha ortaya doğru kaydırıp öne Love, Lens veya Demba 'yı yerleştirsek olma mı ?
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Veya pas olayına gol atmaktan daha yatkın gözüken Negredo'yu biraz daha ortaya doğru kaydırıp öne Love, Lens veya Demba 'yı yerleştirsek olma mı ?
Love'yi almak zaten merkezde yaşadığımız birçok sorunun çözümüne katkıda bulunacak. Love yakınında bulunan oyuncuların performansını artıracak biçimde etki eder takıma katılırsa. Negredo ile beraber oynayacaklarsa Negredo orta sahaya değil Love'ye daha yakın olmak zorunda hem kendi hem de takım adına daha etkin olmak için. Yalnız elimizdeki muhafazar Hocanın kısa sürede böyle işlere girişeceğini tahmin etmiyorum.

Çevrimdışı sozkul

Olur ama ben forvet arkası Lens denerdim önce.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Hoca kotu gidise rağmen tek bir değişiklik bile denemedi. Bazi konularda aşırı muhafazakar ve 2 günde değişeceğini sanmıyorum abi.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı underworld

Alanya  torje İle anlaşmış  (forvet  mi  nu adam)

Çevrimdışı tangaz

15 maçlık geçici çözüm
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı murat

Alanya  torje İle anlaşmış  (forvet  mi  nu adam)
pektemek gibi adam varken torjeyi mi almışlar.pektemek iki toje yapar :money:

Çevrimdışı sozkul

pektemek gibi adam varken torjeyi mi almışlar.pektemek iki toje yapar :money:

1.750 lik maaşının 1 ini biz ödeyip kiralasak bile kardayız. maaşını karşı taraf ödetme hayallerini bırakalım artık.

Çevrimdışı mylife1903

benfica bizden şuana dek 4 aldı 30 daha alacak sonra bize 10 verecek bu işten 24 kazanmış olacak üstüne o 4ümüzü de iade etse 20 kazanacak, biz şimdi 10 daha verelim desek 14 kazanmış olacak zararları 6-10 olacak ve kabul edecek öyle mi  :kop: hala portekizli silkelemeye çalışıyoruz sonra da öpüldüğümüzle kalıyoruz. misal dumbiya için herifler ne kirası 8 milyona satarız istiyorsanız demeye başlamışlar bile sıvazlarken, ellerini  :D
Hehe
Portekizli silkelemek icin benfika sehrine girerken sekil 1a

Bu da taze silkelemis halimiz

Ya 50 sefer dedik bizim futbolcu satisindan kazandigimiz para kadar bu heriflerin futbolcu silkelemisligi vardir, hala herifleri duduklemeyw calisiyoz.
Yahu az durust olsunlar kendine  guvenen alsin, guvenmiyorsan opsiyon koydurma

Yani ya opsiyon koydurma ya kiralik alma yani opsiyon koyduruyorsan satin al, yani hem opsiyon koyduruyon sonra satin alamiyon, opsiyonu neden koydun

Çevrimdışı Berat

Talisca'dan sonra takımdaki gole en yakın isim, mobbing mağduru.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Yani ya opsiyon koydurma ya kiralik alma yani opsiyon koyduruyorsan satin al, yani hem opsiyon koyduruyon sonra satin alamiyon, opsiyonu neden koydun
Spor olsun diye. Gomeze koydun alamadın abou öyle taliska olsa da alamazsin.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

Spor olsun diye. Gomeze koydun alamadın abou öyle taliska olsa da alamazsin.

opsiyon koyup indirtip aldığımız tek adam töre

Çevrimdışı murat

Hehe
Portekizli silkelemek icin benfika sehrine girerken sekil 1a

Bu da taze silkelemis halimiz

Ya 50 sefer dedik bizim futbolcu satisindan kazandigimiz para kadar bu heriflerin futbolcu silkelemisligi vardir, hala herifleri duduklemeyw calisiyoz.
Yahu az durust olsunlar kendine  guvenen alsin, guvenmiyorsan opsiyon koydurma

bizim opsiyonlu kiralama işi sadece futbolcuyu kiralayabilmek  ve futbolcununda ekmekli kadayıfın tamamını yiyebilme imkanı varmış sanması için.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

15 maçlık geçici çözüm
Adamlar Sosa'dan ciddi bir kazık yediler. Yılda 3 küsur milyon avro maaş ödedikleri , toplamda 5 milyon avroya yakın bonservis ödedikleri performans alamadıkları bir oyuncu Sosa. Ayrıca o bölgede fazlalıkları var. Bu fazlalıklar yüzden örneğin Abdülkadir'i sağ kanatta oynatmak zorunda kalıyorlar. Sosa'yı ellerindeki yükten kurtulmak için bonservisiyle vermek isterler. Fırsat bu fırsat deyip ciddi bir para isterler. Hadi bizim istediğimiz şartlarda yarım sezon kiralayalım yine performans göstermez. Kafa olarak bitik seviyede. Sezon sonu yine problem çıkarmaya başlayacaktır Trabzonspor'da.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Marcelo cogu topu ileri dikiyor veya fabriye veriyordu oyle bi ramos etkisi yaratmadı. Bence yanlış bi görüş..
:alala: :alala:

Doğru adamdan bahsettiğimize eminmisin abi

Marcelo oyun kurucu stoperdi sürekli topla çıkıp pas dağıtıyordu , Hatta çoğu zaman orta sahaya kadar çıkıp pas alışverişi yapıyordu
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Serhat Akkaya

:alala: :alala:

Doğru adamdan bahsettiğimize eminmisin abi

Marcelo oyun kurucu stoperdi sürekli topla çıkıp pas dağıtıyordu , Hatta çoğu zaman orta sahaya kadar çıkıp pas alışverişi yapıyordu
Pepe ondan daha ayaklarına hakim. Real de orta sahada bile oynadi. Bi marcelo gitti diye bu saçma oyunu izlemiyoruz demek istedim..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ozge1903

Ts - FB maçının hakemi Ali Palabiyık!!

Şaşırdık mı ? Tabiki hayır

Fb'ye 3 puanı verip gitsinler. Uğraşmasınlar boşuna.

Çevrimdışı onurturan

Fb'ye 3 puanı verip gitsinler. Uğraşmasınlar boşuna.
Alamayacak  :bandit:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Pepe ondan daha ayaklarına hakim. Real de orta sahada bile oynadi. Bi marcelo gitti diye bu saçma oyunu izlemiyoruz demek istedim..
Ozaman ok 👍

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Etiketler: