2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6956768 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

Osmanlıspor Kulübü Başkanı Sayın Sadık Dik : Kulüpler birliği başkanlığı için Osmanlıspor olarak Sayın Fikret orman'a sonuna kadar destek vereceğimizi belirtmek isteriz.

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu defada Cenk'i neyapcaz dimi, geri dönerse yani :)
Cenk ceza sahasına girmiyor zaten

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Ocak 2018, 23:59:46
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
Cuma maç var ve bizim forvetimiz sadece Negredo. Ne günah işledikte basımıza bunlar geldi!!!

Cuma maç var ve bizim forvetimiz sadece Negredo. Ne günah işledikte basımıza bunlar geldi!!!

bide pektemek.

Conte: "Batshuayi düzenli olarak forma giymek istiyor. Onun durumuyla ilgili şu anda net bir şey yok. Eğer başka bir forvet alırsak, o zaman Batshuayi'yi kiralık gönderebiliriz."

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Ocak 2018, 00:03:35
  • Beylikdüzü-İstanbul
bide pektemek.

Gülhan onu saymıyoruz kardeşim.
Tek Negredo var sen düşün artık gerisini.
Rakip takım uyanıp direk sakatlasa Negredo'yu tamam 1 puan cepte adamların...

Gülhan onu saymıyoruz kardeşim.
Tek Negredo var sen düşün artık gerisini.
Rakip takım uyanıp direk sakatlasa Negredo'yu tamam 1 puan cepte adamların...

belki larinin geçici lisansı yarın çıkar cuma günü kadroda larin olur.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Ocak 2018, 00:11:15
  • Beylikdüzü-İstanbul
belki larinin geçici lisansı yarın çıkar cuma günü kadroda larin olur.

İns ins.

Wellbeck- Slimani - Bezelye derken.

Robinho- Fatih Tekke işine döndü olay.

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Millet Konyaspor'a neden bu kadar karsi ? Sorun yasadigimiz donemki baskani degismedi mi ? Ayrica Sifo Mehmet var takimin basinda. Bize cezalari kesen tff'ydi. Konya taraftarina mi tepkiliyiz ?

Çevrimiçi yorgo_d(geodem)

bizde çalıştıktan sonra bir sempati oluşmuştur ama fenerbahçeli olduğunu net olarak biliyorum.bir programda kendi söylemişti hatta çocuğuda fenerbahçe altyapısında mı neydi.
hmm  :alala:
Yorgo

Çevrimiçi yorgo_d(geodem)

bunu böyle söyleyen adam ya Beşiktaşlıdır ya da Beşiktaş marşlarına aşıktır, Metin den iyi söylüyor..
Bana da  oyle  geliyor  , adamai iki senedir  takip  ediyorum Besiktasa  karsi hep olumlu  hep  destekleyici  hep  hatta cogu  kez arka cikiyor .. Bilice soyledikelri  geliyro  mesela  aklima Besiktas ve  sari  kizalr hakkinda  soyeldikelri  falan .. Neyse anlariz  ileride  illa ki  :) 
Yorgo

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

Atiba, Medel tartismasi bile gereksiz. Atiba ilk devrenin ortalarindan beri zorlanmaya baslamisti, son 8-9 mactir iyice etkisiz. Sahada saklaniyor, yana geriye pas verip duruyor. Hocanin bir an once Medel'i oraya yerlestirmesi lazim.

Çevrimdışı Berat

Atiba, Medel tartismasi bile gereksiz. Atiba ilk devrenin ortalarindan beri zorlanmaya baslamisti, son 8-9 mactir iyice etkisiz. Sahada saklaniyor, yana geriye pas verip duruyor. Hocanin bir an once Medel'i oraya yerlestirmesi lazim.

Takımdaki sistemsizlik ve inatlar yüzünden kaç kişi daha etkisiz sayar mısın?

Doğru oyun düzeni olmayınca çoğu oyuncumuzdan verim alamıyoruz.

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

Takımdaki sistemsizlik ve inatlar yüzünden kaç kişi daha etkisiz sayar mısın?

Doğru oyun düzeni olmayınca çoğu oyuncumuzdan verim alamıyoruz.

Takimda sistem olsa da olmasa da bu formuyla siritiyor Atiba. Hocanin inatlarindan birisi de Atiba ayrica. Medel oynadigi her macta Atiba'nin yaptigi her isi ve fazlasini yapti.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Takimda sistem olsa da olmasa da bu formuyla siritiyor Atiba. Hocanin inatlarindan birisi de Atiba ayrica. Medel oynadigi her macta Atiba'nin yaptigi her isi ve fazlasini yapti.
Bu takımın temposunu belirleyecek, oyunu yönlendirecek bir oyuncuya ihtiyaç var merkezde. Bu görevi gören oyuncu Atiba. Gerideki oyuncunun bu görevi üstlenmesi problemlere yol açabiliyor dersen buna hak veririm ama birisi yapmak zorunda. Talisca, Medel, Tolgay gibi oyuncular bu görevi üstlenecek yapıda değiller, daha direk oynamayı tercih eden oyuncular bunlar. Formda bir Oğuzhan ise bu rolü üstlenebilir. Maçtan maça değişik orta saha kurguları denenebilir. Münih maçına Atiba-Medel, evinde oynayacağın Karabükspor maçına ise Medel-Oğuzhan ikilisi ile çıkabilirsin örneğin. Neticede bizim her futbolcuya ihtiyacımız olacak şampiyonluk yarışında, yoğun fikstürde. Önemli olan Hocanın doğru tercihleri yapması olacak.

Çevrimdışı mylife1903

adam hala babacan diyor bana yahu, ilk defa duyduğum iltifatlar bunlar.. Güzel bişeye benziyor ama o aşamaya birazcık sonra geçmeyi planlıyordum.. 
çevremde kibar insanlar var, dürüstlük adına kimseye yaşlısın demezler  @tangaz  :D

Senin için foto çektim bak yeni lesbenjaminslerimle, nasıl olmuş  :)
not: arka duvardaki bisiklet pompası.
Abi pompa neden orda baskosede sanki bir odul bir sertifika gibi koymusun pompayi oraya.

Iskence aleti olur ondan guzel, turkiyede baya meshur bir metodtur

Çevrimdışı mylife1903

İyi de dikine kime  atıyor?
Bunlar  hep  cocuk  masalları  tıpkı g. İnler mevzusunda oldugu  gibi...
Bizim  ati-oxi ikilisiyle  bir problemimiz yoktu ki orayı  niye bozuyoruz.
Avcı niye emre+mahoyu bozmuyor  da biz kendi  yapımızı  bozuyoruz.
Dogru, ustuyle basiyla oynamayacaksin fazla takimin

Çevrimdışı mylife1903

Santrafor nerde, ustume santrafor atin

Pektoyu da cok fena yapacam gordugum yerde

Çevrimdışı mmeteris

Santrafor nerde, ustume santrafor atin

Pektoyu da cok fena yapacam gordugum yerde
kısa tıknaz mı, pivot mu lazım abi nasıl yapalım

SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tangaz

Abi pompa neden orda baskosede sanki bir odul bir sertifika gibi koymusun pompayi oraya.

Iskence aleti olur ondan guzel, turkiyede baya meshur bir metodtur

@mylife1903 reis ben de meraktayım dün arada @sozkul abiye teessüflerimi iletirken soramadım arada kaynadı o pompanın orada baş köşede ne işi var diyecektim diyemedim şimdi pompayı sorunca ne kabasın öyle mi sorulur falan der die çekindim  :iblush:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı onurturan

Fikret Orman: Dışarıda ve içeride olmak üzere birçok oyuncu bize gelmek istiyor. Ancak kulüpleri, Beşiktaş’ı adeta bir piyango gibi görüyorlar. Bizim mali yapımız, bütçe planlamamız var. Her kim olursa olsun taviz vermeyiz. Transfer süresi azalsa da son saate kadar temaslarımız sürecek. Bir golcü almak istiyoruz ama açıkçası bizim için olmazsa olmaz değil. Öncelik, kulübümüzün mali planına uyması.

Haber Kaynağı: Fanatik

Diren başkan.. Love un fiyatı nerden baksan 500.000 düştü şu haberle
Keşke love sorusu gelseydi kronik tipsiz cevabını verseydi başkan..

Çevrimdışı tangaz

Fikret Orman: Dışarıda ve içeride olmak üzere birçok oyuncu bize gelmek istiyor. Ancak kulüpleri, Beşiktaş’ı adeta bir piyango gibi görüyorlar. Bizim mali yapımız, bütçe planlamamız var. Her kim olursa olsun taviz vermeyiz. Transfer süresi azalsa da son saate kadar temaslarımız sürecek. Bir golcü almak istiyoruz ama açıkçası bizim için olmazsa olmaz değil. Öncelik, kulübümüzün mali planına uyması.

Haber Kaynağı: Fanatik

Diren başkan.. Love un fiyatı nerden baksan 500.000 düştü şu haberle
Keşke love sorusu gelseydi kronik tipsiz cevabını verseydi başkan..

adamı oldum olası bir garip bir değişik bulmuşumdur hatta hiç futbolcuya da benzetememişimdir. belki de bu hava ile rakipleri etkisiz kılıyordur :alala:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Koa_lAA

takımda sistem yok... 2 yıldır sistemsiz şampiyon olduk oyuncu yetenekleriyle falan deniyor forumda durmadan...

son 2 yılda 12 cl maçından 1 tanesini kaybeden(d.kiev) takım için bunlar söyleniyor... çok ama çok ilginç...

oyuncu yetenekleriyle 11 cl maçından yenilmeden çıkamazsın..hadi bir tane maç olur hadi 2 olur 3 olur 5 olur 11 olmaz... adama gülerler..

hani lig istatistiği olsa diyecemki ulen türkiye ligi yani hep yensen ne olur burda... bu futbolla avrupada adamı yerler falan ama istatistik cl ye ait... ve bence kolay kolay hiçbir türk takımın yapamayacağı bir istatistik...

bu arada bu sistemsiz yendiğimiz takımlar arasında pep ile birlikte taktik deha olarak dünyanın sayılı hocalarından bana göre sarri nin napoli si de var...

o da hadi şanstı şansa yendik.. işte geri pas hatası, ofsayt gol falan.. ee içerdede yeniyoduk adam 80 de olmaz yere vurdu gol yaptı...

şimdi biz bu napoliyi falan hep bireysel oyuncu yetenekleriyle yendik hemi...

Çevrimdışı tuncaboylu

takımda sistem yok... 2 yıldır sistemsiz şampiyon olduk oyuncu yetenekleriyle falan deniyor forumda durmadan...

son 2 yılda 12 cl maçından 1 tanesini kaybeden(d.kiev) takım için bunlar söyleniyor... çok ama çok ilginç...

oyuncu yetenekleriyle 11 cl maçından yenilmeden çıkamazsın..hadi bir tane maç olur hadi 2 olur 3 olur 5 olur 11 olmaz... adama gülerler..

hani lig istatistiği olsa diyecemki ulen türkiye ligi yani hep yensen ne olur burda... bu futbolla avrupada adamı yerler falan ama istatistik cl ye ait... ve bence kolay kolay hiçbir türk takımın yapamayacağı bir istatistik...

bu arada bu sistemsiz yendiğimiz takımlar arasında pep ile birlikte taktik deha olarak dünyanın sayılı hocalarından bana göre sarri nin napoli si de var...

o da hadi şanstı şansa yendik.. işte geri pas hatası, ofsayt gol falan.. ee içerdede yeniyoduk adam 80 de olmaz yere vurdu gol yaptı...

şimdi biz bu napoliyi falan hep bireysel oyuncu yetenekleriyle yendik hemi...
Aynı muhabbet 15 sene önce Lucescu'ya da yapılıyordu, başını da Hıncal çekiyordu. Korkak oynatıyor diye diye milleti düşman etti adama.

Herif öyle bir manipülasyon yaptı ki; Ali Eren'li, İbrahim Üzülmez'li, Tolga Doğantez'li Yasin Sülün'lü, Tayfur Havutçu'lu kadronun Avrupa'nın en iyi kadrolarından biri olduğunu, UEFA'da kupa kazanması gerektiğini beyinlere işledi.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

kısa tıknaz mı, pivot mu lazım abi nasıl yapalım

SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gol krali olmasi bizim icin yeterli

Bayern macina da boyle cikarsak dagitiriz alamanlari

Etiketler: